Geir Karlsen

Thursday, 22 August, 08:53

Nyheter om Geir Karlsen

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens PS - 11 jul 19 kl. 09:29

Norwegians vd lämnar efter 17 år på posten

Norwegians vd Björn Kjos avgår och hans ersättare blir finanschefen Geir Karlsen som tillförordnad vd. Det framgår av ett pressmeddelande. Björn Kjos, som är 72 år gammal och har tidigare uttryckt sin önskan om att dra sig tillbaka, ska framöver agera i en ny roll som rådgivare till bolagets styrelseordförande.

DI - 11 jul 19 kl. 07:32

Norwegians vd lämnar

Det norska lågprisflygbolaget Norwegian meddelar att bolagets vd Björn Kjos lämnar sin post. Finanschefen Geir Karlsen blir tillförordnad vd..

Dagens PS - 07 feb 19 kl. 10:00

Asiatisk partner räddar Norwegian?

Norwegian har ingått en avsiktsförklaring om ett joint venture med en asiatisk aktör, enligt finanschefen Geir Karlsen. Det skriver norska E24. Beskedet kommer sedan Norwegian förra våren meddelade att man övervägde att sälja 140 flygplan.

Expressen - 30 okt 18 kl. 16:32

Norwegian skrotar flera turer för att klara vintern

Flygoperatören Norwegian kommer att minska sin kapacitet och lägga ned vissa rutter under kommande fyra till sex månader. Bolaget vidtar åtgärder för att ta sig igenom vinterperioden.Det sade finanschefen Geir Karlsen vid en pressträff i London på tisdagen, rapporterar Bloomberg News och Reuters..

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 11:14

Norwegians vd: Biljettpriserna måste stiga

”Det finns ingen chans att flygbolagen kan driva det vidare utan att öka priserna. Om det tar en, två eller tre månader innan det sker vet jag inte”, sade Bjørn Kjos som svar på en fråga om det är möjligt för Norwegian att öka sina intäkter. Han sade också att de flesta av Norwegians konkurrenter har flygplan som är mindre bränsleeffektiva.

Dagens PS - 16 aug 19 kl. 08:36

Kronofogden var hack i häl på Norwegian

Myndigheten var ytterst nära att driva in ett krav på över 19 miljoner kronor från det norska lågprisflygbolaget. Det här uppger Dina Pengar i Expressen och berättar att det norska lågprisflygbolaget missade att betala in passagerarskatt till svenska staten i tid. Följden blev att Kronofogden bara var några dygn från att börja jaga tillgångar hos Norwegians dotterbolag i Sverige på grund av trubblet med Skatteverket.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.