Gav

Wednesday, 25 April, 08:53

Nyheter om Gav

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 05 apr 18 kl. 17:52

Stockholmsbörsen: Handelsoptimism gav rekyl uppåt

Konjunkturkänsliga verkstads- och råvarubolag satte på torsdagen tonen när Stockholmsbörsen i likhet med övriga europeiska handelsplatser rekylerade uppåt efter föregående dags fall. .

DI - 05 apr 18 kl. 17:57

Norden: Carlsberg klart nedåt

En minskad handelskrigsoro Gav stöd i torsdagens europeiska börshandel och fick de nordiska börserna att stänga uppåt på bred front. .

Nyteknik - 30 mar 18 kl. 07:00

Kungstornen gav glans åt den nya paradgatan

KAIANDERS. Kungstornen i Stockholm var när de byggdes norra Europas högsta skyskrapor. Sedan dess har man huvudsakligen byggt lågt, men nu planeras en rad nya mycket höga hus i Sverige..

Nyan - 05 apr 18 kl. 16:25

Flera anmälde störande oljud

Under natten till torsdagen inkom flera anmälningar om störande oljud ifrån en och samma lägenhet i Mariehamn. Polisen beGav sig dit och fick kontakt med lägenhetsinnehavaren som inte ansåg sig störa. Polisen instruerade lägenhetsinnehavaren om allvaret i situation och Gav sedan en varning.

Hela Gotland - 04 apr 18 kl. 13:00

Vill att unga ska få höras i politiken

Engagemanget för skolfrågor gjorde att Philip Swärd Gav sig in i politiken..

Barometern - 05 apr 18 kl. 15:32

"Rikemansson" lurade till sig flera hundra tusen

Vännen uppträdde världsvant och Gav sken av att vara förmögen. För 100 000 kronor ville han ge bort en bil i miljonklassen. Men hela hans historia var en stor bluff..

Skånskan - 05 apr 18 kl. 13:46

Smugglaren avslöjad när han skickade sms

MALMÖ Fängelse i 3,5 år blev straffet för den 30-årige man som fastnade i tullen med en stor mängd narkotikaklassade tabletter.
Bussen, som mannen åkte med, togs ut för kontroll vid Lernacken. Och allt bagage undersöktes.

Expressen - 15 mar 18 kl. 19:02

Facebook stänger högerextrem sida i Storbritannien

Under onsdagen meddelade Facebook att de stänger den högerextrema gruppen Britain Firsts konto på plattformen.Detta bara dagar efter att gruppens två ledare dömts till fängelse i Storbritannien."Vi Gav nyligen sidans administratörer en sista varning", skriver Facebook i ett pressmeddelande..

YLE - 25 mar 18 kl. 08:50

Osannolikt flyt gav Vettel segern – Räikkönen trea i säsongsöppningen

Allt verkar vara som förr i formel 1-världen. På basis av säsongspremiären kommer kampen om VM-titeln att gå mellan Sebastian Vettel och Lewis Hamilton. Vettel segrade i Melbourne före Hamilton och Kimi Räikkönen..

Nyan - 05 apr 18 kl. 08:17

Flera anmälde oljud

Under onsdagsnatten inkom flera anmälningar om störande oljud ifrån en och samma lägenhet i Mariehamn. Polisen beGav sig dit och fick kontakt med lägenhetsinnehavaren som inte ansåg sig störa. Polisen instruerade lägenhetsinnehavaren om allvaret i situation och Gav sedan en varning.

Sydsvenskan - 05 apr 18 kl. 07:16

Taxichaufför lurade kunder – döms för bedrägeri

När kunden betalade Gav taxichauffören tillbaka ett annat betalkort..

Skånskan - 04 apr 18 kl. 10:28

Storksläpp under övervakning

VOLLSJÖ
Storkparet från i fjor höll koll på de nya. När burdörren öppnades dröjde det inte länge förrän nykomlingarna Gav sig ut i friheten.
Kanske kommer någon av dem att stanna kvar i Vollsjö för att häcka.

Skånskan - 28 mar 18 kl. 21:31

Josip Cavar stängde butiken i Lund

HANDBOLL Josip Cavar stängde butiken i Lund. 22 räddningar Gav aldrig Redbergslid någon chans. Lugi vann med 23-19 och Lugi är därmed klart för SM-semifinal.

Dalarnas tidningar - 05 apr 18 kl. 05:10

Oväntade tvåmålsskytten om samtalet som väckte IBF Falun: "Gav utdelning direkt"

IBF Falun visade inga mästartakter i måndags. Då tog laget ett rejält snack efter den svaga insatsen och bortaslog Linköping samtidigt som man kvitterade semifinalen till 1–1 i matcher. Vad som saknades?

Expressen - 04 apr 18 kl. 00:11

Förklaringen till drömmålet: ”Jag bestämde mig aldrig”

Djurgårdens juniorer Gav hemmalaget en drömstart på Hovet – men Skellefteås mest rutinerade spelare avgjorde matchen.Jimmie Ericsson, 38, blev hjälte på i den första semifinalen efter "Foppa-avgörandet" på övertid.– Jag bestämde mig nog aldrig för att göra en sån variant, den bara blev så, säger Ericsson..

Nya Wermlands Tidningen - 02 apr 18 kl. 11:33

Välklingande hyllning till Sven-Ingvars

Slottsbrons musikkår Gav långfredagen ett nytt inslag.

Sydöstran - 04 apr 18 kl. 16:00

Internationell påverkan kan förstöra höstens val

Rädslan för att internationell påverkan ska förstöra höstens valdebatt sprider sig allt starkare. USA, Frankrike, Tyskland och Holland har redan fått sina val påverkade av twitterrobotar som prånglade ut desinformation, youtubekanaler som spred obehagliga rykten om politiska företrädare och facebookannonser finansierade av Ryssland som Gav nidbilder av länderna..

Skånskan - 04 apr 18 kl. 22:21

Redhawks illa ute efter ny förlust

ISHOCKEY Malmö Redhawks är illa ute efter en ny förlust i SM-semifinalserien mot Växjö. Gästerna vann med 3-0 efter en svag offensiv insats av rödhökarna som inte lyckades överlista målvakten Viktor Fasth.– Surt att torska förstås.

Nya Wermlands Tidningen - 02 apr 18 kl. 16:02

Oväntat kanonmål av DIF-backen

Oliver Ekroth Gav, med ett rungande långskott som helt ställde Östers målvakt, sensationellt sitt DIF ledningen i 55:e minuten. Målet bidrog till en stark och välförtjänt premiärpoäng.– Jag blev lika chockad som alla andra, säger Ekroth med ett skratt efter 2–2-premiären..

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 18 kl. 18:30

Överfallet på Långaröd gav fängelse

20-åring får ett års fängelse efter att ha slagit 19-åring medvetslös..

UNT - 04 apr 18 kl. 17:23

Urspårning gav långa förseningar på stambanan

Ett arbetsfordon som spårade ur mellan Skövde och Töreboda under natten mot onsdagen orsakade stora förseningar på Västra stambanan..

Skånskan - 04 apr 18 kl. 18:04

Låste in och slog kvinna

MALMÖ Kvinnan hölls inlåst i sin egen bostad under ett stort antal timmar. Hon misshandlades svårt med tillhyggen och hotades till livet.
Nu döms en 26-årig man till fängelse i tre år för bland annat grov misshandel, olaga frihetsberövande och grovt olaga hot.

GöteborgsPosten - 04 apr 18 kl. 15:48

Poyas glädje: "Vi var som bäst när vi spelade vårt spel"

Poya Asbaghi njuter efter premiärsegern mot Trelleborg. En seger som direkt Gav laget lite andrum i den allsvenska starten. – Vi får jobba i lugn och ro nu, säger han..

Skånskan - 04 apr 18 kl. 16:04

Lägesbilden: Mycket har byggts och mer är på gång

ESLÖv De senste åren har det byggts mycket och det byggs fortfarande mycket, framkom när politiker och tjänstemän Gav fastighetsfolket en lägesbild över hur det ser ut i nuläget.Kommunstyrelsens ordförande Johan Andersson (S) berättade om kommunens fina läge nära i Skåne och de bra kommunikationerna.
– Vi väljer bygga tätt i Eslöv för att spara så mycket åkermark det går.

Skånskan - 04 apr 18 kl. 16:04

Byggfolk bjöds in till ett expansivt Eslöv

ESLÖV Ett 35-tal byggherrar, fastighetsutvecklare och exploatörer hörsammade i tisdags Eslövs kommuns inbjudan
till en presentation om vad som är på gång på den fronten.Eslöv vill att det ska byggas rejält med bostäder. Befolkningstillväxten ligger kring en procent och kommunen behöver växa med nästan 4 000 nya bostäder fram till 2035, varav 2800 i tätorten.

SVT - 04 apr 18 kl. 14:39

Bookerpris-juryn gav efter för Peking

Den taiwanesiske författaren Wu Ming-Yi uttryckte stor glädje inte bara över sin nominering till det internationella Man Booker-priset utan också för att juryn angett Taiwan som hans ursprung. Två veckor senare hade dock Booker-juryn, efter påtryckningar från Peking, ändrat hans hemland till Taiwan, Kina, skriver The guardian..

Expressen - 28 mar 18 kl. 19:58

Improviserad present gav Annelie en miljon

Kent i Nybro hade glömt att fixa present till sin fru Annelie som fyllde 55. Så han köpte fyra trisslotter av sin svärdotter som jobbar i mataffären.När Annelie skrapade på kvällen vann hon en miljon kronor.

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 18 kl. 12:39

Bruce Dickinson till Sverige – för att prata

Iron Maidens frontman Bruce Dickinson kommer till Sverige i höst. Den 9 september håller han en spoken word-föreställning på Circus i Stockholm. I den ska Dickinson, som även Gav ut en självbiografi förra året, berätta om sin "mångfacetterade karriär so.

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 18 kl. 13:00

Bookerpris-juryn gav efter för Peking

Den taiwanesiske författaren Wu Ming-Yi uttryckte stor glädje inte bara över sin nominering till det internationella Man Booker-priset utan också för att juryn angett Taiwan som hans ursprung. Två veckor senare hade dock Man Booker-juryn, efter påtryckn.

Blekinge Läns tidning - 04 apr 18 kl. 13:00

Bookerpris-juryn gav efter för Peking

Den taiwanesiske författaren Wu Ming-Yi uttryckte stor glädje inte bara över sin nominering till det internationella Man Booker-priset utan också för att juryn angett Taiwan som hans ursprung.(TT).

Kristianstadsbladet - 04 apr 18 kl. 13:00

Bookerpris-juryn gav efter för Peking

Den taiwanesiske författaren Wu Ming-Yi uttryckte stor glädje inte bara över sin nominering till det internationella Man Booker-priset utan också för att juryn angett Taiwan som hans ursprung.(TT).

Sydöstran - 04 apr 18 kl. 13:00

Bookerpris-juryn gav efter för Peking

Den taiwanesiske författaren Wu Ming-Yi uttryckte stor glädje inte bara över sin nominering till det internationella Man Booker-priset utan också för att juryn angett Taiwan som hans ursprung.(TT).

Barometern - 04 apr 18 kl. 13:00

Bookerpris-juryn gav efter för Peking

Den taiwanesiske författaren Wu Ming-Yi uttryckte stor glädje inte bara över sin nominering till det internationella Man Booker-priset utan också för att juryn angett Taiwan som hans ursprung.(TT).

SmålandsPosten - 04 apr 18 kl. 13:00

Bookerpris-juryn gav efter för Peking

Den taiwanesiske författaren Wu Ming-Yi uttryckte stor glädje inte bara över sin nominering till det internationella Man Booker-priset utan också för att juryn angett Taiwan som hans ursprung.(TT).

YA - 04 apr 18 kl. 13:00

Bookerpris-juryn gav efter för Peking

Den taiwanesiske författaren Wu Ming-Yi uttryckte stor glädje inte bara över sin nominering till det internationella Man Booker-priset utan också för att juryn angett Taiwan som hans ursprung.(TT).

BT - 04 apr 18 kl. 13:00

Bookerpris-juryn gav efter för Peking

Den taiwanesiske författaren Wu Ming-Yi uttryckte stor glädje inte bara över sin nominering till det internationella Man Booker-priset utan också för att juryn angett Taiwan som hans ursprung.(TT).

Dagens PS - 04 apr 18 kl. 07:43

Spotifys succédebut – så gick det för aktien

Musikströmningstjänsten Spotify inledde börspremiären på tisdagen med ett första avslut på 165,90 dollar och avslutade vid 149,01 dollar. Det Gav bolaget ett marknadsvärde på runt 26,5 miljarder dollar, motsvarande drygt 220 miljarder kronor. Då Spotify genomförde en direktnotering utan någon nyemission fanns inte något introduktionspris.

DN - 04 apr 18 kl. 09:26

Norge gav lag Edin första VM-förlusten

Efter 7–2 mot USA – sjätte raka segern – tog det stopp mot Norge för de svenska herrarna i curling-VM i Las Vegas. .


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.