Göteborg

Thursday, 23 March, 23:09

Nyheter om Göteborg

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 04 mar 17 kl. 12:14

Sirius skadedrabbat inför cupavgörandet - så spelar de

IK Sirius saknar mittfältarna Stefano Vecchia och Diego Montiel i eftermiddagens avgörande cupmatch mot IFK Göteborg på Bravida Arena..

Länstidningen i Jämtland - 13 mar 17 kl. 21:15

För att boosta semifinalen – ÖFK bjuder Falkarna till Göteborg

På lördag spelar ÖFK en historisk semifinal i Svenska cupen, för att boosta upplevelsen bjuder de med sig Falkarna till Göteborg..

ÖstersundsPosten - 13 mar 17 kl. 21:15

För att boosta semifinalen – ÖFK bjuder Falkarna till Göteborg

På lördag spelar ÖFK en historisk semifinal i Svenska cupen, för att boosta upplevelsen bjuder de med sig Falkarna till Göteborg..

Trelleborgs Allehanda - 23 feb 17 kl. 13:55

HD säger nej till Kent Ekeroth

Högsta domstolen (HD) beviljar inte Kent Ekeroth prövningstillstånd för hans anspråk på högre ersättning från Göteborgs-Posten, uppger P4 Göteborg. Frågan gäller bilder som kommer från den så kallade järnrörsfilmen.(TT).

SR - 26 feb 17 kl. 10:09

Eckermann siktar mot final: "Vi har aldrig haft mer än fyra fel"

Att åka till världscupfinal i Omaha är inget omak för hoppryttaren Henrik von Eckermann. Han har siktat dit hela innesäsongen, och vill använda Europa-avslutningen i Göteborg för att få bättre startplats i finalen..

GöteborgsPosten - 02 mar 17 kl. 08:35

Lastbilskrasch och seriekrock i Göteborg

Först krockade tre bilar i Kungsbacka. Inte långt därefter krockade en lastbil med en personbil vid Kungstensmotet i Göteborg. – Det var stökigt i trafiken vid platsen, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg..

Expressen - 02 mar 17 kl. 15:55

Två spårvagnar har krockat vid Nordstan – stora trafikstörningar

Två spårvagnar har kolliderat vid Nordstan i centrala Göteborg  med urspårning som följd, enligt polisen.Det är ännu oklart om någon har skadats i olyckan.– De ska ha kolliderat och vi är just nu på väg till platsen, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region Väst..

Jmini.se - 02 feb 17 kl. 19:09

STJÄRNKROGARNA: Jönköpingsrestauranger med på exklusiv lista

I mars anordnas White Guide Gala där Sveriges bästa restauranger utses. För första gången arrangeras galan i år i Göteborg. Men redan nu står det klart vilka 600 restauranger i Sverige som tar plats i White Guide 2017.

Kristianstadsbladet - 24 feb 17 kl. 07:42

Trosa och Ekerö raketer inom nyföretagande

Göteborg, Trosa och Ekerö är nykomlingar på tio-i-topplistan över de kommuner där nyföretagandet är störst i förhållande till folkmängden. I Trosa och Ekerö ökade antalet nyregistrerade företag med 45 respektive 22 procent i fjol.(TT).

Dagens Media - 03 mar 17 kl. 07:00

Så gick det när P3 Nyheter sökte reporter via Snapchat

P3 Nyheter Göteborg har sökt ny reporter med hjälp av Snapchat. För Dagens Media berättar programchefen på P3 Göteborg, Niklas Mannheimer Ruberg, om hur rekryteringen har gått. En av de sökande, Caroline Lundgren, ger också sin sin på sättet att söka jobb på och berättar om vad hon gjort för "Snapchat-uppdrag"..

BT - 03 mar 17 kl. 15:45

Sprängdådsmisstänkt omhäktad

Markbon som misstänks ligga bakom tre bomdåd i Göteborg blir kvar i häkte, efter beslut i tingsrätten..

Nya Wermlands Tidningen - 04 mar 17 kl. 06:00

Vi behöver sena avgångar från Göteborg till Åmål

Vi lever i en tid då vi reser allt mer i jobbet, för studier och på fritiden. Det är dock en målsättning att vi ska leva allt mer fossilfritt, varför en större del av resandet bör gå att göra med allmänna kommunikationer..

UNT - 04 mar 17 kl. 05:00

Sirius jagar ny cupskräll

För tre år sedan överraskade Sirius när laget besegrade IFK Göteborg och gick vidare till semifinal i svenska cupen..

GT - 15 feb 17 kl. 20:59

Elmanders förlust: 25 miljoner kronor

Johan Elmander, 35, har tjänat mångmiljonbelopp under sin fotbollskarriär. Men nu förlorar han och hustrun Amanda Elmander stora pengar i skönhetsbranschen. Parets bolag, Skönhetsfabriken Göteborg AB, har på sex år gjort förluster på drygt 25 miljoner kronor – men de ser ändå positivt på framtiden.

SvD - 01 mar 17 kl. 21:20

Över 60 kilo sprängämnen i container

Stora mängder sprängämnen har hittats i en container i östra Göteborg. Det ska röra sig om 66 kilo sprängdeg och flera hundra sprängpatroner, enligt uppgifter till Göteborgs-Posten..

GöteborgsPosten - 03 mar 17 kl. 06:25

Flera till sjukhus efter spårvagnskrock

En våldsam spårvagnsolycka vid Nordstan i centrala Göteborg skapade ett jättepådrag i centrala Göteborg under torsdagseftermiddagen. Två spårvagnar krockade efter att den ena spårade ur - och minst nio personer skadade sig. Cecilia Dahlgren såg den dramatiska spårvagnskrocken: – Allt gick så fort, den ena spårvagnen spårade ur och körde upp på refugen..

Norrtelje Tidning - 23 feb 17 kl. 16:54

Läkaren: "Definitivt ingenting att använda på små barn"

Xylocain kan vara livsfarligt för små barn, även i mycket små doser. Det bekräftar Gunnar Göthberg, pensionerad läkare och tidigare verksam som barnkirurg vid Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg..

GT - 27 feb 17 kl. 12:17

"Jag längtar efter att resa till Sverige"

Damallsvenska Göteborg värvar amerikanskt, igen.För bara några veckor sedan anslöt Savannah Levin till klubben – och nu står det klart att Sarah Teegarden gör henne sällskap..

GT - 03 mar 17 kl. 23:14

Två mopeder i krock: "Föraren ligger kvar i diket"

Två mopedister har kolliderat i en korsning Vänersborgs kommun.Skadeläget efter olyckan är enligt polisen oklart.– En av förarna ligger kvar i diket enligt larmet, säger Thomas Worner, gruppchef vid polisens Regionledningscentral i Göteborg..

Blekinge Läns tidning - 25 feb 17 kl. 16:30

Persson femma i fyrspannsfinal

Schweizaren Jérome Voutaz vann första delen av världscupfinalen i fyrspannskörning i Göteborg. Tvåa blev ungraren Jozsef Dobrovitz. Fredrik Persson körde in på femte plats av de sju ekipagen.

GöteborgsPosten - 03 mar 17 kl. 22:38

Blåvitt nobbade CL-vinnaren: "Inte profilen vi söker"

Michael Essien har vunnit Champions League och Premier League med Chelsea. Nu skulle 34-åringen, enligt uppgifter till Sportbladet, kunna hamna i allsvenskan. Bland annat IFK Göteborg har fått en förfrågan om att värva ghananen – men tackat nej..

GT - 03 mar 17 kl. 14:31

Misstankarna har stärkts i nazistbombsutredningen

Misstankarna har skärpts i utredningen kring tre nazister som misstänks för en serie bombattacker i Göteborg.Under fredagen omhäktades alla tre mot sina nekanden.– Misstankarna har stärkts vad gäller samtliga de här personerna och vad gäller samtliga misstankarna, säger åklagaren vid riksenheten för säkerhetsmål, Mats Ljungqvist.

GT - 03 mar 17 kl. 21:37

Person rånad och slagen med pinne

En person har blivit rånad utomhus i Härryda.Personen har blivit misshandlad och slagits med någon slags pinne.– Det är någon som har blivit slagen och rånad där, säger Ulla Brehm, presstalesperson på polisen i Göteborg..

Alingsås tidning - 02 mar 17 kl. 15:12

Stulen dynamit tros ha hittats

I måndags påträffade polisen en större mängd dynamit och sprängpatroner i en container i Östra Göteborg. Enligt polisen talar mycket för att det handlar om dynamiten som stals från en lastbil i Gråbo förra sommaren. Det var förra veckan som tidningen GT avslöjade att en stor mängd dynamit stals från en lastbil i Gråbo i juni förra året.

GT - 03 mar 17 kl. 20:16

Person påkörd av buss – oklart skadeläge

En person har blivit påkörd av en buss i centrala Göteborg.Skadeläget efter olyckan är enligt polisen oklart..

GöteborgsPosten - 18 feb 17 kl. 18:32

Balkander: Det kunde ha varit värre

Seger, men den satt långt inne. Just nu uppträder IFK Göteborg inte som ett lag med ambition att nå Europa och tillhöra toppen av allsvenskan..

GöteborgsPosten - 01 mar 17 kl. 10:02

Stora projekt kräver tydlighet

Göteborg måste kraftsamla för att nå målen när det gäller bostadsbyggandet. Dessutom väntar jättelika infrastrukturprojekt som Västlänken och en ny bro över Hisingen som också kräver resurser. – Det måste finnas en tydligare styrning, menar Catharina Thörn som forskar om stadsplanering..

UNT - 02 mar 17 kl. 16:43

Kvartsfinal i Uppsala vid seger

Om Sirius besegrar IFK Göteborg och tar sig vidare från gruppspelet i svenska cupen väntar kvartsfinalen på hemmaplan..

GT - 03 mar 17 kl. 17:56

Störningar på E6 efter lastbilskrock

En lastbil och en personbil har kolliderat på E6 utanför Göteborg.Polisen rapporterar stora trafikstörningar..

GöteborgsPosten - 03 mar 17 kl. 15:37

Rolf-Göran Bengtsson tappar sponsor

Med ett halvår kvar till EM i Göteborg förlorar svenske stjärnryttaren Rolf-Göran Bengtsson sin huvudsponsor. Samarbetet med Stuteri Ask upphör – och Bengtsson kommer inte längre att rida OS-hästen Unita..

Skånskan - 24 feb 17 kl. 13:58

Med blicken riktad mot EM

Ridsport Visst skulle han vilja åka till världscupfinalen – men för Douglas Lindelöw från Hörby är det EM i Göteborg i sommar som är det stora målet.
– Hela säsongsplanen är inriktad på EM, säger han. ERWP.

GöteborgsPosten - 03 mar 17 kl. 15:12

Oklart förtroende hos S för Zarrinpour

Socialdemokraterna i Göteborg passar i frågan om förtroende för Abbas Zarrinpour. …Jag tänker inte uttala mig i den frågan just nu, säger Eva-Marie Rasmusson, förste ombudsman..

BT - 03 mar 17 kl. 15:37

Rolf-Göran Bengtsson tappar sponsor

Med ett halvår kvar till EM i Göteborg förlorar svenske stjärnryttaren Rolf-Göran Bengtsson sin huvudsponsor. Samarbetet med Stuteri Ask upphör - och Bengtsson kommer inte längre att rida OS-hästen Unita.(TT).

UNT - 03 mar 17 kl. 15:37

Rolf-Göran Bengtsson tappar sponsor

Med ett halvår kvar till EM i Göteborg förlorar svenske stjärnryttaren Rolf-Göran Bengtsson sin huvudsponsor..

Sydöstran - 03 mar 17 kl. 15:37

Rolf-Göran Bengtsson tappar sponsor

Med ett halvår kvar till EM i Göteborg förlorar svenske stjärnryttaren Rolf-Göran Bengtsson sin huvudsponsor. Samarbetet med Stuteri Ask upphör - och Bengtsson kommer inte längre att rida OS-hästen Unita.(TT).

Barometern - 03 mar 17 kl. 15:37

Rolf-Göran Bengtsson tappar sponsor

Med ett halvår kvar till EM i Göteborg förlorar svenske stjärnryttaren Rolf-Göran Bengtsson sin huvudsponsor. Samarbetet med Stuteri Ask upphör - och Bengtsson kommer inte längre att rida OS-hästen Unita.(TT).

YA - 03 mar 17 kl. 15:37

Rolf-Göran Bengtsson tappar sponsor

Med ett halvår kvar till EM i Göteborg förlorar svenske stjärnryttaren Rolf-Göran Bengtsson sin huvudsponsor. Samarbetet med Stuteri Ask upphör - och Bengtsson kommer inte längre att rida OS-hästen Unita.(TT).

SmålandsPosten - 03 mar 17 kl. 15:37

Rolf-Göran Bengtsson tappar sponsor

Med ett halvår kvar till EM i Göteborg förlorar svenske stjärnryttaren Rolf-Göran Bengtsson sin huvudsponsor. Samarbetet med Stuteri Ask upphör - och Bengtsson kommer inte längre att rida OS-hästen Unita.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.