Götaland

Wednesday, 19 June, 17:31

Nyheter om Götaland

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Trollhättan FK med fem segrar i rad möter Ytterby

I dag möts Trollhättan FK och Ytterby på Stavrelunds IP i division 2 nordvästra Götaland i fotboll. Trollhättan FK har fem segrar i rad, senast med 1–0 mot Vallen, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Ytterby har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Lilla Träslöv möter Öckerö borta på Prästängen i dag

Lilla Träslöv möter Öckerö borta i dag i division 2 västra Götaland i fotboll. Öckerö har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Lilla Träslöv blev utan poäng i senaste matchen, mot Tollered..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Mellerud vill bryta tunga trenden borta mot Gerdsken

Mellerud har tre matcher i rad utan seger i division 3 mellersta Götaland inför dagens match på bortaplan mot fjärdeplacerade Gerdsken i fotboll. I den senaste matchen för Gerdsken fick laget med sig en poäng efter 2–2 mot IFK Falköping..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Örebro Syrianska med tre segrar i rad möter Lidköpings FK

I dag är det dags för match för Örebro Syrianska som tar emot Lidköpings FK på Örnsro IP i division 2 norra Götaland i fotboll. Örebro Syrianska har tre raka segrar, senast med 3–2 mot Nordvärmland, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. I den senaste matchen för Lidköpings FK fick laget med sig en poäng efter 1–1 mot Gauthiod..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Holmalund vill bryta tunga trenden borta mot Främmestad

Holmalund har tre matcher i rad utan seger i division 3 mellersta Götaland inför dagens match på bortaplan mot femteplacerade Främmestad i fotboll. Främmestad vann senast mot Ardala med 2–1..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Dags för Grebbestad att ta sig an Nordvärmland på hemmaplan

Grebbestad möter Nordvärmland hemma på Siljevi i division 2 norra Götaland i fotboll i dag. Bortalaget har sex förluster i rad, senaste mot Örebro Syrianska med 2–3. Grebbestad blev utan poäng i senaste matchen, mot Åmål..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Formsvaga Orust på segerjakt mot IK Friscopojkarna borta

Bottenlaget Orust jagar en seger när laget möter niondeplacerade IK Friscopojkarna borta på Katebovallen. Inför dagens match har bortalaget sju matcher i rad utan seger i division 1 norra Götaland i fotboll. IK Friscopojkarna blev utan poäng i mötet med Rävåsen senast..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Formstarka Åsa vill förlänga sviten - möter Markaryd borta

I dag möter Åsa Markaryd på bortaplan på Skärsjövallen. Åsa har sex matcher i rad utan förlust i division 3 sydvästra Götaland inför mötet med elfteplacerade Markaryd i fotboll. Hemmalaget har sju matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Fyra förluster i rad - nu hoppas Åsebro/ Brålanda på seger mot Herrestad

Åsebro/ Brålanda jagar en seger när laget möter tiondeplacerade Herrestad hemma på Rudevi IP. Inför dagens match har hemmalaget fyra förluster i rad i division 2 nordvästra Götaland i fotboll, och har halkat ner till åttonde plats i tabellen. Bortalaget har fyra förluster i rad, senaste mot Ytterby med 1–3..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Formstarka Böljan vill förlänga sviten - möter Halmia borta

I dag möts Halmia och Böljan på Halmstad Arena. Böljan har en svit på sju matcher utan förlust i division 1 södra Götaland inför mötet med sjundeplacerade Halmia i fotboll. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Fjärås vill förlänga fina segersviten mot Råå

I dag är det dags för match för Fjärås som gästar Råå på Råå IP i division 3 sydvästra Götaland i fotboll. Fjärås har inför matchen sex raka segrar, den senaste mot Markaryd med 4–1, och ligger nu etta i tabellen. Råå blev utan poäng i mötet med Högaborg senast..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Dags för FK Karlskrona att ta sig an Räppe på hemmaplan

Match igen när FK Karlskrona möter Räppe i division 2 östra Götaland i fotboll i dag. Båda lagen vann senast, Räppe med 3–2 mot Hässleholms IF och FK Karlskrona med 2–1 mot Berga..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Västra Frölunda vill förlänga fina segersviten mot Jonsered

I dag är det dags för match för Västra Frölunda som gästar Jonsered på Jonsereds IP i division 3 nordvästra Götaland i fotboll. Västra Frölunda har inför matchen sex segrar i rad, den senaste mot Landvetter med 4–2, och ligger nu etta i tabellen. Den senaste matchen för Jonsered slutade oavgjort, 1–1, mot Angered..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Formstarka Hisingsbacka vill förlänga sviten - möter Kongahälla borta

I dag möts Kongahälla och Hisingsbacka på Kongevi. Hisingsbacka har tre matcher i rad utan förlust i division 3 nordvästra Götaland inför mötet med sjundeplacerade Kongahälla i fotboll. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Kållered med 2–4..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Formsvaga Torslanda möter Åmål på hemmaplan

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Torslanda i division 2 norra Götaland i fotboll, som nu söker efter ett trendbrott hemma mot Åmål. Hemmalaget har inför matchen sju raka förluster, och har halkat ner till 14:e plats i tabellen. Åmål vann senast mot Grebbestad med 1–0..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Prespa Birlik med fyra raka förluster i bagaget möter Onsala

Prespa Birlik är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot femteplacerade Onsala borta på Rydets IP. Inför matchen har bortalaget fyra raka förluster i division 2 västra Götaland i fotboll och ligger just nu på 14:e plats i tabellen. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 22:58

Mållöst mellan Hestrafors och Angered på Bollevi

Varken hemmalaget Hestrafors eller bortalaget Angered lyckades spräcka nollan i onsdagens match i division 3 nordvästra Götaland i fotboll. Matchen slutade 0-0..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 22:55

Efter sju förluster i rad - äntligen är sviten bruten för Lerkil

Matchen mellan Lerkil och IK Virgo på Ledets IP slutade 1–1 (1–1). Ett skönt trendbrott för Lerkil, även om det inte blev seger. Laget hade före onsdagens hemmamatch sju förluster i rad i division 3 nordvästra Götaland i fotboll..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 22:55

Trollhättans BoIS får fortsätta jaga seger efter förlust mot Ahlafors

Trollhättans BoIS är forfarande utan seger i år. Matchen på Svenska Stenhus Arena blev den åttonde i rad utan seger för Trollhättans BoIS när laget mötte Ahlafors i division 3 mellersta Götaland i fotboll. Slutresultatet blev 3–0 (1–0)..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 22:09

Nio raka segrar för Laholm - efter 5–0 mot Trönninge IF

Laholm och Trönninge IF har två helt olika formkurvor. Laholm vann onsdagens möte på Glänninge Park och har därmed nio raka segrar i division 2 sydvästra Götaland i fotboll. Bortalaget Trönninge IF däremot har fyra raka förluster.

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 21:59

Vänersborg föll mot Vårgårda på hemmaplan

Vänersborg fick se sig besegrat i mötet med Vårgårda på hemmaplan i division 2 norra Götaland i fotboll, med 0–2 (0–0)..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 21:57

Sävedalen hade målfest hemma mot IFK Uddevalla

Det blev en riktig storseger för Sävedalen mot IFK Uddevalla hemma i division 2 norra Götaland i fotboll. Matchen slutade 6–0 (6–0)..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 21:55

Obesegrade sviten håller i sig för Olympic - efter 3–1 mot Eslöv

Det fortsätter gå bra för Olympic. I matchen mot Eslöv borta kom åttonde matchen i rad utan förlust. 1–3 (1–0) slutade matchen i division 2 västra Götaland i fotboll..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 21:51

3–0 mot Rosengård – nu är Ängelholm ny serieledare

Rosengård och gästande Ängelholm möttes i division 2 västra Götaland i fotboll på onsdagen. Det slutade med seger för Ängelholm vars segersiffror skrevs till 3–0 (1–0). I och med detta klättrade Ängelholm upp till topp på tabellen, på samma poäng som Rosengård på andra plats.

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 22:34

Tvååker utan seger för sjunde matchen i rad

Utbynäs tog emot Tvååker hemma på Lemmingvallen, och matchen slutade 5–0 (3–0). Det betydde sjunde matchen i rad utan seger för Tvååker, som fortfarande är utan seger i division 2 västra Götaland i fotboll..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 22:33

Vänersborg FK förlorade med uddamålet borta mot IFK Tidaholm

En jämn match slutade till slut med förlust för Vänersborg FK, som föll på bortaplan i division 2 norra Götaland i fotboll mot IFK Tidaholm på onsdagen. 2–1 (1–0) slutade matchen..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 22:28

Stenungsund ny serieledare efter 2–1 mot Gauthiod

Det blev 2–1 (0–1) borta för Stenungsund mot Gauthiod i onsdagens match. Därmed är laget serieledare i division 2 norra Götaland i fotboll, tre poäng före Örebro Syrianska, efter nio spelade matcher. Örebro Syrianska har dock en match mindre spelad.

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 22:22

Husqvarna toppar tabellen efter seger mot Ifö Bromölla

Husqvarna är ny serieledare i division 2 östra Götaland i fotboll. Detta efter hemmaseger med 2–0 (1–0) mot Ifö Bromölla. Husqvarna leder nu serien med tre poäng före FK Karlskrona.

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 22:21

Hittarp fixade en poäng hemma mot Qviding

Qviding ledde med 1–0 efter första halvlek borta mot Hittarp i division 2 västra Götaland i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Hittarp in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 4–4..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 21:02

Emma Brahm och Emma Cederström avgjorde när Bullaren slog Vänersborg FK

Bullaren tog till slut hem segern mot Vänersborg FK i matchen på Kvännevi på onsdagen. Matchen i division 2 nordvästra Götaland i fotboll slutade 2–1 (1–0)..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 21:39

Seger för Astrio på hemmaplan mot Röke

Astrio vann mötet mot Röke hemma med 5–1 på onsdagen i division 2 sydvästra Götaland i fotboll..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 20:53

Valinge föll hemma mot Örby

Hemmalaget Valinge fick se sig besegrat av Örby i onsdagens match i division 1 mellersta Götaland i fotboll. 1–4 (0–3) slutade matchen..

GöteborgsPosten - 08 jun 19 kl. 18:30

Efter fem raka segrar i division 2 västra Götaland tog vinstsviten slut för Ängelholm

Matchen mellan hemmalaget Hittarp och gästande Ängelholm slutade 3–1 (1–0). Därmed tog Ängelholms svit med fem raka segrar i division 2 västra Götaland i fotboll slut på lördagen..

GöteborgsPosten - 08 jun 19 kl. 18:30

Vänersborg förlorade mot Gauthiod i division 2 norra Götaland

Det blev en uddamålsförlust för bortalaget Vänersborg i lördagens match mot Gauthiod på Lunnevi IP. Laget förlorade matchen i division 2 norra Götaland i fotboll med 1–2 (0–1)..

GöteborgsPosten - 08 jun 19 kl. 18:15

Ullared förlorade mot IFK Malmö i division 2 västra Götaland

Det blev en uddamålsförlust för hemmalaget Ullared i lördagens match mot IFK Malmö på Hedevi. Laget förlorade matchen i division 2 västra Götaland i fotboll med 0–1 (0–1)..

Jönköpingsnytt - 29 maj 19 kl. 13:36

Uppgifter om matchfixning i division 2

En misstänkt matchfixningsskandal kan ha ägt rum i division 2 östra Götaland, samma serie som Husqvarna FF och Råslätts SK spelar i. En av tränarna i serien har lämnat sitt uppdrag som en konsekvens av det inträffade.
.

BT - 29 maj 19 kl. 10:42

Västra Götaland: Kvinna har hittats död – polisen utreder mord

En kvinna i 70-årsåldern har hittats död i en villa i bostad i Tibro.

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 07:00

Tvååker vill bryta tunga trenden borta mot Utbynäs

Bottenlaget Tvååker har sex matcher i rad utan seger i division 2 västra Götaland inför kvällens match på bortaplan mot femteplacerade Utbynäs i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Utbynäs, 3–0 mot Landvetter på bortaplan..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 07:00

Husqvarna med fyra raka segrar möter Ifö Bromölla

I kväll är det dags för match för Husqvarna som tar emot Ifö Bromölla på Vapenvallen i division 2 östra Götaland i fotboll. Husqvarna har fyra raka segrar, senast med 1–0 mot Råslätt, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Ifö Bromölla blev utan poäng i mötet med Nässjö senast..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 07:00

I kväll spelar Vänersborg FK på bortaplan mot IFK Tidaholm

I kväll spelar Vänersborg FK bortamatch i division 2 norra Götaland i fotboll mot IFK Tidaholm. IFK Tidaholm har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med tiondeplacerade Vänersborg FK. Vänersborg FK vann sin senaste match med 3–0 mot Torslanda..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.