Gånger

Wednesday, 14 November, 23:25

Nyheter om Gånger

Sortering: Relevans | Senaste
Magazin24 - 24 okt 18 kl. 16:24

Vägarbete stänger Centrumleden

Under vecka 44 kommer Centrumleden i Arboga stängas för genomfartstrafik..

Skånskan - 26 okt 18 kl. 14:00

Vill väcka intresse för en konstnärlig släkting

FORSKAR. Göran von Rosen arbetar just nu på att genomföra en utställning med målningar av sin släkting Fanny Låstbom, en konstnärinna som på sin tid umgicks med storheter som Gauguin och Rousseau.
Det var ganska sent i livet hon bestämde sig för att förverkliga sina konstnärsdrömmar.

Skånskan - 24 okt 18 kl. 15:09

”Att bara synas är mer än halva jobbet”

Lund Ett tält mitt på Stortorget. Och en parkeringsautomat. På onsdagen stod parkeringsvakter och tog emot frågor rörande parkering som lundaborna kunde tänkas ha.

Expressen - 25 okt 18 kl. 05:58

Kina och Ryssland lyssnar på Trumps mobilsamtal

Donald Trumps medhjälpare har upprepade Gånger varnat presidenten för att hans mobilsamtal inte är säkra – och att ryska spioner regelbundet avlyssnar samtalen.Men Trump vägrar sluta använda sin Iphone.Rapporter tyder på att även kinesiska spioner ofta avlyssnar presidenten, skriver New York Times.

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 16:30

Lista: Här är rapporterna du ska kolla in på fredag

Inte lika många som på torsdagen men fredagen får med sina cirka 40 rapporter ändå betraktas som en av de mest intensiva rapportdagarna denna säsong. Morgonen inleds klockan 0700 med D. Carnegie, Fingerprint och Intrum.

Expressen - 26 okt 18 kl. 11:07

Olycka stänger riksväg 23

Två personbilar krockade strax före kl 11 i dag i korsningen Röingegatan/Riksväg 23 i Hässleholm.Riksväg 23 stängs av helt i båda riktningarna..

Alingsås tidning - 25 okt 18 kl. 16:19

Dubbelt firande under Light night shopping

I kväll är det dags för Light night shopping med extra många uppblåsta ballonger, då gallerian Storken samtidigt firar tio år.
– Vi är taggade!, säger Sofia Mari, marknadsansvarig för gallerian Storken.

GöteborgsPosten - 26 okt 18 kl. 10:38

Berggren förlänger med Häcken

Gustav Berggren har förlängt sitt kontrakt med BK Häcken. Mittfältaren blir kvar i klubben fram till 2022.
– Det känns som ett kvitto på att jag gjort någonting bra, säger han till klubbens hemsida..

VA - 25 okt 18 kl. 14:50

Illröda siffror för svenska klädbolaget – stänger huvuddelen av sina butiker

Odd Molly vänder vinst till förlust och sjösätter ett sparprogram. Bland annat ska 11 av 17 butiker stängas. Vid 14.

SVT - 11 okt 18 kl. 17:28

Khabibs hot: ”Då lämnar jag UFC”

Efter skandalscenerna i Las Vegas i lördags hotade UFC att stänga av Khabib Nurmagomedovs MMA-kamrater som hoppade in i oktagonen och gav sig på Conor McGregor. Nu svarar Khabib på uttalandena. ”Stänger ni av dem förlorar ni mig också”, hälsar han via Instagram..

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 12:09

Förbättrat resultat för Bennets konglomerat

Lifco redovisar ett resultat efter skatt på 327 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2018 (254). Resultatet per aktie uppgick till 3:48 kronor (2:73). Nettoomsättningen ökade med 17,8 procent till 2.

SVT - 25 okt 18 kl. 17:00

Saudisk åklagare: Mordet på Khashoggi var överlagt

Den saudiska journalisten Jamal Khashoggis mord ska ha varit planerat, det rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Saudiarabien har flera Gånger ändrat sin historia kring dödsfallet, som gjort Sveriges utrikesminister Margot Wallström ”djupt oroad”..

Barometern - 25 okt 18 kl. 20:52

Generös Sydosten med skärpa

Det är tätt mellan blickarna på Sydosten på Kalmar konstmuseum. Oblygt slänger de avporträtterade ett öga mot betraktaren. Den iakttagande blir iakttagen..

Blekinge Läns tidning - 26 okt 18 kl. 03:00

Hänger på samarbetet

Navigator Centrum i Blekinge får tummen upp för sitt arbete med arbetslösa ungdomar. Ett team från Navigator i Östersund är på studiebesök i länet för att hitta nya ideér till sin verksamhet. Det som imponerat mest är hur bra samarbetet mellan kommunerna fungerar och att det finns ungdomsspanare..

Sydöstran - 22 okt 18 kl. 06:00

Kraftig ökning av antidepressiva till barn i Blekinge

Användandet av antidepressiva läkemedel bland barn och unga i Blekinge har rusat i höjden de senaste tio åren. Antalet barn upp till 14 år som fått antidepressiva läkemedel har ökat med sex Gånger..

Nyan - 23 okt 18 kl. 11:29

Tobbe Trollkarl till Åland

Lördagen den 8 december äntrar Tobbe Trollkarl Alandicas stora scen.
Enligt pressmeddelandet handlar det om ”en trollerishow i ett rafflande tempo som lockar till skratt både hos stora och små”. Tobbe Trollkarl är en välkänd underhållare i Sverige med mer än 20 års erfarenhet från scen och tv, informerar pressmeddelandet vidare.

Supermiljöbloggen - 30 okt 18 kl. 14:37

Framtidscenariot – 30 gånger mer mikroplast i haven än i dag

Det finns en risk att havens plastproblem blir värre. Samtidigt behövs plast för klimateffektiv teknik. En rapport som släpptes tidigare i oktober går igenom problemen med plast och några lösningar.

Blekinge Läns tidning - 25 okt 18 kl. 20:50

Skrämselbrev ledde till stormöte

Det ska inte bli sju nya växthus för tomater i Elleholm. Det kan eventuellt bli ett. Karlshamn stadsarkitekt tvingades upprepa detta flera Gånger för att bemöta den falska information som spridits i byn..

Sydöstran - 25 okt 18 kl. 07:00

Tåget kör förbi 32 gånger per dag utan stopp – ”Frustrerande”

421 personer har undertecknat ett medborgarförslag om ett tågstopp i Spjutsbygd som politikerna ska behandla i dag. Byborna ser flera fördelar med ett tågstopp..

NSD - 04 nov 18 kl. 12:15

Forwarden förlänger med Piteå

Johannes Lidström förlänger sitt kontrakt med Piteå IF..

Sydsvenskan - 19 okt 18 kl. 08:43

”Moln i taket i aulan? Hade inte före detta elever gjort dem i slöjden?”

Hur mycket jag än anstränger mig kan jag inte minnas någon konst på Svaneskolan..

Skånskan - 25 okt 18 kl. 15:00

För renare hav

Som förväntat röstade Europaparlamentet ja till ett hyfsat omfattande förbud mot engångsartiklar i plast. Det rör sig bland annat om sugrör, bestick, plasttallrikar och bomullspinnar med plastskaft. Om det blir verklighet efter förhandlingar med medlemsländerna, lär det faktiskt finnas en chans att nedskräpningen av haven bromsas.

Skånskan - 25 okt 18 kl. 15:47

Kompetens saknas i Life Science-sektorn

lund Resultatet av förra årets rekryteringsmässa inom Life Science på Medicon village var minst 21 nyanställningar. Hur många det blir denna gången återstår att se, men klart är att suget efter kompetens arbetskraft från företag och organisationer bara ökar.– Vi fick stänga anmälningportalen två veckor innan sista datum.

UNT - 25 okt 18 kl. 16:20

Bråk stänger familjerelaxen

Det är för bråkigt i Bålstas simhall när det egentligen ska vara extra lugnt..

Sydsvenskan - 25 okt 18 kl. 11:28

Ukrainare fick flest uppehållstillstånd i EU

Ukrainarna står i särklass när det gäller nya uppehållstillstånd i EU under 2017, visar ny samlad statistik från Eurostat. Av de drygt 3,1 miljoner icke-EU-medborgare som fick uppehållstillstånd under året fanns 661 874 ukrainare, nästan tre Gånger så m.

Skånskan - 25 okt 18 kl. 15:00

Ätrobot och magiskt bord i miljonsatsning

Kävlinge Digitala hjälpmedel blir allt mer en del av den kommunala omsorgen.
Snart kan Kävlinges äldre cykla på New Yorks gator utan att lämna kommunen. Och personer med svår demens kan få kognitiv träning med hjälp av ett magiskt bordsspel.

Skånskan - 25 okt 18 kl. 15:00

Vill få bort bussar från centrum

Svalöv Etableringen på Lantlyckan i Svalöv dröjer och allt hänger på var den nya busstationen ska placeras när Pågatågen rullar in i Svalöv 2021.
Valet står mellan Persbo i centrum eller just ute på Lantlyckan.– Vi har diskussioner med Trafikverket.

YA - 25 okt 18 kl. 15:08

En hel vecka om lika värde - ”Det handlar om att alla får lov att vara med”

Alla människors lika värde - det temat står i fokus hela den här veckan på Sandbäcksskolan. Eleverna läser om pudlar som ställs utanför gemenskapen, sjunger sånger om fred, pratar om FNs barnkonvention och får uppleva hur det kan vara att tvingas fly hemifrån..

Sydsvenskan - 22 okt 18 kl. 22:08

Offensivt yrväder, defensiv räv och notorisk målskytt

Där har ni Rosengårdstrion som förlänger gulddramat in i det sista..

Sydsvenskan - 25 okt 18 kl. 14:10

Kina om Taiwan: Armén gör vad som än krävs

Kina sänder en ny varning till Taiwan, några dagar efter dels en självständighetsdemonstration på ön och dels en USA-ledd marinövning i Taiwansundet. – Det är extremt farligt att upprepade Gånger utmana Kinas gränser i den här frågan, säger den kinesisk.

Helsingborgs Dagblad - 25 okt 18 kl. 14:10

Kina om Taiwan: Armén gör vad som än krävs

Kina sänder en ny varning till Taiwan, några dagar efter dels en självständighetsdemonstration på ön och dels en USA-ledd marinövning i Taiwansundet. – Det är extremt farligt att upprepade Gånger utmana Kinas gränser i den här frågan, säger den kinesisk.

Helsingborgs Dagblad - 25 okt 18 kl. 14:17

Odd Molly stänger två av tre butiker

Klädkedjan Odd Molly ska minska antalet butiker från 17 till 6 under det kommande året, skriver bolaget i en kvartalsrapport. Målet är att få ned driftskostnaderna med 50 miljoner kronor per år, enligt Odd Molly. Odd Mollys aktie rasar 16 procent på Sto.

Sydsvenskan - 25 okt 18 kl. 14:17

Odd Molly stänger två av tre butiker

Klädkedjan Odd Molly ska minska antalet butiker från 17 till 6 under det kommande året, skriver bolaget i en kvartalsrapport. Målet är att få ned driftskostnaderna med 50 miljoner kronor per år, enligt Odd Molly. Odd Mollys aktie rasar 16 procent på Sto.

SmålandsPosten - 25 okt 18 kl. 14:17

Odd Molly stänger två av tre butiker

Klädkedjan Odd Molly ska minska antalet butiker från 17 till 6 under det kommande året, skriver bolaget i en kvartalsrapport. Målet är att få ned driftskostnaderna med 50 miljoner kronor per år, enligt Odd Molly.(TT).

Kristianstadsbladet - 25 okt 18 kl. 14:17

Odd Molly stänger två av tre butiker

Klädkedjan Odd Molly ska minska antalet butiker från 17 till 6 under det kommande året, skriver bolaget i en kvartalsrapport. Målet är att få ned driftskostnaderna med 50 miljoner kronor per år, enligt Odd Molly.(TT).

Barometern - 25 okt 18 kl. 14:17

Odd Molly stänger två av tre butiker

Klädkedjan Odd Molly ska minska antalet butiker från 17 till 6 under det kommande året, skriver bolaget i en kvartalsrapport. Målet är att få ned driftskostnaderna med 50 miljoner kronor per år, enligt Odd Molly.(TT).

Blekinge Läns tidning - 25 okt 18 kl. 14:17

Odd Molly stänger två av tre butiker

Klädkedjan Odd Molly ska minska antalet butiker från 17 till 6 under det kommande året, skriver bolaget i en kvartalsrapport. Målet är att få ned driftskostnaderna med 50 miljoner kronor per år, enligt Odd Molly.(TT).

Sydöstran - 25 okt 18 kl. 14:17

Odd Molly stänger två av tre butiker

Klädkedjan Odd Molly ska minska antalet butiker från 17 till 6 under det kommande året, skriver bolaget i en kvartalsrapport. Målet är att få ned driftskostnaderna med 50 miljoner kronor per år, enligt Odd Molly.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.