Fyra

Thursday, 24 May, 04:23

Nyheter om Fyra

Sortering: Relevans | Senaste
YLE - 03 maj 18 kl. 05:28

Fyra bränder på samma gård i Illby i Borgå under natten - hund och människa räddades

En bil brann vid Vadetsvägen natten till torsdagen. Det brann också i ett garage, ett uthus och ett småhus. Husets invånare och en hund räddades ur branden..

Skånskan - 05 maj 18 kl. 02:13

Eslövs BK kvar i serieledning

FOTBOLL Eslövs BK har fått en kanonstart på säsongen och toppar division 3 södra Götaland med tio poäng på Fyra omgångar.
I går kom tredje raka segern efter 3–1 (2–0) hemma mot IK Wormo..
– Klart att vi är riktigt glada.

YA - 05 maj 18 kl. 01:01

Miljarder hade gjort skillnad om de satsats rätt

Maria Nyman Stjärnskog (S) är stolt över att de rödgröna styret i Region Skåne har tillfört sex miljarder till sjukvården. Det är otroligt mycket pengar som kan göra verklig skillnad om de satsas rätt. Har de rödgröna satsat rätt under de Fyra år som de styrt Region Skåne?.

GöteborgsPosten - 21 apr 18 kl. 13:15

Lysande halvlek gav tredje Öis-segern

En lysande första halvlek la grunden till Öis tredje seger på Fyra matcher.
Simon Nilsson och Gustav Ludwigson blev målskyttar mot Halmstad..

Kristianstadsbladet - 05 maj 18 kl. 00:01

Terzic tillbaka när Mjällby gästar krislaget

Mjällby åker till klassiska Kopparvallen för bortamatch mot ett krisdrabbat Åtvidaberg, som bara tagit två poäng på de Fyra första matcherna..

Expressen - 14 maj 18 kl. 06:33

Fyra bilar i krock i tunnel – stora trafikstörningar

Fyra bilar har krockat i Tingstadstunneln tidigt på måndagsmorgonen.- Olyckan har inträffat mitt inne i tunneln, säger Åsa Opperud, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten..

DN - 04 maj 18 kl. 12:54

Straffet ändras – Lias Andersson stängs av i senior-VM

Flera svenska spelare skulle stängas av i nästa JVM, som ett straff för att de slet av sig sina silvermedaljer.  Nu har internationella ishockeyförbundet ändrat sig. Till exempel Lias Andersson, som skulle ha varit för gammal för JVM i vinter, stängs istället av i Fyra matcher i senior-VM 2019..

Kristianstadsbladet - 04 maj 18 kl. 23:33

Tosteberga/Nymölla spräckte Fjälkinges segersvit

Fyra raka segrar – sen sprack sviten för Fjälkinge IF. Tosteberga/Nymölla IF vann toppmötet med 1–0 och övertog serieledningen..

DN - 04 maj 18 kl. 23:48

”Jag kan inte klandra dem för någonting”

KÖPENHAMN. Fredagen blev händelserik för Tre Kronors Lias Andersson. På morgonen fick 19-åringen veta att han är avstängd de Fyra första matcherna i nästa års senior-VM.

YLE - 25 apr 18 kl. 15:16

Skådespelaren Max Forsman om vinnarprogrammet Fyra sånger om Finland: “Humor om mänskliga brister är i bästa fall tidlös”

Skådespelaren Max Forsman minns våren 2003 då den fiktiva dokumentärserien "Fyra sånger från Finland" skrevs och spelades in. Nu visas serien på Yle Arenan..

SmålandsPosten - 04 maj 18 kl. 22:24

Stålberg i högform för Hovet

Victor Stålberg visade att målskyttet följde med upp i division tre när han på fredagskvällen gjorde samtliga Fyra mål för Hovmantorp mot Hörviken. Matchen slutade 4-1..

DI - 04 maj 18 kl. 22:40

Norsk laxexport lyfter mot nya höjder

Under årets första Fyra månader exporterade Norge 320.000 ton lax. Och på Oslobörsen fortsäter laxbolagen mot nya höjder.

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:57

Laholm starkast med en man mindre

Två utvisningar och Fyra mål – derbyt mellan Snöstorp Nyhem och Laholms FK blev händelserikt.
Men LFK vann rättvist.
– Vi jobbade för varandra och de lägen vi hade satte vi, säger tvåmålsskytten Ardian Berisha..

Expressen - 08 apr 18 kl. 19:56

Malte, 2, utslagen i veckor efter förkylning

En förkylning slår så hårt mot Malte, 2, att han är sjuk i Fyra veckor. Han har ett stort hål i hjärtat, nedsatt kapacitet i lungorna och är i desperat behov av en operation. – Annars kommer han inte att leva i många år, säger Maltes mamma Anette Bjerkelund Jeppesen.

SVT Debatt - 01 maj 18 kl. 07:00

Emma Blom: ”Tåga är viktigt, men vore jag politiker skulle jag ha ena ögat på mobilen”

”Det är Fyra år sedan senaste valet. Oceaner av tid när vi tittar på hur landskapet ritas om från valstugor och utdelning av pamfletter till att den absolut största källan till information och reklambudskap idag finns online”, skriver Emma Blom..

YLE - 04 maj 18 kl. 11:00

NHL-kolumnen: Revansch, bevis, hasardspel och ”wild wild west” – fyra helt olika slutspelsberättelser

Washington kan vinna när det gäller? Tampa Bay är precis så bra som hösten utlovade? San José har löst Vegas-mysteriet?

SmålandsPosten - 04 maj 18 kl. 21:53

Gransholm blev mållöst på nytt

Måltorkan för Gransholms IF består. Efter fredagskvällens 0–1 i baken mot Glömminge på Öland har Gransholm gjort ett enda mål på Fyra matcher i fotbollens division 3 Sydöstra Götaland..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:10

Formsvaga Skövde AIK möter Utsikten på hemmaplan

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Skövde AIK i division 1 södra, som nu söker efter ett trendbrott hemma mot tiondeplacerade Utsikten. Hemmalaget har inför matchen Fyra förluster i rad, och har halkat ner till 16:e plats i tabellen. Utsikten förlorade sin senaste match med 1-2 mot Torn..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:10

Mjällby med tre raka segrar möter Åtvidaberg

I dag möts Åtvidaberg och Mjällby på Kopparvallen i division 1 södra. Mjällby har tre segrar i rad, den senaste mot Eskilsminne med 2-0, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Hemmalaget har Fyra matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:10

Båda lagen jagar första segern när Husqvarna tar emot Ljungskile

Både Husqvarna och Ljungskile har fått en tuff start på säsongen och jagar första segern när lagen möts på Rosenlunds IP i dag. Inför matchen har båda lagen Fyra matcher i rad utan seger i division 1 södra..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Halmia jagar nya poäng mot Ullared

I dag möter Halmia Ullared på hemmaplan på Örjans Vall i division 2 västra Götaland. Halmia bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Varbergs GIF, 2-1. Bortalaget har Fyra matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:10

Formsvaga Nordvärmland på segerjakt mot Karlstad BK borta

Nordvärmland jagar en seger när laget möter tredjeplacerade Karlstad BK borta på Våxnäs IP. Inför dagens match har bortalaget Fyra matcher i rad utan seger i division 2 norra Götaland. Karlstad BK vann senast mot Skoftebyn med 2-0..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:10

Båda lagen jagar första segern när Vårgårda tar emot Skoftebyn

Både Vårgårda och Skoftebyn har fått en tuff start på säsongen och jagar första segern när lagen möts på Tånga Hed i kväll. Inför matchen har båda lagen Fyra matcher i rad utan seger i division 2 norra Götaland..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Jönköping jagar nya poäng mot Brage

På lördagen möts Jönköping och Brage på Stadsparksvallen i Superettan. Jönköping bröt sin dystra svit på Fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Norrby, 2-1. Brage har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med Jönköping..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:12

IF Vardar/Makedonija med fem raka segrar möter Nödinge

I dag möter IF Vardar/Makedonija Nödinge på bortaplan på Vimmervi i division 6 Göteborg D. IF Vardar/Makedonija har fem segrar i rad, den senaste mot Västkurd med 3-1, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Nödinges form är sviktande, och laget förlorade Fyra matcher i rad, förutom senast då det blev 1-1 när man mötte Diseröd..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:12

Formsvaga Diseröd på segerjakt mot Hälsö borta

Diseröd jagar en seger när laget möter fjärdeplacerade Hälsö borta på Prästängen. Inför dagens match har bortalaget Fyra matcher i rad utan seger i division 6 Göteborg D. Det blev seger i den senaste matchen för Hälsö, 5-2 mot Hålta hemma..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:12

Formstarka Hittarp vill förlänga sviten - möter Prespa Birlik borta

I dag är det dags för match för Prespa Birlik som tar emot Hittarp hemma på Heleneholms IP. Hittarp har Fyra matcher i rad utan förlust i division 2 västra Götaland inför mötet med tolfteplacerade Prespa Birlik. Prespa Birlik förlorade sin senaste match med 2-4 mot Vinberg..

Sydsvenskan - 17 apr 18 kl. 06:30

Lundaorganisation kan ta storslam vid Guldäggsgalan

IM är finalister i Fyra kategorier med sin vapenmetall..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 19:55

Segerraden förlängd för Stafsinge - besegrade Lerkil

3-1 (1-1) blev resultatet när Stafsinge och Lerkil möttes på Stafsinge IP på fredagen. I och med detta har Stafsinge hela Fyra raka segrar i division 3 sydvästra Götaland i fotboll..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 19:58

Formstarka Hittarp tog ännu en seger

Hittarp fortsätter starkt i division 2 sydvästra Götaland i fotboll. När laget mötte Västra Karup borta på Västra Karups IP på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 5-1 (3-1).

BT - 29 apr 18 kl. 21:04

Här är årets mästare och gesäller: ”Det känns otroligt hedrande”

Fem frisörer, Fyra målare och en kock fick i går bevis på sin yrkesskicklighet när Företagarna i Borås delade ut årets mästar- och gesällbrev. – Det känns otroligt hedrande, säger kocken Ilias Kolovos..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 18:24

Efterlängtad seger för AIF Göteborg - bröt förlustsviten mot Proletären

Det har varit en tung period med Fyra förluster i rad för AIF Göteborg i division 6 Göteborg C i fotboll. Men hemma mot Proletären bröts den tuffa sviten. Det blev 1-0 (0-0) i matchen på Gröna Vallen..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 18:46

Väntad seger för Lekstorp som förlänger vinstsviten

Allt talade för seger för Lekstorp, och så blev det också när det formstarka laget mötte Kareby på bortaplan. Efter segersiffrorna 2-1 (1-0) har nu Lekstorp fem raka segrar. Kareby har Fyra förluster i rad i division 7 Göteborg A i fotboll..

Skånskan - 04 maj 18 kl. 17:58

Piratenteaterns program är spikat

Vollsjö Mikael Neumann, Kristallkulan av Svaneholmsteatern och Evert Taube-låtar. Det och mycket mer blir det på Piratenteatern på Wollsjö säteri i sommar.Färs riksteaterförening, Piratenteatern och Svaneholmsteatern, står bakom programmet som innehåller åtta föreställningar.

UNT - 24 apr 18 kl. 07:42

Tjur satt fast i träsk

Det tog Fyra timmar att få upp det 900 kilo tunga djuret..

Skånskan - 04 maj 18 kl. 10:08

Efter beskedet – dags att fokusera på den viktigaste frågan

Ett klokt beslut. Så känns det när beskedet från Svenska Akademien kom på fredagsmorgonen om att utdelandet av Nobelpriset i litteratur 2018 skjuts upp till 2019 och delas ut parallellt med det årets pris.
En viss trötthet känns också när det här beskedet kommer.

UT - 04 maj 18 kl. 17:02

Lördag: Dalstorp möter jumbon: ”Vill spela fotboll till varje pris”

Dalstorp har inte fått någon lysande start på seriespelet. Men för morgondagens motståndare är det ännu värre. Kalmarlaget har inlett med Fyra raka torskar..

VA - 03 maj 18 kl. 09:17

Här är 4 svenska aktier som gått upp över 100 procent i år

VA.se har vaskat fram Fyra riktiga börsvinnare som alla gått upp över 100 procent i år. .

DI - 04 maj 18 kl. 05:33

Politikexperten i Di TV: ”De är SD:s bästa alternativ”

Trots att det är Fyra månader kvar till valet pågår en intensiv diskussion om regeringsbildningen. I Ekonomistudion förklarar Mats Bergstrand, partner på Priority Group, varför mycket tyder på att vi får en moderat enpartiregering..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.