Fynda

Thursday, 22 August, 10:02

Nyheter om Fynda

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 17 jul 19 kl. 19:30

Titta in hos kolonisterna

STAFFANSTORP På söndag den 21 juli klockan 12-18 är det öppen trädgård hos Hagalids koloniförening vid Staffansvallen.
Besökare får gå runt och kika i de olika kolonilotterna, fråga om tips när det gäller odling eller Fynda lite plantor. I kaféet finns det kaffe, te, saft, kakor till försäljning och om vädret tillåter sitter man ute..

Skånskan - 12 jul 19 kl. 16:32

Populär loppis slår prylrekord

Vollsjö – I år har vi mer saker än någonsin. Det var fullpackat i våra förråd, säger Bengt Åkesson från Wollsjö AIF som i morgon lördag ordnar sin traditionella sommarloppis på idrottsplatsen.
Förutom det vanliga som elektronik, porslin och möbler går det att Fynda rekvisita från SVT-serien Systrar 1968.

Sydöstran - 29 jul 19 kl. 09:00

Karin Ferneborg: Skynda att fynda

Jag besökte en husloppis häromveckan. Det såldes allt från möbler till krukor och spel och det kändes som att halva byn tagit sig till villan för att Fynda..

Nyan - 06 jul 19 kl. 19:07

Sol och hantverksglädje på Föglödagarna

Det var en tacksamt solig dag på Föglö när man bjöd in till kännspakt skärgårdskalas.
Bland jordgubbar, loppisföremål, glass, smycken och böcker hittar vi en liten hundvalp på årets föglödagar. Han heter Sigge och sitter i armarna på Erica Bromark.

Jönköpingsnytt - 30 jun 19 kl. 17:09

Premiär för gårdsloppis - många ville fynda!

Solen strålade i helgen när Ingrid Seiborg öppnade upp grinden till sin trädgård och bjöd in till gårdsloppis. Och det var många som hade hittat dit, både säljare och köpare.
.

Barometern - 29 jun 19 kl. 17:06

Något för alla åldrar på Nabbedagen

Under lördagen var det fullt av liv på hamnplan i Timmernabben när den årliga Nabbedagen gick av stapeln. Under strålande solsken kunde besökare Fynda på loppis, äta mat och delta i aktiviteter som spred glädje bland besökare i alla åldrar..

Kristianstadsbladet - 27 jun 19 kl. 11:50

Centrum: Populär butik på gågatan slår igen

I en månad till går det att Fynda i klädbutiken Noa Noa outlet i centrala Kristianstad, men sedan försvinner kedjan för gott ifrån stan..

NT - 27 jun 19 kl. 05:00

Skulle fynda bensin – onykter

Den onyktre mannen körde till macken för att dra nytta av en tillfällig prissänkning..

DI - 25 jun 19 kl. 15:28

Förvaltaren: Fynda fyra aktier som alla hatar

Sparare som är öppna för att gå mot strömmen bör köpa in sig i fyra svenska bolag i nuläget, anser Georg Norberg, fondförvaltare på Case kapitalförvaltning. ”Det sticker ut väldigt mycket, för det är ju en hatad aktie. Jag gillar att vara ’contrarian’”, säger han om sitt första köptips..

Blekinge Läns tidning - 20 jun 19 kl. 16:49

Midsommarhandel på marknaden

I Amiralitetsparken kan du Fynda inför midsommar. Blomsterkransar, sill, sparris och potatis är bara några av de saker du kan köpa på hantverksdelen av Lövmarknaden..

YA - 20 jul 19 kl. 17:20

Tusentals ville fynda på årliga loppisen: ”Känns magiskt”

Så var det dags för Janstorps AIF:s årliga loppis. Rekordmånga besökare tog sig till idrottsplatsen för att Fynda bland möbler, husgeråd och leksaker..

Vagabond - 17 jun 19 kl. 14:28

Fyndläge på sista minuten just nu

Juni är en populär månad för sista minuten-resor bland oss svenskar. Enligt Resias bokningsstatistik framgår det att Kreta är sommarens hetaste resmål. Och den bästa tiden att Fynda en prisvärd resa är nu – vid midsommar vänder priserna..

GöteborgsPosten - 06 jun 19 kl. 15:03

Veckans vin: åtta exklusiva nyheter att fynda

Full pott till prisvärd champagne från samma gård som kultchampagnen..

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 19 kl. 16:00

Nu stänger Sko Rönnes första butik – efter 136 år i Klippan

Under tisdagen köade nordvästskåningar för att Fynda skor på utförsäljningen..

NT - 31 maj 19 kl. 16:30

Stan fylldes av folk som ville fynda

Munkar, alpackakläder och kö till vaccineringen mot TBE..

Skånskan - 18 maj 19 kl. 12:00

”Sorgligt att de stänger”

marieholm Beskedet att räddningstjänsten stänger Yllefabriken med omedelbar verkan var den stora snackisen i Marieholm på fredagen.– Man ska inte tumma på reglerna. Samtidigt har det som Richard gjort varit ett stort lyft för Yllefabriken och Marieholm.

YA - 19 maj 19 kl. 17:00

Shoppingsugna kom långväga för att fynda på hästloppis

Attusa gårds traditionella hästloppis drog som vanligt besökarna som ville shoppa loss på sadlar, hästkläder, täcken och andra nödvändiga hästattiraljer. Priserna varierade och många passade på att göra sig av med hästprylar man inte längre har användning för..

Jönköpingsnytt - 17 maj 19 kl. 18:21

Se bilderna från Huskvarna marknad: ”Jättekul”

Under fredagen var det dags för Huskvarna marknad. Människor i alla åldrar kom för att äta munkar, köpa färgglada ballonger och Fynda bland varorna i stånden.
.

BT - 17 maj 19 kl. 11:44

Efter nyöppningen på Åhaga – kritiken mot stora outleten: ”Få som tjänar på det”

På många klädbutiker finns det ständig rea där det går att Fynda till låga priser. Kanske bra för den enskilda personen, men desto sämre för klimatet. Det menar Jonas Larsson vid Textilhögskolan som bland annat kritiserar Åhaga outlet som pågår just nu..

Skånskan - 09 maj 19 kl. 13:36

Gröningen bjuder in till vårfest

ANDERSLÖV Loppis, underhållning och försäljning av allt från trasmattor till sticklingar blir det på söndag när träffpunkten Gröningen håller vårfest.Från klockan 10 till 15 på söndag den 12 maj öppnar Gröningen upp sin träffpunkt. Inte minst för att i en utställning visa upp vad man gör i verksamheten.

Skånskan - 08 maj 19 kl. 15:30

Fritidshus i Höör ger mycket för pengarna

HÖÖR/HÖRBY Både Höör och Hörby tillhör de kommuner där man får mest fritidshus för pengarna. Det visar en ny sammanställning av statistik som Svensk Fastighetsförmedling gjort.Svensk Fastighetsförmedling har med hjälp av statistik från Svensk Mäklarstatistik kartlagt hur många kvadratmeter fritidshus man får för en miljon kronor i de skånska kommunerna.

DI - 26 apr 19 kl. 22:03

Fynda Jarl Kulles rock när Dramaten säljer ut kostymer

På lördag säljer Dramaten ut 2.000 kostymer, då finns chansen att lägga vantarna på kläder från exempelvis Ingmar Bergmans uppsättning av ”Kung Lear”. ”Vi har helt enkelt inte plats för alla kostymer”, säger Barbro Hellsing, chef för kostymförrådet..

Skånskan - 26 apr 19 kl. 16:34

Vårfest startar parksäsongen

MALMÖ Folkets park i Malmö kickar igång säsongen med en stor vårfest.
Under tio dagar bjuds på artistframträdanden, invigning av det nya Vänskapstorget, barnloppis och mycket mer.– Vi brukar kicka igång säsongen med en stor öppningshelg och i år har vi döpt den till Den stora vårfesten, säger Felicia Fredriksson som är verksamhetsledare i Folkets park.

GöteborgsPosten - 26 apr 19 kl. 10:24

Skanska vill fynda på svag bostadsmarknad

Skanska vill vända den svaga bostadsmarknaden till sin fördel. På den tuffa marknaden dyker det upp mark som vi kan köpa billigare, säger byggjättens vd Anders Danielsson..

GöteborgsPosten - 26 apr 19 kl. 10:24

Skanska vill fynda på svag bostadsmarknad

Skanska vill vända den svaga bostadsmarknaden till sin fördel. På den tuffa marknaden dyker det upp mark som vi kan köpa billigare, säger byggjättens vd Anders Danielsson..

BT - 19 apr 19 kl. 21:00

Premiär för promenadloppis i Herrljunga

Under påskhelgen anordnas en promenadloppis i Östra Herrljunga där besökare kan vandra runt på området och Fynda. Lillemor Fritioff, som håller i evenemanget, hoppas att det ska bli en tradition..

Världen Idag - 18 apr 19 kl. 12:00

Vem i din värld behöver den här påsken få del av den bästa ”bytardagen” i historien?

Fil 2:5–11 När jag växte upp var jag en eller ett par gånger per år på ”bytardag” med min familj. Det var ett tillfälle då man kunde ta med sig använda skridskor, stövlar med mera som man vuxit ur och lämna in för försäljning, samtidigt som man kunde Fynda andra begagnade skridskor eller liknande som någon annan tagit med sig. Det var ett jättebra tillfälle för en stor familj som vår att se till att alla barn fick tag i den nödvändiga fritidsutrustningen för den kommande säsongen, utan att bli ruinerad.

BT - 17 apr 19 kl. 17:56

Jonglering, bokprat och loppisfynd

Påskpyssel, jongleringskonvent, möjlighet att Fynda på loppis, författarbesök på Världsbokdagen och en chans att påverka utvecklingen av Limmareds samhälle är något av allt som finns att göra i veckan i Kind..

GöteborgsPosten - 06 apr 19 kl. 05:00

Fynda inredning på loppis och secondhand

Utvalda föremål från Emmaus, Myrorna och Saronkyrkan..

GöteborgsPosten - 06 apr 19 kl. 04:00

Så rustar Fynda för hårdare konkurrens

Delägare avslöjar vad som säljer bäst..

Skånskan - 04 apr 19 kl. 13:50

Växande loppis tar allt mer plats

Skurup Den traditionella loppisen på Örsjö boställe har ökat till ytan. Numer går det att Fynda i ett och ett halvt stall.På lördag är det dags för vårloppis på Örsjöboställe i Skurup.

Corren - 02 apr 19 kl. 19:30

Bibblan rear ut hundratals böcker

Den som gillar att ha många böcker i bokhyllan, eller för den delen är en riktig bokmal, kan nu passa på att Fynda när Boxholms bibliotek genomför en stor rensning av gamla titlar..

Skånskan - 29 mar 19 kl. 17:32

Loppis ordnas

Sjöbo I dag lördag är det dags för vårens stora loppis på Sjöbo tomtemuseum klockan 10-13. 60 bord är bokade för prylar att Fynda..

NT - 29 mar 19 kl. 08:57

Skivor och konst på Borgen

Dags för vinylälskarna att Fynda igen när Nkpg Skivmässa öppnar för fjärde gången på Borgen under lördagen..

BT - 28 mar 19 kl. 05:00

Mammor ordnar loppis för barnen

En grupp engagerade mammor ser till att barnfamiljer kan sälja begagnade kläder och barnprylar och andra barnfamiljer kan Fynda vid Storkens barnloppis i Rävlanda idrottshall. På lördag är det dags igen..

Trelleborgs Allehanda - 29 maj 19 kl. 19:00

Nu är det dags att fynda – här är listan över helgens loppisar

Det våras för loppmarknaderna. I helgen har loppisintresserade många möjligheter att Fynda..

Corren - 26 feb 19 kl. 20:00

Butiken är deras nya hobby

Frida Langs stora intresse är att Fynda och hennes svärmor Aina Molander tycker om att träffa människor..

Corren - 26 feb 19 kl. 18:05

Nu är det dags att fynda böcker

Klockan sju öppnade Akademibokhandeln dörrarna, då var det redan mycket folk på plats..

GöteborgsPosten - 25 feb 19 kl. 14:27

Slår igen efter 30 år

Stänger igen butiken på Fynda: "Går inte konkurrera med nätet"..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.