Fredagmys

Wednesday, 27 May, 07:21

Nyheter om Fredagmys

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 20 mar 20 kl. 17:12

Fredagsmys: Så har jag fått Corona

Dags för lite härligt fredagsmys denna hektiska vecka. Det var förstås bara en tidsfråga, men nu har jag fått Corona av Lena. Kanske fungerar bra till kvällens försök till Skype-party.

Cornucopia - 06 mar 20 kl. 19:40

Fredagmys utgår

Dagens fredagsmys utgår, eftersom vi i tio timmar har rivit samt börjat bygga upp nytt tak på den så kallade maskinhallen på ladan. Således är min intellektuella nivå ännu lägre än normalt ikväll, efter detta tiotimmars kombinerade fyspass, gympass, yogapass (pga rörelsemönstren) och crossfitpass.Alla eventuella likheter med Gordon Freeman är en ren slump, även om Halflife i mycket är just ett plattformsspel och inte bara en FPS.

Cornucopia - 17 jan 20 kl. 15:42

Fredagsmys: LO - kritvita historielösa folkhemsfundamentalister eller utmärkta satiriker?

Dags för lite härligt fredagsmys igen. Denna gång via fackförbundet LO:s nya reklamfilm, som antingen är en Grotesco-satir ala Sossezombies eller visar att LO är kritvita historielösa folkhemsfundamentalister. Håll till godo.

Cornucopia - 06 sep 19 kl. 16:17

Fredagsmys: Vad äter ni ikväll?

You can't spell diet without die!Dags för lite härligt fredagsmys igen. Dessvärre är herr bloggarjäveln upptagen med sysslor på annat håll, så det får bli ett ganska enkelt Fredagmys denna underbara afton?

Cornucopia - 27 apr 18 kl. 21:18

Fredagsmys: Avengers Infinity War (mindre SPOILERS!)

"No resurrections this time." - Thanos, Avengers Infinity WarDags för lite härligt Fredagmys igen och filmdags. Avengers Infinity War är en spektakulärt modig nittonde film i en av filmhistoriens mest inkomstbringade filmfranchise, Marvel Cinematic Universe (MCU).

Cornucopia - 02 mar 18 kl. 17:40

Fredagsmys: Vad för feminist är du?

Dags för lite härligt fredagsmys, och vad kan väl vara härligare här på bloggen än frågan om vad för feminist du är. Det finns trots allt utmärkta sätt att mäta detta, så låt oss alla göra en enkel enkät  kring det hela och ange sedan dina resultat, så har du något att diskutera i hushållet där i den fredagsmysiga soffan, eller med bästa gänget på afterwork!Regnbågsflagga på Knivsöder.

Dalarnas tidningar - 13 okt 17 kl. 16:02

Martin Wik: "Har jag en ätstörning eller bara ett märkligt förhållande till mat?"

Min besatthet för att mäta och räkna mitt kalorintag per dag gör att jag aldrig kan slappna av. Fredagmys och lördagsgott har blivit fredagsångest och lördagsvånda, skriver krönikören Martin Wik..

Cornucopia - 19 maj 17 kl. 15:55

Fredagmys: Wapnömjölk ut - Hagamjölk in

Dags för lite härligt miljövänligt fossilminimerande fredagsmys. Efter att i 10+ år främst använt Wapnös mjölk på grund av minimala fossiltransporter, byts hushållets mjölk nu ut mot den lokalt producerade och lokalt förädlade Hagamjölk. En granne till mig (lantlig bemärkelse) tillika bygdens storbonde och allmän samhällsbärare har nu börjat sälja den egna mjölken och grädden lokalt.

Cornucopia - 23 sep 16 kl. 14:15

Fredagsmys: Så köper man ett hus för 12 miljoner i Stockholm

Dags för lite härligt Fredagmys. Den sverigedemokratiske politiske sekreteraren i riksdagen "Egor Putilov" förklarar på Facebook hur man köper ett hus för 12 miljoner i Stockholm. Riktigt mysigt att se att det räcker med 200 000 i handpenning och att man får låna resten av beloppet av säljaren.

Cornucopia - 27 maj 16 kl. 19:19

Fredagsmys: Luftfartsverket säger visst att det är Telia

Dags för lite härligt Fredagmys. Och vi fortsätter väl med att påtala att flygledningshaveriet handlade om Telia, vilket är precis vad Luftfartsverket också säger. Åtminstone enligt SVT, som till skillnad mot Aftonbladet inte försöker sprida rykten om främmande makt.

Cornucopia - 23 okt 15 kl. 16:18

Fredagsmys: På besök på BLT-café

Dags för lite extra härligt nollräntedrivet Fredagmys! Nedan följer några citat jag plockade upp sittande på vad som uppenbarligen var ett BLT-café någonstans i Sverige.
En radda bankomater.

Cornucopia - 24 apr 15 kl. 15:20

Fredagmys: Tonårsfäder, läs Havrefarsan

"Jag vet, jag vet, jag vet. Tonårsdöttrar är demoner. Du såg det aldrig komma.

Sydsvenskan - 20 feb 14 kl. 05:30

Det är lätt att förledas att tro att vi idag lever i en Cosby-repris

Minns ni Bill Cosby? Han spelade huvudrollen som patriarken Cliff Huxtable i tv-serien ”The Cosby Show” under 1980-talet. Nu är han på väg tillbaka.

Sydsvenskan - 20 feb 14 kl. 05:30

Flykten till Cosby

Minns ni Bill Cosby? Han spelade huvudrollen som patriarken Cliff Huxtable i tv-serien ”The Cosby Show” under 1980-talet. Nu är han på väg tillbaka.

Cornucopia - 22 maj 20 kl. 20:58

Fredagmys: Zoomfester och annat socialt umgänge på nätet under pandemin

Dags för lite fredagsmys. Vi är många som upptäckt videomöten via Skype, Zoom, Facetime, Discord, Teams eller livestreaming via t ex Facebook mfl tjänster under självisoleringen under coronapandemin. Kanske inte samma sak som att träffas i verkligheten, men faktiskt fungerande så länge - med både för- och nackdelar.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.