Fot

Friday, 20 September, 09:28

Nyheter om Fot

Sortering: Relevans | Senaste
YA - 09 sep 19 kl. 15:00

Ystad: Misstänkt smugglare fortfarande på fri fot – stoppade tågtrafiken när han flydde

Mannen som misstänks ha smugglat narkotika och alkohol via Polenfärjan i fredags, är fortfarande på fri Fot. Han är fortsatt anhållen i sin frånvaro och eftersökt av polis..

Skånskan - 30 aug 19 kl. 14:00

Friad från våldtäktsmisstanke får 100 000

mellanskåne En ung man beviljas 100 000 kronor i ersättning för det lidande han fått utstå som frihetsberövad.Mannen satt anhållen och häktad i två omgångar 2016 och 2017, totalt cirka två månader, misstänkt för grov våldtäkt. Efter rättegången sattes mannen på fri Fot och när domen kom friades han helt från anklagelserna.

NSD - 30 aug 19 kl. 14:06

Nyförvärvet debuterar: "Det ska bli skönt"

Han landade i Luleå med svullen Fot..

YLE - 30 aug 19 kl. 13:16

Skadade foten höll för Räikkönen – visade hyfsad fart på första träningen

Sommarlovet i formel 1 är över, och det första träningspasset inför Belgiens GP är avverkat. Kimi Räikkönen kan andas ut, hans skadade Fot verkar inte sätta stopp för finländaren..

Skånskan - 30 aug 19 kl. 11:56

Ertappad snattare bakom bomblarm

Malmö Det var en misstänkt snattare som orsakade bomblarmet på Värnhem under torsdagskvällen. Enligt polisen ska snattaren ha sagt att han hade en bomb i en väska i samband med att butikspersonalen konfronterade honom.
Sedan ha ertappats slängde mannen ifrån sig väskan och sprang från platsen.

Expressen - 30 aug 19 kl. 09:11

Det mesta talar för tre nya för Pool – spikas

Det finns extra pengar i potten även den här veckan och det är alltid intressant. Kupongen innehåller flera starka favoriter och Liverpool, Manchester City och Chelsea har på papperet bra uppgifter.I jakten på de stora pengarna försöker jag att fälla Chelsea.

GöteborgsPosten - 30 aug 19 kl. 07:00

Formsvagt Gunnared möter Vatra KIF på bortaplan

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Gunnared, som nu söker efter ett trendbrott borta mot tredjeplacerade Vatra KIF. Bortalaget har inför matchen fem raka förluster i division 7 Göteborg A i Fotboll. Vatra KIF vann sin senaste match med 6–3 mot Fotö..

GöteborgsPosten - 29 aug 19 kl. 11:58

Misstänkt för jakttornsskadegörelse släppt

Den man som suttit häktad för skadegörelse mot jakttorn i Växjötrakten släpps på fri Fot, enligt Växjö tingsrätt..

UNT - 29 aug 19 kl. 11:56

Misstänkt för jakttornsskadegörelse släppt

Den man som suttit häktad för skadegörelse mot jakttorn i Växjötrakten släpps på fri Fot, enligt Växjö tingsrätt..

Sydsvenskan - 29 aug 19 kl. 11:56

Misstänkt för jakttornsskadegörelse släppt

Den man som suttit häktad för skadegörelse mot jakttorn i Växjötrakten släpps på fri Fot..

Helsingborgs Dagblad - 29 aug 19 kl. 11:56

Misstänkt för jakttornsskadegörelse släppt

Den man som suttit häktad för skadegörelse mot jakttorn i Växjötrakten släpps på fri Fot..

DN - 28 aug 19 kl. 14:30

Man misstänkt för brand i Husby släppt

Mannen som anhölls misstänkt för en av bränderna i Husby är släppt på fri Fot. Han är på sannolika skäl misstänkt, men tingsrätten ansåg att brottsrubriceringen var skadegörelse….

Expressen - 28 aug 19 kl. 12:44

Mordmisstänkt kvinna släpps på fri fot

I fredags hittades en 55-årig man död i en bostad i Hisings Backa i Göteborg.En kvinna i 55-årsåldern häktades skäligen misstänkt för mordet – nu har hon blivit frisläppt.– Det finns inget i obduktionen som förstärker misstankarna, säger åklagaren Bengt-Olof Berggren..

Sydöstran - 27 aug 19 kl. 13:42

Brott: 20-åring begärs häktad för flera rån

En 18-åring har häktats misstänkt för flera personrån i fredags eftermiddag. Nu begärs också en 20-årig man häktad. En tredje man är fortfarande på fri Fot..

GöteborgsPosten - 07 sep 19 kl. 19:29

Angered SK segrare borta mot Fotö

Angered SK besegrade Fotö på bortaplan i lördagens möte i division 7 Göteborg A i Fotboll. 1–3 slutade matchen..

Blekinge Läns tidning - 26 aug 19 kl. 21:28

Polis: Man häktad misstänkt för personrån

En yngre man har häktats misstänkt för personrån på Trossö i fredags. Den man som greps samtidigt som honom ska upp för häktningsdomstolen under tisdagen. En tredje misstänkt är ännu på fri Fot.

GöteborgsPosten - 07 sep 19 kl. 07:00

Efter poängtappet senast - Angered SK vill ha revansch i mötet med Fotö

Angered SK:s segerrad på tre raka matcher bröts senast mot Real Maskin. Nu match för Angered SK borta mot Fotö i division 7 Göteborg A i Fotboll. Fotö blev utan poäng i mötet med Vatra KIF senast..

Skånskan - 26 aug 19 kl. 16:16

Hanna Blomstrand är tillbaka i blågult

Damlandslagets förbundskapten Henrik Signell har presenterat truppen till EM-kvalet i september. Hanna Blomstrand är tillbaka efter höftoperation.Om en månad möter damernas handbollslandslag Portugal och Nordmakedonien i de två första EM-kvalmatcherna.

Expressen - 25 aug 19 kl. 16:39

Hotade universitet – ville marknadsföra sin musik

Det misstänkta hot som ledde till att Linköpings universitet evakuerades var ett försök att marknadsföra musik. Den man i 25-årsåldern som suttit anhållen har släppts på fri Fot..

SVT - 25 aug 19 kl. 16:53

Lindqvist frälste AIK – med fel fot

AIK var illa ute borta mot Östersund. I den 89:e minuten klev dock vänsterbacken Rasmus Lindkvist fram och satte 2–1. Heradi Rashidi hann även med att göra 3–1 mot ett decimerat ÖFK..

GöteborgsPosten - 25 aug 19 kl. 15:20

Misstänkt universitetshot var musikreklam

Det misstänkta hot som ledde till att Linköpings universitet evakuerades var ett försök att marknadsföra musik. Den man i 25-årsåldern som suttit anhållen har släppts på fri Fot..

Barometern - 25 aug 19 kl. 13:51

Misstänkt universitetshot var musikreklam

Den man i 25-årsåldern som suttit anhållen misstänkt för hot mot Linköpings universitet i fredags har släppts på fri Fot. Enligt Åklagarmyndigheten var det som upplevdes som ett hot och som föranledde en evakuering av universitet bara mannens försök att marknadsföra sin musik..

UNT - 25 aug 19 kl. 13:51

Misstänkt universitetshot var musikreklam

Den man i 25-årsåldern som suttit anhållen misstänkt för hot mot Linköpings universitet i fredags har släppts på fri Fot..

Helsingborgs Dagblad - 25 aug 19 kl. 13:34

Misstänkt universitetshot var musikreklam

Den man i 25-årsåldern som suttit anhållen misstänkt för hot mot Linköpings universitet i fredags har släppts på fri Fot. Enligt Åklagarmyndigheten var det som upplevdes som ett hot och som föranledde en evakuering av universitet bara mannens försök att.

Skånskan - 23 aug 19 kl. 16:29

Bekräftat: Död var Gert-Inge

MARKARYD Det som polisen misstänkt sedan en orienterare hittade en avliden person i skogarna kring Hannabad utanför Markaryd har nu bekräftats: Den döde mannen var 70-årige Gert‑Inge Bertinsson som försvann den 31 juli.
Kort efter försvinnandet gick polisen ut med att de misstänkte människorov, och efter att Gert-Inge Bertinsson hittades skärptes rubriceringen till mord.
Två ukrainska män häktades i sin frånvaro, och polisen gick ut med en internationell efterlysning.

DN - 23 aug 19 kl. 13:36

Två släpps i utredningen av sprängningen i Köpenhamn

Två svenskar, 22 respektive 27 år gamla, släpps på fri Fot i utredningen om sprängattentatet vid Skattestyrelsen i Köpenhamn tidigare i augusti..

Sydsvenskan - 23 aug 19 kl. 11:47

Misstänkta för Köpenhamnssprängning släppta på fri fot

Åklagaren: Inte längre skäl till frihetsberövande..

Expressen - 23 aug 19 kl. 11:46

Tre släpps efter mordet på krögaren vid Ica i Danderyd

Med flera skott sköts en krögare ner utanför Ica i Danderyd.De tre misstänkta mördarna släpps nu på fri Fot..

GöteborgsPosten - 23 aug 19 kl. 07:00

Angered SK vill förlänga fina segersviten mot Real Maskin

I kväll möter Angered SK Real Maskin på hemmaplan på Lövgärdesplan i division 7 Göteborg A i Fotboll. Angered SK har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Vatra KIF med 7–2, och ligger nu femma i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Real Maskin, 5–0 mot Fotö hemma..

SVT - 22 aug 19 kl. 22:16

Dataskandal skakar danska rättsväsendet – nu släpps misstänkta fria

Tusentals brottsmål som måste undersökas, ett tillfälligt stopp för platsdata från mobiltelefoner som bevis och nu brottsmisstänkta som sätts på fri Fot. Konsekvenserna av den danska teledata-skandalen är omfattande, och regeringen varnar att den hotar tron på rättssystemet..

Skånskan - 21 aug 19 kl. 17:06

Klämdes när truckar krockade

ESLÖV Sent på måndagskvällen skadades en anställd på Orkla Foods under en arbetsplatsolycka. En kvinnlig anställd skadade sin Fot när två truckar som backade råkade krocka med varandra. Kvinnans Fot svullnade upp efter olyckan men det är oklart om hon fick några inre skador..

Sydsvenskan - 22 aug 19 kl. 11:42

Ytterligare två anhållna i Malmö för bombdåd i Köpenhamn

Ytterligare två män anhölls under onsdagen misstänkta för inblandning i bombdådet mot Skatteverket i Köpenhamn. Text: Peter Herkel Båda männen, 27 och 22 år gamla, misstänks för grov allmänfarlig ödeläggelse och greps under onsdagseftermiddagen. – Själva polisinsatsen kan vi inte gå in på, säger Nils Norling, Malmöpolisens presstalesperson.

Sydöstran - 22 aug 19 kl. 10:50

Brott: Våldtäktsmisstänkt släppt ur häkte

Den man i 30-årsåldern som suttit häktad, misstänkt för att ha våldtagit en kvinna i början av augusti, har släppts på fri Fot. – Men misstankarna kvarstår, säger åklagare Charlotta Hellberg..

DI - 22 aug 19 kl. 07:10

SBAB byter fot: Riksbanken väntar i tre år

SBAB har gjort en rejäl justering av sin prognos för Riksbankens reporänta. De tror nu att det dröjer till april 2022 innan reporäntan höjs igen. .


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.