Fondgigant

Friday, 21 February, 11:03

Nyheter om Fondgigant

Sortering: Relevans | Senaste
PrivataAffärer - 14 jan 20 kl. 10:17

Fondgigant aviserar ”fundamentalt klimatfokus”

Blackrock planerar att avisera en formell hållning som ska göra att investeringsbeslut präglas av miljömässig hållbarhet som ett kärnvärde, skriver New York Times. Det årliga brevet från Larry Fink går ut till vd:ar i de största globala bolagen och brukar tas som en fingervisning om vilka trender som är att vänta inför året. ”Jag tror att vi med den tilltagande medvetenheten i frågan står på randen till en fundamental omdaning av finansen”, skriver Larry Fink enligt tidningen.

Affärsvärlden - 14 jan 20 kl. 09:47

Fondgigant byter investeringsstrategi - fokuserar på hållbarhet

Fondgiganten Blackrock kommer att undvika att investera i bolag som kan utgöra "en hög hållbarhetsrelaterad risk", skriver vd:n och grundaren Larry Fink i ett årligt brev till storbolagschefer, rapporterar New York Times. Draget beskrivs utgöra ett "fundamentalt skifte" i investeringsstrategin..

DI - 06 jan 20 kl. 13:55

Fondgigant laddar om - nya investeringar väntar i Sverige

Svensk vindkraft är bland den mest attraktiva förnybara energin i världen och en ny rekordfond öppnar för nya….


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.