Ferguson

Thursday, 28 January, 13:01

Nyheter om Ferguson

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 11 sep 20 kl. 00:31

Därför dog vänskapen mellan Diana och Fergie

Sarah Ferguson var en av prinsessan Dianas närmaste vänner i det brittiska kungahuset.Men vänskapen med ”Fergie” dog – och det var Dianas val att det blev så, avslöjas i en ny tv-dokumentär som visas i helgen.– Diana kunde vara känslomässigt grym, säger Ingrid Seward, chefredaktör på Majesty Magazine, i dokumentären enligt Entertainment Daily..

Expressen - 07 sep 20 kl. 02:26

Hertiginnans nya projekt: Släpper kokbok för barn

Sarah Ferguson – Fergie kallad – släpper en ny kokbokEn glädjestrålande hertiginna gick ut med nyheten på sin Instagram i helgen..

Expressen - 09 aug 20 kl. 00:47

Drottningens hälsning till barnbarnet på födelsedagen

På lördagen fyllde prinsessan Beatrice 32 år.Grattishälsningarna var många på sociala medier – bland annat från farmor, drottning Elizabeth. ”Du är helt unik och enkelt en av de mest speciella personer på denna planet”, skriver Beatrice mamma, Sarah Ferguson, på Instagram.

Expressen - 01 aug 20 kl. 02:24

Fergie planerade dotterns bröllop – på två veckor

I mitten av juli gifte sig prinsessan Beatrice med sin Edo.Nu uppger den brittiska hovexperten Roberta Fiorito att den avskalade bröllopsceremonin sattes ihop av prinsessans mamma Sarah Ferguson två veckor innan bröllopet, rapporterar Daily Express..

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 20 kl. 12:02

Rögles nyförvärv: ”När jag pratade med dem kändes allt rätt”

Brady Ferguson om samtalen med Abbotts och första tiden i Ängelholm..

Aftonbladet - 28 jul 20 kl. 07:39

Fyllesamtalet väckte ikonen

▸ Ferguson avslöjar Klopps vilda firande: ”Tack...”.

Expressen - 22 jul 20 kl. 00:44

Sarah Fergusons hyllning till dottern efter bröllopet

Sarah Ferguson hyllar sin dotter prinsessan Beatrice efter hennes bröllop förra veckan. Hertiginnan av York skrev på Instagram att det aldrig har funnits en så stolt mamma som hon var efter bröllopet, skriver Daily Mail. .

Expressen - 02 jul 20 kl. 16:30

Nytt på HBO Nordic – här är alla serier och filmer i juli

Hugh Laurie i prisbelönt spionthriller av Susanne Bier.Rebecca Ferguson i historiskt drama om kvinnorna som slogs om den brittiska tronen på 1400-talet.Och samtliga sex säsonger av ”Gossip girl”.

Expressen - 27 jun 20 kl. 03:40

Prinsessan Margarets hårda ord till Fergie

Sarah Ferguson må ha skilt sig från Storbritanniens prins Andrew 1996, men redan ett år tidigare var hennes relation till prinsessan Margaret minst sagt kylig, skriver Daily Express.”Du har gjort mer för att skämma ut den här familjen än du någonsin kan ana”, ska prinsessan Margaret skrivit till ”Fergie” i ett handskrivet brev..

Expressen - 23 jun 20 kl. 09:44

Svennis stämmer bank på 15 miljarder

Sven-Göran Eriksson och Sir Alex Ferguson är två av personerna som nu stämmer banken HSBC på 15 miljarder kronor.De menar att de blivit utsatta för bedrägeri..

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 20 kl. 16:02

Amerikansk forward klar för Rögle: ”Kan utvecklas till en väldigt bra SHL-spelare”

Chris Abbott om värvningen av Brady Ferguson..

Expressen - 12 jun 20 kl. 16:04

Amerikansk forward skriver på för Rögle

Bekräftar värvningen av Brady Ferguson.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 20 kl. 16:35

Rögle värvar amerikansk forward

Rögle värvar den amerikanske forwarden Brady Ferguson inför den kommande SHL-säsongen. 25-åringen har tillhört Torontos organisation och kommer närmast från spel i Newfoundland Growlers i ECHL, tredjenivån i Nordamerika och farmarliga till NHL:s farmarl.

GöteborgsPosten - 12 jun 20 kl. 16:43

Rögle värvar amerikansk forward

Rögle värvar den amerikanske forwarden Brady Ferguson inför den kommande SHL-säsongen. 25-åringen har tillhört Torontos organisation och kommer närmast från spel i Newfoundland Growlers i ECHL, tredjenivån i Nordamerika och farmarliga till NHL:s farmarliga AHL. Där gjorde han senaste säsongen 63 poäng på 57 matcher..

Expressen - 07 jun 20 kl. 23:20

Sarah Fergusons sorg: ”Fick inte säga adjö”

Sarah Ferguson förlorade nyligen en av sina bästa vänner.Hon berättar om smärtan över att inte kunna vara vid hennes sida på grund av den pågående coronapandemin.– Jag längtade så efter att få ta farväl av henne, säger Sarah Ferguson enligt Express.

Expressen - 03 jun 20 kl. 12:10

Svägerskan fick Diana att inse – erkände sin avundsjuka

Prinsessan Diana var olycklig med sitt liv under stor del av den tid hon var medlem i det brittiska kungahuset.Till slut var det Sarah ”Fergie” Ferguson, som var gift med prins Andrew, som fick prinsessan Diana att inse att livet hade mer att ge, skriver Express UK.– Jag kunde inte förstå det, hon njöt faktiskt av det, medan jag kämpade med att överleva, ska prinsessan Diana ha sagt..

Expressen - 29 maj 20 kl. 01:18

Sarah Fergusons stora lycka – mitt i krisen

Sarah Ferguson, prins Andrews ex-fru, säger att coronakrisen har inneburit en personlig guldkant för henne trots den allmänna misären.Självisoleringen har lett till att hon har fått betydligt mer tid tillsammans med sin dotter, prinsessan Eugenie.– Det har varit en total glädje att få tillbringa verklig kvalitetstid med henne, säger Sarah Ferguson enligt Express..

Expressen - 30 maj 20 kl. 13:49

Fergie kärleksord till dottern: ”Gett mig så mycket glädje”

Prinsessan Beatrice och hennes kärlek tvingades skjuta upp sitt bröllop på grund av coronapandemin.På Instagram skriver Beatrices mamman Sarah Ferguson till sin dotter:”Du har gett mig så mycket glädje. Jag är så förväntansfull över att få fira när allt detta är över.

Expressen - 19 maj 20 kl. 13:57

Skandalprinsen stöttas av ex-frun – budskapet i bilden

Det har varit en omskakande tid för prins Andrew och hans familj. Nu delar Sarah Ferguson en ovanlig bild i sociala medier – av sig själv och ex-maken tillsammans med döttrarna.”Jag är så stolt över vår enade, kärleksfulla familj”, skriver Ferguson..

GöteborgsPosten - 16 maj 20 kl. 04:59

Ingen bra referens gällande corona

Neil Ferguson har haft stor påverkan på Englands hantering av corona och baserat på hans strategi toppar England nu antalet dödsfall i Europa, så han kanske inte var någon bra referens, skriver Björn Österlund..

Expressen - 10 maj 20 kl. 08:11

Vägrade ta bältet efter superfajten: ”Väntar”

Justin Gaethje besegrade Tony Ferguson i en riktig superfajt i natt.Sedan kom beskedet som alla UFC-fans ville ha:– Jag vill fajtas mot Khabib..

SVT - 10 maj 20 kl. 07:43

Skrällde och bröt långa segersviten – nu väntar stormatch

Publikfavoriten Tony Ferguson hade inte förlorat på åtta år inför nattens interim-titelmatch i UFC. Då skrällde Justin Gaethje och vann övertygande – nu väntar sannolikt mästaren Khabib Nurmagomedov eller superstjärnan Conor McGregor..

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 20 kl. 02:59

UFC-galan i Florida i gång

I en tid då nästan alla stora sportevenemang ligger på is riktas många nyfikna blickar mot Jacksonville i Florida, där UFC-galan äger rum. Huvudnumren under nattens gala är interimtitelmatchen i lättvikt mellan Tony Ferguson, USA, och landsmannen Justin.

Sydsvenskan - 10 maj 20 kl. 02:59

UFC-galan i Florida i gång

I en tid då nästan alla stora sportevenemang ligger på is riktas många nyfikna blickar mot Jacksonville i Florida, där UFC-galan äger rum. Huvudnumren under nattens gala är interimtitelmatchen i lättvikt mellan Tony Ferguson, USA, och landsmannen Justin.

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 20 kl. 22:12

Topprådgivare avgår efter social kontakt

En högt uppsatt brittisk coronarådgivare har lämnat sitt uppdrag sedan han brutit mot riktlinjer om social distansering. Neil Ferguson har ingått i den vetenskapligt rådgivande gruppen i nödlägen (Sage). Ferguson, professor på Imperial College London, s.

Aftonbladet - 05 maj 20 kl. 23:42

Brittiske coronarådgivaren bröt mot reglerna – avgår

▸ Professor Neil Ferguson var den som fick Storbritannien att stänga samhället och har varit en de mest framträdande….

DN - 05 maj 20 kl. 22:12

Professorn bakom Storbritanniens ”lockdown” avgår

Forskningsresultaten som professor Neil Ferguson presenterade hade stor betydelse för att Storbritannien införde hårdare restriktioner….

Expressen - 05 maj 20 kl. 22:50

Experten kritiserade Sverige – bröt själv mot karantänlagar

Den brittiska epidemiologen Neil Ferguson låg bakom Storbritanniens striktare corona-strategi.Men nu tvingas han avgå efter att själv brutit mot landets karantänlagar – genom att låta en kvinna besöka honom, rapporterar The Telegraph.– Jag agerade i tron att jag var immun, säger professorn i ett uttalande..

DI - 05 maj 20 kl. 21:31

Professor avgår som rådgivare till brittiska regeringen – bröt mot reglerna

Den brittiske professorn Neil Ferguson lämnar den rådgivande expertgrupp som bistår den brittiska regeringen efter att själv ha brutit mot….

Nyteknik - 29 apr 20 kl. 09:34

Giesecke om Fergusons rapport: ”Dödligheten är betydligt lägre”

Enligt den brittiske epidemiologen Neil Ferguson kommer antalet döda i Sverige till följd av coronaviruset snart att börja stiga kraftigt. Men det tror inte den tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke som beskriver Ferguson som "arrogant"..

Blekinge Läns tidning - 28 apr 20 kl. 20:01

Johan Giesecke om brittisk expert: Arrogant

Enligt den brittiske epidemiologen Neil Ferguson kommer antalet döda i Sverige till följd av coronaviruset snart att börja stiga kraftigt. Men det tror inte den tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke som beskriver Ferguson som "arrogant"..

BT - 28 apr 20 kl. 20:01

Johan Giesecke om brittisk expert: Arrogant

Enligt den brittiske epidemiologen Neil Ferguson kommer antalet döda i Sverige till följd av coronaviruset snart att börja stiga kraftigt. Men det tror inte den tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke som beskriver Ferguson som "arrogant"..

Sydöstran - 28 apr 20 kl. 20:01

Johan Giesecke om brittisk expert: Arrogant

Enligt den brittiske epidemiologen Neil Ferguson kommer antalet döda i Sverige till följd av coronaviruset snart att börja stiga kraftigt. Men det tror inte den tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke som beskriver Ferguson som "arrogant"..

SmålandsPosten - 28 apr 20 kl. 20:01

Johan Giesecke om brittisk expert: Arrogant

Enligt den brittiske epidemiologen Neil Ferguson kommer antalet döda i Sverige till följd av coronaviruset snart att börja stiga kraftigt. Men det tror inte den tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke som beskriver Ferguson som "arrogant"..

YA - 28 apr 20 kl. 20:01

Johan Giesecke om brittisk expert: Arrogant

Enligt den brittiske epidemiologen Neil Ferguson kommer antalet döda i Sverige till följd av coronaviruset snart att börja stiga kraftigt. Men det tror inte den tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke som beskriver Ferguson som "arrogant"..

Kristianstadsbladet - 28 apr 20 kl. 20:01

Johan Giesecke om brittisk expert: Arrogant

Enligt den brittiske epidemiologen Neil Ferguson kommer antalet döda i Sverige till följd av coronaviruset snart att börja stiga kraftigt. Men det tror inte den tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke som beskriver Ferguson som "arrogant"..

Barometern - 28 apr 20 kl. 20:01

Johan Giesecke om brittisk expert: Arrogant

Enligt den brittiske epidemiologen Neil Ferguson kommer antalet döda i Sverige till följd av coronaviruset snart att börja stiga kraftigt. Men det tror inte den tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke som beskriver Ferguson som "arrogant"..

GöteborgsPosten - 28 apr 20 kl. 20:04

Johan Giesecke om brittisk expert: Arrogant

Enligt den brittiske epidemiologen Neil Ferguson kommer antalet döda i Sverige till följd av coronaviruset snart att börja stiga kraftigt. Men det tror inte den tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke som beskriver Ferguson som "arrogant"..

Expressen - 12 sep 20 kl. 16:24

Klopps fyllesamtal till Ferguson: ”Oväntat”

Jürgen Klopp kontaktade Sir Alex Ferguson efter Liverpools titelfirande. Nu avslöjar LFC-tränaren detaljer om fyllesamtalet. – Jag hade inte förväntat mig att han skulle ha mobilen vid sängen, säger Klopp enligt Daily Mail.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.