Fel

Saturday, 20 July, 05:17

Nyheter om Fel

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 30 jun 19 kl. 13:45

Krock i seglingsfinalen vid Tjörn

"Det var mitt Fel, för när man sitter vid rodret ser man inte peket ...".

SVT - 30 jun 19 kl. 12:33

Spelarna förklarar: Detaljerna bakom förvandlingen mot Tyskland

För mindre än tre månader sedan blev Sverige utspelat av Tyskland.I går lyckades Sverige skrämma iväg Tysklandsspöket. Efter sensationen i Rennes förklarar spelarna detaljerna bakom förvandlingen.

DI - 30 jun 19 kl. 11:57

Seglar för seger igen: ”Skönt visa hur fel de hade”

Anna Östling och hennes team gjorde succé på ­Marstrand i fjol genom att ta den första historiska segern i Women’s Trophy. Till årets tävling i början av juli kommer de regerande mästarna med ett mål som handlar om mer än att försvara titeln – de vill bana väg för fler kvinnor i sporten..

Expressen - 30 jun 19 kl. 11:18

”Tror inte Zlatan är kvar nästa säsong”

0-3 i ”Cali Clasico”.Zlatan Ibrahimovic och hans Los Angeles Galaxy hade en tung natt i MLS.”Något är Fel med Zlatan”, skriver Corner of The Galaxy..

Skånskan - 29 jun 19 kl. 19:46

Eslövs BK föll mot jumbon

FOTBOLL Division 2-debutanten Eslövs BK förlorade bortamatchen mot jumbon KSF Prespa Birlik efter en svag insats, 1-3 (1-1).– Vi var inte tillräckligt bra helt enkelt, suckade besvikne tränaren Peter Olsson med några timmars distans till bottendrabbningen på Heleneholms IP.
– Prestationen överensstämde inte alls med träningarna i veckan och Prespa var mer desperat för att vinna matchen.

YLE - 09 jul 19 kl. 14:02

VR:s närtåg från Helsingfors till Lahtis åkte fel - "Sådana här misstag händer ett par gånger om året"

Närtåget från Helsingfors mot Lahtis blev försenat på måndagskvällen. Orsaken var att tåget svängde Fel och begav sig mot Riihimäki istället..

Nyan - 29 jun 19 kl. 17:03

Automatalarm i Rönngården

Ett automatalarm utlöstes vid Rönngården i Jomala under lördagskvällen. Alarmet gick i gång på grund av ett tekniskt Fel och det handlade inte om någon brand meddelar brandmästare Krister Koskinen. Räddningsverket åkte till platsen för att kontrollera och kunde avaktivera alarmet.

Expressen - 29 jun 19 kl. 14:49

”Nya världen i gängen var mer spännande”

Martin Lidbergs liv var på väg åt Fel håll.Han rörde sig i ungdomsgäng som höll på med kriminalitet och droger.Då vände allt.

SVT - 29 jun 19 kl. 11:43

Apotek kan inte lämna ut medicin

Ett tekniskt Fel gör att det inte går att hämta ut medicin på recept från apotek i hela landet. Det handlar om elektroniska recept. – Det här är störningar i vår e-tjänst som förskriver och expirierar recept, säger Jenny Hellgren, pressansvarig på E-hälsomyndigheten, till SVT Nyheter..

Länstidningen i Jämtland - 29 jun 19 kl. 10:00

Jonas Hamner: Det är med vapenvård som med ungskogsröjning – bättre att göra fel än att inte göra något alls

Såhär i midsommartid kan man istället för att ägna sig åt nypärer, sill och destillerat gift ta....

Skånskan - 28 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetång Kapitel 11
Nästa morgon gick jag tidigt ner till affären med Cléo på axeln och nyladdad mobil. Jag hade nästan inte kunnat sova, det som hänt hade varit i mesta laget. Min lugna tillvaro hade skakats om ordentligt och nu måste någonting hända.

DN - 29 jun 19 kl. 05:45

Trumps migrationsminister om Oscar och Valeria: det var pappans eget fel

Direktören för USA:s migrationsmyndighet Ken Cuccinelli hävdar att pappan Oscar och tvååriga dottern Valeria som drunknade i Rio Grande har sig själva att skylla. – Orsaken till att vi ser den här sortens tragedier är att pappan inte väntade och gick igenom den lagliga asylprocessen, säger Cuccinelli till CNN..

Skånskan - 29 jun 19 kl. 05:00

”Toppstyrningen gör att tjänstemännen sticker”

HÖRBY Chefsavhoppen är förödande för kommunen och riskerar att stå skattetalarna dyrt, varnar S. Renaldo Tirone (S) tror inte alls att det är en tillfällighet att så många chefer har valt att sluta sedan SD klev upp på tronen.
– Den politiska toppstyrningen gör att de duktiga tjänstemännen sticker, säger Renaldo Tirone (S).

BT - 29 jun 19 kl. 04:00

Peder Teglund är fel ute om normer

Svar till Peder Teglund, BT 27/6..

Sydsvenskan - 29 jun 19 kl. 03:32

Haftar: Attackera Turkiet

Den libyske krigsherren Khalifa Haftar har beordrat sina styrkor att anfalla turkiska intressen. Turkiet anklagas för att ha valt Fel sida i konflikterna i Libyen. – Ordern har getts till flygvapnet att anfalla turkiska skepp och båtar i libyska territo.

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 19 kl. 03:32

Haftar: Attackera Turkiet

Den libyske krigsherren Khalifa Haftar har beordrat sina styrkor att anfalla turkiska intressen. Turkiet anklagas för att ha valt Fel sida i konflikterna i Libyen. – Ordern har getts till flygvapnet att anfalla turkiska skepp och båtar i libyska territo.

YA - 29 jun 19 kl. 00:00

Anna Alebo: Resan

Jag har aldrig riktigt förstått vitsen med att resa mycket. Ibland tror jag att det är något Fel på mig som inte lockas till veckor i Thailand eller Australien. En del kallar mig tråkig..

Sydsvenskan - 28 jun 19 kl. 20:00

Efter timmar på akuten i Lund sa jag: Nu går jag hem, jag blir ju sämre här

Röran på akuten är inte personalens Fel, skriver Lundabon Sven Sjölin..

SVT - 09 jul 19 kl. 02:34

Födde fel barn – par stämmer IVF-klinik

Ett par i USA med asiatiska rötter stämmer en fertilitetsklinik i Kalifornien sedan det visat sig att de fött Fel tvillingbarn, rapporterar BBC. Efter händelsen vill paret inte vara föräldrar åt barnen..

NT - 28 jun 19 kl. 19:00

"Det är fel att flytta på brovaktarstugan"

Föreningen Brostugans Örtagårds tillväxt är räddad för nu..

Barometern - 28 jun 19 kl. 16:47

Självvållad drogpsykos ledde till mordbranden

I Blomstermåla skulle han rota sig. Det var 52-åringens bestämda mål, men så kom amfetaminet in i bilden. – Allt blev Fel från den stunden, säger han ångerfullt..

DI - 28 jun 19 kl. 15:50

Geely förnekar: Miljardlånet ingen bakdörr ut ur Volvo

Kinesiska Geely har lånat 400 miljoner euro, motsvarande 4,2 miljarder kronor, till nollränta i en obligation där långivaren har rätt att som betalning byta till sig B-aktier i AB Volvo när obligationen mognar. Detta har tolkats som att Geely kan vara på väg ut ur Volvo, men det är helt Fel, säger ledande analytiker, källor med insyn och Geely själva. .

GöteborgsPosten - 08 jul 19 kl. 23:16

Stämmer fertilitetsklinik – födde fel barn

Ett par i USA med asiatiska rötter vände sig till en klinik i Kalifornien och fick IVF-behandling, där kvinnans ägg befruktades med mannens spermier utanför kroppen innan det sattes in igen. Men när de fick två små pojkar chockades paret av att barnen tydligt saknade asiatiskt påbrå. Paret avsade sig vårdnaden och stämde kliniken med motiveringen att de fött Fel barn, rapporterar.

Kristianstadsbladet - 28 jun 19 kl. 11:30

Carolin Dahlman: Kräv att föräldrar tar ansvar

Om inte mamma och pappa uppfostrar sina barn kring rätt och Fel i det svenska samhället lär vi snart leva i ett kaos med respektlösa barn som blir själviska vuxna. Det är dags att återuppliva dygder, skam och socialt tryck..

VA - 28 jun 19 kl. 11:49

Investmentbanken om aktierallyt: ”Något är fel”

Finns anledning att mitt i solskenet hålla utkik efter moln..

Dagens PS - 28 jun 19 kl. 10:22

Hans Zimmers nya projekt – designar ljud åt BMW

En app som skapar fejkade nakenbilder, Apple Music som snart är ikapp Spotify samt kompositören Hans Zimmers nya projekt med BMW – allt det och mer i dagens techbrief. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. ”Deep fake”-app skapade nakenbilder av kvinnor – togs ned efter en dag Efter mindre än 24 timmar stängdes den kontroversiella appen DeepNude ned, rapporterar The Verge.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 08:54

Klassisk komedi om mygel

Mygel, fusk och fjäskande är några av ingredienserna i sommarens uppsättning på Spelplats Vinbäcken i Viby. Men så är det också Gogols klassiska komedi Revisorn, i en ny uppdaterad version, som spelas.
– Det är inte vi som gjort att den fortfarande är modern, utan alla de som myglar, igen och igen, säger regissören Bengt Larsson Heppling.

Sydöstran - 28 jun 19 kl. 09:00

Jerry Nilsson: "En flaska i duschen - på fel ställe"

Självförtroendet är ingen trång sektor. Fast nu börjar jag tvivla..

Skånskan - 27 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetången ”A shot in the dark”, kanske. Men det var det närmaste jag kommit Nadine i min genomgång. Syrien låg i Mellersta Östern och det var ju därifrån hon kom.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 05:00

Tvångstankar ger lägre straff

ESLÖV En Eslövskvinna som får hemska tankar om att hennes barn ska dö om hon inte förssöker snatta i självscanningskassan får lägre straff än annars, efter att hon tagit varor på Coop i Eslöv. Det framgår av en dom i Lunds tingsrätt.Kvinnan har vid fyra tillfällen ertappats med att försöka ta med sig varor till ganska höga belopp från Coopbutiken på Västerlånggatan i Eslöv.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 05:00

”Mer schysst om vi inte uttalar oss”

ESLÖV/HÄsSLEHOLM På Skånetrafiken har man nu startat en utredning för att se om något gått snett när Karl-Erik Schönström och hans fru missade bröllopet.På Skånetrafiken, som har hand om färdtjänsten i Eslöv, vill man inte gå in på Karl-Erik Schönströms färdtjänsttur som inte blev av.
– Vi uttalar oss inte om enskilda fall i media.

Expressen - 27 jun 19 kl. 20:46

Chaufförens ord i förhör efter att lastbilen skenade

I mitten av maj pågick en stor insats på E20 i Skaraborg efter att en chaufför larmat om att lastbilen inte gick att stoppa. Den tekniska utredningen visade att det inte var något Fel på lastbilen och föraren blev i stället misstänkt för falsklarm och vårdslöshet i trafik.– Hans förklaring är att när den kört över diket fick den sig en knyck och då gick det att hantera den som vanligt igen, säger förarens advokat till SVT Nyheter Väst.

Expressen - 27 jun 19 kl. 19:39

Drar ut i krig – och är VM:s största stjärna

RENNES. Vi pratade på förhand om Marta, Dzsenifer Marozsán, och Alex Morgan som VM:s största stjärnor.Vi hade Fel.

Expressen - 27 jun 19 kl. 19:15

”Som ett antiklimax – det var riktigt tråkigt”

TORSBY. Italien snuvade Sverige på OS 2026.Men i vilken stad ska spelen arrangeras?

Barometern - 27 jun 19 kl. 17:00

Skolinspektionen slår fast – elever får fel undervisning

Svenska som andraspråk och svenska är två helt olika ämnen. Ändå undervisas elever i årskurs 7 till 9 på Funkaboskolan med samma kursplan i de båda ämnena..

Länstidningen i Jämtland - 27 jun 19 kl. 15:57

ÖFK:s ordförande efter internutredningen: "Det går inte att se något fel eller rätt"

ÖFK:s internutredning gav inga svar. Det konstaterar Bo Ottosson, som nu menar att han och övriga....


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.