Fatima Doubakil

Thursday, 26 April, 02:07

Nyheter om Fatima Doubakil

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 17 mar 16 kl. 05:00

Ni torgför islamistisk propaganda

I Sverige finns ett islamistiskt nätverk som talar om särskilda muslimska rättigheter och om ett muslimskt civilsamhälle avskilt från det gemensamma. I den här miljön är Fatima Doubakil en central person, skriver journalist och författare Lars Åberg..

Kristianstadsbladet - 24 jan 13 kl. 13:50

Anhöriga kräver svar om terrorfall


Anhöriga till de två svenskar som står åtalade i USA misstänkta för terrorbrott kräver att få träffa utrikesminister Carl Bildt. Familjerna anser sig inte ha fått svar på vad UD gjorde medan svenskarna satt fängslade i Djibouti och under vilka omständigheter utlämningen till USA skedde. Frågan om de fick tillgång till advokat i Djibouti har inte heller fått svar, säger Fatima Doubakil på Muslimska mänskliga rättighetskommittén.

Kristianstadsbladet - 17 jan 13 kl. 10:59

Anhöriga kräver svar från UD


Anhöriga till de båda svenskar som åtalats i USA misstänkta för terrorbrott i Somalia träffar utrikesdepartementet i dag, för att få svar på den kritik som riktats mot hur UD hanterat ärendet. - De vill veta om UD gav klartecken till utlämningen, eller om man på något sätt var involverad av den, säger Fatima Doubakil, vid Muslimska Mänskliga rättighetskommittén, som också ska vara med på mötet.Advokat Thomas Olsson, som företräder brödernas familjer i Sverige, har tidigare sagt att UD förhandlade med Djibouti, som sade sig vara villigt att låta männen återvända till Sverige.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.