Familjen

Monday, 20 August, 20:26

Nyheter om Familjen

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 31 jul 18 kl. 14:00

Rätt att avsluta HVB för ensamkommande

ESLÖV Det var rätt av Eslövs kommun att avsluta HVB-boendet för en ensamkommande flykting när hans ålder skrevs upp och han betraktades som vuxen av Migrationsverket. Det har förvaltningsrätten i Malmö beslutat.Flyktingen kom till Sverige och sökte asyl som ensamkommande barn.

Blekinge Läns tidning - 30 jul 18 kl. 18:30

Åtta läckage på fem månader

Familjen har betalt över 300 000 kronor för att sitt handikappanpassade uterum och tak. Efter arbetena har de haft åtta läckage på bara fem månader. – Det läcker varje gång det regnar, säger Jessica Lindberg..

Cornucopia - 31 jul 18 kl. 12:21

Nej, Alliansen, svensk räddningstjänst ska ej bygga på frivilliga hemvärnet

Den så kallade Alliansen gjorde idag ett utspel om att stärka hemvärnet för att hantera svensk krisberedskap vid exempelvis skogsbränder. Men nej, räddningstjänst i Sverige kan inte bygga på frivillighet och hemvärnet. Hemvärnets uppgift är väpnad strid och ska inte vara ett sätt att dränera försvarsbudgeten för att hantera civila kriser.

Skånskan - 31 jul 18 kl. 09:04

Lyckligt slut efter bilstöld

Vollsjö Natten mellan i fredags och lördags stals Markus Siewertz Volvo från hans familjs gård i Vollsjö.
Familjen gjorde efterlysningar på Facebook och på måndagsmorgonen fick han reda på att den återfunnits.20-årige Markus Siewertz i Vollsjö blev bestulen på sin Volvo S60 natten mellan den 27 och 28 juli.

Barometern - 31 jul 18 kl. 06:00

Originellt sommarkafé engagerar hela familjen

Reklamskyltar, kakburkar, porslinsfigurer, tavlor och vinylskivor. Det går inte att se sig mätt på alla saker som finns på Kaffetuppen. Sommarkaféet är en dröm som blev sann för Åsa Staf..

Corren - 30 jul 18 kl. 08:00

Ekholm laddar batterierna i Linghem

Matilda Ekholm från Linköping är en av världens bästa pingisspelare och det är hemma hos Familjen i Linghem som hon bäst laddar batterierna inför kommande EM och World Cup i höst..

Expressen - 30 jul 18 kl. 18:04

Familjens ilska – efter Paris nakenbild

Paris Jackson, 20, gjorde nyligen sin första toppless fotografering.
Nu är hennes mamma och farmor oroliga för Paris efter avklädda bilden.– Familjen är helt rasande över att Paris krossar sin farmors hjärta just nu, säger en uppgiftslämnare till Radar.

Expressen - 30 jul 18 kl. 18:23

Familjens hälsning – efter svenska stödet

Svenska skidFamiljen sörjer Vibeke Skofteruds plötsliga bortgång.Nu tackar norskans familj för stödet från Sverige.– Det är något som Familjen sätter ett väldigt stort pris på, säger talespersonen Pål Tömmerhoel..

Blekinge Läns tidning - 30 jul 18 kl. 18:30

Besiktningsmannens viktiga tips

Håkan Blissing är SBR-besiktningman och kommer att besikta Familjen Lindbergs uterum och tak. Han har drivit sin egen firma i 22 år..

Blekinge Läns tidning - 30 jul 18 kl. 18:30

Byggföretaget: Finns två sidor av samma mynt

Olaussons Byggtjänst AB byggde ett uterum och bytte tak hos en familj. Nu är Familjen missnöjda med arbetet..

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 18 kl. 09:00

Resan som gav nya synsätt på vardagen

Nu är Familjen Gyllin hemma igen efter sin jorden-runt-resa..

Nya Wermlands Tidningen - 30 jul 18 kl. 15:35

Klassiskt och humor

På lördag kväll kommer Familjen Lars, Hanna och Louise Hellgren till Ölmeklint för att spela.De utlovar ett musikaliskt fyrverkeri på möjliga och omöjliga instrument..

NSD - 30 jul 18 kl. 12:41

Familjeägda butiken stänger för gott

Familjen har försett luleåborna med skor ända sedan 1950 men nu är slutet här..

Blekinge Läns tidning - 30 jul 18 kl. 05:00

Eyad Alrasheed: ”I Syrien hjälps alla vuxna åt med att fostra barnen”

För fem år sedan fattade Eyad Alrasheed ett omänskligt beslut. Nu är Familjen återförenad och bygger nya drömmar. – Min själ är hel igen, säger 45-åringen från Olofström som hittat sin sommarpärla med tillhörande fredsduvor på taket..

BT - 30 jul 18 kl. 04:00

Barn i fokus för socionomer

Att upptäcka och ge rätt stöd till barn som far illa, exempelvis av missbruk i Familjen, kan vara livsavgörande. Hur rustade är framtidens socionomer inför den yrkesverklighet de ska möta? Det frågar Junis, IOGT-NTO:s juniorförbund..

Expressen - 17 jul 18 kl. 11:23

”Det hade underlättat om man fick ett grattis”

Triathlonveteranen Camilla Lindholm Borg, 43, slår fast att den här säsongen blir hennes sista.Efter alla framgångar berättar hon om den nya satsningen på löpningen, stödet från Familjen och besvikelsen på Svenska triathlonförbundet.– Det hade underlättat om man fick lite uppmuntrande ord eller åtminstone ett grattis, säger Camilla Lindholm Borg..

DI - 29 jul 18 kl. 17:59

Ny ägarbild får affärerna att blomstra

Det anrika familjeföretaget Målsta Blommor i Sundsvall har hittat en lösning på generationsväxlingen.  Ägarna har gjort medarbetare utanför Familjen till delägare..

Expressen - 12 jul 18 kl. 10:39

Wiola, 2, kan inte gå eller äta – familjen nekas hjälp

2,5-åriga Wiola har sedan januari opererats tre gånger och kan ännu inte gå eller äta själv. Men eftersom hon inte är döende får föräldrarna ingen ersättning då de sköter om henne i hemmet. – Det jobbigaste av allt är att se min dotter lida, säger Wiolas mamma Elin Lundin..

DI - 29 jul 18 kl. 19:54

Gården växer med nya krav

Syskonen Eriksson satsar stort mot nya tider. Tillsammans äger de Rogsta gård som nu byggs om för att inom kort börja leverera Kravmärkt mjölk. Genom investeringen på 15 miljoner kronor vill Familjen ta ett viktigt steg in i framtiden..

Skånskan - 26 jul 18 kl. 21:12

Feelgood och rekord på Mölleplatsen

MALMÖ Publikrekordet slogs när Glenmark, Orup och Strömstedt gjorde ett nerslag i Malmö på sin sommarturné på torsdagskvällen.Folk strömmade till Mölleplatsen på sommarens enda konsert på den stora gulbrända gräsmattan framför Slottsmöllan. Många samlades i mat- och dryckzonen innan konserten och redan före Eric Gadd började spela tog maten slut.

Expressen - 29 jul 18 kl. 14:38

Sabina Ddumba berättar en historia om familjekärlek

En mamma som lämnade Familjen. Och en pappa som hyllas ordentligt. Sabina Ddumba tecknar en uppväxtskildring som skiljer sig från Svensson-livet, men ändå i allra högsta grad är en historia om familjekärlek och utmaningar.

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 10:44

Familjen Westöö reser jorden runt med barnen

Sol- och badresor är fortfarande den mest populära semestertypen bland småbarnsfamiljer – men allt fler vågar sig ut på exotiska långresor. Ellen och Henrik Westöö är två av dem. Just nu reser de jorden runt med sin två småbarn..

Expressen - 25 jun 18 kl. 15:59

Oliver Mattsson, 14, hedras utanför arenan

Malmö Redhawks är i sorg.Mängder har visat sina sympatier för Familjen Mattsson genom att lämna blommor utanför Malmö arena. .

Expressen - 13 jul 18 kl. 06:49

Stjärnparet gifte sig – i hemlighet

Efter uttåget mot Sverige tröstades Valon Behrami av sin flickvän Lara Gut. Nu har stjärnparet gift sig i hemlighet hemma i Schweiz. – Vi bestämde oss för en intim ceremoni med bara den närmsta Familjen, säger Gut till Blick.

YLE - 28 jun 18 kl. 14:26

Diabeteshunden Pepe är familjen Häggmans livförsäkring – här ser du hur han jobbar

I en familj där tre personer har diabetes är diabeteshunden Pepes hjälp ovärderlig. Han känner lukten av blodsockerfall och säger genast till när det är dags för ett glas saft eller lite mat..

Barometern - 28 jul 18 kl. 06:00

Dom stoppar X-teams tänkta ”klassresa” i samhället

X-teams ledare döms på nytt till fängelse. Två kvinnor, som är nära anhöriga till honom, döms också av Kalmar tingsrätt för brott kopplade till gängets knarkaffärer. Det sätter stopp för ledarens planer för Familjen: att med hjälp av grova brott göra en klassresa i samhället..

GT - 01 jul 18 kl. 19:51

Magnus, 42, rasar mot Ica: ”Som i Östberlin”

Magnus Svanberg, 42, och Familjen har sommarstuga i Strömstad.Nu har de tröttnat på vad de menar är ständigt tomma hyllor i den lokala Ica-affären.– Jag var i Östberlin på 80-talet, det är samma känsla, säger han.

Skånskan - 26 jul 18 kl. 14:00

”Vi är väldigt noga med detaljerna”

ridsport Med utsikt över vattnet på fridfulla Österlen håller de till, team Fredricson.
Ett stort och målinriktat företag som tagit sig till den absoluta världstoppen.
– Vi är väldigt noga med detaljerna och vill alla bli bättre och utvecklas, säger Peder Fredricson.

Skånskan - 27 jul 18 kl. 17:22

Liten oas lockar till bad

KLÅGERUP Inga skyltar, inte synligt för den som inte har koll, men precis in vid 108 utanför Hyby och Klågerup är det många som hittat sin oas – lilla Pude sjö.– Det här är verkligen en lite oas. Vi är ibland här både på dagen och sen kommer vi hit även på kvällen då det är helt fantastiskt att ta ett bad.

Kristianstadsbladet - 28 jul 18 kl. 00:01

Festivalen för familjen

Till helgen vankas Göingebygdens Familjefestival vid Tydingesjöns campingplats. I dagarna har festivalområdet ställts i ordning, hoppborgar blåsts upp och karuseller testkörts..

Nyan - 26 jul 18 kl. 13:48

Anrik skärgårdskryssare i ÅSS gästhamn

Den exklusiva skärgårds-kryssaren La Morena lade under onsdagen till i Åländska segelselskapets gästhamn. Den strömlinjeformade båten är den enda i sitt slag och ritades år 1922 av den namnkunnige båtkonstruktören Gustaf Estlander.
Sedan 2005 har skärgårdskryssaren La Morena (spanska, betyder brunetten eller den mörka) varit i Nils Forsfälts ägo, och nu är han på segelsemester i den åländska skärgården tillsammans med sonen Arthur Forsfält och frun Jonna Rangsten.

Barometern - 24 jul 18 kl. 20:00

Tufft för terminalens grannar - drabbas av damm och buller

Som närmaste granne till byggarbetsplatsen vid Gotlandsterminalen har buller, vibrationer och damm hört till vardagen hela våren och sommaren för Familjen Visenstam. Sprängningarna har också orsakat sprickor i Familjens utomhuspool. – Byggtiden har tärt på oss, säger Christina Visenstam och tittar ut mot det stup som numera utgör utsikten från framsidan..

UT - 26 jul 18 kl. 01:00

De förbereder för folkparksfest

I dag, torsdag, förvandlas Stureparken återigen till folkpark. Mat, dryck och musik för hela Familjen utlovas i dagarna tio. – En liten stad som Ulricehamn behöver platser att samlas på, säger arrangören Rickard Skoglund..

DI - 25 jul 18 kl. 23:00

Nostalgiska vallfärdar till Viksjö

Familjen Hagman/Näslund hittade ett sätt att kombinera passion med familjeföretagande – i byn Viksjö med knappt 400 invånare. Mat & Nostalgi är i dag ett populärt turistmål..

Skånskan - 27 jul 18 kl. 10:09

Många barn har omkommit genom drunkning

När det är varmt vill man svalka kroppen med bad. Men ibland är utgången av bad tragiskt nog drunkning. I år har dubbelt så många barn drunknat jämfört med ifjol.

DN - 27 jul 18 kl. 10:53

Djokovics släkting rånad och fastbunden

Novak Djokovics frus morfar har hittats bunden på ett fält efter att ha blivit rånad i sitt hem. Familjen är ”i total chock över vad som hänt”, enligt ett uttalande från den förre tennisvärldsettan..

Expressen - 02 jul 18 kl. 23:46

Svensk 31-åring försvunnen i Etiopien

Ermias Tekie, 31, från Stockholm försvann från sitt hotell i Etiopien den 21 maj. Sedan dess har ingen i Familjen hört från honom.– Vi är alla oroliga, säger hans bror Iseas Tekie..

SmålandsPosten - 26 jul 18 kl. 15:33

Mittfältare besviken på Öster – vill lämna klubben för ÖIS

Mittfältaren Lars Fuhre vill lämna Östers IF för spel i Örgryte IS, och på så sätt komma närmare Familjen. Men Öster vill inte släppa 28-åringen gratis. Ett beslut som upprör Lars Fuhre..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.