Familjen

Monday, 21 January, 18:42

Nyheter om Familjen

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 01 jan 19 kl. 16:00

När familjen blir ett förgiftat fängelse

Ulf Olsson läser den hyllade indiska romanen "Ghachar ghochar"..

DN - 01 jan 19 kl. 15:41

”Spionanklagad amerikan skulle besöka bröllop i Moskva”

Den amerikanske medborgare som gripits för spionage i Ryssland var i Moskva för att gå på ett bröllop, uppger hans bror för The Guardian. ”Vi är djupt oroade för hans säkerhet och hans hälsa. Han är utan tvekan oskyldig”, skriver Familjen i ett uttalande..

Blekinge Läns tidning - 08 dec 18 kl. 20:00

De tog hem drömvinsten

Jodå - det gick hela vägen hem. Familjen Heidenberg från Lyckeby tog alla chanser de fick och lyckades även med drömvinsten..

YA - 03 jan 19 kl. 13:21

Familjen kan inte bo i sitt brandskadade hus

Familjen var på väg hem från Malmö när de fick reda på att deras hus i Köpingebro stod i brand..

BT - 14 dec 18 kl. 06:33

Ludvig hjälteräddade Lisbeth när branden bröt ut

Rörelsehindrade Lisbeth Hjelmäng upplevde några hemska ögonblick när tidningen hon läste fattade eld av ett ljus vid hennes köksbord. Som tur var uppmärksammade Ludvig Berg läget och drog henne ur det brinnande rummet. Nu hyllas han av Familjen..

UNT - 28 dec 18 kl. 12:00

Fågelskådarna tackar nu familjen Öman

Sedan det sällsynta sparvbesöket i Skutskär blev känt i fågelskådarsverige under julafton, så har 1 300 personer besökt paret Ömans villa..

Skånskan - 27 dec 18 kl. 17:15

Minnesbänk över lavinoffer stulen

kyrkheddinge Gravplatsen i Kyrkheddinge över den 25-årige Daniel Åkesson skändades i julhelgen. Trots efterlysningar i sociala medier har minnesbänken byggd av alpinskidor inte återfunnits.Han var en stor skidåkningsfantast och blev bara 25 år.

Expressen - 23 nov 18 kl. 19:06

Svenska Margareta, 50, lever i lyx med Seth, 88 i Hollywood

Pianisten Margareta Svensson Riggs, 50, lämnade Västsverige för att följa sina drömmar – och lever nu ett liv i lyx i Hollywood tillsammans med maken Seth Riggs, 88.Men tillvaron har inte alltid varit enkel.Margareta berättar nu om de tuffa åren när hennes mamma gick bort, hon själv opererades för cancer – och bråken som uppstod inom Familjen när hennes och Seths nu sexåriga dotter Samantha föddes.

BT - 28 dec 18 kl. 18:02

TV: Tittarrekord för årets julkalender

Under december bänkade sig ungefär var fjärde svensk framför datorer och tv-skärmar för att följa Familjen Storms äventyr i det lilla samhället Järnkroken..

YLE - 02 jan 19 kl. 11:35

Familjen Granholms hus i Pedersöre centimetrar från fallande träd – se bilder från stormens framfart

För Familjen Granholm i Lepplax i Pedersöre blev stormnatten extra spännande. Vid ett-tiden föll två stora granar nästan samtidigt på gårdsplanen..

Expressen - 15 dec 18 kl. 06:00

Carina Bergs sagolika bröllop med Erik, 29

Carina Berg är Erik Johanssons stora kärlek – det finns det inga tvivel om, enligt fotbollspelaren. Den 15 december säger de ja till varandra. Enbart den närmaste Familjen och vänner kommer att närvara, gör uppgifter till Expressen gällande.

GöteborgsPosten - 31 dec 18 kl. 08:29

Fyrverkeripjäs orsakade brand i villa

Under natten till måndag vaknade en familj i Trollhättan av att det small vid huset. Familjen upptäckte sedan att det brann under uterummet. Polisen misstänker att en fyrverkeripjäs orsakat branden..

Kristianstadsbladet - 20 dec 18 kl. 20:19

Sigfridssons julkonserter sålde slut – ”Som att sälja till en rockkonsert”

En julkonsert blev två och kan bli tre nästa år. Familjen Sigfridssons numera traditionella julkonsert får folk att vallfärda till Köpinge kyrka. ”Biljetterna tog slut på en och en halv timme”, säger prästen Lisbeth Olsson Lindehagen..

Barometern - 30 dec 18 kl. 22:55

”Den bästa säsongen hittills”

Trots att sommarens skogsbränder tros ha skrämt bort en del turister kan Familjen Rohde sammanfatta ett bra år på Camping Hultsfred. – Om vi ser till de totala siffrorna var det väldigt, väldigt tydligt att det här var den bästa säsongen hittills, säger Maik Rohde..

Jönköpingsnytt - 14 dec 18 kl. 20:47

Elev slagen i huvudet – lärare polisanmäld

En elev blev, enligt egen utsago, slagen i huvudet av en lärare på Ekhagsskolan. Familjen är upprörd på hur skolledningen har agerat och har gjort en polisanmälan.
– Jag är fortfarande rädd efter allt som hänt, säger eleven till Jnytt.

DN - 14 dec 18 kl. 06:46

Insats från Lunds universitet räddade familj från IS: ”Riktiga hjältar”

När IS gjorde en offensiv i Irak 2014 blev Firas Jumaah och hans familj inringade. Gömda i en industrilokal hade de gett upp hoppet när en beväpnad säkerhetsstyrka rullade fram i två bilar, vinkade in Familjen och sedan förde dem på säkra vägar vidare mot Sverige. Vem som beställt säkerhetsstyrkan?

Expressen - 18 okt 18 kl. 13:13

Lisbeth Palme är död

Tidigare statsminister Olof Palmes änka Lisbeth Palme har avlidit uppger TT.Hon dog efter en tids sjukdom, meddelar Familjen..

Trelleborgs Allehanda - 16 dec 18 kl. 12:30

Succéinsamlingen - en tidig julklapp till Benjamin

När åttaåriga Benjamin Andersson ville börja spela el-hockey fanns det ett hinder: utrustningen kostade 100 000 kronor. Genom att sälja mössor startade Familjen en insamling som har gjort en överraskande succé..

DI - 09 jan 19 kl. 15:10

Polisens råd till familjen: Betala inte

Tiden sedan den bortförda kvinnan försvann har varit otroligt krävande och utmattande för Familjen, säger deras ombud. – Det är ingen tvekan om att Familjen upplever bortförandet av Anne-Elisabeth som en grym och omänsklig handling, säger advokat Svein Holden vid en presskonferens. Nu vill Familjen komma i kontakt med kidnapparna för att få bekräftelse på att hon är vid liv..

GT - 07 dec 18 kl. 17:08

Hatet mot Helena efter tv-succén: ”Så tragiskt”

Familjen Hysén har under hösten varit aktuell med sin tv-serie.Men rampljuset har sina nackdelar.På fredagen fick Helena Hysén ett anonymt hatbrev.

Expressen - 23 dec 18 kl. 19:43

Kronprinsfamiljens mysiga julhälsning

Den danska kronprinsFamiljen har haft ett omtumlande 2018.Men traditionerna måste fortgå och nu skickar Familjen ut en julhälsning med pepparkaksbak, julmys och hundgosande..

DI - 28 dec 18 kl. 22:40

Lamborghinis succé: Sportbilen har blivit super-suv

Världens första ”super-suv” skryter Lamborghini. Och det är inte bara skryt. För det här är en otrolig bil.

Sydsvenskan - 11 dec 18 kl. 08:22

11 månader senare – polisen avslutar utredning om döda familjen i Bjärred

Vi rapporterar från polisens presskonferens..

DN - 12 dec 18 kl. 13:44

Åkesson missar statsministeromröstning – semestrar i Thailand

Den sverigedemokratiske partiledaren Jimmie Åkesson missar statsministeromröstningen om Stefan Löfven (S) på fredag.  Skälet är att han ska vara föräldraledig, och har åkt på semester med Familjen till Thailand.  ”Jag tycker att det hedrar Jimmie”, skriver partiets gruppledare i riksdagen, Mattias Karlsson, i ett sms till DN.

Skånskan - 28 dec 18 kl. 15:00

Färre placeras på dyra institutioner

Eslöv Under året har socialtjänsten i Eslöv blivit allt mer restriktiv med att bevilja placeringar på institutioner och behandlingshem.Bakgrunden är att sådana placeringar är mycket dyra. Till exempel kan ett dygn på ett så kallat utredningshem, där föräldrars förmåga att ta hand om sitt barn bedöms, kosta 10 000 kronor per dygn.

Skånskan - 29 dec 18 kl. 15:00

Politikern som står med båda fötterna på jorden

ystad Elisabeth Håkansson, 55 år, tar med sig 20 års politisk erfarenhet från Lomma och Lunds kommun i sitt uppdrag som Centerpartiets nya gruppledare i kommunfullmäktige.
– En av mina hjärtefrågor är jämställdhet. Den brinner jag för, säger hon.

Barometern - 28 dec 18 kl. 12:59

Svårt att ringa efter telestation lades ner - ”Otryggt när samtal bryts”

I oktober stängde Telia ner telestationen till byn Uddevallshyltan. Sedan dess har det varit kaos hos Familjen Atterlord och grannen Maja Andersson är orolig för säkerheten..

Expressen - 04 dec 18 kl. 16:15

Treååriga Izzys sjukdom avslöjades av detaljen i bilden

Familjefotot på lilla Izzy där hon sover vid gungorna värmde föräldrarnas hjärtan.Kort därpå fick de veta att bilden dolde ett mörkt tecken.Beskedet från läkarna krossade Familjen, skriver Mirror.

Västerbottens Folkblad - 22 dec 18 kl. 11:00

[PLUS] Familjen Nyström får ensamma att känna gemenskap i jul

Julen är gemenskapens högtid. Men också en tid av ensamhet och saknad för många. Därför öppnar....

Nyan - 28 dec 18 kl. 09:06

Rädda Barnen får hundratals önskemål om julklappar

Förra året beviljade Rädda Barnen 165 julklappar till åländska barn. Men mer behöver göras för att ge alla barn samma förutsättningar till ett gott liv, konstaterar Rädda Barnens verksamhetsledare Lotta Angergård.
– Innan jag började arbeta på Rädda Barnen trodde jag att vårt skyddsnät, vårt välfärdssystem var tätare, men arbetslöshet, sjukdom, separation, livskriser, långvarigt utkomststöd och annat kan förstöra familjers ekonomi.

Nyan - 29 dec 18 kl. 09:02

Åland på marginalen – läs hela serien på nätet

Nya Åland har under december månad i serien ”Åland på ”marginalen” belyst den ekonomiska utsattheten genom personliga berättelser och intervjuer med stödorganisationer och hjälpinstanser. Nu har vi samlat alla artiklar på vår hemsida, där du som prenumerant får tillgång till det digra material vi hunnit samla på oss under den senaste månaden. Läs om Qandra Henriksson som efterlyser medborgarlön, om hur Folkhälsans skuldrådgivning och socialens utkomsstöd fungerar, om ”Lisa” som kämpar för att få sjukpenning, om barns ekonomiska utsatthet, om ensamstående ”Lina” som försöker få vardagen att gå runt för Familjen samt mycket, mycket mer.

BT - 24 dec 18 kl. 07:03

En hållbar jul - bra för miljön och plånboken

Familjen Fagerström har en lite annorlunda jul framför sig. De tar ställning mot mot överkonsumtion och har bytt ut julklapparna mot en tågresa till fjällen över jul..

Expressen - 15 dec 18 kl. 07:01

Brödernas maktgrepp –  om familjens miljarder

De bor i mångmiljonvillor i det exklusiva villaområdet Hovås i Göteborg, kör Porsche, Bentley och McLaren.Bröderna Fabian och Martin Bengtsson har nu fått makten i familjekoncernen som äger Netonnet.Den nya ägarfördelningen planerades i detalj några månader innan deras pappa avled i höstas.

Expressen - 10 dec 18 kl. 10:53

”Förstår inte varför vi inte bara betalar en miljon...”

Rasmine Laudrup lämnade sitt jobb, vännerna och Familjen för att infria sin dröm.Nu berättar fotbollslegendaren Brian Laudrups dotter om satsningen mot toppen, baksidan med ett välkänt efternamn och en kringflackande uppväxt.– Det är många som inte riktigt har förståelse för varför vi inte bara har betalat en miljon kronor för en bra häst, säger 25-åringen till BT..

YA - 08 dec 18 kl. 00:01

Mathildas assistans nattetid försvann - nu får familjen ta över ansvaret

Mathilda Siewertz är 22 år och beroende av personliga assistenter för att klara det dagliga livet. Hon är muskelsvag, har epilepsi och måste sondmatas. Nu har Försäkringskassan dragit in assistans nattetid vilket gör att hennes anhöriga får klara tillsynen själva..

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 18 kl. 17:13

Tittarrekord för årets julkalender

Under december bänkade sig ungefär var fjärde svensk framför datorer och tv-skärmar för att följa Familjen Storms äventyr i det lilla samhället Järnkroken. Det är fler tittare än någonsin, skriver SVT i ett pressmeddelande. I snitt har 749 000 personer.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.