Facebookgrupp

Wednesday, 26 September, 09:05

Nyheter om Facebookgrupp

Sortering: Relevans | Senaste
SmålandsPosten - 01 sep 18 kl. 05:00

Växjökompisar blir allt fler

Sedan ett år tillbaka finns en Facebookgrupp för alla som vill återknyta kontakten med kamrater från uppväxten i Växjö. Antalet medlemmar i Växjökompisar, födda mellan 1940 och 1960, ökar snabbt och är nu uppe i nästan 900..

Dagens Medicin - 23 aug 18 kl. 14:45

Populär facebookgrupp samlar tusentals läkare

På ett år har den slutna Facebookgruppen ”Vem tar hand om doktorn” vuxit från 2 till 5 200 medlemmar..

Kristianstadsbladet - 18 aug 18 kl. 11:00

Facebookgrupp vill få bort Taggen

En grupp privatpersoner fick nog och bestämde sig för att göra något mot projekt Taggen. Vips var facebook-sidan Bevara Hanöbukten skapad och har på kort tid fått över 100 följare..

Nyan - 17 aug 18 kl. 16:14

Storm i vattenglas efter falsk avbokning

Ett inlägg i sociala medier om Ålandstrafikens bokningssystem har föranlett en kommentarsstorm på Facebook och hård kritik har riktats mot Ålandstrafiken. Inlägget har delats över 20 gånger och närmare 200 kommentarer har gjorts under inlägget. Nu har landskapet utrett händelsen så långt man kan.

Länstidningen i Jämtland - 03 aug 18 kl. 05:30

Köper lokal mat genom Facebookgrupper: "Ett sätt att frångå byråkratin"

Konsumenterna och de lokala producenterna möts i en Facebookgrupp. Därefter kan den....

Expressen - 19 jun 18 kl. 20:00

Cicilia, 18, hängdes ut i sexistisk Facebookgrupp

Cicilia Sparringsjö, 18, är en av de unga kvinnorna som hängdes ut inför hundratals män i en hemlig grupp på Facebook.– Vi försöker få tag i tjejerna som blivit uthängda för att uppmana dem att polisanmäla, säger hon.I gruppen cirkulerade bilder och videoklipp på nakna tjejer som kallades ”hora” och ”orre”.

Trelleborgs Allehanda - 03 aug 18 kl. 17:50

Anna tog initiativ för att hjälpa äldre i värmen

Anna Lennartsson, 30, från Trelleborg lade upp ett inlägg i en lokal Facebookgrupp och erbjöd hjälp till äldre som har det svårt i hettan. Hon överöstes av beröm och har redan fått förfrågningar från äldre som behöver hjälp..

GT - 24 jul 18 kl. 16:11

Maria hjälper drabbade efter storbranden

När Maria Jönsson, 29, träffade en av dem som förlorat sitt hem i den omfattande branden i ett lägenhetshus i Varberg bestämde hon sig för att försöka hjälpa till. Genom att skapa en Facebookgrupp har Maria nu samlat in kläder, möbler och erbjudit husrum åt dem som drabbats.– Jag vill mest att de som är drabbade inte ska känna sig utanför och att de ska veta att det finns folk som bryr sig, säger Maria..

BT - 28 jul 18 kl. 11:49

TV: Så ska Boråsarna hjälpas åt – en ny mötesplats för tjänster och gentjänster

I en ny Facebookgrupp hjälper Boråsare varandra med vardagsuppgifter. Bland annat erbjuds bärhjälp för den som ska handla, klippning av gräsmattan och skjuts. Det enda villkoret är att du själv ställer upp..

Expressen - 01 jul 18 kl. 08:33

KD-politiker skriver om att lämna alliansen i sluten Facebookgrupp

I en sluten grupp på Facebook diskuterar nu kristdemokrater den senaste konflikten i alliansen – och de är knappast nådiga i kritiken. I ett inlägg skriver en person att M och KD borde göra gemensam sak i att lämna alliansen – och får som svar att de borde skramla till en flaska champagne till Sara Skyttedal så att hon kan "slå spiken i kistan". .

GöteborgsPosten - 14 jul 18 kl. 05:00

Kvinnor upplever att H&M sänker sina mått: "Irriterande"

Länge har H&M fått kritik för sina storlekar och mått på kläder. I en Facebookgrupp har flera kvinnor upprörts av att just storleken på bikini och underkläder, enligt dem, blivit mindre och mindre.
Men klädjätten slår ifrån sig och menar att storlekarna inte minskat..

Skånskan - 14 jul 18 kl. 05:00

Samarbetar för att klara av torkan

Gunnarp Den extrema torkan gör att många lantbrukare mår dåligt. På torsdagskvällen träffades representanter från lokala LRF-avdelningar på en gård utanför Tjörnarp för att prata om vad man kan göra för att ta sig igenom krisen.Det var Jörgen Andersson och Ingela Gustafsson från LRF Norra Frosta som bjudit in lantbrukare från andra lokalavdelningar till Jörgen Anderssons gård utanför Tjörnarp på torsdagskvällen.

Kristianstadsbladet - 17 jul 18 kl. 17:04

Efter Facebookinlägg: Dom för hets mot folkgrupp överklagas

Efter ett inlägg i en offentlig Facebookgrupp dömdes Kristianstadsbon för hets mot folkgrupp. Nu överklagar han domen..

GöteborgsPosten - 14 jul 18 kl. 17:45

Kvinnor upplever att H&M sänker sina mått: "Irriterande"

Länge har H&M fått kritik för sina storlekar och mått på kläder. I en Facebookgrupp har flera kvinnor upprörts av att just storleken på bikini och underkläder, enligt dem, blivit mindre och mindre.
Men klädjätten slår ifrån sig och menar att storlekarna inte minskat..

Trelleborgs Allehanda - 01 jul 18 kl. 07:00

Hon vill ligga steget före tjuvarna

Susanne Lindbro startade en Facebookgrupp för att förhindra inbrott i sommarbostäderna i Gislövs strandmark. Fyra år senare fortsätter gruppen att växa och nu varnar grannarna varandra även genom akutmeddelanden via en app..

Skånskan - 08 jul 18 kl. 14:00

”Vi har nått smärtgränsen, och står helt enkelt inför en kris”

Höör. Bristen på regn och den ihållande värmen har lett till att det råder akut brist på betesmarker och foder. Nu tar lantbrukare till okonventionella metoder för att hantera problemet.

Skånskan - 06 jul 18 kl. 14:00

Fi är kritiskt till utestängning

sjöbo Feministiskt initiativ i Sjöbo nekas en plats i den nystartade Facebookgruppen Val 2018 Sjöbo, i vilken fullmäktigepartierna deltar i diskussioner.
Partiet tar i stället upp samma frågor fast i sin egen Facebookgrupp.I den nyligen startade Facebookgruppen Val 2018 Sjöbo ges partierna i kommunfullmäktige en chans att debattera viktiga frågor inför valet.

YA - 04 jul 18 kl. 16:58

Fi startar egen facebookgrupp

I facebook-gruppen Val 2018 Sjöbo får de nio partier som har mandat i kommunfullmäktige svara på frågor från Sjöboborna. Feministiskt initiativ tillhör inte de nio, och startar därför en egen grupp där de berättar om sin syn på frågorna..

Kristianstadsbladet - 26 jun 18 kl. 22:00

Just nu: Döms för hets mot folkgrupp

En Kristianstadsbo har dömts för hets mot folkgrupp efter inlägg i en offentlig Facebookgrupp..

Nyan - 13 jun 18 kl. 06:00

Löfström anmäler omtalad artikel

Åländs riksdagsledamot Mats Löfström anmäler journalisten Hanna Gråsten till opinionsnämnden för massmedier för en omtalad artikel i den finska tidningen Iltalehti. Löfström ber nämnden granska artikeln då den ”ger en bild av Åland som överhuvudtaget inte stämmer”. Artikeln som väckt mycket diskussion, publicerades förra lördagen på Ålands självstyrelsedag.

Cornucopia - 21 jun 18 kl. 18:04

Ny e-novell/ljudbok: Valet av Lars Wilderäng - Berget och Oscar nu också som ljudbok

Midsommarhelgen är nu räddad där du kurar under din varma filt eller gömmer dig under regnkläderna. Nu finns min nya e-novell, den politiska thrillern Valet, att köpa och ladda ner som e-boksnovell, eller lyssna på som ljudbok hos Nextory eller Storytel. Mina tidigare två e-noveller Berget och Oscar finns nu också som ljudböcker.

Expressen - 18 jun 18 kl. 20:05

Uppmärksammat SL-fall avgörs i rätten

Sofia Dahlén, 30, identifierades av SL genom en Facebookgrupp.De hävdar att hon vägrat visa id och sedan försökt varna andra. Hon menar att hon aldrig stoppades.

SVT - 05 jun 18 kl. 21:32

Ana Stanišić väntade nästan tio år för rätt behandling

De brinnande smärtorna i underlivet började när Ana Stanišić var 17 år gammal. Men diagnosen för vestibulit kom mycket senare – efter flera års felaktig medicinering. – Jag har fått mer hjälp från en Facebookgrupp än från läkare.

PrivataAffärer - 05 jun 18 kl. 14:17

Anmäl dig till höstterminens kurser i TA-skolan

Ingemar Carlsson har ägnat 30 år åt trading och teknisk analys. Han är välkänd inte minst bland Placeringsguidens läsare där han i varje utgåva guidat till trender i börsindex och enskilda aktier under 15 år. I vår onlineutbildning kan du lära dig hans analysmetoder för att göra bättre affärer, oavsett var du bor.

Helsingborgs Dagblad - 25 maj 18 kl. 16:07

Enad Facebookgrupp i splittrad bok

Elina Pahnke har läst boken om #jagärhär, fredsmäklarna på internet..

YA - 24 maj 18 kl. 20:30

Facebookfilm: Polisjakt genom centrum blev stor snackis

En filmad polisjakt på Torget i Tomelilla som lagts ut i en Facebookgrupp har blivit en stor snackis och delats flitigt. I filmen ses en bil köra i fel riktning - följd av polis med blåljus..

Kristianstadsbladet - 23 maj 18 kl. 23:04

Deltagarna startade egen träningsgrupp

Deltagarna älskade konditionspasset som instruktören Andreas Dahlqvist då och då höll på Friskis & Svettis i Kristianstad. Så mycket att de dragit igång sitt eget Cardio Mix-pass en gång i veckan, och startat en Facebookgrupp för entusiasterna..

Blekinge Läns tidning - 21 maj 18 kl. 16:54

Populär Facebookgrupp jubilerar

Den populära Facebookgruppen Det gamla Olofström jubilerar. Men inte i år, utan antal medlemmar. Igår fick gruppen sin 6 000:e medlem.

Expressen - 19 apr 18 kl. 17:19

Bilder på Ebba, 23, spreds i kritiserad Facebookgrupp

En grupp för pappor har uppmärksammats efter att flera användare delat med sig av nakenbilder på sina partners och diskuterat deras kroppar.– Jag blir personligen äcklad, säger gruppens grundare till Sveriges Radio.En lättklädd bild på Ebba Pjerner Hafström, 23, lades upp i tråden.

Dagen - 15 maj 18 kl. 08:18

Kd-profil i sluten Facebookgrupp: Ligg lågt i migrationsfrågor

Uppmanar KD-medlemmar att ligga lågt i frågor om migration..

Dagen - 15 maj 18 kl. 08:18

Kd-profil i sluten Facebookgrupp: Ligg lågt i migrationsfrågor

Uppmanar KD-medlemmar att ligga lågt i frågor om migration..

Sydsvenskan - 12 maj 18 kl. 08:00

Hon vill samla trädgårdsfantasterna

Charlotte Eklöf startar en Facebookgrupp i Bjärred och Lomma för likasinnade..

Nyan - 13 jul 18 kl. 06:00

Facebookgrupp mot foderkris

Madeleine Mattfolk har startat en Facebookgrupp där man kan erbjuda eller fråga efter betesmarker och foder. – Jag har fått höra från väldigt många att folk inte har foder så de klarar sig över vintern. Det kommer bli tufft.

Skånskan - 04 maj 18 kl. 05:00

19-åring stal lyxsprit från flickväns föräldrar

furulund Den 19-årige mannen ville köpa en bil som han skulle lackera om och köpa dyra sportfälgar till.
För att få råd stal han sin flickväns pappas exklusiva samling Absolut Vodka, bland annat en flaska värd 20 000 kronor.Stölden upptäcktes av flickvännen, när hon vaknade på morgonen efter att pojkvännen sovit över.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 18 kl. 10:10

De vill göra det lättare att handla närproducerat

Reko Ängelholm är en Facebookgrupp som ska koppla samman producenter och kunder..

YLE - 26 apr 18 kl. 15:34

#16 "Jag orkar inte skämmas mer"

Tack vare terapi och en Facebookgrupp jag börjat få tillbaka mitt liv. Det är ju trots allt inte jag som använder droger. Ångesten över att det värsta tänkbara har hänt har blivit till en sorg istället och den kan man ju faktiskt leva med..

Skånskan - 27 apr 18 kl. 14:00

Tömd simhall kan bli fylld ungdomsgård

SJÖBO Gör om gamla simhallen till ungdomsgård.
Den idén lanserar Micke Johansson och Andreas Larsson, lärare på grundsärskolan. Idén får redan stort stöd i duons Facebookgrupp.

GT - 10 mar 18 kl. 06:30

Caermith hyllas efter att ha misshandlat Lottas son

I värmländska Grums stöttar politiker en man som dömts för ringa misshandel. Han är medlem i en Facebookgrupp som tagit upp kampen mot otryggheten i bruksorten. På sociala medier hyllas mannen, medan tonåringen och andra unga pekas ut som kriminella.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.