Facebook Live

Monday, 18 February, 22:26

Nyheter om Facebook Live

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 08 jan 19 kl. 16:46

Förslag: sänd politiska möten live

kävlinge Sänd alla offentliga sammanträden på kommunens hemsida eller på Facebook.
Det föreslår en kommuninvånare i ett e-förslag.– Det kanske inte är alla som kan ta sig till platsen.

Skånskan - 27 nov 18 kl. 12:45

Hon agerar förband till First Aid Kit

Musik Den 1 februari nästa år spelar First Aid Kit på Malmö Arena. Det visste vi redan. Nu vet vi också vem som agerar förband.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 05:00

It-killens idé blev musikgala

LUND Det började med att It-killen och scouten Patrik Redgård i Staffanstorp fick en idé om att dra igång en stor gala till stöd från Musikhjälpen.Nu är 150 personer igång med planeringen och flera hundra privatpersoner och företag i Lund med omnejd ställer upp med det praktiska och står för musik, dans och de olika akterna. – Det är 34 dagar sen jag la ut idén på Facebook och responsen har varit enorm.

Skånskan - 22 okt 18 kl. 06:00

Förlänger liv med Gubbvarning

I dagarna ger sig Lennie Norman ut på turnén Gubbvarning Live, en soloshow där han bjuder publiken på en gubbes funderingar och tankar om tiden vi lever i.
– Efter 30 år som standupkomiker och efter att ha gjort den här föreställningen under våren så garanterar jag att jag kommer förlänga liv. Så vill man inte leva länge ska man inte komma, säger han och skrattar.

Dagensanalys.se - 28 sep 18 kl. 13:38

Så här analyserar du din hemsida

“Set it, and forget it” är allt för vanligt när man precis lanserat en ny hemsida. Mycket energi går åt till att ta fram webbdesign och lansera – när den är live dalar intresset. Presterar den nya hemsidan ens bättre än den förra?

Dagensanalys.se - 07 dec 18 kl. 05:06

Nu ska du kunna live-shoppa på Facebook

Facebook vill ta butiksupplevelsen online. Samma interaktion som du har med säljaren i butiken ska du nu kunna ha på Facebook. Med hjälp av funktionalitet från Facebook Live Video kan du nu visa upp och beskriva produkter live på Facebook inför dina hängivna konsumenter.

Dagensanalys.se - 02 dec 18 kl. 17:11

Kultserien Buffy The Vampire Slayer visas gratis på Facebook Watch

Facebook vill inte vara sämre än Youtube och lanserar nu gratis innehåll på Watch. Vi pratar kultserier som Buffy The Vampire Slayer, Firefly och Angel. Men du måste ha koll på tider och släppdatum för Facebook vill att vi alla ska titta tillsammans.

SVT - 06 sep 18 kl. 15:09

Sverigekonsert med kontroversiella rappare ställs in

Den planerade konserten med kontroversielle rapparen 6ix9ine på torsdagen i Annexet i Stockholm ställs in. I Facebook-evenemanget för konserten meddelar arrangören Live Nation att de nu arbetar för att hitta ett nytt datum..

DN - 06 sep 18 kl. 14:37

Kontroversielle rapparen 6ix9ine ställer in i Stockholm

Den planerade konserten med kontroversielle rapparen 6ix9ine på torsdagen i Annexet i Stockholm ställs in. I Facebook-evenemanget för konserten meddelar arrangören Live Nation att de nu arbetar för att hitta ett nytt datum..

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 18 kl. 14:30

Sverigekonsert med 6ix9ine ställs in

Den planerade konserten med kontroversielle rapparen 6ix9ine på torsdagen i Annexet i Stockholm ställs in. I Facebook-evenemanget för konserten meddelar arrangören Live Nation att de nu arbetar för att hitta ett nytt datum. – Vi har egentligen ingen mer.

Skånskan - 07 aug 18 kl. 09:13

Ellen kastar ljus över Höglund

Med grubblande texter som på ett ytterst personligt vis dissekerar det mänskliga tillståndet karvade Kjell Höglund ut ett alldeles eget utrymme i den svenska musikhistorien.
Höglund må numera ha pensionerat sig från scenen: hans musik lever än, inte minst genom Ellen Sundberg som kommer till Skåne för två spelningar i slutet av veckan.För Ellen Sundberg, från byn Bjärme utanför Östersund, började resan med Kjell Höglund på Storsjöyran 2015.

Skånskan - 28 jul 18 kl. 14:00

”Underskattad” fortsätter

YSTAD
– Sommarlovsentreprenörerna har varit väldigt kreativa, säger projektledare Lotte Kolare om årets deltagare.
Några elever har gått vidare med sina projekt.
Angelica Dahlströms Underskattad hjälper unga talanger att synas.

Skånskan - 27 jul 18 kl. 14:35

”Underskattad” fortsätter

YSTAD
– Sommarlovsentreprenörerna har varit väldigt kreativa, säger projektledare Lotte Kolare om årets deltagare.
Några elever har gått vidare med sina projekt.
Angelica Dahlströms Underskattad hjälper unga talanger att synas.

Cornucopia - 03 jul 18 kl. 20:58

Min text från Konsten att hacka ett val

Nedan följer min inledande text och fiktiva scenario som jag inledde med genom att läsa på Capgeminis paneldebatt Konsten att hacka ett val igår måndags under Almedalsveckan.
Mikael Tofvesson (@MSBse) pratar om sannolikheten för @Cornubot's dystopiska scenario kring valet. Tyvärr trovärdigt.

Nyheter 24 - 27 jun 18 kl. 22:24

Sverige mot Schweiz – här är allt du behöver veta

Det var förmodligen inte många som på förhand hade tippat att Sverige skulle spela åttondelsfinal i fotbolls-VM 2018. Och de som faktiskt trodde att Sverige skulle göra det hade nog inte räknat med att man skulle göra det genom att vinna sin grupp före nationer som Tyskland och Mexiko. 
Men Sverige har på senare tid lyckats med precis det som ingen förväntat sig.

Dagensanalys.se - 15 jun 18 kl. 09:03

Intryck från gårdagens IABs seminarium om onlinevideo

Härligt var det att se alla glada och solbrända branschkollegor samlade i Finlandshuset för att ta del av branschens expertis inom ett mycket hett ämne – video på nätet. Vissa kommer nu att hålla med mig samtidigt som andra kommer tycka att jag är lite ‘jobbig’, för jag har några funderingar. Först ut på scen var Charlotte Thur som alltid är lika proffsig.

Skånskan - 25 maj 18 kl. 16:15

Laddat för Sommarscen 2018

153 programpunkter på 44 olika spelplatser spridda över hela Malmö. Den 16 juni till 9 augusti är Sommarscen Malmö tillbaka med ett brett utbud av musik, teater, dans, litteratur och film.
– Uppdraget är att väcka nyfikenhet för scenkonst och film, men också för nya platser i Malmö, säger Sommarscens konstnärliga ledare Anna Novovic.

YLE - 22 maj 18 kl. 14:25

Zuckerberg drabbar samman med EU-parlamentet i Bryssel - är mepparna bättre på att grilla än amerikanerna?

Tre dagar innan den nya europeiska dataskyddslagen träder i kraft får Facebook-skandalen sin fortsättning då företagets vd i kväll ska bli utfrågad av Europaparlamentarikerna. Frågestunden streamas live på internet..

IDG - 28 sep 18 kl. 12:17

Hackare ska radera Mark Zuckerbergs Facebook-sida – live


En taiwanesisk 24-åring hävdar sig kunna radera hela Facebook-vd:ns närvaro på Facebook..

Expressen - 23 apr 18 kl. 15:44

Journalisten bevakade oroligheter – sköts ihjäl i direktsändningen

Han beskrev hur bankomaten förstörts under oroligheterna.Men mitt under Facebook live-rapporten sköts journalisten Angel Gahona ihjäl.Samtidigt backar Nicaraguas president Daniel Ortega och drar tillbaka den kontroversiella pensionsreformen..

Dagensanalys.se - 06 sep 18 kl. 01:14

Nu är Facebook Watch live

När jag nu kikar in i min Facebook-app får jag se en ny ikon i nedre delen av mobilfönstret. Som en liten TV-apparat och den beskrivande texten ”Här är Facebook Watch”. Facebook Watch är tänkt att konkurrera med Youtube och linjära tv-kanaler.

Dagensanalys.se - 20 mar 18 kl. 22:10

Poddindex väcker debatt om vikten av räckvidd och korrekta siffror

Poddindex väckte en stark debatt när de lanserade den nya räckviddsvalutan för svenska poddar. Det var rubriker som ”Så många lyssnare har poddstjärnorna, egentligen” och ”Nu får vi veta – så länge och mycket lyssnar vi på poddar” samt många andra intressanta utspel. Det har varit många frågor om varför räckvidd är viktig och hur man kan mäta den för poddar.

Expressen - 28 feb 18 kl. 12:02

55-åringen avslöjade knarklangare – sköts

Prentis Robinson, 55 sköts till döds under en livesändning på Facebook.Nu har mannen som sköt honom överlämnat sig själv till polisen, skriver The Washington Post.– Du är med live, sa Robinson till mannen precis innan han blev skjuten..

Dagensanalys.se - 28 feb 18 kl. 12:53

5 viktiga digitala trender som du bör ha koll på under 2018

Alla har idag en strategi för sin digitala marknadsföring och man jobbar med sin digitala transformation. Men det är oerhört mycket man skall ha koll på för att lyckas, vi bjuder på fem heta trender. Här kommer mina 5 heta trender 1.

Dagensanalys.se - 28 feb 18 kl. 12:39

6 viktiga digitala trender som du bör ha koll på under 2018

Alla har idag en strategi för sin digitala marknadsföring och man jobbar med sin digitala transformation. Men det är oerhört mycket man skall ha koll på för att lyckas, vi bjuder på sex heta trender. Här kommer mina 6 heta trender 1.

Dagensanalys.se - 28 feb 18 kl. 14:45

Paneldebatt: Framtidens Researcher

Nu bjuder SMIF in till del två i sin paneldebattserie om Framtidens Research. För dig som funderar på hur bland annat AI och digitaliseringen påverkar de som arbetar i undersökningsbranschen har du nu chansen att få svar på dina frågor från några riktiga experter. Debatten äger rum onsdag den 7 mars kl.

Dagensanalys.se - 26 feb 18 kl. 09:01

Svenska journalister oroar sig över sociala medier

Svenska journalister använder sociala medier som kanal för nyhetsrapportering i lägre utsträckning än det globala snittet. Journalisterna anser även att Google och Facebook har alldeles för stor makt. Fördelat per kanal ser användandet ut som följande (svensk statistik i fetstil); Facebook (64% vs 66%)
Twitter (39% vs 52%)
LinkedIn (16% vs 20%)
YouTube (10% vs 14%)
Facebook Live (4% vs 9%)
Snapchat (1% vs 3%) “Medielandskapet har förändrats, och vi anpassar oss inte snabbt nog.

Dagensanalys.se - 22 feb 18 kl. 08:33

Twitch storsatsar på Norden – drar igång med ny Sales Director

Min tidigare Spray-kollega Anders Svensson har fått jobb på Twitch och ska axla rollen som sales director. Anders har även jobbat på Spotify och Znaptag. Intressant att följa tidigare kollegor.

Dagensanalys.se - 16 feb 18 kl. 10:01

Twitter ska liveströmma lokala breaking news

Först gick Facebook ut med att de ska visa upp breaking news under Watch-fliken. Nu kontrar Twitter med att man ska liveströmma lokala breaking news. Det var redan igår som Twitter först visade nyheter från WSVN 7 som har sin bas i Miami, USA.

Dagensanalys.se - 14 feb 18 kl. 12:17

Videomarknadsföring funkar galet bra – Så här gör du om du vill publicera video på LinkedIn

LinkedIn native video har funnits tillgänglig sedan augusti 2017. Nu kan du skapa eller ladda upp video direkt till LinkedIn-appen via telefonen eller via din dator. Läs mer om lanseringen här: Introducing LinkedIn Video: Show Your Experience and Perspective Det är inte alla som har koll på hur man publicerar video på LinkedIn så vi ger dig en snabb guide hur du kommer igång.

Dagensanalys.se - 12 feb 18 kl. 13:56

Vilka olika sätt finns det att jobba med videomarknadsföring och varför måste du ha koll på det?

Det pratas allt mer om att annonsera genom rörlig bild och att videomarknadsföring är det senaste och det hetaste när du vill nå konsumenterna. Rörlig bild har nämligen förmågan att beröra människor på ett sätt som vanliga texter inte kan. Men lita inte bara på mitt ord, det finns massor av fakta och statistik som talar för att du bör ha en strategi för din videomarknadsföring.

Cornucopia - 30 jan 18 kl. 13:58

SVT ljög medvetet om Staffanstorp i SVT Opinion

Nu när SVT, SR, DN och SvD ska bekämpa sk fake news (dock bara i sociala medier), så visar det sig att SVT fullt medvetet har smutskastat moderatledda Staffanstorps kommun angående boenden för asylsökande. Man hade en gäst i studion som vittnade om förhållandena, men som i själva verket var placerad av och i socialdemokratiskt ledda Malmö kommun. Detta visste SVT om, men struntade i.

Dagensanalys.se - 06 feb 18 kl. 18:24

Paneldebatt: Trender inom research

För att förstå vad som händer i branschen har organisationen SMIF startat en serie paneldebatter under namnet ”Framtidens Research”. Den första paneldebatten diskuterar – Trender inom research – den 14 februari. Den första paneldebatten i serie som tagits fram av SMIF och deras medlemmar tar upp ämnet – Trender inom research.

Cornucopia - 27 dec 17 kl. 10:45

Miljöpartiet måste lägga korten på bordet om "gåvorna" från ryska ambassaden

Miljöpartiets sparkade utrikespolitiske talesperson Pernilla Stålhammar (mp) backar nu från sin avbön och skriver nu på Facebook att partiledningen tvingade henne att ljuga när hon drog tillbaka anklagelserna om rysk infiltration i partiledningen. Hon skriver att partiet mottagit gåvor från ryska ambassaden. Miljöpartiet måste nu lägga korten på bordet och öppet redovisa alla gåvor ryska ambassaden gett dem - allt annat är otänkbart när vi pratar om ett regeringsparti, som sitter med i säkerhetsklassade utskott, nämnder, beredningar och i skyddsvärda regeringsmöten.

Dagensanalys.se - 02 feb 18 kl. 11:01

Hur ser undersökningsbranschens framtid ut?

Många branscher genomgår just nu stora förändringar där digitalisering, AI, branschglidningar och nya möjligheter skakar om. Det gäller även för undersökningsbranschen. Här intervjuar vi Mattias Strandberg som är generalsekreterare för SMIF.

Dagensanalys.se - 18 jan 18 kl. 13:37

Kolla på video tillsammans

Facebook håller på och testar en ny funktion som gör det möjligt att titta på video tillsammans. Funktionen heter Watch Party och gör det möjligt att virtuellt bänka dig framför sändningar eller klipp tillsammans med dina vänner. Än så länge fungerar det inte med Live men det är ju bara en tidsfråga innan även det ska vara möjligt.

Dagensanalys.se - 07 dec 17 kl. 20:31

Socialbakers lanserar konkurrentbevakning av video på sociala medier

Socialbakers har tagit fram index och jämförelser för video på sociala medier. Enligt dem själva är detta ”world’s first video performance benchmarks for social media networks” och som gör det möjligt för marknadsförare att förstå hur deras video står sig emot konkurrenterna på sociala medieplattformar. Produkten gör det möjligt att få inblick i hur det går för konkurrenterna, index och mättal för varumärken.

Dagensanalys.se - 08 dec 17 kl. 11:31

Såg du CDONs livestreamade 24-timmars bannerannons?

Under Black Friday gjorde e-handelsportalen CDON en 24 timmar lång livestreamad bannerannons som rullade på Expressens sajt. Det nya formatet innebär nya sätt att interagera med konsumenterna, förutsatt att du är tillräckligt modig och kreativ. Att livestreama har verkligen blivit på modet, men att köra en 24 timmars lajvstreamad reklambanner var det nog få som hade tänkt på innan CDON gjorde det under Black Friday.

Dagensanalys.se - 28 nov 17 kl. 16:02

Bambuser stänger ned sin gratistjänst

Svenska Bambuser är en tjänst där du kan visa liveströmmande video. Nu orkar man inte längre hålla emot konkurrensen från aktörer som Facebook. Så här skriver Bambuser i ett pressmeddelande: As of 22/01/2018, the Bambuser Community will cease its consumer service for streaming and broadcasting live video for free users.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.