Förslag

Friday, 21 June, 02:22

Nyheter om Förslag

Sortering: Relevans | Senaste
Kristianstadsbladet - 01 jun 19 kl. 09:30

Debatt: Vi ser fram emot att ge våra medarbetare en bra arbetsplats

Bästa Anders och Lena. Ni skriver med anledning av treklöverns Förslag att bygga om Östra Göinges kommunhus i Broby. Det är intressant läsning.

Kristianstadsbladet - 01 jun 19 kl. 05:00

Gata byggdes om för dyra pengar — kort efter kan den komma att ändras igen

Tre politiker i tekniska nämnden, däribland ordföranden, vill öppna upp Järnvägsgatan igen för trafik i båda riktningarna och ge bilar möjlighet att stanna. De har gett förvaltningen i uppdrag att ta fram ett Förslag till förändringen..

YA - 01 jun 19 kl. 02:02

Insändare: Även den politiska organisationen bör ifrågasättas i spartider

Häromdagen aktualiserades frågan i Ystads kommunstyrelse i form av ett medborgarFörslag angående uppdraget som oppositionsråd..

SR - 10 jun 19 kl. 17:00

Regeringens förslag: 166 miljoner till public service-bolagen

Alla människor, oavsett var man bor, ska ha tillgång till ett allsidigt nyhets och medieutbud av hög kvalitet, sa kulturminister Amanda Lind när hon presenterade regeringens Förslag till public services sändningstillstånd..

Kristianstadsbladet - 01 jun 19 kl. 00:11

Vilken Herman frågar vi efter?

Det kom in många svar i förra veckans tävling, en del med olika Förslag på var minnesstenen över Vilhelm Moberg finns. Mer historia i dagens vinstpott..

YA - 01 jun 19 kl. 00:11

Vilken Herman frågar vi efter?

Det kom in många svar i förra veckans tävling, en del med olika Förslag på var minnesstenen över Vilhelm Moberg finns. Mer historia i dagens vinstpott..

DI - 31 maj 19 kl. 20:08

Teleoperatörerna ger tummen upp för myndighetsbevakning av 5g

Telia och Tele2 är positiva till regeringens Förslag att låta Säpo och Försvarsmakten ta del av utbyggnaden av 5g-nät i Sverige. Men det finns en oro för att ett samarbete skulle leda till högre priser för konsumenter..

Skånskan - 31 maj 19 kl. 16:28

Dom dröjer till efter psykundersökning

HÄSSLEHOLM Tingsrätten fattade under fredagen beslut om att den 21-åring som åtalas för HTS-attentatet ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.
21-åringen får därför fortsätta sitta häktad.H Rättspsykiatrisk undersökningDen som begått brott kan dömas till rättspsykiatrisk vård om personen hade en allvarlig psykisk störning när brottet begicks och har behov av rättspsykiatrisk vård.

Sydöstran - 31 maj 19 kl. 13:55

Klart med båttrafik till Utklippan - förslag på nya biljettpriser

I juni startar båttrafiken mellan Karlskrona och Utklippan. I nästa vecka ska politikerna godkänna biljettpriserna..

Trelleborgs Allehanda - 31 maj 19 kl. 11:50

Startskott för ny fotbollsarena - förslag på placering tas fram

Den högsta politiska ledningen har gett kommundirektör Fredrik Geijer i uppdrag att undersöka placering och finansiering av en ny fotbollsarena i Trelleborg. Redan i september ska det inledande arbetet vara klart..

PrivataAffärer - 31 maj 19 kl. 11:38

Hernhag: Sju aktier för långsiktiga

Missa inte Marcus nya bok: Nyligen kom Marcus femte aktiebok ut - ”Att lyckas med aktiesparande”. Boken är skriven tillsammans med Jan Sterner och är en guide in i aktiernas underbara värld. Beställ boken här!

DI - 31 maj 19 kl. 10:13

Fiat Chryslers aktie rasar - vd:n har storsålt

Fiat Chryslers vd har under innevarande vecka, efter att den italiensk-amerikanska fordonskoncernen lagt fram ett affärsFörslag till franska Renault, sålt 250.000 aktier för 3,5 miljoner dollar för att täcka ”personliga utgifter”, framgår av nederländska finansinspektionens AFM:s insynslista..

VA - 31 maj 19 kl. 10:21

Biljättens aktie brant ned efter att vd:n storsålt: "Inget gott tecken"

Dagen efter att Fiat Chrysler lagt fram ett Förslag till Renault storsålde vd:n Mike Manley aktier. Fiat Chrysler backar drygt 4 procent på fredagen..

Expressen - 31 maj 19 kl. 09:12

Treprocentaren kan flyga förbi många – tas med

SportExpressens travredaktion är erkänt en av Sveriges bästa – nu kan du ta hjälp av dem i jakten på V75-potten.I V75-guiden ingår:√ Tre olika systemFörslag√ Analyser på alla lopp√ Vinnarna√ Utmanarna√ Tidsranken√ Tränarnas kommentar – häst för häst√ Expressens ranking.

Affärsvärlden - 31 maj 19 kl. 09:40

Sparekonomens upprop: Dags att politikerna ställer sig på småspararnas sida

Nordnets sparekonom Frida Bratt kräver svar från partiernas ekonomisk-politiska talespersoner om vad de anser om regeringens flytträttsFörslag..

Expressen - 31 maj 19 kl. 09:01

Det ska mycket till för att stoppa bästa spiken

I Expressens nya V75-panel ger några av Sveriges mest meriterade sina bästa drag till veckans V75-omgång.I expertpanelen listar våra experter V75-omgångens:√ Bästa spikar√ Största skrällbud√ Favoriter i fara√ Hetaste utrustningsändringarna√ Intressantaste spetsdragen√ SystemFörslag■ Läs alla Expressens tips inför V75 med Expressen Premium!.

Dagens PS - 30 maj 19 kl. 09:25

Krönika: Framgång är inte en slump

Autonomi, kompetens och tillhörighet börjar bli ett mantra i allt fler organisationer. Att skapa förutsättningar för att medarbetarnas inre motivation förstärks skapar ”vågor på vattnet”. Vågor av energi som förbättrar effektivitet, produktivitet, kreativitet och problemlösningsförmåga.

Alingsås tidning - 29 maj 19 kl. 10:27

Skatten höjs troligen i Vårgårda

Allt pekar mot att det blir en skattehöjning i Vårgårda nästa år. Den styrande alliansen föreslår en höjning med 40 öre medan socialdemokraterna föreslår 65 öre. Det är bygget av Lindbladskolan och ombyggnaden av kommunhuset som nu också ser ut att påverka kommunalskatten.

Blekinge Läns tidning - 31 maj 19 kl. 05:00

SD-förslag: ”patienter ska betala för tolkning”

Sverigedemokraterna vill göra tolkning till en egenavgift för patienter som bott i Sverige mer än två år. Partiet pekar särskilt ut arabiska som mest kostsamt för regionen..

Trelleborgs Allehanda - 31 maj 19 kl. 05:00

Majoritet av förslag från SD fick bifall

Måndagens kommunfullmäktige var motionstungt, och flera ärenden fick återigen skjutas fram till nästa möte. Åtta av kvällens elva motioner kom från Sverigedemokraterna – så här gick det för dem..

GöteborgsPosten - 31 maj 19 kl. 05:00

”Ringmars förslag efter Butler-affären är bisarrt”

Bo Rothstein avfärdar "Befria universiteten"..

Expressen - 30 maj 19 kl. 22:57

Skolbarnen tvingas plantera träd – för att få ta studenten

Skolbarn i Filippinerna ska tvingas plantera 10 träd var innan de får lov att gå ut skolan. Det står i ett nytt lagFörslag som nu ska tas upp i senaten i Filippinerna, rapporterar Forbes. ”Skolsystemet ska vara en plats där det propageras för etiskt och hållbart användande av naturtillgångar”, står i lagtexten..

SmålandsPosten - 30 maj 19 kl. 20:10

Länet: Hotad kvinna utan utredning - socialtjänsten får kritik

En orosanmälan gällande en kvinna utreddes inte. Nästa månad placeras hon akut i skyddat boende. Det fanns risk för hedersrelaterat våld.

Expressen - 30 maj 19 kl. 19:31

SD-politikern ville avråda muslimer från att bosätta sig i kommunen

Mariusz Kawecki, SD-politiker i Södertälje, föreslog på ett kommunfullmäktige att muslimer bör avrådas från att bosätta sig i kommunen. Han sa också att det finns risk att vissa kristna blir våldsamma mot muslimer. Uttalandet har fått stark kritik från andra lokalpolitiker och Mariusz Kawecki har nu lämnat sina uppdrag, skriver Länstidningen.

YLE - 30 maj 19 kl. 18:54

Frågan om läroplikten avgjordes i regeringsförhandlingarna - läroplikten ska omfatta antingen gymnasie- eller yrkesskoleutbildning

Frågan om förlängd läroplikt har avgjorts i nattens regeringsförhandlingar. Socialdemokraternas Förslag att läroplikten skulle ta slut först efter att eleven har avlagt examen i gymnasiet eller yrkesskolan mötte först motstånd..

DI - 30 maj 19 kl. 18:00

Regeringsförslag: Ge Säpo och Försvaret makt över 5g-nätet

Regeringen vill att Säpo och Försvarsmakten ska få direkt makt över villkoren för utbyggnad och drift av Sveriges nya 5g-nät. Syftet är att höja säkerheten och att kunna sätta stopp för osäkra komponenter, processer och leverantörer..

Hela Gotland - 29 maj 19 kl. 18:55

BESKEDET: Ingen skattehöjning på Gotland

Alliansens budgetFörslag lever, tack vare stöd av Sverigedemokraterna som sade nej till oppositionens Förslag om höjd skatt med 75 öre..

DI - 30 maj 19 kl. 15:24

Matteo Salvini redo för kollaps om förslagen inte går igenom

Italiens vice premiärminister Matteo Salvini har informerat sina partikamrater i Lega att han vill fortsätta att regera i koalition med Femstjärnerörelsen, men han är redo att låta regeringen kollapsa om han inte får igenom sitt Förslag om platt skatt och vissa andra åtgärder..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 13:15

Kommunens raka besked till Ljungskile SK

"Inga av deras Förslag har varit acceptabla".

Skånskan - 30 maj 19 kl. 09:03

Förbud mot huvudduk i skolor klubbades igenom

Staffanstorp Moderaternas Förslag om förbud mot huvudduk för flickor i förskola och grundskola upp till sjätte klass röstades igenom under onsdagskvällen.Förslaget röstades igenom med sju röster för och fyra emot. M och SD stod bakom och S yrkade avslag mot den nya integrationsplanen.

Skånskan - 28 maj 19 kl. 20:30

De vill att kommunen bryr sig om bin

BIVÄNNER. Gör Hörby till en bivänlig kommun. Det medborgarFörslaget lämnade Olof Friberg in till kommunen – som tog emot det positivt och ska undersöka saken.

Barometern - 29 maj 19 kl. 05:28

Ny kamp för aborter i Argentina

Det argentinska underhuset har tagit fram ett nytt lagFörslag för att legalisera aborter. Förslaget kommer bara nio månader efter att ett liknande Förslag röstades ner i senaten..

SmålandsPosten - 29 maj 19 kl. 05:28

Ny kamp för aborter i Argentina

Det argentinska underhuset har tagit fram ett nytt lagFörslag för att legalisera aborter. Förslaget kommer bara nio månader efter att ett liknande Förslag röstades ner i senaten..

Kristianstadsbladet - 29 maj 19 kl. 05:28

Ny kamp för aborter i Argentina

Det argentinska underhuset har tagit fram ett nytt lagFörslag för att legalisera aborter. Förslaget kommer bara nio månader efter att ett liknande Förslag röstades ner i senaten..

YA - 29 maj 19 kl. 05:28

Ny kamp för aborter i Argentina

Det argentinska underhuset har tagit fram ett nytt lagFörslag för att legalisera aborter. Förslaget kommer bara nio månader efter att ett liknande Förslag röstades ner i senaten..

Sydsvenskan - 29 maj 19 kl. 05:28

Ny kamp för aborter i Argentina

Det argentinska underhuset har tagit fram ett nytt lagFörslag för att legalisera aborter. Förslaget kommer bara nio månader efter att ett liknande Förslag röstades ner i senaten. – Vi lärde oss en läxa förra året, säger aktivisten Nina Burgo.

BT - 29 maj 19 kl. 05:28

Ny kamp för aborter i Argentina

Det argentinska underhuset har tagit fram ett nytt lagFörslag för att legalisera aborter. Förslaget kommer bara nio månader efter att ett liknande Förslag röstades ner i senaten..

Blekinge Läns tidning - 29 maj 19 kl. 05:28

Ny kamp för aborter i Argentina

Det argentinska underhuset har tagit fram ett nytt lagFörslag för att legalisera aborter. Förslaget kommer bara nio månader efter att ett liknande Förslag röstades ner i senaten..

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 19 kl. 05:28

Ny kamp för aborter i Argentina

Det argentinska underhuset har tagit fram ett nytt lagFörslag för att legalisera aborter. Förslaget kommer bara nio månader efter att ett liknande Förslag röstades ner i senaten. – Vi lärde oss en läxa förra året, säger aktivisten Nina Burgo.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.