Försäljningschefen

Monday, 23 September, 05:17

Nyheter om Försäljningschefen

Sortering: Relevans | Senaste
Dagensanalys.se - 13 aug 19 kl. 12:40

Försäljningschefen på Klarna blir ny Sverigechef

Joakim Lundberg tillträder idag som Sverigechef på Klarna. “Vi kommer ytterligare skruva upp tempot i utvecklingen av vårt erbjudande för att fortsätta vara det självklara valet för alla som säljer på nätet eller planerar att börja göra det, och på att skapa de allra bästa kundupplevelserna”, säger Joakim Lundberg. Joakim Lundberg, fram till nu försäljningschef och med en lång bakgrund på Klarna, tillträder idag en ny roll som Sverigechef på företaget.

Skånskan - 01 jul 19 kl. 09:42

Öresundsbron påbörjar jätteprojekt – firar 19 år

Den som har åkt över Öresundsbron med tåg har säkert beskådat brons zick zack-formade stålkonstruktion under vägbanan. Den ska nu målas om. Ytan motsvarar 300.

Sydöstran - 28 jun 19 kl. 10:18

Hon blir ny vd för Affärsverken

Affärsverken rekryterar sin vd internt. Marknads- och Försäljningschefen Anna Wallin tar över rodret för bolaget..

Expressen - 29 maj 19 kl. 09:30

Chefens drömchans – kommentera Elitloppet

Försäljningschefen Niklas Winterstein fick under söndagen chansen att kommentera Elitloppet tillsammans med Filip och Fredrik. Resultatet: Stora hyllningar på sociala medier. Nu drömmer han om en framtid som travkommentator – i alla fall på fritiden.

Nyteknik - 08 maj 19 kl. 15:02

VW: ”Vi har gjort vår läxa – vi kommer nå målet”

Vid Volkswagens lansering av elbilen ID.3 inleder den tyska biljätten ett nytt kapitel. Och elektrifieringen kommer i elfte timmen om tillverkaren ska klara kommande EU-krav om utsläpp.

Dagens Media - 02 maj 19 kl. 14:03

Phyron ska revolutionera e-handeln med videoannonsering

Svenska Phyron lanserar tjänst som automatiserar videoproduktion för näthandlare: ”Intresset har varit helt enormt”, säger Försäljningschefen Per Laredius..

Alingsås tidning - 06 apr 19 kl. 05:30

Fritidshus – nytt ben för VårgårdaHus

Den framgångsrika hustillverkaren VårgårdaHus skaffar sig nu ett nytt ben att stå på – fritidshus.
– Ett bra komplement till våra andra hus, säger kommunikatören Emilia Arnstrand.
I veckan presenterade VårgårdaHus sin nya satsning på försäljning och tillverkning av fritidshus.

VA - 18 feb 19 kl. 13:05

Guruns bästa råd för att vinna nya kunder: ”Bromsa digitaliseringen och skippa försäljningschefen”

80 procent av alla affärer sker via nätverk. Därför gäller det att digitalisera varsamt, hävdar nätverksexperten Mark Patterson..

Dagens PS - 17 dec 18 kl. 11:19

MQ värvar topp från Åhléns

Klädkedjan MQ har rekryterat Katarina Blomqvist som ny försäljningschef. Hon har de senaste åren arbetat på Åhléns som försäljningschef med ansvar för bolagets 63 varuhus och cirka 2 700 medarbetare. Katarina Blomqvist börjar som försäljningschef på MQ den 14 januari 2019, enligt ett pressmeddelande.

DI - 29 nov 18 kl. 07:31

Bostadsutvecklaren SSM möblerar om

Bostadsutvecklaren SSM meddelar att Försäljningschefen Bo Westin lämnar bolaget och tills vidare tar Mats Uhlén över som tillförordnad försäljningschef..

BT - 10 okt 18 kl. 09:51

Centrumnära lägenheter snart klara för inflytt – "Väldigt eftertraktade"

Byggdammet har lagt sig – detaljerna stjäl uppmärksamheten. Stallbacken 2 av 2, det senaste av många tillskott på Druvefors, står snart redo för inflytt. – Det känns kul att bidra till att skapa fler bostäder centralt, säger Försäljningschefen Felix Smith vid Cernera..

DI - 27 jun 18 kl. 09:41

HusmanHagberg utser ny vd i Sverige

Den tidigare Försäljningschefen och vice vd:n Fredrik Kjell tar över posten som vd för HusmanHagberg Sverige..

VA - 06 mar 18 kl. 10:21

Försäljningsguruns bästa säljtips – och hetaste trendspaningar om framtidens sälj

Patrik Nordkvist är tidigare toppsäljaren och Försäljningschefen som under en pappaledighet mest på skoj startade succébloggen ”Försäljningschefen”. .

GöteborgsPosten - 08 jan 18 kl. 19:07

Försäljningssuccé för Bingolotto

Föreningslivet höll andan när det stod klart att Ingvar Oldsberg fick sparken som programledare för Bingolotto. En månad senare kan Folkspel konstatera att försäljningen har ökat sedan Lotta Engberg och Agneta Sjödin tog över programmet.
– Föreningslivet har gjort en fantastisk insats, säger Försäljningschefen Johan Lindqvist..

Dagensanalys.se - 08 jan 18 kl. 13:01

Svenska United Screens köps upp av tyska RTL

Nu står det klart att det svenska YouTube-nätverket United Screens köps upp av den tyska mediejätten Bertelsmann genom dortterbolaget RTL Group som jobbar med onlinevideo. Det blir Bertelsmanns första inträde på den nordiska marknaden. United Screens grundades redan 2013, och har sedan dess vuxit till att bli en betydande aktör på den svenska youtubemarknaden.

Dagens Media - 13 dec 17 kl. 11:42

Ny försäljningsdirektör till JCDecaux 

Försäljningschefen Cecilia Claesson blir reklambyråns försäljningsdirektör..

Dagens PS - 14 dec 17 kl. 06:01

Fortsatta prisfall på bostadsrätter

”I Stockholmsområdet är nu samtliga tidsperioder på minus”, säger Hans Flink På Mäklarstatistik. Priserna på bostadsrätter sjönk 3 procent för riket som helhet i november, efter att ha backat 1 procent förra månaden. Villapriserna, som var oförändrade i oktober, var samtidigt ned 1 procent.

Dagens Media - 13 dec 17 kl. 13:19

Adcity Media signar ny försäljningsdirektör

Samtidigt får tidigare Försäljningschefen Mikael Solberg ny roll..

YA - 17 nov 17 kl. 00:01

Per-Fredrik Wassberg

Förre Försäljningschefen Per-Fredrik Wassberg, Tomelilla, har avlidit i en ålder av 94 år. Hans närmaste är sonen Göran, med maka Margaretha, Visby, dottern Maria, med make Kent Svensson, Nybrostrand, barnbarn och barnbarnsbarn..

Barometern - 23 okt 17 kl. 17:30

Försäljningschef fick sparken – efter fusk med serviceböcker

Kunderna trodde att de köpte nyservade fordon. Men i verkligen verket hade Försäljningschefen förfalskat serviceböckerna..

DI - 25 sep 17 kl. 12:14

Efter tuffa tiden: Vd:n hoppar av från Indiska

David Rönnberg, som lett Indiska under den tid som företaget varit i kris, lämnar nu bolaget. Försäljningschefen Karin Lindahl, som började på bolaget vid årsskiftet, tar över som vd..

Dagens Media - 30 aug 17 kl. 08:44

Stampen tappar försäljningschefen

Johan Sandin, Stampens försäljningschef i Stockholm, går till Let´s deal..

Dagens Media - 30 maj 17 kl. 09:07

Charlotte Lundgren lämnar Discovery Networks

Försäljningschefen Johnny Strömgren tar över rodret efter intäktschefen Charlotte Lundgren som lämnar efter 13 år på Discovery Networks Sweden..

Dagens Media - 30 maj 17 kl. 09:07

Charlotte Lundgren lämnar Discovery Networks Sweden

Försäljningschefen Johnny Strömgren tar över rodret efter intäktschefen Charlotte Lundgren som har valt att lämna efter 13 år på Discovery Networks Sweden..

Expressen - 23 apr 17 kl. 10:22

Finalbiljetterna sålde slut direkt i Gävle

Det råder hockeyfeber i Gävle. När biljetterna till finalmatch sex släpptes sålde de slut efter bara några minuter. – Det har varit extremt hårt tryck efter biljetter, säger Försäljningschefen Kari Litmanen på klubbens hemsida..

GöteborgsPosten - 31 mar 17 kl. 09:31

Brynäs blunder: Biljettkaos i Gävle

Frölundas motståndare Brynäs strulande till det rejält med biljetterna inför deras hemmamatcher i den kommande semifinalen. Gävlelaget blandade ihop matchdagarna. – Mänskliga faktorn, men alla kommer att få sina biljetter, säger Försäljningschefen Kari Litmanen till Sportbladet..

GöteborgsPosten - 30 mar 17 kl. 20:36

Biljettkaos inför Frölundas semi

Frölundas motståndare Brynäs strulande till det rejält med biljetterna inför deras hemmamatcher i den kommande semifinalen. Gävlelaget blandade ihop matchdagarna. – Mänskliga faktorn, men alla kommer att få sina biljetter, säger Försäljningschefen Kari Litmanen till Sportbladet..

Dagens Media - 16 mar 17 kl. 15:46

Försäljningschefen om firandet: "Vi ska stänga Hell's Kitchen"

JCDecaux tar hem priset som Årets utomhusaktör..

YLE - 07 mar 17 kl. 04:44

Läromedel på svenska släpar efter

Lärarna på Korsholms gymnasium översatte själva delar av en finskspråkig lärobok i engelska eftersom en svenskspråkig motsvarighet saknades. Många läromedel skulle förnyas i och med den nya läroplanen, men alla svenskspråkiga böcker är ännu inte klara. Den nya läroplanen trädde i kraft i höstas och innebar att rekordmånga nya skolböcker skulle införas.

DI - 09 mar 17 kl. 12:29

VW fortsätter öka i USA

GENÈVE. Volkswagens 2016 präglades av den uppmärksammade dieselskandalen. Men också av rekordförsäljning och en global tillväxt på 3 procent.

Dalarnas tidningar - 08 feb 17 kl. 18:33

TV: Därför tycker försäljningschefen Viktor Funcke på Romme Alpin att du ska betala en krona extra för varje läsk

Viktor Funcke är försäljningsansvarig på Romme Alpin och berättar om varför "Sockerkronan" är viktig. Förutom intervjun med Funcke, hör vad några av gästerna vid skidanläggningen – tycker om den extra avgiften för varje såld läsk..

Expressen - 06 feb 17 kl. 12:48

Thai Airways duckar - vill inte svara på frågor

700 resenärer som skulle flyga från Stockholm till Bangkok under helgen blev strandade i ett dygn på Arlanda. Flygbolaget Thai Airways vill inte bemöta kritiken och duckar för alla frågor som rör flygstrulet. – Vi har inga ytterligare kommentarer, skriver Försäljningschefen Jonas Broström i ett mejl..

Dagensanalys.se - 10 nov 16 kl. 11:31

Fyra nya roller när marknadsavdelningen blir viktigare

I takt med att digitaliseringen ökar får marknadsavdelningen större ansvar i att följa upp och utvärdera försäljningssiffrorna. Det går att få mer data om kunderna, och dessutom utan fördröjning. De som sitter på de här kunskaperna är inte längre försäljningsavdelningen, utan marknadsavdelningen.

Alingsås tidning - 05 nov 16 kl. 13:56

Nyhet väcker intresse på fotofest

En branschnyhet väcker mångas intresse på naturfotofestivalen i Vårgårda, som behåller greppet om sina besökare. Minst lika många människor som förra året, över 2 000, tittar på utställningar och deltar i bildföreläsningar i dagarna två.  – Det är väldigt mycket folk trots det dåliga vädret, till och med lite mer än förra året, säger fotoklubbens ordförande Tore Hagman när vi möter honom i vimlet i sporthallen under lördagen.

Expressen - 22 okt 16 kl. 14:42

Hemlösa får täcken och kuddar av hotell

Köpenhamnshotellet hade bytt ut nästan tusen täcken och kuddar. Med vintern på väg bestämde sig ledningen för att skänka alla de gamla grejerna till hemlösa och behövande i olika delar av staden. – Vi vill hjälpa lokalt.

News55 - 30 maj 16 kl. 11:09

Icabutiken varnar för falska insamlingsligor på parkeringen: ”Ger sig på äldre kunder”

STENUNGSUND. På senare tid har ligor trakasserat kunder på Ica Kvantums parkeringsplats, någonting som fått butiken att utfärda en varning på sin Facebook och som Expressen var först med att uppmärksamma. LÄS MER: Oseriösa hantverkare i farten – Polisen: ”Äldre personer främst drabbade” Ger sig på äldre kunder Till tidningen beskriver Försäljningschefen Håkan Larsson ligorna som närgångna och ibland aggressiva.

PrivataAffärer - 10 maj 16 kl. 07:45

Försäljningschefen storsäljer i Fingerprint

Fingerprints försäljningschef Thomas Rex har sålt över 100 000 aktier i bolaget....

DI - 04 maj 16 kl. 11:40

Försäljningschefen lämnar Anoto

Anoto meddelar att Tom Webb, operativ chef och försäljningschef, lämnar koncernen av personliga skäl..

BT - 26 apr 16 kl. 10:11

Ny vd på hårdsatsande tryckeriverksamhet

Vindspelet Grafiska flyttade till nybyggda lokaler i Viared i fjol. En stor investering för företaget. Nu pensionerar sig Tommy Dise som vd och istället kliver Försäljningschefen Hans Ekelund på uppdraget..

YLE - 11 apr 16 kl. 08:24

Metsos anställda i Ryssland kopplad till skatteparadis – trixade med fakturor

Yles genomgång av Panamadokumenten visar att Metso Automations försäljningschef i Ryssland har styrt pengar genom flera konton och företag till sitt eget företag i skatteparadiset Panama. Den anställda ska ha styrt pengar från sitt eget bolag i Panama till Metso och därifrån tillbaka till skatteparadiset. Försäljningschefens Panamaregistrerade bolag har genom ett schweiziskt bankkonto betalat räkningar till Metso Automation i Finland.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.