Förändrats

Thursday, 23 November, 10:23

Nyheter om Förändrats

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 31 okt 17 kl. 16:21

Eidevall tillbaka i FC Rosengård

MALMÖ 2013 tog Jonas Eidevall FC Rosengård till SM-guld och blev vald till årets tränare. Nu är han tillbaka i klubben för en andra sejour. På tisdagen presenterades han tillsammans med Malin Levenstad som blir hans assisterande tränare.

Blekinge Läns tidning - 31 okt 17 kl. 17:28

Debatt med anonyma konton är värdelöst för demokratin

Med november startar en sorts upplopp för mig. Efter fem år på Barometern och tio år på BLT kliver jag ur tidningsvärlden vid årsskiftet. På dessa femton år har villkoren för opinionsbildning Förändrats radikalt.

Cornucopia - 30 okt 17 kl. 09:47

Konjunkturbarometern kvar i toppläge

Konjunkturinstiutets (KI) barometerindikator ("konjunkturbarometern") har fastnat uppe i toppläget och ligger kvar nära toppen. Överhettningen av svensk ekonomi kvarstår och det är dags att högkonjunkturen nu viker efter att dopad av lånade pengar och nollräntor hållit på lite väl länge.
Konjunkturbarometern.

Sydsvenskan - 18 okt 17 kl. 21:00

Föreningens tomthyra höjs från 13 000 till 1,6 miljoner per år

Avtalet har inte ändrats sedan 1946, men föreningen har förberett sig..

GöteborgsPosten - 29 sep 17 kl. 11:10

Kammarrätten förkortar tiden för NMR

Kammarrätten i Göteborg har under fredagsförmiddagen beslutat att nazistdemonstrationen förkortas en timme. Sluttiden för demonstrationen har dock ändrats från klockan 16.00 till 15.

UNT - 27 okt 17 kl. 16:58

Tusk: "Ingenting har förändrats"

Efter beskedet från Barcelona att Kataloniens parlament röstat igenom självständighet för regionen, konstaterar EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk att Madrid "förblir vår enda samtalspartner"..

Nyan - 26 okt 17 kl. 14:26

Svenska riksdagsgruppen föreslår höjd klumpsumma

Svenska riksdagsgruppen publicerade idag sitt alternativa förslag till statsbudget. Riksdagsgruppen har arbetat med det alternativa budgetförslaget sedan sommarmötet på Åland i augusti. I den alternativa budgeten föreslås bl.

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 17 kl. 10:11

Räntan fortsatt 0,5 procent i Norge

Norges centralbank låter styrräntan ligga kvar på 0,5 procent, vilket är rekordlågt för landet. Beskedet var väntat. – Utsikterna och riskerna för norsk ekonomi har till synes inte ändrats väsentligt sedan den förra penningpolitiska rapporten, säger cen.

Cornucopia - 26 okt 17 kl. 08:24

YouGov bekräftar Moderaternas återhämtning

YouGov/Metros opinionsundersökning för oktober bekräftar att Moderaterna återhämtat sig. Som en av de två som hade minst fel om Miljöpartiet och Sverigedemokraterna inför valet 2014 bekräftas att regeringspartiet MP åker ur riksdagen och att Moderaternas uppryckning sker på bekostnad av Sverigedemokraterna, som dock fortfarande är näst största parti.

Moderaterna går framåt 3.

Regeringen - 24 okt 17 kl. 16:16

Skärpt exportkontroll av krigsmateriel

De senaste decenniernas utveckling på de utrikes-, säkerhets- och försvarspolitiska områdena har inneburit att förutsättningarna för och kraven på den svenska kontrollen av exporten av krigsmateriel har Förändrats..

Expressen - 25 sep 17 kl. 12:56

Nazisternas färdväg ändras – ska kortas

Efter att Svenska Mässan och judiska församlingen överklagat demonstrationstillståndet för Nordiska motståndsrörelsen har nu deras färdväg ändrats.Detta efter beslut från förvaltningsrätten, skriver SVT Väst.– Vi har kommit fram till att färdvägen ska kortas, säger lagman Anders Hagsgård vid förvaltningsrätten till SVT..

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 17 kl. 14:39

En pigg och kraftfull 150-åring kikar nyfiket in i framtiden

Oerhört mycket har hänt med tidningen och med Helsingborg på de här 150 åren. Men en del har inte Förändrats alls..

Dagens Media - 21 okt 17 kl. 08:00

Margaux Dietz: "Det viktigaste jag har gjort i år"

HELGLÄSNING. Bloggaren och influencern Margaux Dietz berättar om valet att publicera förlossningsvideon, skambud från företag och hur synen på bloggare har Förändrats..

YLE - 21 okt 17 kl. 14:56

Brändö torg fick ett nytt landmärke – vissa köade till Korv-Görans i fyra timmar

Torgvyn på Brändö i Vasa har ändrats lite efter att Korv-Görans byggt sin grill i hörnet av torget. Vid lunchtid på lördag öppnades dörrarna till grillen och det hade bildats en kö utanför..

YLE - 10 okt 17 kl. 14:35

Heidi Matinlassi om sina utmanande år: "Vet inte om någon upplevt samma sak"

Heidi Matinlassi lämnar posten som verksamhetsledare i FF Jaro för ett jobb inom näringslivet i Jakobstad. Under sina tre säsonger i ledning för FF Jaro har serienivån Förändrats samtidigt som det blåst rejält på tränarposten. Det har varit både intressant och utmanande, säger Matinlassi till Yle Sporten..

UT - 18 okt 17 kl. 06:00

Ljungföretag med många projekt i pipeline

En ökad automation – och fler medarbetare. Pipelife i Ljung har ändrats mycket de senaste 15 åren utan att behöva skära i medarbetarskaran..

BT - 18 okt 17 kl. 06:00

Ljungföretag med många projekt i pipeline

En ökad automation – och fler medarbetare. Pipelife i Ljung har ändrats mycket de senaste 15 åren utan att behöva skära i medarbetarskaran..

SR - 10 okt 17 kl. 10:25

Döda fåglar berättar om historisk luftförorening

Sotiga fjäderdräkter hos fåglar på museum visar hur luftföroreningarna har Förändrats i amerikansk industriregion.

Corren - 13 okt 17 kl. 05:30

Här får utsatta kvinnor skydd

Våldet mot kvinnor är konstant, men behovet av skydd har ändrats och ökat genom åren..

SVT - 04 sep 17 kl. 20:16

Milstolpen: Första internationella adoptionen till samkönat par i Sverige

Fjorton år efter att svensk lagstiftning ändrats har nu ett svensk samkönat par fått adoptera internationellt. Glädjande och hoppingivande, enligt organisationerna RFSU och RFSL..

Dagensanalys.se - 13 okt 17 kl. 11:44

”Internets framfart har förändrat hur vi lever och hur vi fattar beslut”

Meltwaters grunder och CEO Jörn Lyseggen har släppt boken: ”Outside Insight – Navigating a World Drowning in Data”, en bok som riktar sig till alla beslutsfattare. Här berättar Jörn om boken och vad som ligger bakom innehållet. Varför en bok till alla beslutsfattare om data?

IDG - 13 okt 17 kl. 11:58

Bilder visar hur mycket Iphone förändrats under tio år – på insidan


Apple tillverkar mindre stökiga Iphone-modeller nu för tiden, och ökningen i antalet pixlar är imponerande. Däremot har batterierna inte vuxit lika mycket..

NT - 13 okt 17 kl. 05:30

Här får utsatta kvinnor skydd

Våldet mot kvinnor är konstant, men behovet av skydd har ändrats och ökat genom åren..

UNT - 12 okt 17 kl. 17:00

Tre punkthus planeras på Bahcotomten

Planerna för bostäderna på gamla Bahcotomten har ändrats..

GöteborgsPosten - 11 okt 17 kl. 12:18

"Han hade inga synpunkter, på det sättet"

Kravprofilen från spelarna när Sverige letade boende inför VM i Ryssland har inte Förändrats jämfört med tidigare. – Nej, inte alls. Och han hade inte några synpunkter på boende på det sättet.

Expressen - 11 okt 17 kl. 23:38

Nu avslöjar Chris Kläfford sanningen om förändringen

Chris Kläfford har inte bara bytt namn under sin artistkarriär. Utseendet har Förändrats enormt – något som han nu berättar om:  - Jag har haft kort hår och skaffat skägg, säger den 28-årige "Idol"-favoriten..

Nyan - 10 okt 17 kl. 06:00

Åländska reaktioner på Torvalds Nato-utspel

Helt emot – bra att frågan tas upp – delar hans uppfattning. Det är reaktioner bland åländska politiker på Europaparlamentarikern och presidentkandidaten Nils Torvalds utspel om att Finland bör gå med i Nato. I går berättade Nya Åland om att Nils Torvalds anser att det säkerhetspolitiska läget förutsätter att Finland går med i försvarsalliansen Nato.

Dagens PS - 09 okt 17 kl. 13:00

Sparekonom sågar Ericsson: ”Nonchalant”

”Det är tydligt att man inte har gått den väg jag hade önskat.” Joakim Bornold, sparekonom på Nordnet, anser att Ericsson inte förstått allvaret i den krissituation telekombolaget hamnat i. Valet av ny styrelseordförande visar det, menar han, och är inte nöjd – till skillnad mot finanstoppen och storägaren Christer Gardell.

GöteborgsPosten - 07 okt 17 kl. 06:00

Sveriges förkrossande statistik mot "blåbärsnationerna"

Efter 0-0 mot Frankrike har bilden av Luxemburg, som genom åren tagit poäng i nio av 93 VM-kvalmatcher, Förändrats. En blåbärsnation? – Nej, det tycker jag inte.

Helsingborgs Dagblad - 07 okt 17 kl. 11:11

Inte mycket har förändrats på 150 år

Fylla och bråk, inbrott och poliskris – redan i tidningens första nummer från 1867..

LV - 06 okt 17 kl. 17:20

Man häktad för grov kvinnofridskränkning

Mannen som i helgen greps i Edsbruk misstänkt för bland annat misshandel har nu häktats av åklagare. Brottsrubriceringen har ändrats till grov kvinnofridskränkning..

Jönköpingsnytt - 06 okt 17 kl. 16:11

Försökte köra på polisen – nu släpps han

Det var under natten till måndagen som en 16-åring försökte köra på poliser i Göteborgsbacken. <br/> Nu har pojken släppts – dessutom har brottsrubriceringen mot honom ändrats.<br/>.

Alingsås tidning - 18 sep 17 kl. 05:30

Kvinnojouren fyller 30 år

1978 startades de första kvinnojourerna i Sverige. Kvinno- och tjejjouren Olivia, med Alingsås, Vårgårda och Lerum som upptagningsområde, fyller nu 30 år, vilket uppmärksammas med ett evenemang i Estrad på tisdag.
Under tisdagens evenemang i Estrad kommer det bland annat bjudas på en historisk genomgång och tillbakablick på de 30 år som Kvinno- och tjejjouren Olivia
varit verksam i Alingsås.

BT - 06 okt 17 kl. 01:00

Han är en veteran inom reklambranschen

Under hans yrkesliv har reklamvärlden Förändrats totalt. Men Lasse Kampe har bara sett stegen som roliga utmaningar. Med 30 år i branschen är han idag en av tre ägare till Mecka..

Nyan - 11 sep 17 kl. 19:00

Nu rullar Ålands första Teslataxi

På fredagskvällen var det premiär för Ålands första Teslataxi. – Kunderna var exalterade, säger ägaren Antti Taivassalo, en av åkarna i Taxi Alandica. Joachim Malmlund startade Taxi Alandica i januari.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.