Fälla

Tuesday, 24 April, 14:09

Nyheter om Fälla

Sortering: Relevans | Senaste
YA - 05 apr 18 kl. 00:01

Evakuerades från otillåtna källarbostäder: ”Var som en fälla”

Källarplanets bostäder stängdes direkt av brandmyndigheten och de boende evakuerades. I resten av huset på Östergatan larmar hyresgästerna om svartmögel, vägglöss och fönster som inte går att stänga..

BT - 10 apr 18 kl. 06:00

”Betyder mycket för att kunna behålla butiken”

I år kan fler matbutiker i glesa områden ansöka om driftstöd efter att reglerna ändrats. En butik som ska ansöka om stödet är Handlarn i Kalv. – Det betyder mycket för att kunna behålla butiken, säger Khulud Tarshahni, en av ägarna..

Dagensanalys.se - 05 apr 18 kl. 09:28

Radiostationen 2DayFM slutar sända reklam

I Sydney, Australien har radiostationen 2DayFM tagit beslutet att inte sända någon reklam mellan vissa tider. Värden Amy Goggins berättade igår till sina lyssnare att mellan kl. 09 – 15 skulle ingen radioreklam förekomma, troligtvis för att behålla lyssnare engagerade under en längre period.

Kristianstadsbladet - 05 apr 18 kl. 08:00

Nystartad kör siktar på Sweden Rock Festival

I Bromölla har ortens duschmusikanter funnit en fristad i Folkets hus, där kören Joyvoice nyligen har kickat igång sin verksamhet. ”Man måste uppleva det för att förstå det”, säger Mia Patriksson, som har gått med i kören med sin dotter..

Cornucopia - 05 apr 18 kl. 08:04

Danske Bank: Fallande lägenhetspriser i mars i Stockholm - kommer fortsätta falla

Analytikerna på Danske Bank instämmer med bloggens siffror och konstaterar att lägenhetspriserna föll i Stockholm i mars. Dessutom har det skett ett spektakulärt omsättningsras och rekordfå lägenheter såldes under mars. Banken anser att priserna kommer fortsätta att falla i Stockholm.

Dagens PS - 05 apr 18 kl. 07:48

Slutspurt på Wall Street – comeback i sista stund

New York-börsen hade en svängig dag på onsdagen med rejäla nedgångar vid öppningen på oro för eskalerat handelskrig med Kina, men efter hand kom fyndköparna in på banan och dagen avslutades med kraftigt uppsving. Börsen steg därmed för andra dagen i rad. På den breda marknaden steg S&P 500 index med 1,16 procent till 2 644,69.

Vimmerby Tidning - 27 mar 18 kl. 20:00

Butikerna testar längre öppettider

Butikerna lyssnar på Västerviksbornas önskemål och testar att hålla öppet en timme längre på lördagar. Det betyder att kunderna har fram till klockan fyra på eftermiddagen på sig att shoppa istället för klockan tre..

YA - 31 mar 18 kl. 16:50

Påskdagens snö kan vara vinterns sista ryck

Sydöstra Skåne har fått sin beskärda del – och mer därtill – av snökaos i år. Under påskdagen kommer ett nytt snöoväder som sannolikt kommer att ställa till problem. Men sedan väntar varmare väder..

Expressen - 05 apr 18 kl. 06:35

Jublade högst trots att de inte spelade

ANAHEIM. St. Louis hade ledningen med 3-1 mot Chicago och såg ut att kunna klättra upp över slutspelsstrecket i natt, svensk tid.

Politologerna - 28 mar 18 kl. 08:00

Medierna och opinionsmätningarna: fyra förslag till förändring

Debatten om de politiska opinionsmätningarna har ånyo tagit fart. Det är inte förvånande då höstens val närmar sig och intresset för partiernas stöd i befolkningen därmed ökar. Daniel Nordström, chefredaktör och ansvarig utgivare för Mittmedias tidningar i Västmanland och Stockholmsregionen, gav debatten extra bränsle genom att besluta att hans tidningar varken ska genomföra eller återge några opinionsundersökningar (med undantag för TT-texter och ledarsidan).

Kristianstadsbladet - 05 apr 18 kl. 06:00

Nyföretagarcentrum når inte ut – ”Det som är viktigt för vår del är medvetna om att vi finns”

Under 2017 startades bara tre företag genom Nyföretagarcentrum Bromölla. Nu ska föreningen göra ett omtag för att marknadsföra sig och nå ut till Bromöllaborna..

Kristianstadsbladet - 05 apr 18 kl. 06:15

Ny transformatorstation ska byggas

En ny transformatorstation ska byggas i Östad. Det är Olofströmskraft AB som ansökt om lov för detta hos myndighetsnämnden i Bromölla..

Skånskan - 28 mar 18 kl. 21:31

Josip Cavar stängde butiken i Lund

HANDBOLL Josip Cavar stängde butiken i Lund. 22 räddningar gav aldrig Redbergslid någon chans. Lugi vann med 23-19 och Lugi är därmed klart för SM-semifinal.

SmålandsPosten - 05 apr 18 kl. 04:00

FI:s tillsyn i behov av tillsyn

Det är nog en och annan vars inre gnags av misstanken att de villkor banken velat ställa upp som nödvändiga för det där lånet inte alls är nödvändiga, och att det finns andra som fått en fördelaktigare behandling. Men det bör förstås inte stanna vid misstanke. Det är klart det är så..

LV - 30 mar 18 kl. 14:00

"Det blir lite krångligt i början"

Den 20 maj börjar nya besiktningsregler att gälla. den största förändringen är att den fasta besiktningsperioden på fem månader som baseras på sista siffran i registreringsnumret slopas..

Dagen - 05 apr 18 kl. 03:00

"Tacksam att få njuta av det vackra"

På hösten plockar han bär och svamp, vintertid lockar skidturer på fjället och snart är det dags att sjösätta havskajaken. För Ingemar Wernersson är naturen en källa till tacksamhet..

Dagen - 05 apr 18 kl. 03:05

EU-sändebud: Ge rättvisa till Asia Bibi

Ján Figel’, EU:s sändebud för religionsfrihet, har uppmanat Pakistan att frige dödsdömda kristna kvinnan Asia Bibi. Men trots att landet inte lyder får de behålla förmånliga handelsvillkor med EU..

Dagen - 05 apr 18 kl. 03:00

"Tacksam att få njuta av det vackra"

På hösten plockar han bär och svamp, vintertid lockar skidturer på fjället och snart är det dags att sjösätta havskajaken. För Ingemar Wernersson är naturen en källa till tacksamhet..

Sydsvenskan - 05 apr 18 kl. 03:34

Drönare kan få skjutas ned

En utredning med representanter från alla riksdagspartier föreslår att drönare som flyger ovanför skyddsobjekt ska kunna skjutas ned eller störas med elektronisk utrustning, rapporterar SR Ekot. – Drönare kan innehålla både kameror och vapen och kan gör.

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 18 kl. 03:34

Drönare kan få skjutas ned

En utredning med representanter från alla riksdagspartier föreslår att drönare som flyger ovanför skyddsobjekt ska kunna skjutas ned eller störas med elektronisk utrustning, rapporterar SR Ekot. – Drönare kan innehålla både kameror och vapen och kan gör.

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 18 kl. 03:34

Drönare kan få skjutas ned av militär

En statlig utredning med representanter från alla riksdagspartier föreslår att drönare som flyger ovanför skyddsobjekt ska kunna skjutas ned eller störas med elektronisk utrustning, rapporterar SR Ekot. – Drönare kan innehålla både kameror och vapen och.

Sydsvenskan - 05 apr 18 kl. 03:34

Drönare kan få skjutas ned av militär

En statlig utredning med representanter från alla riksdagspartier föreslår att drönare som flyger ovanför skyddsobjekt ska kunna skjutas ned eller störas med elektronisk utrustning, rapporterar SR Ekot. – Drönare kan innehålla både kameror och vapen och.

Nyteknik - 03 apr 18 kl. 07:30

Skyttlar ska sortera apoteksvarorna

Ett centrallager i Norrköping, som försörjer nästan 400 apotek i Sverige, ska växa. Det i dag manuellt skötta lagret ska gradvis ställa om till att automatiseras..

GöteborgsPosten - 03 apr 18 kl. 18:55

Rättssäkerheten riskerar sättas ur spel

Lagar och regler riskerar att inte gälla lika för alla barn i Sverige. Osäkerhet och handfallenhet präglar myndigheternas hantering av barnäktenskap. Nu tar Socialstyrelsen fram en vägledning om vad som gäller..

DI - 03 apr 18 kl. 19:28

Daniel Ek: Jag känner mig ganska bekväm med konkurrensen

Spotifys vd Daniel Ek ska hålla ett öga på börskursen när handeln kommit i gång, men anser fortfarande att bolaget befinner sig i ett tidigt stadium. Det sa han under en intervju med amerikanska CBS This Morning på tisdagen..

Nyan - 04 apr 18 kl. 19:22

Hej och hej igen Nya Åland!

En ny och en nygammal kollega har hittat till redaktionen. Här intervjuar återkommande vikarien Heidi Hendersson nytillskottet Emma Harald om Åland, journalistik, vävning och uppkäftighet. Emma, var började din journalistiska bana?

Expressen - 29 mar 18 kl. 09:51

Beskedet: Helt nytt PPM redan om två år

 Redan 2020 ska ett helt nytt och upphandlat fondtorg ha införts i premiepensionen, kan Expressen berätta. Det innebär att merparten av de 29 åtgärder med tuffare krav på fonderna, som regeringen lämnar i en remiss till Lagrådet i dag, bara hinner gälla i drygt ett år. – Vi ska ha en premiepension som är trygg, säger socialminister Annika Strandhäll..

Världen Idag - 05 apr 18 kl. 00:00

För det första är det en glädje över att Jesus har besegrat döden.

1 Kor 15: 1–11 I veckans text lyfter aposteln fram att det finns många vittnen som själva har mött den uppståndne Jesus Kristus. De har mött och sett honom med sina egna ögon och hört hans röst med sina egna öron! Värt att notera är att brevet skrevs när de flesta av dessa vittnen var kvar i livet: ”De flesta av dem lever än”.

BT - 05 apr 18 kl. 00:34

Landvetter: Yoghurt orsakade avspärrning på flygplatsen

Några misstänkta behållare som orsakade flera timmars avspärrning på Landvetter flygplats i oktober visade sig innehålla yoghurt och honung, rapporterar GT..

DN - 14 apr 18 kl. 12:06

Tre till sjukhus efter brand i Torshälla

Tre personer har förts till sjukhus efter en brand i Torshälla, rapporterar Ekuriren..

Trelleborgs Allehanda - 27 mar 18 kl. 15:00

Efter ombyggnaden: Nu kan Köpmansmagasinet hålla öppet året runt

På långfredagen slår Köpmansmagasinet upp dörrarna igen i samband med en stor påskutställning. Magasinet på Sveriges sydligaste spets har renoverats för en miljon kronor och kan framöver vara i bruk året runt..

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 18 kl. 00:08

Yoghurt bakom larm på Landvetter

Några misstänkta behållare som orsakade flera timmars avspärrning på Landvetter flygplats i oktober visade sig innehålla yoghurt och honung, rapporterar GT. Det var en 20-årig man med tyskt pass, ursprungligen från Syrien, som försökte få med sig en fla.

UNT - 05 apr 18 kl. 00:08

Yoghurt bakom larm på Landvetter

Några misstänkta behållare som orsakade flera timmars avspärrning på Landvetter flygplats i oktober visade sig innehålla yoghurt och honung, rapporterar GT..

BT - 05 apr 18 kl. 00:08

Yoghurt bakom larm på Landvetter

Några misstänkta behållare som orsakade flera timmars avspärrning på Landvetter flygplats i oktober visade sig innehålla yoghurt och honung, rapporterar GT. Det var en 20-årig man med tyskt pass, ursprungligen från Syrien, som försökte få med sig en flaska och två burkar genom säkerhetskontrollen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 05 apr 18 kl. 00:08

Yoghurt bakom larm på Landvetter

Några misstänkta behållare som orsakade flera timmars avspärrning på Landvetter flygplats i oktober visade sig innehålla yoghurt och honung, rapporterar GT. Det var en 20-årig man med tyskt pass, ursprungligen från Syrien, som försökte få med sig en flaska och två burkar genom säkerhetskontrollen.(TT).

Barometern - 05 apr 18 kl. 00:08

Yoghurt bakom larm på Landvetter

Några misstänkta behållare som orsakade flera timmars avspärrning på Landvetter flygplats i oktober visade sig innehålla yoghurt och honung, rapporterar GT. Det var en 20-årig man med tyskt pass, ursprungligen från Syrien, som försökte få med sig en flaska och två burkar genom säkerhetskontrollen.(TT).

Sydöstran - 05 apr 18 kl. 00:08

Yoghurt bakom larm på Landvetter

Några misstänkta behållare som orsakade flera timmars avspärrning på Landvetter flygplats i oktober visade sig innehålla yoghurt och honung, rapporterar GT. Det var en 20-årig man med tyskt pass, ursprungligen från Syrien, som försökte få med sig en flaska och två burkar genom säkerhetskontrollen.(TT).

SmålandsPosten - 05 apr 18 kl. 00:08

Yoghurt bakom larm på Landvetter

Några misstänkta behållare som orsakade flera timmars avspärrning på Landvetter flygplats i oktober visade sig innehålla yoghurt och honung, rapporterar GT. Det var en 20-årig man med tyskt pass, ursprungligen från Syrien, som försökte få med sig en flaska och två burkar genom säkerhetskontrollen.(TT).

YA - 05 apr 18 kl. 00:08

Yoghurt bakom larm på Landvetter

Några misstänkta behållare som orsakade flera timmars avspärrning på Landvetter flygplats i oktober visade sig innehålla yoghurt och honung, rapporterar GT. Det var en 20-årig man med tyskt pass, ursprungligen från Syrien, som försökte få med sig en flaska och två burkar genom säkerhetskontrollen.(TT).

Kristianstadsbladet - 05 apr 18 kl. 00:08

Yoghurt bakom larm på Landvetter

Några misstänkta behållare som orsakade flera timmars avspärrning på Landvetter flygplats i oktober visade sig innehålla yoghurt och honung, rapporterar GT. Det var en 20-årig man med tyskt pass, ursprungligen från Syrien, som försökte få med sig en flaska och två burkar genom säkerhetskontrollen.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.