FÖR OFFENTLIGGÖRANDE

Friday, 20 September, 10:29

Nyheter om FÖR OFFENTLIGGÖRANDE

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 16 aug 19 kl. 05:00

Många rykten kring KKB-affären

Kävlinge Så fort KKB-ledningen besöker ett bostadsområde startar ryktena. Kävlingebor spekulerar om att det är dessa hus som ska säljas. Skånskan reder ut vägen till att 400 lägenheter till årsskiftet ska avyttras.

DI - 30 aug 19 kl. 08:23

Ortoma offentliggör företrädesemission om cirka 70 MSEK

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I USA, AUSTRALIEN, JAPAN, KANADA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDE,.

Skånskan - 08 aug 19 kl. 13:00

Engelska skolan letar tomt i Kävlinge

Kävlinge/Lödde Skolinspektionen har gett Internationella Engelska skolan tillstånd att etablera sig i Kävlinge. Nu letar friskolan tillsammans med kommunen efter lämpliga placeringar.Det var i slutet på juni som Skolinspektionen beslutade att ge Internationella Engelska skolan tillstånd att etablera sig i kommunen.

DI - 17 jul 19 kl. 17:13

ChromoGenics företrädesemission övertecknad

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, AUSTRALIEN, NYA ZEELAND, HONGKONG, JAPAN, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 08 jul 19 kl. 20:00

ChromoGenics upphandlar toppgaranti upp till 100 procent av den pågående företrädesemissionen och genomför riktad nyemission om ca 10 MSEK

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, JAPAN, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, KANADA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG. För att stärka Bolaget finansiella ställning ytterligare samt säkerställa fullteckning av den pågående företrädesemissionen om 86,4 MSEK har styrelsen beslutat att genomföra en riktad emission om cirka 10 MSEK samt att ingå avtal om en s.k.

Mobil - 03 jul 19 kl. 16:06

Information om två Sonytelefoner kallade Sphinx och Horus dyker upp

Den mystiska smartphone med tre kameralinser på bakstycket som det tidigare läckt ut påstådda bilder på kan vara nära ett offentliggörande..

Expressen - 30 jul 19 kl. 13:50

Kravet på fotbollförbundet: Offentliggör ersättningarna

Diskrimineringsombudsmannen (DO) kräver att Svenska fotbollförbundet (SvFF) ska redovisa ersättningarna till dam- respektive herrlandslaget, enligt SVT.”Vi återkommer till DO inom den tidsram vi fått angiven och när våra svar är klara”, säger SvFF:s ordförande Karl-Erik Nilsson i ett uttalande till SVT..

DI - 30 maj 19 kl. 14:00

ChromoGenics förvärvar produktionsanläggning och föreslår garanterad företrädesemission om 86 MSEK

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, JAPAN, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, KANADA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG. ChromoGenics AB (publ) har ingått avtal om att förvärva maskinutrustning från det tyska bolaget Hörmann-Verwertungen GmbH & Co..

DI - 03 maj 19 kl. 14:00

SJR startar verksamhet i Uppsala

SJR in Sweden AB startar verksamhet i Uppsala den 1 september 2019. För mer information kontakta: Per Ogunro, Verkställande direktör   Tel: 070-794 38 05  Denna information är sådan information som SJR in Scandinavia AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 maj 2019 kl.

DI - 11 jul 19 kl. 15:50

ChromoGenics offentliggör tilläggsprospekt i samband med företrädesemission och förlänger teckningstiden

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, AUSTRALIEN, NYA ZEELAND, HONGKONG, JAPAN, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

Mobil - 26 apr 19 kl. 08:31

Oneplus 7 Pro blir första Oneplus-telefonen med trippelkamera

Oneplus är kända för att pytsa ut information om sina kommande telefoner med jämna mellanrum strax innan ett offentliggörande. Och nu har man kommit med en tämligen intressant teaser rörande Oneplus 7 Pro..

Världen Idag - 24 apr 19 kl. 13:10

Hizbollah försöker skapa ett nytt Gaza på Golan

Det israeliska försvaret (IDF) följer just nu noggrant med i vad som händer på den syriska delen av Golanhöjderna. Israelisk tv har rapporterat regelbundet om hur området nära den israeliska gränsen – som de senaste åren har befunnit sig under kontroll av olika terrorgrupper, inklusive al-Qaida-anslutna grupper – nu tas över av Iranstödda Hizbollahstyrkor. IDF-officerare, som i sällsynta fall tillåts intervjuas av medier, berättar att utvecklingen är bekymmersam.

PrivataAffärer - 09 apr 19 kl. 12:50

Vårbudgeten: Nya kapitalskatter och mer pengar till miljön

En hel del budgetnyheter har börjat sippra ut inför finansminister Magdalena Anderssons offentliggörande av vårändringsbudgeten. Inte minst kommer den gröna skatteväxlingen att ta stor plats av utrymmet, närmare bestämt 2 miljarder kr, vilket är nästan hälften av den totala vårändringsbudgeten. Miljösatsningen var en av de frågor som regeringen kom överens om med C och L i januariuppgörelsen.

DI - 25 jun 19 kl. 17:20

ChromoGenics offentliggör prospekt avseende företrädesemission

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

PrivataAffärer - 28 mar 19 kl. 12:41

Swedbankstämman är igång

Uttalandet kom när han berörde medieuppgifterna från onsdagen om att banken skulle ha vilselett amerikanska myndigheter, något som enligt bedömare anses kunna utgöra en risk för höga böter. Under sitt anförande tog Lars Idermark upp fyra huvudpunkter, nämligen Swedbanks arbete med att upptäcka penningtvätt, Swedbanks kommunikation, onsdagens husrannsakan och utredningar mot banken i Sverige, samt slutligen medieuppgifterna om att Swedbank skulle ha vilselett amerikanska myndigheter. När det gäller den första punkten, Swedbanks arbete med att upptäcka penningtvätt, sade han att Swedbank tar detta på mycket stort allvar och att banken lägger ned stora resurser.

PrivataAffärer - 22 mar 19 kl. 08:14

Swedbank-granskningen: Avslutade kundrelationer kan inte styrkas

Läs även: Fortsatt förtroende för Bonnesen efter granskningsrapporten Det skriver Forensic Risk Alliance, FRA, som har granskat de 50 kunder som Uppdrag granskning pekat ut som suspekta, i sin preliminära rapport. Av de 50 företagen som Uppdrag granskning pekat ut anges att några av dessa går att finna i kundregistret i antingen Estland eller Lettland. Där utöver anges det att namnmatchningar går att finna i den svenska verksamheten.

DI - 21 mar 19 kl. 10:50

ABG-analys: Värt att ta en chans med Swedbank

ABG anser att riskbalansen för Swedbank ligger på uppsidan inför fredagens offentliggörande av slutsatserna av den externa granskning som Forensic Risk Alliance (FRA) har gjort..

Dagens PS - 19 mar 19 kl. 08:26

På fredag presenterar Swedbank rapporten

Då offentliggör storbanken slutsatserna i den externa granskningen angående anklagelserna om penningtvätt. SVT:s Uppdrag granskning släppte bomben om att misstänkt penningtvätt förekommit i storskalig omfattning i Swedbanks baltiska verksamhet. Avslöjandet sändes i UG den 20 februari och Swedbank gav efteråt revisions- och konsultfirman EY uppdraget att gå till botten med anklagelserna.

DI - 18 mar 19 kl. 08:20

InCoax har genomfört en riktad nyemission om 38 MSEK

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, INOM ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, KANADA, NYA ZEELAND, HONGKONG, JAPAN, SCHWEIZ, SINGAPORE, SYDAFRIKA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDET, PUBLICERINGEN ELLER DISTRIBUTIONEN AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG, VARA FÖREMÅL FÖR LEGALA RESTRIKTIONER ELLER SKULLE KRÄVA REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER..

DI - 15 mar 19 kl. 19:00

InCoax avser att genomföra en kapitalisering genom en riktad nyemission av aktier och utreder möjligheten till upptagande av lån

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, INOM ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, KANADA, NYA ZEELAND, HONGKONG, JAPAN, SCHWEIZ, SINGAPORE, SYDAFRIKA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDET, PUBLICERINGEN ELLER DISTRIBUTIONEN AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG, VARA FÖREMÅL FÖR LEGALA RESTRIKTIONER ELLER SKULLE KRÄVA REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER..

Dagens PS - 27 feb 19 kl. 15:40

Polestar 2 – Teslas Model 3-utmanare

BILSALONGEN I GENÈVE. Sedan Polestar knoppades av från Volvo och bildade ett eget bolag för att producera premium-elbilar, har vi sett en coupé-modell som hämtat mycket design från Volvo S90. Idag presenterade det svensk-kinesiska bolaget Polestar 2 som är en mindre modell som ska ta upp kampen med Tesla Model 3.

PrivataAffärer - 12 feb 19 kl. 13:00

Dramatisk försvagning av kronan

Det var förra veckans allt större oro för den tyska ekonomin som fick svenska räntor och även kronan att sjunka. Det skedde efter att ny statistik publicerats som visar att industriproduktionen i landet backat fyra månader i rad. Slutsatserna drogs av många att landet är på väg in i recession.

PrivataAffärer - 11 feb 19 kl. 07:29

Mackmyra behöver mer pengar

Mackmyras har inte nått den försäljningsnivå som planerats och som verksamheten organiserats utifrån och ökningen som varit i årets omkostnader tynger resultat och kassaflöde i större utsträckning än planerat. Just nu genomförs därför ett effektivitetsprogram. Det framgår av ett pressmeddelande.

Skånskan - 04 feb 19 kl. 10:29

Hela Skåne drabbas av nedskärningar i kollektivtrafiken

Skåne Flera busslinjer i Skåne får färre turer i Skånetrafikens sparpaket i år.
I höst sker indragningar på 61 stads- och regionbusslinjer.Skånetrafiken ska spara 72 miljoner varav hälften landar på administrationen.

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 04:54

Polisen offentliggör fler skånska mord

Har du hört eller sett något?Högen med kalla fall växer – nu efterlyser polisen nya tips rörande ytterligare femton olösta skånska mord som gäckat utredarna sedan början av 2000-talet..

Sydsvenskan - 28 maj 19 kl. 21:27

Polisen offentliggör fler skånska mord

Har du hört eller sett något? Högen med kalla fall växer – nu efterlyser polisen nya tips rörande ytterligare femton olösta skånska mord som gäckat utredarna sedan början av 2000-talet. En 18-årig kvinna försvinner strax före jul år 2002.

BT - 28 maj 19 kl. 21:27

Polisen offentliggör fler skånska mord

Har du hört eller sett något? Högen med kalla fall växer – nu efterlyser polisen nya tips rörande ytterligare femton olösta skånska mord som gäckat utredarna sedan början av 2000-talet..

YA - 28 maj 19 kl. 21:27

Polisen offentliggör fler skånska mord

Har du hört eller sett något? Högen med kalla fall växer – nu efterlyser polisen nya tips rörande ytterligare femton olösta skånska mord som gäckat utredarna sedan början av 2000-talet..

SmålandsPosten - 28 maj 19 kl. 21:27

Polisen offentliggör fler skånska mord

Har du hört eller sett något? Högen med kalla fall växer – nu efterlyser polisen nya tips rörande ytterligare femton olösta skånska mord som gäckat utredarna sedan början av 2000-talet..

Blekinge Läns tidning - 28 maj 19 kl. 21:27

Polisen offentliggör fler skånska mord

Har du hört eller sett något? Högen med kalla fall växer – nu efterlyser polisen nya tips rörande ytterligare femton olösta skånska mord som gäckat utredarna sedan början av 2000-talet..

Sydöstran - 28 maj 19 kl. 21:27

Polisen offentliggör fler skånska mord

Har du hört eller sett något? Högen med kalla fall växer – nu efterlyser polisen nya tips rörande ytterligare femton olösta skånska mord som gäckat utredarna sedan början av 2000-talet..

Barometern - 28 maj 19 kl. 21:27

Polisen offentliggör fler skånska mord

Har du hört eller sett något? Högen med kalla fall växer – nu efterlyser polisen nya tips rörande ytterligare femton olösta skånska mord som gäckat utredarna sedan början av 2000-talet..

Kristianstadsbladet - 28 maj 19 kl. 21:27

Polisen offentliggör fler skånska mord

Har du hört eller sett något? Högen med kalla fall växer – nu efterlyser polisen nya tips rörande ytterligare femton olösta skånska mord som gäckat utredarna sedan början av 2000-talet..

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 19 kl. 21:27

Polisen offentliggör fler skånska mord

Nu efterlyser polisen nya tips rörande ytterligare femton olösta skånska mord..

DI - 30 jan 19 kl. 10:05

Teckningstid pågår i ChromoGenics företrädesemission

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, JAPAN, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, KANADA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

PrivataAffärer - 30 jan 19 kl. 06:29

NCC halverar utdelningen

NCC:s rörelseresultat blev 256 miljoner kronor i det fjärde kvartalet medan nettoomsättningen uppgick till 17.832 miljoner kronor. Det kan jämföras med Bloombergs analytikerenkät som pekade mot 469 respektive 17.

PrivataAffärer - 27 jan 19 kl. 23:55

Konjunktur och halvledare i fokus inför rapporten

Till skillnad från i höstas är Atlas Copco inte först ut av de svenska verkstadsbjässarna – Sandvik har redan släppt sitt bokslut och kommit med ledtrådar om industrikonjunkturen. Atlas Copco väntas redovisa ett rörelseresultat på 5,2 miljarder kronor för kvartalet, enligt ett genomsnitt av 19 analytikers estimat som Infront Data har sammanställt. Det vore en vinstökning med 7 procent från samma kvartal året innan.

Skånskan - 18 jan 19 kl. 19:00

Politikerna överens om näringslivsråd

SJÖBO Politikerna verkar vara överens om att det ska bildas ett näringslivsråd i kommunen.
Däremot är de inte överens om hur många politiker som ska vara med.13, 14 eller kanske till och med 18 personer?

PrivataAffärer - 15 jan 19 kl. 07:48

Så blir MTG:s uppdelning

MTG kallar till stämma den 7 februari där utdelningsbeslutet slutgiltigt ska tas. Varje A-aktie och B-aktie i MTG ska ge rätt till en aktie i Nent av samma aktieslag är förslaget. Styrelsen föreslår även att stämman ger styrelsen i MTG mandat att besluta om en nyemission om motsvarande 20 procent av det totala antalet aktier ”i syfte att finansiera potentiella förvärvsmöjligheter i enlighet med bolagets strategi”.

DI - 14 jan 19 kl. 16:27

Powerbox publicerar sin Förenta Nationernas Global Compact Communication On Progress report 2018

Powerbox, ett av Europas största strömförsörjningsföretag och sedan mer än fyra decennier en ledare i optimerade strömförsörjningslösningar för krävande applikationer, publicerar sin 2018 Communication On Progress rapportsom deltagare i Förenta Nationernas Global Compact. Communication on Progress (COP) är ett årligt offentliggörande där företaget informerar intressenter om sitt arbete med implementering av de tio principerna i FN:s Global Compact..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.