Evenemang

Sunday, 24 February, 02:27

Nyheter om Evenemang

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 02 feb 19 kl. 17:00

Tennissatsning vid Svaneholm

Skurup Andelsföreningen planerar för att arrangera tennisEvenemang på Svaneholms slott. Skurups kommun har nyligen lämnat strandskyddsdispens för att kunna anlägga en tennisplan.Det är bygg- och miljönämnden som nyss lämnat dispens från strandskyddet som omger Svanholms sjön.

YLE - 01 feb 19 kl. 05:11

Karleby vill komma ifatt Vasa - bråttom att få en arena som kan locka evenemang och folk till centrum

Inom en vecka har tre affärer i köpcentret Chydenia i Karleby meddelat att de stänger. Men inom handeln tror man att köpcentren överlever bara de kan erbjuda upplevelser och inte bara grejer..

Kristianstadsbladet - 02 feb 19 kl. 00:01

Dags för årets första familjelördag: Här är vårens program för barnfamiljer

Årets första familjelördag är här. 10.00-13.

YLE - 29 jan 19 kl. 12:14

Förbundspennan: En rivstart på det nya gymnastikåret

Januari bjöd på ett stort urval utbildningsmöjligheter för ledare och tränare inom de finlandssvenska gymnastikföreningarna. Man kan tala om en riktig rivstart då man under en och samma helg kunde delta i fyra olika Evenemang! Förutom dessa hölls även en grundutbildning med en svensk topptränare inom artistisk gymnastik..

Barometern - 29 jan 19 kl. 14:54

Påskön faller inte med Äggröran

Det planeras Evenemang på hela ön. Att Runstens traditionella firande inte blir av påverkar inte satsningen på Påskön..

Skånskan - 29 jan 19 kl. 11:00

Nu satsar han på sin egen musik

FOKUSERAR. Anders Norman har bestämt sig – från och med nu ska han bara uppträda med sin egen musik. Men ambitionen är inte längre att bli känd – den främsta drivkraften är att helt enkelt göra bra musik.

SmålandsPosten - 28 jan 19 kl. 17:04

Trots avgiftsrabatt - Speakeasy överklagar

Som Smålandsposten tidigare berättat har nöjesstället Speakeasy anordnat Evenemang utan tillstånd. Trots kraftig rabatt på sanktionsavgiften väljer de nu att överklaga..

SmålandsPosten - 26 jan 19 kl. 17:42

Många barn ville bygga egna spel i mobilen

Gör ditt eget spel med mobilen. Spelkollektivets första Evenemang för barn lockade över förväntan. – Det är jättekul att vi drar så mycket människor.

SmålandsPosten - 24 jan 19 kl. 17:12

Händer i veckan

Lägg in ert event på www.kronoberg.guide.

UNT - 25 jan 19 kl. 21:56

"Hedersamt att bli uppmärksammad"

För andra året i rad tilldelas Hambergs Fisk högsta utmärkelsen – Fyra Klasar – av Munskänkarnas Evenemang Årets Vinkrog..

BT - 25 jan 19 kl. 20:55

Spexigt på årets företagsstafett: ”Var en magisk stämning”

Kreativa dräkter både i spåret och på läktaren. Deltagarna spexade fritt under fredagens företagsstafett. – Det är ett helt fantastiskt Evenemang, säger Marin Ekwall som körde loppet med bara en arm..

Alingsås tidning - 20 jan 19 kl. 05:30

Smakrik februarivecka väntar

Den 18-24 februari arrangeras restaurang- och kaféveckan Taste of Alingsås, som också får sällskap av ett annat välsmakande Evenemang – Svenska kaffemästerskapen.
– Sådana här synergieffekter är bra för Alingsås, säger Arvid Johansson, turistinformatör.
Restaurang- och kaféveckan Taste of Alingsås arrangerades för första gången hösten 2017, och nu är det alltså dags igen.

GöteborgsPosten - 22 jan 19 kl. 14:00

Alltfler konserter placeras i Trädgårdsföreningen

Ulf Lundell, Laleh och Benny Anderssons orkester är klara för sommaren. Fler Evenemang tillkommer. Känsliga Trädgårdsföreningen fungerar ofta som konsertarena..

Skånskan - 22 jan 19 kl. 15:22

Oro för 4H-gårdens framtid

ESLÖV Kommunens dagliga verksamhet har bestämt sig för att dra sig ur samarbetet man haft med 4H-gården.
Bland eldsjälarna inom 4H-föreningen växer oron för hur man ska kunna fortsätta hålla den välbesökta gården öppen för besökare under dagtid.Om bara ett par månader riskerar den ideella föreningen bakom 4H-gården att få problem med att hålla gården öppen dagtid.

Skånskan - 23 jan 19 kl. 10:04

Smedstorpsbo hypnotiserar i Talang

smedstorp Estradhypnositör Dan Ahtola, 37 år, från Smedstorp visar sina färdigheter på Talang i TV4 på fredag.– Det var faktiskt så att jag hade trappat ner med scenjobbet, men sedan kom möjligheten att uppträda i Talang så jag fick en ny fart och glöd för scenen och tänkte att det här är ju roligt, berättar han.
Dan Ahtolas väg till yrket som hypnositör började för fem år sedan med att hans hustru köpte en bok om hypnos i en second hand-butik.

GöteborgsPosten - 22 jan 19 kl. 14:00

Allt fler konserter placeras i Trädgårdsföreningen

Ulf Lundell, Laleh och Benny Anderssons orkester är klara för sommaren. Fler Evenemang tillkommer. Känsliga Trädgårdsföreningen fungerar ofta som konsertarena..

GöteborgsPosten - 22 jan 19 kl. 18:50

"Vi ska bli bäst i världen"

Han handplockades till IFK Vänersborg när klubben skulle vinna SM-guld. Nu är Ulf Adolfson VM-general, och som sådan siktar han högt. – Vi ska göra ett Evenemang som blir bäst i världen..

PrivataAffärer - 17 jan 19 kl. 09:54

Stora Placeringskvällen 2019 – här är alla datum

Som vanligt får du intressanta placeringstips av experter på scen. Du kan också passa på att stifta närmare bekantskap med utställarna under pausen då vi också bjuder vi på lättare förtäring i form av en smörgås och ett glas vin eller annan dryck. Anmälan till respektive Evenemang öppnar en månad innan.

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 00:55

Replik och slutreplik om Greta Thunberg och Fores

Mattias Goldmann, vd Fores, om Greta Thunbergs deltagande i tankesmedjans Evenemang. 15-åringen frågades ut på scen om klimathotet. Cecilia Blomberg, som menar att Fores exploaterar ett barn, svarar i samma inlägg..

YLE - 11 jan 19 kl. 19:19

Fyra finländare med i NHL:s All Star-evenemang – Laine och Barkov lämnades utanför

NHL har presenterat namnen på de sista spelarna som tar del i All Star-Evenemanget. Patrik Laine, Aleksander Barkov och Teuvo Teräväinen var nominerade men ryms inte med..

Uppsalanyheter.se - 10 jan 19 kl. 00:32

Artister i stödgala för Nanna

För ett år sedan lämnade Nanna Sveinsdóttir Uppsala för att leva sin dröm på Borgholm. Nu är hon dock tillbaka i Uppsala och förbereder sig för en operation i Barcelona. Nu på lördag ställer lokala artister upp och genomför en stödgala på BJ till förmån för Nanna.

Skånskan - 16 jan 19 kl. 11:00

Får studiepengar från en som inte fick läsa

TILLSKOTT. Maxine Persson, som läser till civilingenjör på Lunds Tekniska Högskola, kunde knappt tro att det var sant. Hon var mitt i jobbet när hon fick samtalet med besked om att hon fått 91 000 kronor i stipendium ur en minnesfond, där studerande från Stävie och Lackalänga har företräde – tack vare en elektriker på Kockums.

Blekinge Läns tidning - 16 jan 19 kl. 06:00

Vi är några som minns Ladislaus Horatius

Den 28 mars år 2000 annonserade Olofströms bibliotek om en kommande videokonferens. Då var ett sådant Evenemang märkvärdigt. Men den person som kom att göra videokonferensen intressant var filosofen Ladislaus Horatius..

Expressen - 19 dec 18 kl. 20:16

Barnens tomtesäck blev stulen: ”Blir förbannade”

En hel säck med leksaker blev stulen när Lekia på Värmdö ordnade ett Evenemang för barn. På övervakningsbilder från butiken har personalen sett en misstänkt man och kvinna – och nu planerar butiken att polisanmäla stölden. – Vi blir förbannade, säger Emilie Solin.

Skånskan - 09 jan 19 kl. 16:11

Hörbyförare klar för svenska VM-rallyt

MOTORSPORT Tom Kristensson gör JVM-debut i Svenska rallyt i februari.
– Det här känns otroligt stort, säger den 27-årige Hörbyföraren.Svenska rallyt har anor ända tillbaka till premiären som kördes 1950 längs med vägarna i Värmland.

DN - 04 jan 19 kl. 10:41

44 kulturhändelser du inte får missa 2019

Filmatiseringen av ”Aniara”, ett återförenat Spice Girls, Margaret Atwoods uppföljare till ”Tjänarinnans berättelse” – och kanske ett Nobelpris i litteratur. DN Kultur listar 44 händelser, verk och Evenemang att se fram emot under året som kommer..

Sydöstran - 10 jan 19 kl. 06:00

Fullspäckat på bibblan i vår

Biblioteket fortsätter sin storsatsning på Evenemang. Vårens program innehåller både Ronneby blodbad, twitterromanser, författarföreläsning om transidentitet och utökade aktiviteter för barn och unga..

Länstidningen i Jämtland - 11 jan 19 kl. 09:30

Madelene tar över Sperrings optik i Sveg: "Håll utkik efter invignings-evenemang"

Madelene Hedh tar över Sperrings optik i Sveg. De förra ägarna låter en ny generation ta över.....

GöteborgsPosten - 11 jan 19 kl. 07:20

Sports Event By M – enskild firma startar i Kungsbacka

Sports Event By M, som har sitt säte i Kungsbacka, uppger att de ska ägna sig åt "uthyrande av tjänster för att driva och genomföra Evenemang, främst inom idrottsbranschen". Innehavare är Matilda Ljungberg, 27 år..

Nyan - 10 jan 19 kl. 17:00

Seminarium om vattenbrist

Föreningen Ålands Natur & Miljö fortsätter med sin Café Planet-serie. Nästa Evenemang blir ett seminarium om vattenbristen på Åland. Seminariet hålls tisdagen den 15 januari kl 17.

Sydöstran - 10 jan 19 kl. 17:00

Evenemangskrock väntar i sommar

Två publika Evenemang - endast 2,5 mil från varandra. Stadsfesten Tosia Bonnadan och Hasslöfestivalen arrangeras i år under samma veckoslut..

Skånskan - 10 jan 19 kl. 17:22

Österlensk mat till tysk mässa

Österlen Matrundan Österlen återvänder med sina läckerheter till Internationale Grüne Woche i Berlin.I slutet av januari riktas åter matvärldens blickar mot Internationale Grüne Woche i Berlin. Då bjuds mässans besökare på smakprov av allt som Matrundan Österlen och övriga Sverige har att erbjuda inom mat, dryck och jordbruksprodukter som också innefattar tradition och innovation, enligt ett pressmeddelande.

YA - 07 jan 19 kl. 13:47

Listan: Här presenteras nöjesvåren på Ystads teater

Våren på Ystads teater är full med konserter och andra Evenemang. Här är listan. Fler programpunkter kan tillkomma..

Skånskan - 04 jan 19 kl. 20:00

Många söker sig till Vinterlund

LUND
Vinterlund är i vanlig ordning i full gång, men med bara några dagar kvar på jullovet så kan ansvarig konstatera att intresset har blivit desto större. Fram till den 14 februari får Lundaborna njuta av Vinterlunds olika Evenemang, men så här långt har arrangören ändå dragit vissa slutsatser.
– Det har varit en bra december med många roliga aktiviteter.

Sydöstran - 02 jan 19 kl. 19:06

Sliten Ovetjkin tackar nej till All star

Alexander Ovetjkin har lämnat återbud till NHL:s årliga All star-Evenemang som under 2019 anordnas i San Jose, sista helgen i januari. - Jag tror min kropp behöver lite vila, säger den ryske ishockeystjärnan i ett videoklipp på Washingtons Twitterkonto.(TT).

YA - 02 jan 19 kl. 19:06

Sliten Ovetjkin tackar nej till All star

Alexander Ovetjkin har lämnat återbud till NHL:s årliga All star-Evenemang som under 2019 anordnas i San Jose, sista helgen i januari. - Jag tror min kropp behöver lite vila, säger den ryske ishockeystjärnan i ett videoklipp på Washingtons Twitterkonto.(TT).

Kristianstadsbladet - 02 jan 19 kl. 19:06

Sliten Ovetjkin tackar nej till All star

Alexander Ovetjkin har lämnat återbud till NHL:s årliga All star-Evenemang som under 2019 anordnas i San Jose, sista helgen i januari. - Jag tror min kropp behöver lite vila, säger den ryske ishockeystjärnan i ett videoklipp på Washingtons Twitterkonto.(TT).

BT - 02 jan 19 kl. 19:06

Sliten Ovetjkin tackar nej till All star

Alexander Ovetjkin har lämnat återbud till NHL:s årliga All star-Evenemang som under 2019 anordnas i San Jose, sista helgen i januari. - Jag tror min kropp behöver lite vila, säger den ryske ishockeystjärnan i ett videoklipp på Washingtons Twitterkonto.(TT).

Blekinge Läns tidning - 02 jan 19 kl. 19:06

Sliten Ovetjkin tackar nej till All star

Alexander Ovetjkin har lämnat återbud till NHL:s årliga All star-Evenemang som under 2019 anordnas i San Jose, sista helgen i januari. - Jag tror min kropp behöver lite vila, säger den ryske ishockeystjärnan i ett videoklipp på Washingtons Twitterkonto.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 02 jan 19 kl. 19:06

Sliten Ovetjkin tackar nej till All star

Alexander Ovetjkin har lämnat återbud till NHL:s årliga All star-Evenemang som under 2019 anordnas i San Jose, sista helgen i januari. – Jag tror min kropp behöver lite vila, säger den ryske ishockeystjärnan i ett videoklipp på Washingtons Twitterkonto..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.