Ericssons

Wednesday, 24 October, 02:58

Nyheter om Ericssons

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 29 sep 18 kl. 19:01

Bråk efter valet där Ericsson petades

Kimi Räikkönen tog Marcus Ericssons plats i Sauber. Det har lett till osämja i finländarens förra stall Ferrari. Storstjärnan Sebastian Vettel har kritiserat Ferrari för att de gjorde sig av med Räikkönen - och han får nu ett dräpande svar från stallchefen Maurizio Arrivabene.

Blekinge Läns tidning - 26 sep 18 kl. 23:03

Storspel av Ericsson gav en poäng

Sebastian Ericssons tog nästan allt. Det räckte till en poäng för Mörrums GoIS hemma mot Troja/Ljungby i hockeyettan. – Han var utan tvekan matchens bästa spelare, säger tränaren Andreas Ernebrand..

DI - 25 sep 18 kl. 19:03

Rata Ericsson – köp ärkerivalen i stället

Börje Ekholm blev ifrågasatt från dag ett när han för knappt två år sedan presenterades som ny vd för ett bolag i djup kris. I år har han tystat kritikerna, men trots ett inspirerande marginallyft och stundande 5g-utbyggnad framstår inte Ericssons aktie som överdrivet köpvärd..

Sydöstran - 26 sep 18 kl. 23:03

Storspel av Ericsson gav en poäng

Sebastian Ericssons tog nästan allt. Det räckte till en poäng för Mörrums GoIS hemma mot Troja/Ljungby i hockeyettan. – Han var utan tvekan matchens bästa spelare, säger tränaren Andreas Ernebrand..

GöteborgsPosten - 24 sep 18 kl. 05:00

Häcken storfavorit – Blåvitt kan spela avslappnat

Medan IFK Göteborg diskuterar storlek och upplägg på riskkapitalbolag lägger BK Häcken poängen på hög med ett offensivt dubbelkommando som får tankarna att gå till René Makondele och Martin Ericssons dagar.
Blåvitts hopp: Bättre mot högre lag..

DI - 20 sep 18 kl. 18:18

Även Indien portar Ericssons rivaler

Nu stänger även Indien ute kinesiska Huawei och ZTE från utbyggnaden av 5G. Och i Sverige är frågan hyperaktuell. ”Vi håller på och tittar på just det där, och vi har sett problematiken”, säger regeringens man Sven-Erik Österberg till Di..

PrivataAffärer - 24 sep 18 kl. 10:35

Kepler Cheuvreux: Starkt tredje kvartal för Ericsson

Kepler Cheuvreux hänvisar till att nätverksmarknaden visar tecken på förbättring med en väntad uppgång på 4 procent andra halvåret, jämfört med en nedgång på 1 procent under första halvåret. Ericsson gynnas också av positiva valutaeffekter de kommande kvartalen efter kronförsvagningen, påpekar Kepler Cheuvreux. ”Vi bedömer att intäkterna fortsätter att förbättras i fjärde kvartalet med en tillväxt på 6 procent för jämförbara enheter och vi ser en tillväxt på 0,5 procent 2019 och 2,5 procent 2020 där utrullningen av 5G motverkar lägre intäkter från digitala tjänster”, skriver analysfirman.

SR - 25 sep 18 kl. 17:40

af Petersens om Ericssons petning: ”Skulle inte förvåna mig om han tittar mot andra serier”

Marcus Ericsson får inte nytt kontrakt med Sauber. Väntat eller ej?.

Expressen - 16 sep 18 kl. 15:56

”Jag fattar ingenting – varför gör han det?”

Marcus Ericssons låg ute oväntat länge på sitt första set däck vid Singapores GP. Det fick Viasat-experten Janne Blomqvist att reagera.   .

Expressen - 07 sep 18 kl. 16:20

Kravet efter Ericssons otäcka formel 1-krasch

Marcus Ericsson klarade sig oskadd ur sin otäcka krasch inför grand prix-tävlingarna i Italien.Men hans olycka har väckt krav på en förändring av formel 1-bilarna. .

Expressen - 31 aug 18 kl. 21:12

Ericssons första ord efter skräckkraschen

Marcus Ericsson kraschade våldsamt under träningen på Monza och voltade med bilen.Nu berättar svensken för första gången om skräcksekunderna.– Jag mår bra.

Sydsvenskan - 16 sep 18 kl. 08:36

Indierna räddar svenska it-branschen

Fler högskoleutbildade från länder utanför EU söker sig till Sverige för att jobba. Den största gruppen är indier som söker sig till den ständigt personalhungriga it-branschen. Jasmeet Singh Sethi tog en promenad under lunchrasten på Ericssons kontor i.

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 18 kl. 08:36

Indierna räddar svenska it-branschen

Fler högskoleutbildade från länder utanför EU söker sig till Sverige för att jobba. Den största gruppen är indier som söker sig till den ständigt personalhungriga it-branschen. Jasmeet Singh Sethi tog en promenad under lunchrasten på Ericssons kontor i.

SVT - 15 sep 18 kl. 07:44

Skellefteåikonen trött på silver: ” Två guld på sju finaler inte gott nog”

38-årige Jimmie Ericssons femtonde säsong med Skellefteå inleds i dag. Och under de tidigare fjorton har det blivit sju SM-finaler, men ”bara” två guld. – Det är jättebra att vara i final, absolut.

DI - 13 sep 18 kl. 08:13

Fler storordrar att vänta för Ericsson

Ericssons hittills största 5G-order lär snart få sällskap av fler. På mobilmässan i Los Angeles kommer sannolikt flera bolag försöka stjäla rampljuset med stora tillkännagivanden. ”5G generellt har accelererat”, säger Ericssons Fredrik Jejdling till Di..

PrivataAffärer - 13 sep 18 kl. 11:00

Förbudet mot binära optioner förlängs

En binär option fungerar så att du satsar på att ett av två möjliga utfall inträffar. Till exempel att Ericssons aktie en viss dag slutar över 78 kr eller inte. Om du satsar rätt får du en på förhand bestämd utdelning.

PrivataAffärer - 12 sep 18 kl. 13:11

Ericsson är på banan igen

Privata Affärer har här på sajten varit negativt inställd till Ericsson under flera år i spåren av en rad av besvikelser. Nye vd:n Börje Ekholm fick en tung start när bolaget fick visa stora förluster och där olönsamma affärsområden varit en kvarnsten kring halsen. Och detta har under lång tid varit en hämsko för aktien som halkade ner allt längre och som noterade bottennivåer runt 45-46 kr både hösten 2016 och 2017.

DN - 11 sep 18 kl. 10:55

Räikkönen byter Ferrari mot Sauber

Den finländske formel 1-föraren Kimi Räikkönen lämnar Ferrari efter den här säsongen för att i stället gå till Marcus Ericssons stall Sauber..

DI - 11 sep 18 kl. 17:33

Stockholmsbörsen: Orexo rusade efter hävt handelsstopp

Det blåste svagt kyliga höstvindar över Stockholmsbörsen under tisdagen. På bolagsfronten bjöd Orexo på en ny rusning efter måndagens handelsstopp hävts medan Ericssons miljardorder mottogs med en axelryckning. .

SR - 11 sep 18 kl. 10:50

Räikkönen lämnar Ferrari – klar för Ericssons stall

Kimi Räikkönen har gjort sitt i Ferrari efter säsongen. Den finländske stjärnan kommer att köra för Sauber under 2019 och 2020..

DI - 29 sep 18 kl. 11:41

Nya motgångar för Ericssons rivaler ZTE och Huawei

Motvinden fortsätter för Ericssons kinesiska konkurrenter. ZTE tvingas sälja delar av sitt fastighetsbestånd för att finansiera böterna till USA, som dessutom försöker peta ut Huawei från ett känsligt internetbygge i Stilla Havet..

Dagens PS - 04 sep 18 kl. 16:09

Ericsson i köptagen – shoppar USA-bolag

Telekomtillverkaren Ericsson förvärvar amerikanska Cenx med 185 anställda. Ericsson har varit delägare i Cenx sedan 2012. Cenx är verksamt inom nätverksautomation och förvärvet kommer stärka Ericssons portfölj inom OSS, Operations Support Systems.

DI - 04 sep 18 kl. 16:11

Ericsson köper amerikanskt bolag

Telekomtillverkaren Ericsson förvärvar amerikanska Cenx med 185 anställda. Ericsson har varit delägare i Cenx sedan 2012. Cenx är verksamt inom nätverksautomation och förvärvet kommer stärka Ericssons portfölj inom OSS, Operations Support Systems.

Expressen - 22 jul 18 kl. 16:50

Ericssons succé – tar nya VM-poäng

Marcus Ericsson stod för en urstark insats i Tysklands GP. Svensken körde upp sig från 13:e till 9:e plats - och tog poäng för tredje gången i år. .

DI - 02 sep 18 kl. 16:00

Ericsson i vinnarspår - aktien lyfter och blankarna flyr

Det mesta ser ut att gå Ericssons väg just nu. Och det verkar också blankarna ha insett, som täckt sina positioner till den lägsta öppna nivån på över ett år. ”Det är bara en blankare kvar”, säger Petter Hedborg på ägartjänsten Holdings..

DI - 26 sep 18 kl. 20:59

Politiskt spel hotar Ericssons 5G-affär i Kina

När världen alltmer stänger dörren för Huawei och ZTE borde det vara goda nyheter för Ericsson. Men om Kina tvingas stötta sina inhemska bolag äventyrar det Ericssons vågade investering i kinesiska marknadsandelar..

SmålandsPosten - 31 aug 18 kl. 20:49

Nu säljs det anrika familjeföretaget

Efter 100 år i familjen Ericssons ägo säljs nu företaget Korpalycke Bygg AB till Ottosson Bygg. – Det har vuxit fram. Jag är oerhört tillfreds med det här beslutet, säger vd:n Kim Ericsson..

YA - 01 sep 18 kl. 00:00

”Det var Axels ögon jag föll för”

Lantbruksskolan i Hammenhög var också lanthushållsskola. Här träffades många par under Axel och Gunnel Ericssons skoltid. Skolan kallades lite skämtsamt för Äktenskapsbyrån.

Skånskan - 31 aug 18 kl. 17:51

Marcus Ericsson i våldsam krasch

Motorsport Den svenske Formel 1-föraren Marcus Ericsson råkade ut för en våldsam krasch under träningen på Monzabanan i Italien. Det var i inledningen av det andra träningspasset som Ericssons bil plötsligt vek av till vänster i ingången till den första kurvan.
Svenskens bil snurrade runt ett antal gånger innan hans demolerade Sauber stannade intill en barriär.

Expressen - 13 aug 18 kl. 08:15

Siffrorna som avslöjar Ericssons okända succé

Marcus Ericsson har tagit viktiga kliv i årets formel 1 – även om det gått tyngre mot slutet.  Nu visar siffror att svensken är den som har förbättrat sig mest av samtliga förare under säsongen. .

SR - 30 aug 18 kl. 15:58

Fredrik af Petersens F1-blogg: Hur säker är Marcus Ericssons plats?

Tack vare sina framgångar har Sauber blivit ett poppis team. Åtminstone om man skall tro alla rykten om förare som knackat på dörren och vill köra för dem nästa år..

Expressen - 29 aug 18 kl. 15:54

Nya vändningen kring Ericssons framtid i F1

Konkurshotade formel-1 stallet Force Indias ägarbyte såg ut att få negativa konsekvenser för Marcus Ericsson.Han riskerade att bli av med sin plats i serien.Nu har det tagit en ny vänding – fortsätter han prestera kan han få sitta kvar på sin plats.

IDG - 27 aug 18 kl. 15:56

Nokia lånar fem miljarder från EU för 5g-utveckling


Konkurrensen på marknaden för 5g-utrustning är hård. Nu följer Nokia Ericssons exempel och beviljas lån från EU för att få hjälp med satsningar på ny teknik..

Computer Sweden - 27 aug 18 kl. 15:56

Nokia lånar fem miljarder från EU för 5g-utveckling


Konkurrensen på marknaden för 5g-utrustning är hård. Nu följer Nokia Ericssons exempel och beviljas lån från EU för att få hjälp med satsningar på ny teknik..

NSD - 27 aug 18 kl. 13:28

Nokia lånar miljarder för 5G-utveckling

Ericssons finländska rival Nokia har tecknat ett lån om 500 miljoner euro, motsvarande 5,2 miljarder kronor med Europeiska investeringsbanken (EIB)..

Sydöstran - 27 aug 18 kl. 12:35

Nokia lånar miljarder för 5G-utveckling

Ericssons finländska rival Nokia har tecknat ett lån om 500 miljoner euro, motsvarande 5,2 miljarder kronor med Europeiska investeringsbanken (EIB). Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.(TT).

Barometern - 27 aug 18 kl. 12:35

Nokia lånar miljarder för 5G-utveckling

Ericssons finländska rival Nokia har tecknat ett lån om 500 miljoner euro, motsvarande 5,2 miljarder kronor med Europeiska investeringsbanken (EIB). Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.(TT).

Blekinge Läns tidning - 27 aug 18 kl. 12:35

Nokia lånar miljarder för 5G-utveckling

Ericssons finländska rival Nokia har tecknat ett lån om 500 miljoner euro, motsvarande 5,2 miljarder kronor med Europeiska investeringsbanken (EIB). Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.(TT).

Kristianstadsbladet - 27 aug 18 kl. 12:35

Nokia lånar miljarder för 5G-utveckling

Ericssons finländska rival Nokia har tecknat ett lån om 500 miljoner euro, motsvarande 5,2 miljarder kronor med Europeiska investeringsbanken (EIB). Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.(TT).

YA - 27 aug 18 kl. 12:35

Nokia lånar miljarder för 5G-utveckling

Ericssons finländska rival Nokia har tecknat ett lån om 500 miljoner euro, motsvarande 5,2 miljarder kronor med Europeiska investeringsbanken (EIB). Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.