Entré

Wednesday, 20 February, 06:26

Nyheter om Entré

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 30 jan 19 kl. 09:57

Bandykalas och glassbuffé på barnens VM

På onsdag är det barnens VM-dag, då det dukas upp med glassbuffé och varm choklad i Arena Vänersborgs Entré..

Skånskan - 18 jan 19 kl. 10:00

Tuff väg tillbaka för Drawing Maps

MUSIK Hennes musik beskrivs ofta som drömsk singer-songwriterpop. För Skånepubliken blir det nu ett kärt återseende av Drawing Maps, eller Julia Heberling som hon egentligen heter, som är aktuell med både en ny ep och en releasefest på Grand i Malmö i helgen. Men vägen dit har inte varit helt enkel för henne.

NT - 16 jan 19 kl. 18:00

Artisterna gör entré mitt i lektionen

De unga eleverna tog andan ur de spöklika stjärnorna vid deras överraskande besök i klassrummet, när de sjöng "Heal the world"..

Skånskan - 29 jan 19 kl. 05:00

Fastighetsägare förbjuds hyra ut hus

SJÖBO Det har inte funnits dricksvatten i kranen på flera månader, dusch- och tvättvattnet är missfärgat och luktar illa, ventilationen är dålig och i källaren luktar det mögel.
Nu förbjuds en 55-årig man omedelbart att hyra ut sitt illa underhållna hus till en familj med fyra barn.I mitten av december gjorde kommunens miljöenhet en inspektion av boendeförhållandena i tvåvåningsvillan utanför Sjöbo.

GöteborgsPosten - 28 jan 19 kl. 10:46

Den här Carmen kommer att gå till operahistorien

Vägen mellan hamnplanen och Folkets Hus Entré är lätt snöpudrad, sista biten kantad av marschaller. Publiken trängs kring klädhängarna och tas emot av Anders Jernelius, stilig i lila fluga till smokingkostym..

YA - 12 jan 19 kl. 00:01

Inför radiotävlingen: ”Kommer det sportfrågor får vi nog problem.”

På torsdag är det dags för Lövestad skola att göra Entré i Vi i femman. Det blir radiosänd kamp mot elever från Vårfruskolan i Lund. Sedan vårterminen startade har klassen varje dag gjort något för att förbereda sig inför tävlingen..

DN - 27 jan 19 kl. 14:04

En ny Gandhi ger sig in i politiken

Bara månader före parlamentsvalet i Indien gör en ny Gandhi Entré på den politiska arenan. Priyanka Gandhi är slående lik sin farmor Indira Gandhi och hon väntas ge Kongresspartiet en välbehövlig injektion i valrörelsen..

Skånskan - 26 jan 19 kl. 15:00

Akelius har planer på höghus vid Värnhemstorget

MALMÖ Akelius fastigheter har planer på att bygga ett 20-våningshus och bygga om sina befintliga fastigheter vid Värnhemstorget.
Förtätningen och ombyggnaden skulle kunna skapa både nya butikslokaler och cirka 130 nya bostäder.En begäran om planbesked har nyligen lämnats in till stadsbyggnadskontoret.

VA - 24 jan 19 kl. 08:35

Efter labbodlade burgaren: Nu kommer labbodlat läder – backas av Zuckerberg

Vi har redan hört talas om den labbodlade burgaren. Nu är det dags för nästa djurimitation att göra Entré: det labbodlade lädret..

SVT - 07 feb 19 kl. 18:57

Kulturministern: ”Man måste skilja på Nationalmuseums situation och fri entré-reformen”

Nationalmuseums starka publiktryck i kombination med fri Entré gör att museet räknar med ett underskott på 30 miljoner kronor för 2019. Någon lösning på problemet ses dock ännu inte i sikte. – Vi får återkomma till vilka lösningar som man kan se, säger kulturminister Amanda Lind (MP)..

Skånskan - 25 jan 19 kl. 19:00

Nya gymnasiet lockar fler

ESLÖV Nybygget är långtifrån klart och politikerna har inte ens lyckats sätta något namn på det nya gymnasiet i Eslöv.
Men intresset är ändå rekordstort och ansökningarna till höstterminen strömmar in.
– Det ser riktigt bra ut, säger gymnasiechefen Johan Holmqvist.

PrivataAffärer - 24 jan 19 kl. 11:08

Myten om säkra kort på marknaden

Ladda ner en aktiemarknadsutsikt här: Vill du veta mer om vart aktiemarknaden är på väg och hur den påverkas av politiska händelser och ekonomiska indikatorer? Gå då inte miste om regelbundna uppdateringar om aktiemarknaden och vad Fisher Investments Norden kan göra för dina investeringar. Ladda ner den kompletta aktiemarknadsutsikten här.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 21:00

Visan i fokus när songwriters möts

LUND Fredag och lördag är det dags igen för Songwriterfestivalen Lund berättar.
En musikalisk och delvis internationell visfest som genomförs för tredje året.Redan på fredagsförmiddagen smygstartade festivalen med en specialkonsert på Hvilans Folkhögskola i Åkarp.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 16:32

Konstnär vill locka politiker till samtal

Höör Monika Goras konstverk finns på allmänna platser i bland annat Malmö och Umeå – och idén till dessa väcktes i Hörby. Nu ställer hon ut i Höörs konsthall.Monika Goras verk finns på flera olika platser i bland annat Malmö.

Jönköpingsnytt - 24 jan 19 kl. 10:23

Kliv in - och få en utländsk känsla

I ett medborgarförslag föreslås det att Jönköpings kommun ska verka för att Entréer i flerbostadshus blir rymligare och trevligare på samma sätt som man ser utomlands. Stadsbyggnadskontoret håller med om att det vore önskvärt med trevligare utformade och inredda Entrélobbys i nybyggda flerbostadshus.
.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 13:03

Destination Söderåsen ska locka ännu fler turister

Svalöv Söderåsen och dess omgivning ska utvecklas ännu mer.
Därför har nu Destination Söderåsen bildats och i veckan var det dags för ett stort och lika emotsett kick off-möte i Ljungbyhed.Det är de fyra kommunerna runt åsen, Svalöv, Åstorp, Klippan och Bjuv som gemensamt tillsammans med Söderåsens nationalpark ska utveckla området och se till att antalet turister blir ännu fler.

Sydöstran - 16 jan 19 kl. 13:29

Vändningen: Fortsatt fri entré på Marinmuseum

Tanken var att det skulle kosta pengar att gå in på landets statliga museer till sommaren. Men den nya regeringen har planer på att riva upp det beslutet – något som berör Marinmuseum i Karlskrona..

Skånskan - 25 jan 19 kl. 09:00

”Jag vill möta alla sidor av mig själv”

Musik Hon är musikern och konstnären som alltid har gått sin egen väg. Joy M’Batha är en av Sveriges starkast lysande stjärnor på musikhimlen. I kväll
möter hon hemmapubliken på Inkonst i Malmö innan nya äventyr väntar.

Jönköpingsnytt - 24 jan 19 kl. 17:38

Stor byggbalk föll nio våningar

I samband med bygget vid Munksjöstaden i Jönköping inträffade en arbetsplatsolycka förra veckan. Detta när en byggbalk föll från nionde våningen ner till Entrédörren. Nu har Gärahov Bygg anmält händelsen till arbetsmiljöverket.

SmålandsPosten - 24 jan 19 kl. 17:09

En holländsk allkonstnär livar upp Vislanda

Toni Kerkhof blomsterdekorerade påvens balkong inför hans påsktal med en miljard tevetittare. Nu vill han pryda Entréer som en av många grenar på sin nya floriströrelse i Vislanda..

BT - 24 jan 19 kl. 12:58

Sebastian Johans: De flesta bedömare än ense om att nästa Moderna museet-chef blir en kvinna

Nu verkar vi lyckligtvis slippa avskaffandet av fri Entré till de statliga museerna trots allt..

UT - 24 jan 19 kl. 07:00

Funktionärerna som ”missar” skidtävlingarna – ”Gör absolut ingenting”

För många av de skidintresserade funktionärerna som jobbar för världscuporganisationen blir det i realiteten inte så mycket tävlingstittande när hungriga magar ska mättas och Entrébiljetter ska blippas. – Vi kanske missar tävlingarna men inte skidfesten. Men det är ändå stämningen och glädjen som gör hela helgen, säger Monika Rapp..

Skånskan - 23 jan 19 kl. 15:00

Vill införa tiggeriförbud

SVALÖV Sverigedemokraterna vill se ett tiggeriförbud i Svalöv.
Därmed vill man gå samma väg som Vellinge som fick igenom ett lokalt tiggeriförbud på utvalda platser.Högsta domstolen tog beslutet och fler kommuner vill ha samma ordning.

Jönköpingsnytt - 23 jan 19 kl. 17:12

Stal skor – flydde på cykel

En man och en kvinna ska under tisdagen ha begått flera stölder i Huskvarna och Jönköping. Bland annat stal de skor från Entrén på Nordic Wellness i Huskvarna och flydde därifrån på stulna cyklar.
.

GöteborgsPosten - 23 jan 19 kl. 18:09

Svenne Olsson: "VM-guldet 2017 mitt största ögonblick som ledare"

I Entrén till Göransson Arena i Sandviken får bandyns förbundskapten Svenne Olsson något drömskt i blicken.
– För två år sedan upplevde jag mitt största ögonblick som ledare här, så den här arenan väcker verkligen speciella känslor.
Året var 2017 och Sverige tog VM-guld efter en bejublad vändning mot Ryssland i den andra halvleken..

BT - 23 jan 19 kl. 17:40

Gustav III får nytt liv på Hemgården

Snart gör kung Gustav III Entré på Hemgården. i en historisk musikteater av Bengt Conradsson. Tidstrogna kläder, peruker, musik och drama utlovas..

Skånskan - 23 jan 19 kl. 15:00

OS-medaljör inspirerade elever till kämpaglöd

Rydsgård OS-brottaren Jenny Fransson ligger i hårdträning men tog sig ändå tid att besöka Hallenborgsskolan i går. Där berättade hon om sina OS-äventyr och FN:s globala mål.Jenny Fransson berättade om hur hon provade många olika sporter som liten och fastnade för brottningen.

YLE - 30 dec 18 kl. 15:41

Stormvindar och snö - det nya året gör entré

Det nya året tas emot med storm. Ett kraftigt lågtryck når Finland på måndagen och drar sig bort först på onsdagen. De hårda vindarna kan sätta stopp för fyrverkerier..

YA - 09 jan 19 kl. 17:00

Semmelkladdkakan gör entré i Ystad

Wrap, korv med bröd och sushi, ja varianterna på hur man gör en semla verkar aldrig kunna ta slut. Nu drar den efterlängtade semmelsäsongen snart igång igen – med kladdkakesemlan i Ystad..

UNT - 22 jan 19 kl. 18:40

Bolsonaro: Strävar för miljöskydd i Brasilien

När Brasiliens nye ledare Jair Bolsonaro gjorde Entré på den internationella arenan på Världsekonomiskt forum i Davos låg fokus på landets framtida ekonomireformer..

GöteborgsPosten - 22 jan 19 kl. 18:40

Bolsonaro: Strävar för miljöskydd i Brasilien

När Brasiliens nye ledare Jair Bolsonaro gjorde Entré på den internationella arenan på Världsekonomiskt forum i Davos låg fokus på landets framtida ekonomireformer. Han försökte också dämpa den utbredda oron för att Amazonas kan komma att hotas av avverkning och jordbruk..

Sydsvenskan - 22 jan 19 kl. 14:50

Bolsonaro säljer in "nytt" Brasilien i Davos

Brasiliens nye ledare Jair Bolsonaro gör Entré på den internationella arenan när han inledningstalar på Världsekonomiskt forum i Davos. Den högernationalistiske presidenten väntas sälja in bilden av ett nytt Brasilien, öppet för investeringar. – Vi komm.

Blekinge Läns tidning - 22 jan 19 kl. 14:50

Bolsonaro säljer in "nytt" Brasilien i Davos

Brasiliens nye ledare Jair Bolsonaro gör Entré på den internationella arenan när han inledningstalar på Världsekonomiskt forum i Davos. Den högernationalistiske presidenten väntas sälja in bilden av ett nytt Brasilien, öppet för investeringar.(TT).

BT - 22 jan 19 kl. 14:50

Bolsonaro säljer in "nytt" Brasilien i Davos

Brasiliens nye ledare Jair Bolsonaro gör Entré på den internationella arenan när han inledningstalar på Världsekonomiskt forum i Davos. Den högernationalistiske presidenten väntas sälja in bilden av ett nytt Brasilien, öppet för investeringar.(TT).

UNT - 22 jan 19 kl. 14:50

Bolsonaro säljer in "nytt" Brasilien i Davos

Brasiliens nye ledare Jair Bolsonaro gör Entré på den internationella arenan när han inledningstalar på Världsekonomiskt forum i Davos..

GöteborgsPosten - 22 jan 19 kl. 14:51

Bolsonaro säljer in "nytt" Brasilien i Davos

Brasiliens nye ledare Jair Bolsonaro gör Entré på den internationella arenan när han inledningstalar på Världsekonomiskt forum i Davos. Den högernationalistiske presidenten väntas sälja in bilden av ett nytt Brasilien, öppet för investeringar..

Kristianstadsbladet - 22 jan 19 kl. 14:50

Bolsonaro säljer in "nytt" Brasilien i Davos

Brasiliens nye ledare Jair Bolsonaro gör Entré på den internationella arenan när han inledningstalar på Världsekonomiskt forum i Davos. Den högernationalistiske presidenten väntas sälja in bilden av ett nytt Brasilien, öppet för investeringar.(TT).

SmålandsPosten - 22 jan 19 kl. 14:50

Bolsonaro säljer in "nytt" Brasilien i Davos

Brasiliens nye ledare Jair Bolsonaro gör Entré på den internationella arenan när han inledningstalar på Världsekonomiskt forum i Davos. Den högernationalistiske presidenten väntas sälja in bilden av ett nytt Brasilien, öppet för investeringar.(TT).

Sydöstran - 22 jan 19 kl. 14:50

Bolsonaro säljer in "nytt" Brasilien i Davos

Brasiliens nye ledare Jair Bolsonaro gör Entré på den internationella arenan när han inledningstalar på Världsekonomiskt forum i Davos. Den högernationalistiske presidenten väntas sälja in bilden av ett nytt Brasilien, öppet för investeringar.(TT).

YA - 22 jan 19 kl. 14:50

Bolsonaro säljer in "nytt" Brasilien i Davos

Brasiliens nye ledare Jair Bolsonaro gör Entré på den internationella arenan när han inledningstalar på Världsekonomiskt forum i Davos. Den högernationalistiske presidenten väntas sälja in bilden av ett nytt Brasilien, öppet för investeringar.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.