Ens

Monday, 20 August, 03:37

Nyheter om Ens

Sortering: Relevans | Senaste
Kristianstadsbladet - 20 jul 18 kl. 06:00

Emma Pilthammar: Varför finns det plussize-avdelningar över huvud taget?

Provade ett par jeans här om dagen, stretchjeans. De var i min vanliga storlek, nämligen M. Jag blev mäkta förvånad när de inte Ens räckte över halva låret på mig.

Expressen - 05 jul 18 kl. 22:34

De som kritiserar – vad har de sett?

GELENDZJIK. En karriär som går på snabbspolning och bitvis svidande kritik. Men när Victor Nilsson Lindelöf är en av de bästa försvararna i Ryssland just nu kan inte Ens britterna hålla sig från att hylla honom.

VA - 28 jul 18 kl. 12:01

Märkliga schackproblemet inte ens superdatorer klarar av kan ge svar på hur människans medvetande fungerar

Nu ber Oxfords grädda om hjälp från allmänheten för att lösa schackproblemet..

GöteborgsPosten - 30 jul 18 kl. 20:04

”Årets trädgård 2018” finns mitt inne i centrala Laholm

Ulrika Carén är den ofrivilliga, för att inte säga något motvilliga, vinnaren av priset Årets trädgård 2018. ”Jag är ju inte Ens någon trädgårdsmänniska”..

YLE - 20 jul 18 kl. 19:49

Rekord! Wilma Murto högre än hon ens kunnat föreställa sig – Saga Andersson fick plåster på VM-såren

Skadedrabbade Wilma Murto förbättrade sitt utomhusrekord två gånger om i KalevaspelEns stavfinal och går in som åtta i Europa i sommar. Minna Nikkanen slutade tvåa och Saga Andersson trea..

Länstidningen i Jämtland - 16 jul 18 kl. 11:16

Totalt eldningsförbud i Jämtlands län - förberedelser pågår

Sedan den andra juli råder eldningsförbud i Jämtland, men idag förväntas förbudet utökas till ett totalt eldningsförbud. Det innebär att man inte Ens elda på grillplatser eller med campingkök. – Vi kan, i samråd med Länsstyrelsen, idag stärka eldningsförbudet ytterligare i Jämtlands län, säger Monica Landin, räddningstjänstEns kommunikatör..

DN - 19 jul 18 kl. 06:30

Nathan Shachar: Inga samhällen är immuna mot korruption (inte ens det svenska)

När ett land mutar och kör är det svårt för den Enskilde att inte bli en del av trafiken.  Alla samhällen är i ständig rörelse mot mer eller  mindre korruption..

Dagensanalys.se - 30 jul 18 kl. 13:01

Snapchat lanserar Snapchat Storytellers

Snapchat försöker flirta med annonsörer genom att lansera formatet Snapchat Storytellers. Idén med Snapchat Storytellers är att nå ut till så kallade influencers med annonser i Discover och Stories. Där ska man nu låta annonsörer få synas tillsammans med dessa influencers, och länka in till annonsörEns egna kanaler.

Cornucopia - 29 jul 18 kl. 18:42

Foto: Basilika

Fick en fråga om basilikan, och hur jag lyckats med den. Svaret är väl som vanligt när det gäller basilika: "Ingen aning, det kan gå precis hur som helst." Jag gissar på värmen och solen.

DN - 10 jul 18 kl. 13:43

Rädda Barnen ordnar sommarskola för utsatta barn

Över 260 miljoner barn och ungdomar världen över går inte i skolan. Krig, fattigdom och brist på fungerande skyddsnät är några av orsakerna.   I Rumänien börjar vart femte romskt barn inte Ens i skolan, en utveckling Rädda Barnen försöker vända genom sommarförskolor för utsatta barn.

Skånskan - 28 jul 18 kl. 05:00

Charksnusk gav 40 000 i böter

Malmö Ett charkföretag i Malmö ska betala 40 000 kronor i böter eftersom man brutit mot livsmedelslagen.
Bland annat var kylrummet överfullt och orent vid flera inspektioner och man hade inga salmonellaanalyser på köttet man sålde.Miljöförvaltningen gjorde en första inspektion av det kombinerade chark- och catering-företaget i februari i år.

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 12:30

Vakna upp, Löfven!

Den nya lagstiftningen om uppehållstillstånd på grund av gymnasiestudier hade inte Ens varit gällande i en vecka innan den sågades av migrationsdomstolen i Malmö. Stefan Löfven borde nu ta tillfället i akt att ingå en blocköverskridande överEnskommelse med Moderaterna för att åstadkomma en långsiktigt hållbar migrationspolitik, skriver Tobias Billström (M) och Jonas Ransgård (M)..

Expressen - 27 jun 18 kl. 22:15

Det här talar för en ny VM 94-sommar

MOSKVA. Sverige kan rubba vilket land som helst när allt stämmer. Men Brasilien hade varit rena rama mardrömmen.

SVT - 09 jul 18 kl. 12:10

Johaug kan missa världscuppremiären – för dåligt rankad

Therese Johaugs världscuppremiär kan vara i fara. Efter dopningsavstängningen har hon rasat så långt ner på rankingen att hon i nuläget inte Ens är kvalificerad för världscupen. – Jag tänker absolut på det, säger Johaug till VG..

Nyan - 27 jul 18 kl. 11:26

Tatuering på vikingavis

I myllret av medeltidsentusiaster fick besökarna på årets Vikingamarknad i Saltvik Kvarnbo uppleva vikingakrig, se på traditionellt hantverk och tatuera sig på gammaldags vis. När Nya Åland är på besök är Jarno Kantanen är i full gång med att tatuera Wolf Pettersson på traditionellt vis med en tatueringspinne. – Det är en mer jordnära teknik.

Expressen - 07 jul 18 kl. 23:53

Meghan hyllas efter förändringen som nygift

Hon och prins Harry har inte Ens varit gifta i två månader – ändå har Meghan, 36, hertiginna av Sussex, redan hunnit acklimatisera sig väl i Storbritannien.Hon påstås exempelvis redan lagt sig till med en klassisk brittisk accent – något som möts främst med jubel och hejarop på Twitter, skriver Daily Mail. .

Sydsvenskan - 27 jul 18 kl. 14:00

Porrhärva växer – pensionärer hotas betala

Drabbad kvinna: ”Jag är 74 år, och jag vet ju inte Ens hur man loggar in på en sån här porrsida.”.

Västerbottens Folkblad - 24 jul 18 kl. 07:00

Där inte ens kylhattar hjälper mot värmeböljan

Flämtande i värmeböljan borde vi ägna en tanke åt de länder där det faktiskt är ännu hetare än här. Gulfstaterna till exempel kan ha nära 50 grader i skuggan, vilket tillsammans med den höga luftfuktigheten kan ta livet av även unga, starka personer. Byggarbetarna på mångmiljonsbyggena i Qatar och Förenade Arabemiraten utrustas inte sällan med […].

SmålandsPosten - 24 jul 18 kl. 06:34

Torkan ställer till det för 4H-Gården

Det är många som drabbas hårt av sommarEns torka. Näst på tur är Växjös 4H-gård som startat en insamling för att få råd att mata sina djur. – Priset på hö är ungefär femdubbelt mot vad det brukar, om vi Ens får tag i något, säger Sofia Abrahamsson som är ordförande för gården..

Skånskan - 27 jul 18 kl. 05:00

Bara små bat­te­ridrivna kvar

Syd­väst Skåne svettas och fläkt­si­tua­tionen är pre­kär.
Ing­en­stans finns det en bords­fläkt el­ler golv­fläkt att upp­bringa. Inte Ens ett AC-ag­gre­gat går att få tag på i bu­tikerna.

Cornucopia - 27 jul 18 kl. 17:02

Fredagsmys: Linje 612 "Snålskjutsen" från Landvetter flygplats

Dags för lite härligt fredagsmys. Och inget är härligare än Snålskjutsen, dvs linje 612 mellan Landvetter flygplats och Landvetter resecentrum. Japp, nu kan man åka vanlig kollektivtrafik till Landvetter flygplats, för endast 39:- SEK lokalt eller 51:- SEK om man ska byta vidare till Göteborg, kontra 95:- SEK för flygbussen.

GöteborgsPosten - 26 jul 18 kl. 16:24

Närhi ångar på i O-ringen

IFK Göteborgs Anna Närhi har kopplat greppet i O-ringen. Finskan vann den fjärde etappen och utökade sin ledning i totalen inför avslutningen.
— Jag visste inte Ens att jag skulle springa hela veckan här.

Trelleborgs Allehanda - 25 jul 18 kl. 16:41

Nu råder totalt eldningsförbud i hela Skåne

Nu får man inte Ens grilla i sin grill på egen tomt längre. Länsstyrelsen införde vid 16.30-tiden på onsdagen totalt eldningsförbud i hela Skåne..

Västerbottens Folkblad - 26 jul 18 kl. 12:12

Totalt eldningsförbud – i hela länet

Nu är det bestämt. Från och med fredag införs totalt eldningsförbud i hela Västerbotten. Det innebär att du inte Ens får grilla på egen tomt.

GöteborgsPosten - 24 jul 18 kl. 16:29

De kan bli årets fotbollsspelare

Neymar finns inte Ens med bland de nominerade. Men storspelare som Cristiano Ronaldo, Luka Modric och Kylian Mbappé gör nu upp om priset som årets fotbollsspelare. På damsidan kan Lyons norska stjärnan Ada Hegerberg vinna utmärkelsen..

DN - 26 jul 18 kl. 13:50

Häckens nyckelspelare enligt Leipzig – tredjemålvakten

I andra kvalomgången till Europa League ställs Häcken mot RB Leipzig – och kan hoppas på tysk underskattning.  Bundesligalaget verkar i alla fall inte ha lagt någon större möda på att kartlägga Häcken. När Leipzigs officiella hemsida listar fyra ”nyckelsvEnskar” är en av dem Christoffer Källqvist – tredjemålvakt som inte Ens rest med till Tyskland..

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 18 kl. 12:43

Skidskyttestjärnan inte vilse i O-ringen

Tiotusentals orienterare i alla åldrar, former och storlekar. I en av motionsklasserna över 10 kilometer så fanns det dessutom en OS-guldmedaljör – i skidskytte. – Jag fick tydliga direktiv från början om hur jag Ens skulle ta mig till start, säger Fred.

BT - 26 jul 18 kl. 12:43

Skidskyttestjärnan inte vilse i O-ringen

Tiotusentals orienterare i alla åldrar, former och storlekar. I en av motionsklasserna över 10 kilometer så fanns det dessutom en OS-guldmedaljör - i skidskytte. - Jag fick tydliga direktiv från början om hur jag Ens skulle ta mig till start, säger Fredrik Lindström till TT om sin O-ringEnstart.

Blekinge Läns tidning - 26 jul 18 kl. 12:43

Skidskyttestjärnan inte vilse i O-ringen

Tiotusentals orienterare i alla åldrar, former och storlekar. I en av motionsklasserna över 10 kilometer så fanns det dessutom en OS-guldmedaljör - i skidskytte. - Jag fick tydliga direktiv från början om hur jag Ens skulle ta mig till start, säger Fredrik Lindström till TT om sin O-ringEnstart.

Sydsvenskan - 26 jul 18 kl. 12:43

Skidskyttestjärnan inte vilse i O-ringen

Tiotusentals orienterare i alla åldrar, former och storlekar. I en av motionsklasserna över 10 kilometer så fanns det dessutom en OS-guldmedaljör – i skidskytte. – Jag fick tydliga direktiv från början om hur jag Ens skulle ta mig till start, säger Fred.

Sydöstran - 26 jul 18 kl. 12:43

Skidskyttestjärnan inte vilse i O-ringen

Tiotusentals orienterare i alla åldrar, former och storlekar. I en av motionsklasserna över 10 kilometer så fanns det dessutom en OS-guldmedaljör - i skidskytte. - Jag fick tydliga direktiv från början om hur jag Ens skulle ta mig till start, säger Fredrik Lindström till TT om sin O-ringEnstart.

YA - 26 jul 18 kl. 12:43

Skidskyttestjärnan inte vilse i O-ringen

Tiotusentals orienterare i alla åldrar, former och storlekar. I en av motionsklasserna över 10 kilometer så fanns det dessutom en OS-guldmedaljör - i skidskytte. - Jag fick tydliga direktiv från början om hur jag Ens skulle ta mig till start, säger Fredrik Lindström till TT om sin O-ringEnstart.

SmålandsPosten - 26 jul 18 kl. 12:43

Skidskyttestjärnan inte vilse i O-ringen

Tiotusentals orienterare i alla åldrar, former och storlekar. I en av motionsklasserna över 10 kilometer så fanns det dessutom en OS-guldmedaljör - i skidskytte. - Jag fick tydliga direktiv från början om hur jag Ens skulle ta mig till start, säger Fredrik Lindström till TT om sin O-ringEnstart.

Kristianstadsbladet - 26 jul 18 kl. 12:43

Skidskyttestjärnan inte vilse i O-ringen

Tiotusentals orienterare i alla åldrar, former och storlekar. I en av motionsklasserna över 10 kilometer så fanns det dessutom en OS-guldmedaljör - i skidskytte. - Jag fick tydliga direktiv från början om hur jag Ens skulle ta mig till start, säger Fredrik Lindström till TT om sin O-ringEnstart.

Barometern - 26 jul 18 kl. 12:43

Skidskyttestjärnan inte vilse i O-ringen

Tiotusentals orienterare i alla åldrar, former och storlekar. I en av motionsklasserna över 10 kilometer så fanns det dessutom en OS-guldmedaljör - i skidskytte. - Jag fick tydliga direktiv från början om hur jag Ens skulle ta mig till start, säger Fredrik Lindström till TT om sin O-ringEnstart.

Skånskan - 26 jul 18 kl. 05:00

Brittiskt bolag får söka mineraler på Österlen

ystad Scandivanadium Ltd har fått tillstånd för att söka efter mineraler på Killeröd i Tomelilla och Virrestad i Simrishamn.
– De har fått Ensamrätt till de fynd som de hittar men tillståndet är inget frikort för dem att göra vad de vill, säger Åsa Persson, bergmästare på Bergsstaten.Redan nu kraftsamlar motståndarna mot tillståndet för det brittiska bolaget.

Skånskan - 26 jul 18 kl. 11:13

Cirkus om tillit och samarbete

Vikten av samarbete, tillit och att vara sig själv står i fokus för Cirkus Cirkörs turnerande föreställning Klura ut som på tisdag når Malmö.
– Det är en blandning av, å ena sidan, lite clowneri och humor och, å andra sidan, spännande cirkustricks som ska få publiken att säga wow, säger Christina Simpson på Cirkus Cirkör.En jonglör, en repartist och en luftakrobat intar i månadsskiftet Malmö med Cirkus Cirkörs familjeföreställning Klura ut.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.