Emma Wiesner

Thursday, 21 February, 19:54

Nyheter om Emma Wiesner

Sortering: Relevans | Senaste
Supermiljöbloggen - 03 okt 18 kl. 14:28

”EU behöver nya strategier för bioekonomi och infångning av koldioxid”

"EU bör ta till sig av kritiken från näringslivet och under nästa mandatperiod strategiskt satsa på två teknikslag med enorm potential att bidra till att lösa klimatutmaningen. Nästa generations Europaparlamentariker, som ska väljas i vår, måste vara ödmjuka inför det faktum att den tekniska utvecklingen går oerhört fort och agera för att uppdatera EU:s politik för hållbar bioekonomi och satsa på tekniker för koldioxidavskiljning", skriver Emma Wiesner, kandidat till Europaparlamentet för Centerpartiet 2019. Nyligen valdes nya ledamöter till den svenska riksdagen.

Supermiljöbloggen - 04 apr 16 kl. 21:02

C-studenterna: ”Förnybara energikällor gör störst nytta som komplement till kärnkraften”

C-studenterna låg förra veckan bakom ett längre debattinlägg på Supermiljöbloggen där de tog tydlig ställning för kärnkraften. Inlägget möttes av mothugg från Gröna Studenter som anser att kärnkraften representerar en uråldrig energipolitik och från John Lindberg som menar vi måste våga satsa på framtidens teknologi. I en slutreplik bemöter nu C-studenterna de tidigare debattörernas inlägg.

Supermiljöbloggen - 29 mar 16 kl. 12:01

C-studenter: Svensk kärnkraft har fortfarande en viktig roll att fylla i Europa och världen

Svenska Dagbladet publicerar idag ett debattinlägg från C-studenterna med titeln "Kärnkraften behövs för klimatets skull" i vilken C-studenterna tar ställning för att bevara den svenska kärnkraften. Här på Supermiljöbloggen publicerar vi Centerstudenternas mer utförliga inlägg i ämnet.  Klimatavtalet i Paris var förmodligen 2010-talets största miljöpolitiska framgång.

Nyteknik - 28 apr 15 kl. 15:22

”Ingenjörer - ta ställning och driv era åsikter”

DEBATT. Det behövs fler politiker med teknisk och naturvetenskaplig bakgrund. Utvecklingen går i rasande fart och det krävs kunskap för att fatta rätt beslut.

Expressen - 11 feb 19 kl. 06:10

Flyg till Thailand – och rädda klimatet

Klimatfrågan handlar inte om att kämpa emot nyfikenhet och äventyrslusta. Tvärtom är det människans nyfikenhet och uppfinningsrikedom som kommer att lösa klimatfrågan, skriver Emma Wiesner (C)..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.