Emelie Lundgren

Wednesday, 29 January, 07:10

Nyheter om Emelie Lundgren

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 02 dec 19 kl. 08:08

Följ måndagens börsöppning

Börsveckan startar med Börsmorgon i Di TV – som alltid. Den här gången har programlederaren Emelie Lundgren sällskap i….

DI - 05 nov 19 kl. 07:44

Live: EQT och Hoist om morgonens rapporter

Di TV:s Emelie Lundgren pratar med EQT:s finanschef Kim Henriksson, och med Hoist-vd:n Klaus-Anders Nysteen, efter….

DI - 04 nov 19 kl. 08:33

Följ måndagens börsöppning

Ny börsvecka, och fullt ös i studion för programledaren Emelie Lundgren med gäster..

Skånskan - 23 okt 19 kl. 13:53

S kräver både återremiss och konsekvensanalys

Svalöv Socialdemokraterna i Svalöv förkastar hela upplägget med uttag från Svabo.I ett inlägg på Facebook ser partiets Jan Zielinski och Emelie Lundgren en stor fara i handlandet.
Inte minst att tömma Svalövslokaler på 33 miljoner kronor över en treårsperiod för att kortsiktigt rädda kommunens dåliga ekonomi.

DI - 27 sep 19 kl. 08:28

Följ fredagens börsöppning

Börsmorgon avslutar handelsveckan med Emelie Lundgren som programledare..

DI - 26 sep 19 kl. 08:22

Följ torsdagens börsöppning

Nyheten om Ericssons miljardsmäll är i fokus denna torsdagsmorgon. Programledaren Emelie Lundgren har sällskap i….

DI - 24 sep 19 kl. 08:15

Inför noteringen – vi pratar direkt med EQT:s vd

Emelie Lundgren är på plats på Stockholmsbörsen och pratar med EQT:s vd Daniel Sinding inför den omsusade noteringen,.

DI - 09 sep 19 kl. 08:39

Följ måndagens börsöppning

Ny börsvecka, och programledaren Emelie Lundgren står redo i Börsmorgons studio för att guida tittarna genom flödet av….

DI - 14 aug 19 kl. 08:02

Följ onsdagens börsöppning

Börsmorgon är tillbaka! Emelie Lundgren har äran att leda höstens premiärprogram, och har sällskap i studion av Martin Guri, analytiker på Kepler Cheuvreux, och Di:s egen expert Agnetha Jönsson. Gamingbolaget THQ Nordic har rapporterat under morgonen, och vi intervjuar vd Lars Wingefors.

Skånskan - 24 jul 19 kl. 06:30

S vill flytta hela biblioteket

SVALÖV
– Flytta huvudbiblioteket i Svalöv till Kvarnhuset. Då kommer kulturen mycket närmare kommunens medborgare.
Socialdemokraterna tycker att den nuvarande placeringen på Forslidsgården ligger illa till samtidigt som alltmer utrymme blir ledigt i Kvarnhuset.

DI - 07 jun 19 kl. 08:27

Följ fredagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45. I dag gästas programledaren Emelie Lundgren av Di:s analytiker Ulf Petersson och Martin Guri från Kepler Chevreux..

Skånskan - 28 maj 19 kl. 15:24

Lättkränkt eller bara kränkt

Sverigedemokraterna är nästan ”skandalresistenta”. Det ska mycket till för att de förlorar väljarstöd på grund av att en folkvald betett sig på ett sätt som inte skulle accepteras inom andra partier. Nästan.

DI - 27 maj 19 kl. 08:34

Följ måndagens börsöppning

Programledare Emelie Lundgren lotsar Di TV:s tittare genom måndagens börsöppning när marknaderna reagerar på resultatet från EU-valet. På plats i Börsmorgons studio finns bland andra Di:s analytiker Agnetha Jönsson och omvärldsstrategen Henrik von Sydow..

Skånskan - 24 maj 19 kl. 15:30

”GC-vägar måste bli farbara”

Svalöv Underhållet och planeringen av gång och cykelvägar har stannat upp.
Därför kräver Socialdemokraterna att en hållbar strategi tas fram hur, var och när det ska satsas på anläggningar.Partiets Jan Zielinski är långt ifrån nöjd hur Svalövs kommun skött de vägar som redan finns, allraminst sträckan mellan Svalöv och Teckomatorp som invigdes redan 2010:
– Än idag är den inte färdgjord.

DI - 13 maj 19 kl. 07:18

Federley: ”Måste bli ännu dyrare att släppa ut skit i luften”

Di:s reporter Emelie Lundgren tar tempen på EU-toppkandidaten Fredrick Federley (C)..

Skånskan - 07 maj 19 kl. 15:30

Protesterar mot att plocka miljoner ur Svalövslokaler

SVALÖV Plocka pengar ur kommunala bostadsbolaget Svalövslokaler eller inte ?
Totalt finns femton punkter på dagordningen i årets kompletteringsbudget.
En del satsningar, men även besparingar för samtliga nämnder.

DI - 03 maj 19 kl. 18:02

”Monstersiffra” när USA presenterade jobbstatistik

Vad ska hända med SAS, vi väntar in de amerikanska jobbsiffrorna och rykten går att Handelssamtalen mellan USA och Kina kan vara nära ett avslut.  Här är Ekonomistudion med Emelie Lundgren. .

DI - 27 mar 19 kl. 08:26

Följ onsdagens börsöppning

Di:s analysreporter Agnetha Jönsson gästar Börsmorgon-studion tillsammans med Anders Elgemyr, förvaltare på Jarl Securities. Programledare Emelie Lundgren håller i trådarna. Nya avslöjanden i följetongen om Swedbank står högt på agendan..

DI - 06 mar 19 kl. 09:28

Börs-vd: Jag skulle inte vilja bli inkvoterad

Ditv:s Emelie Lundgren har träffat Mycronics vd Lena Olving i serien Kvinna och ledare..

DI - 25 feb 19 kl. 08:29

Följ måndagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45. I dag har programledare Emelie Lundgren besök i studion av Di:s analysreporter Agnetha Jönsson och Peter Malmqvist från Aktiespararna.

Skånskan - 11 feb 19 kl. 15:00

Vill att fler elever går ut skolan med fullgoda betyg

SVALÖV Barn med svaga kunskapsvärden måste upptäckas tidigare.
Därför måste åtgårder sättas in i tid och dessutom måste Svalöv ha en nollvision där alla elever i årskurs 9 är behöriga när man ska söka till gymnasiet.Socialdemokraterna Emelie Lundgren och Bedrija Halilovic vill göra det lättare för kommunens elever på högstadiet.

DI - 08 feb 19 kl. 08:32

Följ fredagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45. I dag får programledaren Emelie Lundgren besök av Johan Thorén från Strand kapitalförvaltning.

Skånskan - 20 dec 18 kl. 15:00

Veteranen tillbaka i rampljuset

SVALÖV Aase Jönsson har jobbat politiskt i många år, men fick ofrivilligt avstå fullmäktigeuppdragen under fyra år.
Kristdemokraterna åkte ur samlingen med minsta möjliga marginal 2014, men är nu tillbaka.För Aase Jönssons del tar hon nu över ordförandeklubban i socialnämnden, ett område som ligger henne varmt om hjärtat:
– Jag har under flera år jobbat med de här frågorna.

DI - 24 okt 18 kl. 17:06

Jätteras för gruvbolaget – Closing Bell om dagens största börshändelser

I Closing Bell sammanfattar programledaren Emelie Lundgren onsdagens största börshändelser och följer Stockholmsbörsens stängning. I dag tillsammans med Martin Nilsson från nyhetsbyrån Direkt, Di:s analytiker Agnetha Jönsson och Ola Södermark, analytiker på Kepler Cheuvreux..

Skånskan - 25 sep 18 kl. 05:00

Veteranen tackar för sig

SVALÖV Ända sedan i början av 80-talet har centerpartisten Christer Laurell haft en säker stol i Svalövs kommunfullmäktige, men när den nya samlingen ska väljas om ett par veckor finns Tarstadsbon inte med.Partiet tappade ett mandat efter valet, är nere på sex och först på nionde plats återfinns Laurell.
– Visst är det en ovan situation.

Skånskan - 25 sep 18 kl. 05:00

Sverigedemokraterna visar upp flest nya ansikten

SVALÖV Det nya kommunfullmäktige formas allt mer och ska väljas om ett par veckor.Så här formerar partierna sina trupper inför kommande mandatperiod. Sverigedemokraterna:
Teddy Nilsson, Ingrid Ekström, Kim Hellström, fordonstekniker, Wioletta Kopanska Larsson, Mikael Hellman, ny, René Olsson, ny, Bo Persson, ny, Bengt Jönsson, ny, Hans Lindström, ny, Mats Hannander, ny och Jenny Ulvin, ny.

Dagensanalys.se - 02 feb 18 kl. 10:32

Här är alla vinnare i The Media Award

Nu står det klart vilka som kammar hem priser i TheMediaAward 2018. Syftet med TheMediaAward är att premiera och lyfta hjältar inom mediebyråbranschen och bakom initiativet står MediaMecca och Sveriges Mediebyråer. TheMediaAward består av sex kategorier; Årets Eldsjäl, Årets Rising Star, Årets Medierådgivare, Årets Mediebyråledare, Årets Mediesäljare samt Årets Front desk-team.

Dagensanalys.se - 21 jan 18 kl. 11:15

Nominerade till årets The Media Award

Bakom tävlingen finner vi Mediamecca och Sveriges Mediebyråer. Tillsammans ska de hylla olika ”hjältar” inom mediebyråbranschen. Här är alla nomineringar: Årets Eldsjäl
”Årets Eldsjäl är en hjälte i medie-Sverige och en person som osjälviskt och utan egenintresse brinner för att utveckla mediebranschen med ett outtröttligt engagemang och driv.

Skånskan - 18 mar 17 kl. 10:00

Inflytande i fokus för årets Buff

Pris till unga skådespelare, Buff som filmdistrubutörer och festivalfilmvisning på skånska sjukhus. När 34:e upplagan av Buff, Malmös internationella filmfestival för barn och unga, drar i gång på måndag 20 mars är det med många nyheter – och massor av film
– Vi har rekordmånga filmer och gäster i år, säger Buffs festivalchef Julia Jarl nöjt.Julia Jarl och Daniel Lundquist om …
… det är någon av årets filmer som de känner speciellt för?

Skånskan - 24 feb 17 kl. 08:05

Redo för skräckfilmspremiär

Den som vågar kan avsluta sportlovet med en dos skräck. I dag är det efterlängtad premiär för filmatiseringen av Ingelin Angerborns populära barnrysare – Rum 213.
– Det vi har pratat mycket om är att det måste få vara läskigt, säger filmens regissör Emelie Lindblom.

Skånskan - 24 feb 17 kl. 10:16

Mysterierna i rum 213 får liv på bioduken

Film Det är sista dagen av den sex veckor långa inspelningen som gjorts på och omkring gården Stureholm i Ängelholmstrakten när tidningen hälsar på. Arbetsdagen inleds med att teamet bakom Rum 213 snackar ihop sig inför dagens inspelningar: tre scener återstår att filma. Dessutom ska ytterligare en scen kompletteras.

Skånskan - 27 dec 15 kl. 08:00

SD tog kamp för poster men föll platt

SVALÖV Det blev en hel del dramatik när kommunfullmäktige i Svalöv klubbade igenom de nya nämnderna.
Vid samtliga val tvingade Sverigedemokraterna fram voteringar och allt berodde på att man ville ha in representanter som vice ordförande i dels bildningsnämnden, men även samhällsbyggnadsnämnden liksom vård och omsorgs dito.Några större framgångar fick nu inte partiet som tappade i samtliga omröstningar.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 14 kl. 23:16

Resultat Blodomloppet 5 km damer

1) Sofie Näslund, 18:20, 2) Kristina Lindmark, 18:35, 3) Therese Ahlepil, 19:22, 4) Jenny Wegebro, 19:25, 5) Ida Lundgren, 19:41, 6) Pernilla Ericsson, 20:02, 7) Elin Sonning, 20:26, 8) Linnea Karlsson Karlsson, 20:34, 9) Eva Carrick, 20:57, 10) Anonym, 21:04, 11) Jeanette Strandman, 21:05, 12) Fanny Nordström, 21:15, 13) Emelie Ekman, 21:17, 14) Lena Gunhaga, […].

NSD - 04 jul 12 kl. 08:03

Antagna till Lapplands gymnasiesamverkan

Antagningslista för EE, El- och energiprogrammet; år 1, Jokkmokk Namn Ort Boman, Markus Vuollerim Egly, Pontus Hackås Fredriksson, Oliver Boden Henriksson, Joakim Koskullskulle Isaksson, Victor Malmberget Lundgren, Andreas Malå Lundqvist, Olivia Adak Mayer, Felix Malmberget Nordberg, Kristoffer Boden Teimori, Yagoub Jokkmokk Thyr, Emil Bergsjö Östlund, David Jokkmokk Antagningslista för NA, Naturvetenskapsprogrammet: år 1, Jokkmokk Namn Ort Amiri, Fatemeh Jokkmokk Blind, Nilas Jokkmokk Edholm, Andrea Jokkmokk Engström, Emelie Jokkmokk Engström, Sofia Porjus Kvickström, Joakim Nilsson, Cecilia Jokkmokk Pettersson, Amanda Vuollerim Wallmark, Amanda Mattisudden Antagningslista för RXSAM, Samiska yrkesutbildningen (Samiska entreprenörsprogrammet), Namn Ort Haetta, Pernilla Moskose

Kristianstadsbladet - 10 apr 12 kl. 09:56

"Kosse": Jag är jättebesviken

Foto: Tommy Svensson
KDFF var sekunder från en premiärskräll.
Fjolårstvåan Kopparbergs/Göteborg. Trean Umeå IK.

Magazin24 - 14 nov 11 kl. 19:25

Arboga Träffen avgjordes i helgen

I helgen anordnade Arboga Skyttegille sin årliga lufgevärstävling Aroboga Träffen. Det var 129 stycken skyttar från 23 föreningar. Här nere följer resultaten från de olika tävlingarna.

Sydsvenskan - 28 aug 11 kl. 06:30

Vad har The Ark betytt? Totte Lundgren Emelie Mire Åsell Elin Hörberg Per Sinding-Larsen

KB-ägare: - På ett sätt har de varit en del i KB:s utveckling. De började spela på KB som ett osajna?
KB-ägare:?

Sydsvenskan - 28 aug 11 kl. 06:30

Vad har The Ark betytt?

KB-ägare: - På ett sätt har de varit en del i KB:s utveckling. De började spela på KB som ett osajna?
Totte Lundgren, KB-ägare: ?

Kristianstadsbladet - 09 aug 11 kl. 06:30

Sur förlust för KDFF

Kristianstads DFF hade flest avslut på mål. Man hade även flest hörnor. Men matchen mot Linköping förlorades med 1-3 (0-1).

Magazin24 - 04 jul 11 kl. 11:45

Här är Ullvis nya ettor

Ska du eller någon du känner börja på Ullvigymnasiet i höst? Här följer en lista på alla som blivit intagna på de olika programmen. BA, Byggprogrammet Andrea Andersson, Köping, Kevin Berg, Köping, Jim Bergqvist, Arboga, Simon Carlsson, Köping, Pontus Dahl, Valskog, Johan Edberg, Arboga, Simon Erlandsson, Sjöbo, Robin Flodström, Köping, Marcus Fredlund, Köping, Carl Haglind, Arboga, Martin Jansson, Köping, Pontus Johansson, Kungsör, Erik Karlsson, Arboga, Jesper Karlsson, Valskog, Jimmy Karlsson, Köping, Tomislav Kasljevic, Köping, Lucas Körner, Köping, Gustaf Lagergren, Köping, Emil Larsson, Arboga, Alexander Molin, Arboga, Birhat Muslih Sadullah, Köping, Anton Nordin, Köping, Sebastian Ojari, Arboga, Alexander Ornell, Kungsör, Robin Persson, Köp


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.