Elin

Tuesday, 17 January, 11:50

Nyheter om Elin

Sortering: Relevans | Senaste
Nya Wermlands Tidningen - 09 dec 16 kl. 16:11

Elins Orion jagar bortaseger

Högerspiken Elin Johansson tillhör de allra yngsta spelarna i division 1-laget Orion.I detta klipp berättar hon om inledningen av säsongen och vad som blir viktigast i bortamatchen mot Ljungby..

BT - 22 dec 16 kl. 16:31

Här är Borås stads nya hemsida: "Vi ville släppa den nu"

Två dagar före julafton kom Borås stad med beskedet: Den nya hemsidan är klar. – Jag kan säga såhär, den har blivit väldigt mycket bättre, säger Elin Ahlgren, webbstrateg på kommunen..

Skånskan - 09 dec 16 kl. 14:00

Femteklassare lärde sig bussäkerhet

Hörby Räddningstjänsten och skolbusschaufförerna i Hörby bjuder in alla klasser i kommunen till en bussutbildning.
– Ni ska lära er hur ni utrymmer en buss på ett bra och säkert sätt, säger Gert Ehlke, utbildningsledare på räddningstjänsten, till femmorna från Östraby skola. ERWP.

NSD - 03 dec 16 kl. 21:02

Hyllningen bakom doldisens succé

Doldisen Elin Lomgren plockade bort Östersunds storstjärna Taylor Wurtz – totalt..

UNT - 23 dec 16 kl. 07:00

Störig julkomedi

Elin Dahlman ser minst en scen som blir klassisk..

Blekinge Läns tidning - 22 dec 16 kl. 16:54

Elin Thornberg: ”Mitt Spotifyår berättar en annan historia”

Årets bästa album enligt kritikerna är ett mått - spelad musik ett annat. Det visar i alla fall Spotifys rapport över årets mest spelade musik, som släpptes i dagarna..

UNT - 21 dec 16 kl. 08:00

Rymdpekoral

Elin Dahlman vill bli hörd skrikande i rymden efter detta..

Hela Gotland - 14 nov 16 kl. 18:50

Hon väntar sitt tredje barn – mot alla odds

Som 31-åring drabbades tvåbarnsmamman Elin Nordgaard av bröstcancer – som om den inte dödade henne med största sannolikhet skulle göra henne infertil..

DalaDemokraten - 15 dec 16 kl. 15:46

Vinterkräksjukan slog till i Kvarnsveden

Vinterkräksjukan har slagit till på Kvarnsvedens skola. På torsdagen var 274 av skolans 453 elever hemma.
– Det känns lite läskigt.

SmålandsPosten - 22 nov 16 kl. 12:18

Två fotbollssystrar, fyra frågor, åtta svar

Fotbollstvillingarna Nellie och Elin Karlsson återvänder till Växjö DFF. Här berättar de om varandras fotbollskvaliteter, tiden i allsvenska Kristianstad och förhoppningarna inför nästa säsong..

LV - 05 dec 16 kl. 09:00

Raydays galna showkväll

Metropols julbord med Rayday som huvudakt blev stor succé under fredagen och lördagen. Bandet levererade tillsammans med Lisa Sandstedt och Elin Namieks en otrolig show där publiken sjöng och dansade med under hela kvällen..

Västerbottens Folkblad - 15 dec 16 kl. 09:15

Umeås nya kulturpolitik?

Ska verkligen sociala medier får styra kommunens satsningar, undrar Elin Axelsson. Kommunens svarta hål; Guitars, behöver pengar – igen. Nya given är att museet ska bli en del av Umeås ordinarie budget och dela kassa med andra kulturinstitutioner som till exempel Norrlandsoperan och Kvinnohistoriskt museum.

LV - 14 dec 16 kl. 15:00

Linköpingstjej på iskallt uppdrag

Hon har gjort det förut, och hon gör det igen. Linköpingstjejen Elin Julin, landskapsarkitekt på Sweco, är en av de konstnärer som har fått äran att utforma årets upplaga av ishotellet i Jukkasjärvi. Tillsammans med kollegan och kompisen Ida Mangsbo har de skapat sviten "Into the Maelstrom", en design inspirerad av den mytologiska bilden av en stark strömvirvel.

YLE - 10 dec 16 kl. 15:01

Stark andra halvlek frälste GrIFK mot BK-46 – Dicken krossade jumbon

Den regerande mästaren ångar på i damernas FM-serie i handboll. Dicken lämnade ingenting åt slumpen mot bottengänget Atlas. I september vann Dicken över Atlas i Vanda med 39-6.

Västerbottens Folkblad - 14 dec 16 kl. 16:20

Hon blir ny vd i Upab

Elin Pietroni, i dag planeringschef i Umeå kommun, blir ny vd i Umeå Parkerings AB, Upab. Pietroni efterträder Håkan Gustafsson som innehaft posten i 17 år. – Den stora utmaningen är att föra vidare det arbete som redan påbörjats.

Nya Wermlands Tidningen - 14 dec 16 kl. 11:43

Fler än någonsin firade lucia i kyrkan

För första gången anordnades det inte bara en utan två konserter under luciakvällen i Åmåls kyrka. Ljusdrottningen Elin Kall och hennes följeslagare belönade rekordpubliken med mäktiga, upplyftande och stämningsfulla sånger..

Västerbottens Folkblad - 13 dec 16 kl. 14:33

Sju (!) spelare klara för Umeå IK

Spelare efter spelare har lämnat Umeå IK – men på tisdagen kom mer glädjande besked. Inte mindre än sju spelare har bestämt sig för att skriva på för Umeå IK till nästa säsong. Johanna Nyman, Emma Åberg-Zingmark, Elin Bäckström och Nikolina Lundström-Lundin har alla bestämt sig för att skriva nytt kontrakt, och utöver detta kommer Madeleine Norberg […].

Alingsås tidning - 10 dec 16 kl. 16:17

Välbesökt julmarknad

Under lördagen var det dags för den åttonde julmarknaden på handelsträdgården i Herrljunga.
– Det har varit mycket folk hela tiden, jag skulle tippa på 400-500 besökare, säger Susanne Niklasson, affärsägare.
Under julmarknaden kunde besökarna träffa tomten, lyssna på musik av Wahlströms Trio och få svar på frågor om både trädgård och träning.

ÖstersundsPosten - 12 dec 16 kl. 12:04

Elin Olofsson: Här finns hundra kvinnor att följa

Den brittiska mediejätten BBC publicerade sin 100 Women-lista för 2016 härom veckan.
Där listas, precis som tidigareår, 100 kvinnor som kämpat, vågat, stuckit ut och inspirerat alldeles särskiltmycket under året..

Expressen - 12 dec 16 kl. 10:25

"Årets viktigaste och bästa barnbok är här"

Det lackar mot jul och för många innebär det att bristen på pengar är som mest plågsam. Nils Forsberg hittar årets bästa och viktigaste barnbok: "Veckan före barnbidraget" av Elin Johansson och Ellen Ekman..

Expressen - 12 dec 16 kl. 00:58

Prinsessornas val – bra för svenskt mode

Prinsessorna strålade i svensk design på Nobelfesten. Elin Frendberg, vd på Swedish fashion council, ser det som självklart att välja svenskt – och säger att Sveriges modeexport går starkt just nu. – Det var extra roligt att se prinsessornas variation av märken.

YLE - 11 dec 16 kl. 15:48

Många ville åka tåg mellan Vasa centrum och Vasklot

På söndagen trafikerade museitåget Pikku-Jumbo Laihela-Vasa centrum-Vasklot. Många passade på att ta en åktur med det 69 år gamla tåget. Haapamäen museoveturiyhdistys ordnade nostalgitrippen med det gamla ångloket.

Expressen - 06 dec 16 kl. 09:12

Europas krubba anas bakom sjätte luckan

Elin Grelsson Almestad påminner om den svensk-grekiska organisationen Lighthouse Relief som räddar liv i Medelhavet..

DalaDemokraten - 06 dec 16 kl. 15:01

Ida bygger issvit i Ishotellet i Jukkasjärvi – "Snön är så förlåtande"

Ida Mangsbo är landskapsarkitekt och bor i Gävle. Hon och hennes studiekamrat Elin Julin har blivit utvalda att designa en svit till Ishotellet i Jukkasjärvi.
Förra veckan bar det av och nu bygger de sitt verk av is och snö.

Nya Wermlands Tidningen - 09 dec 16 kl. 06:00

Barnen får inte lära sig finska

Elin Ekelund har finskt påbrå men talar själv inte finska. Det fick hon inte lära sig som barn.– Min mamma skämdes nog lite då och ville att jag skulle prata svenska.

Alingsås tidning - 02 dec 16 kl. 21:15

Anna är nu Herrljungas Lucia

På fredagskvällen kröntes Anna Rickeberg till årets Lucia i Herrljungabygden. Det skedde vid en vacker traditionsenligt i Herrljunga kyrka.
Kröningen förrättades av fjolårets lucia Elin Sanfridsson.

Västerbottens Folkblad - 09 dec 16 kl. 21:13

[PLUS] Fick revansch – blickar nu framåt mot VM

Skelleftefajtern Elin Johansson misslyckades i sommarens olympiska spel. Men efter en tung höst tog....

Västerbottens Folkblad - 09 dec 16 kl. 16:52

Revansch för Johansson

Efter misslyckandet i OS tog taekwondostjärnan brons i prestigefyllda GP-finalen. Skellefteå-fajtern Elin Johansson åkte som andraseedade ut i första matchen i sommarens olympiska spel. Men i dag fick hon en upprättelse när hon placerade sig långt fram i GP-finalen som avgjordes under dagen i Baku, Azerbajdzjan.

YLE - 05 dec 16 kl. 19:02

Klänningar från Karis på slottsbalen

28-åriga Karisbon Elin Sandholm har designat klänningar till riksdagsledamot Maarit Feldt-Ranta (SDP) och Ekenäsbon Karin Westerlund för självständighetsbalen på slottet. För några veckor sedan var Sandholm saligen omedveten om att hon skulle komma att vara representerad på slottsbalen. - Jag tror inte jag har hunnit smälta det här själv ännu.

Skånskan - 06 dec 16 kl. 16:17

Kultur/fritid får ny ordförande

Lund Joakim Friberg (S) har avsagt sig uppdraget som ordförande i kultur- och fritidsnämnden från årsskiftet. ERWP.fif(1)Som hans efterträdare föreslås kommunalrådet Elin Gustafsson (S).

Skånskan - 07 dec 16 kl. 06:00

Kommunen slirar på framtidsfrågan

LUND Kultur och fritidsförvaltningen har gått bet på att hitta ersättningslokaler för Allaktivitetshuset och fungerar på att förhandla om att förlänga hyreskontraktet. ERWP.fif(2)Det uppger Urban Olsson, förvaltningschef.

Expressen - 08 dec 16 kl. 10:53

Efter kritiken - TV4 klipper om "Syrror"

TV4-serien "Syrror" kritiseras av läkarkåren för att sakna verklighetsförankring. Nu svarar kanalen på kritiken - och säger att de klipper om serien. – Självfallet lyssnar vi på publiken och tar vi till oss av både ris och ros, säger Elin Kvist på TV4..

Expressen - 08 dec 16 kl. 10:53

TV4:s svar – efter kritiken mot Syrror

TV4-serien "Syrror" kritiseras av läkarkåren för att sakna verklighetsförankring. Nu svarar kanalen på kritiken: – Självfallet lyssnar vi på publiken och tar vi till oss av både ris och ros, säger Elin Kvist på TV4..

Realtid - 08 dec 16 kl. 00:00

Chefen bjuder in till julpyssel

Vad gör du i helgen Elin Ljung?.

UT - 07 dec 16 kl. 11:32

Ambulanssjuksköterska prisad för bästa uppsats

Hon ville undersöka hur duktiga ambulanssjuksköterskor är på att bedöma strokepatienter i ett tidigt skede. Nu har Elin Andersson från Gällstad prisats för sin magisteruppsats..

Nya Wermlands Tidningen - 07 dec 16 kl. 11:37

Brask vanndubbelt i DM

Det blev Edaskytten Elin Brask som tog de två guldmedaljerna i årets nationella DM i stående med luftgevär.Arvika skyttegille arranggerade mästerskapet på Paradisbanan..

Realtid - 06 dec 16 kl. 00:00

Ny chef till NC Advisory

Riskkapitalfonden Nordic Capitals rådgivningsbolag, NC Advisory, expanderar sitt fokus på kommunikation och hållbarhet genom rekryteringen av Elin Ljung. Idag är Elin Ljung kommunikationschef på investmentbolaget Ratos..

Blekinge Läns tidning - 06 dec 16 kl. 22:41

En gnistrande och glammig julkonsert

Med Magnus Carlsson och Jessica Andersson vet man att julstämningen är given. BLT:s Elin Thornberg har sett en glittrande, glammig och välsjungen konsert på Konserthusteatern..

YLE - 06 dec 16 kl. 18:38

Se bilder från slottsbalen!

Här publicerar vi kontinuerligt bilder på gästerna på presidentens självständighetsmottagning! Slottsbalen 2016. Bild: Kalevi Rytkölä Finlands självständighetsdag,klänningar,Slottsbalen,slottsbalen 2016 Rullstolsbowlaren Henry Mannis hustru Neea Zins bär en klänning i mörkblå sammet, vid vilken man fäst över tusen ”piikki”-märken.

Sydöstran - 24 dec 16 kl. 06:00

Elin – en officer och hjältinna

Nej, filmen Top Gun är inget för Elin Andersson Redmo, 26, specialistofficer och flygtekniker från Rödeby. Fast hon älskar livet inom flygvapnet. Hon är en hjälte på riktigt som räddat livet på en människa och belönats med en förtjänstmedalj i guld.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.