Elin Back

Tuesday, 21 November, 07:27

Nyheter om Elin Back

Sortering: Relevans | Senaste
YLE - 22 apr 17 kl. 20:38

Sjundeå IF knep bronset framför näsan på Åbo IFK

Sjundeå IF vann brons i damernas FM-serie i handboll. Åbo IFK vann den andra matchen med ett mål, men totalt var SIF bättre med tre mål. Slutresultatet i Sjundeåhallen på lördag kväll (22.

YLE - 09 apr 17 kl. 16:41

Vändningarnas mästare: Toomla och Silfver sköt GrIFK till semifinal

GrIFK förlorade de två första mötena mot Atlas – men det gjorde ingenting. Grankullalaget är klart för semifinal efter en stark andra halvlek på söndag. Samtidigt krossade Dicken ÅIFK och tog sig till damfinal.

YLE - 09 apr 17 kl. 16:41

Vändningarnas mästare: Toomla och Silver sköt GrIFK till semifinal

GrIFK förlorade de två första mötena mot Atlas – men det gjorde ingenting. Grankullalaget är klart för semifinal efter en stark andra halvlek på lördag. Samtidigt krossade Dicken ÅIFK och tog sig till damfinal.

Dalarnas tidningar - 22 jul 17 kl. 12:54

Lovande back ansluter till IBF Falun: "Bra fart och fysik"

IBF Faluns lagbygge fortsätter att ta form.
Under lördagen presenterades den 21-årige backen Elin Wolhfart..

DalaDemokraten - 22 jul 17 kl. 12:54

Lovande back ansluter till IBF Falun: "Bra fart och fysik"

IBF Faluns lagbygge fortsätter att ta form.
Under lördagen presenterades den 21-årige backen Elin Wolhfart..

YLE - 28 feb 17 kl. 19:03

Österbottniska kandidater klara för val

Kandidatlistorna inför vårens kommunalval är nu klara och valkampanjen kan köra igång på allvar. Listorna granskas och verifieras under de närmaste dagarna av kommunernas centralvalnämnder, som fastställer dem den 9 mars. Själva valdagen är den 9 april och de nya fullmäktigeledamöterna inleder sitt arbete den 1 juni.

Skånskan - 09 feb 17 kl. 17:38

H65 Höör får behålla sin nyckelspelare

HANDBOLL H65:s handbollsstjärna Marie Wall blir kvar i Höör även till hösten. I veckan skrev hon på för ytterligare en säsong.
– Ska jag gå någonstans så är det till en utländsk klubb efter nästa år.

DalaDemokraten - 31 maj 17 kl. 13:11

Efter SM–silvret och skadeproblem – nu tackar Elin Reinestrand nej till landslagsplats

KAIS Moras back Elin Reinestrand tackar nej till kommande landslagsuppdrag och VM-satsning..

Dalarnas tidningar - 31 maj 17 kl. 13:11

Efter SM–silvret och skadeproblem – nu tackar Elin Reinestrand nej till landslagsplats

KAIS Moras back Elin Reinestrand tackar nej till kommande landslagsuppdrag och VM-satsning..

Uppsalanyheter.se - 23 apr 16 kl. 23:16

Siriusseger i hemmapremiären

Elitettan: Sirius fotbollsdamer har fått bästa möjliga start i elitettan med två raka segrar, på lördagen besegrades Älta på Löten IPs fina konstgräsplan med 3-0, samtliga mål inom loppet av sju minuter.Sirius fotbollsdamer har fått bästa möjliga start i elitettan med två raka segrar, på lördagen besegrades Älta på Löten IPs fina konstgräsplan med 3-0, samtliga mål inom loppet av sju minuter.   Förra säsongens möten mellan lagen slutade med knapp seger 2-1 till Sirius vid båda mötena, efter första halvleken på lördagen var det fortfarande mållöst 0-0 men det var Sirius som hade ett stort övertag i bollinnehavet och borde kanske haft ledningen i pausen med något mål.

ÖstersundsPosten - 16 apr 16 kl. 18:59

Pixbo vann rekordjämn damfinal – tomhet hos deppande Moraspelare

Caroline Böcker tvekade aldrig. När hon såg att Kais Moras back, Elin Reinestrand, inte fick ordning på bollen var hon där, snodde bollen och fick fritt fram till målvakten Amanada Hill..

Länstidningen i Jämtland - 16 apr 16 kl. 18:59

Pixbo vann rekordjämn damfinal – tomhet hos deppande Moraspelare

Caroline Böcker tvekade aldrig. När hon såg att Kais Moras back, Elin Reinestrand, inte fick ordning på bollen var hon där, snodde bollen och fick fritt fram till målvakten Amanada Hill..

Skånskan - 05 apr 16 kl. 21:19

Rubensson siktar på att ta sig in centralt

Malmö Elin Rubensson har ofta fått förtroendet som ytterback i landslagssammanhang, men inför EM-kvalet borta mot Slovakien jagar hon en plats på det blågula innermittfältet.
– Där trivs jag bäst, säger Göteborgsspelaren från Mellanskåne.Ytterback i landslaget och yttermittfältare i Kopparbergs/Göteborg FC.

Nya Wermlands Tidningen - 12 jan 17 kl. 09:17

Elin Reinestrand får kvala till VM

Kais Moras back Elin Reinestrand, som har Molkomklubben Örnen som moderklubb, har blivit uttagen till Sveriges landslagstrupp som ska spela VM-kval den 1-4 februari i Madrid..

YLE - 16 jan 16 kl. 18:10

BK-46 tvålade till ÅIFK i handboll

Karislaget BK-46 gav inte Åbo IFK en chans i lördagens (16.1) drabbning i damernas FM-serie i handboll. BK vann med solklar marginal i hemmahallen i Karis.

YLE - 16 jan 16 kl. 18:10

BK-46 tvålade till ÅIFK

Karislaget BK-46 gav inte Åbo IFK en chans i lördagens drabbning i damernas FM-serie i handboll. BK vann med solklar marginal i hemmahallen i Karis. Slutresultatet skrevs 34-22 (15-8).

YLE - 21 sep 15 kl. 11:24

”Sjundeå kan gå långt i handbollens FM-serie”

Trots att Sjundeå IF:s damer tappade många spelare från laget förra säsongen, tror högerbacken Madeleine Lindholm att laget kan gå långt. Den före detta BK-spelaren säger att lagets nya tränare Jan Hagman är bra på att pusha sitt lag framåt. Madeleine Lindholm gästade Sportmåndag 21.

YLE - 22 aug 15 kl. 07:00

Tack Vegas sommarpratare!

"Återigen ett fint och gripande sommarprat av en fin människa som vill dela med sig av sig själv. Tack!"
"Vegas sommarpratare hör till det bästa på radio!

YLE - 04 jun 15 kl. 12:55

Här är Vegas sommarpratare 2015

Musikartister, författare, toppidrottare, kulturpersonligheter, forskare, journalister och företagare. Det är med stolthet och glädje vi presenterar årets 40 sommarpratare i Radio Vega. I sommar bjuds du på en åktur från Enare i Lappland till Zanzibar utanför Tanzanias kust.

Uppsalanyheter.se - 14 maj 15 kl. 23:32

Första förlusten för blekt Sirius

Elitettan: Det var ett för dagen blekt Sirius som inte kom upp i normal nivå när Kvarnsveden besökte Studenternas och vann med 2-1, det avgörande målet gjort på straff.Det var ett för dagen blekt Sirius som inte kom upp i normal nivå när Kvarnsveden besökte Studenternas och vann med 2-1, det avgörande målet gjort på straff.   Inledningen på toppmötet i Elitettan bådade gott, Sirius hade en ribbträff tidigt i matchen men det var gästerna som gjorde matchens första mål.

Skånskan - 21 jul 16 kl. 10:25

Skada hindrar inte Elin Rubensson

För två år sedan lämnade hon FC Rosengård för Kopparbergs/Göteborg FC. Nu har hon nyligen förlängt sitt kontrakt med den allsvenska klubben och blivit lagkapten.
– Jag trivs jättebra, säger Elin Rubensson.

Uppsalanyheter.se - 14 mar 15 kl. 17:21

Bra insats av Siriusdamerna mot Bollstanäs

Träning: Sirius fotbollsdamer stod för en gedigen insats i dagens träningsmath mot Bollstanäs och vann med 2-1, det var aldrig någon riktig fara för segern som var mer än välförtjänt.Sirius fotbollsdamer stod för en gedigen insats i dagens träningsmath mot Bollstanäs och vann med 2-1, det var aldrig någon riktig fara för segern som var mer än välförtjänt.   Bollstanäs tränade av förra säsongens siriustränare Kalle Fremdling kom till Lötens IP och visade inte upp något som skrämde direkt inför seriespelet.

Uppsalanyheter.se - 09 mar 15 kl. 04:28

FBC Uppsalas chanser att nå slutspelet borta

SSL Dam: FBC Uppsalas chanser att nåt SM-slutspelet är borta, på söndagen föll man mot Djurgården med uddamålet 6-5, därmed blir sista omgången mot IKSU på hemmaplan betydelselös för Uppsalalaget.FBC Uppsalas chanser att nåt SM-slutspelet är borta, på söndagen föll man mot Djurgården med uddamålet 6-5, därmed blir sista omgången mot IKSU på hemmaplan betydelselös för Uppsalalaget.   Djurgården som saknar möjlighet att ta sig upp bland de fyra bästa lagen och därmed få hemmaplansfördel i slutspelet kom inte riktigt upp i normal nivå.

Uppsalanyheter.se - 22 sep 14 kl. 03:42

FBC Uppsala klarade inte favoritskapet

SSL Dam: FBC Uppsala var klara favoriter inför mötet mot nederlagstippade Telge på söndagen, det blev dock seger för SSL-nykomlingen med 4-3.FBC Uppsala var klara favoriter inför mötet mot nederlagstippade Telge på söndagen, det blev dock seger för SSL-nykomlingen med 4-3.   Efter två inledande omgångar mot lag som man ska ha bakom sig om man har slutspelsambitioner har man inkasserat två förluster.

ÖstersundsPosten - 17 jun 14 kl. 12:44

Konfirmation: Svegs kyrka

Översta raden från vänster: Esa Snaula, Marlene Busk, Peter Wiberg, Hampus Jäderberg, Marius Kjelsberg Kvilvang, Henrik Amundsson, Jonas Elfqvist, Jon Zachrisson, Emil Tenbring och Stefan Stenvall Andersson. Mellersta raden från vänster: Emelie Moén, Pär Carlström, Ture Stenvall, Linnea Thunell, Lina Carlström, Selma Kauppi, Elin Backén, Liam Sundström, Maja Eggen, Kevin Mattsson, Jennifer Persson, Saga Ohlsson, Carl Stattin, William Zetterlund, Malin Öst, Anna Karin Eliasson och Mimmie Stålhandske. Nedersta raden från vänster: Jeffrey Peplowski, Julia Johnsson, Oskar Jonasson, Alma Grinde, Milda Trygg, Prasamsa Aryal, Noah Råstedt, Veronica Hurtig och Elin Landström..

YLE - 16 maj 14 kl. 09:28

Här är vårens studenter i Österbotten

Listorna med alla vårens studenter har publicerats. Svenska Yle Österbotten gratulerar! (Förteckningen kompletteras som bäst) Studenter från Korsholms gymnasium våren 2014 Almén Alexandra
Björklund Oscar
Björklund Tommy
Burman Frank
Buss Emma
Bäck Julia
Ekqvist Pernilla
Enegren Alexandra
Forsman Ida
Friman Eva
Hakala Joakim
Harajärvi Emmi
Heinonen Jessica
Hjortman Axel
Hjortman Lenita
Hyvönen Helena
Häggblom Robert
Ingo Magnus
Kaján Jonatan
Karlais Simon
Karlsson Kevin
Klavus Emilia
Klemets Tobias
Kolppanen Oliver
Kronberg Christian
Källström Robin
Lindell Thomas
Lönnbohm Natalie
Malmsten Casper
Martin

HBL - 20 maj 14 kl. 09:04

Här är vårens studenter 2014

Vi publicerar namnen på vårens studenter i Svenskfinland. Saknas ditt gymnasium? Skicka oss uppgifterna till studenter@hbl.

Västerbottens Folkblad - 04 maj 14 kl. 17:21

Sunnanå fortsatt 100-procentiga

Sunnanå SK fortsätter att övertyga i Elitettan. Sunnanå SK tog på söndagen sin fjärde seger på lika många försök. I den 22:a matchminuten höll sig backen och nyförvärvet inför säsongen Elin Wikström framme och skickade in 1-0, och en bit in i den andra halvleken utökade back-kollegan Sandra Betschart också till 2-0.

YLE - 02 maj 14 kl. 11:12

Formgivning på utställning i Jakobstad

Utställningen på Tobaksmagasinet är utformad som ett kontorslandskap där varje slutarbete presenteras vid ett skrivbord. Åtta studerande har haft inriktningen grafisk design och sex studerande har inriktningen rumslig gestaltning.
Den grafiska designen handlar långt om webbdesign, rumslig gestaltning igen om inredning till exempel av en lägenhet, sommarstuga eller av en husvagn.

Kristianstadsbladet - 28 apr 14 kl. 07:35

KDFF startade svagt - igen

Foto: Annica Jönsson
Ett sent återbud på Hedvig Lindahl gav Hanna Persson chansen mot Piteå. KDFF-målvakten tog den – men det gjorde inte resten av laget. ”Varje individ får rannsaka sig själv”, säger Persson efter KDFF:s andra raka förlust.

Dalarnas tidningar - 12 apr 14 kl. 13:56

Reinestrands mamma: "Troligen ett näsbrott"

Kais Moras back Elin Reinestrand lämnade SM-finalen på bår. Och något mer spel i matchen blir det inte för henne. – Det är något med näsan, troligen ett brott, säger Elins mamma Pernilla..

SVT - 17 mar 14 kl. 14:24

Sundhage lyfte fram Folkesson

Pia Sundhage tog ut en väntad VM-kval-trupp mot Nordirland 5 april. Alla uttagna spelade nyligen i Algarve Cup. Hon fastnade vid två namn under presentationen.

Magazin24 - 02 mar 14 kl. 21:24

Så gick det för Västmanland i Vasaloppet

Här är hela resultatet från Vasaloppet med åkare från Västmanland.
  Plac. Startnr Namn Klubb Tid 33 18337 Karlsson, Elin (SWE) Turebergs IF 05:19:25 46 18681 Kallander, Helena (SWE) IFK Mora SK 05:33:47 96 17817 Bäck, Åsa (SWE) 06:13:11 108 17568 Johansson, Camilla (SWE) Norbergs OK 06:21:49 132 17026 Strömberg Bylund, Maria (SWE) Fagersta Södra IK 06:31:34 235 1223 Malm, Olof (SWE) Norbergs CK 04:41:12 347 1043 Bromander, Anders (SWE) IFK Västerås Skidklubb 04:48:31 428 1242 Antonio, Cicchetti (SWE) IFK Västerås Skidklubb 04:52:41 430 1065 Andersson, Per-Olov (SWE) IFK Västerås Skidklubb 04:52:44 543 17918 Cronqvist, Frida (SWE) AXA SC 08:56:42 627 18244 Byhlin, inga (SWE) Hallstahammars SK SOFK 09:18:20 728 17340 Ös

UNT - 15 jan 14 kl. 14:46

FBC-spelare uttagna till Finnkampen

INNEBANDY. FBC Uppsala-spelarna Elin Gabrielsson (back) och Amanda Johansson Delgado (forward) är uttagna till U19-landskamperna mot Finland den första och 2 februari..

YLE - 15 dec 13 kl. 17:45

BK-damerna slog ÅIFK i Åbo

Karislaget BK-46:s handbollsdamer slog Åbo IFK i FM-serien på söndagskvällen. Matchen som ingår i FM-serien spelades i Samppalinna bollhall i Åbo. Matchen slutade 22-26 (11-12).

SvD - 04 nov 15 kl. 14:23

Julskiva och turné för Elin Ruth

Elin Ruth släpper julskivan "Christmas is a drag" den 20 november och följer upp den med en julturné. På skivan kompas hon av soulbandet The Beat from Palookaville och låtarna är enligt ett pressmeddelande "ett gäng souliga guldkorn från back in the day" varvat med nyskrivna jullåtar..

SmålandsPosten - 04 nov 15 kl. 13:41

Julskiva och turné för Elin Ruth

Elin Ruth släpper julskivan "Christmas is a drag" den 20 november och följer upp den med en julturné. På skivan kompas hon av soulbandet The Beat from Palookaville och låtarna är enligt ett pressmeddelande "ett gäng souliga guldkorn från back in the day" varvat med nyskrivna jullåtar.(TT).

Sydsvenskan - 04 nov 15 kl. 13:42

Julskiva och turné för Elin Ruth

Elin Ruth släpper julskivan "Christmas is a drag" den 20 november och följer upp den med en julturné. På skivan kompas hon av soulbandet The Beat from Palookaville och låtarna är enligt ett pressmeddelande "ett gäng souliga guldkorn från back in the day" varvat med nyskrivna jullåtar.I december åker hon på turné tillsammans med The Refreshments och deras julshow "Rock and roll x-mas".

Barometern - 04 nov 15 kl. 13:41

Julskiva och turné för Elin Ruth

Elin Ruth släpper julskivan "Christmas is a drag" den 20 november och följer upp den med en julturné. På skivan kompas hon av soulbandet The Beat from Palookaville och låtarna är enligt ett pressmeddelande "ett gäng souliga guldkorn från back in the day" varvat med nyskrivna jullåtar.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 04 nov 15 kl. 13:42

Julskiva och turné för Elin Ruth

Elin Ruth släpper julskivan "Christmas is a drag" den 20 november och följer upp den med en julturné. På skivan kompas hon av soulbandet The Beat from Palookaville och låtarna är enligt ett pressmeddelande "ett gäng souliga guldkorn från back in the day" varvat med nyskrivna jullåtar.I december åker hon på turné tillsammans med The Refreshments och deras julshow "Rock and roll x-mas".


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.