Elena

Monday, 21 October, 19:27

Nyheter om Elena

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 28 sep 19 kl. 19:45

17-åring hetast i premiären

Nyförvärvet Elena Mitrache gjorde ingen besviken. Men en 17-åring var hetast med sju fullträffar i Kalmar HK-premiären..

Barometern - 28 sep 19 kl. 06:00

Klassvärvning vill lyfta med KHK

Hon har spelat mot Isabelle Gulldén och Linnéa Torstenson. Nu väntar IK Lågan och HK Ankaret. – Jag kom hit för handbollens skull, säger Elena Mitrache..

DN - 15 sep 19 kl. 12:46

Rebecca Peterson vann sin första WTA-titel

Rebecca Peterson vann sin första WTA-titel när hon enkelt besegrade 20-åriga Elena Rybakina från Kazakstan med 2–0 i….

SVT - 15 sep 19 kl. 11:09

Rebecca Peterson överlägsen i finalen – tog sin första titel

Rebecca Peterson tog sin första WTA-titel när hon besegrade Elena Rybakina från Kazakstan med 2-0 i set, 6-2, 6-0..

Skånskan - 10 sep 19 kl. 15:55

Hus på 88 kvadratmeter sålt i Kågeröd

Kågeröd 950 000 kronor fick Adrian och Elena Daniela Ursan Rusticeanu, 39 och 36 år, från Svalöv, ge för huset på Axelvold 3334 i Kågeröd. Huset har en boyta på 88 kvadratmeter. Köpet från säljaren Kerstin Agneta Marie Tuwezén och Göran Teodor Johansson blev klart i augusti 2019.

SR - 10 sep 19 kl. 14:05

Succéförfattaren kommer med ny roman

Efter flera års tystnad kommer nu en ny roman av Elena Ferrante..

Skånskan - 03 sep 19 kl. 16:39

Häktad för mordförsök på Emporia

Hyllie En man i 25-årsåldern häktades på tisdagen misstänkt för mordförsök på en kollega i en restaurangkök på köpcentrumet Emporia i lördags eftermiddag.– Han misstänks på sannolika skäl för mordförsök, säger kammaråklagare Elena Severin till Skånskan.
Larmet om mordförsöket kom strax före klockan 15.

Skånskan - 08 aug 19 kl. 19:00

Livsglad anarki i Tannhäuser

recension TANNHÄUSER
Opera av Richard Wagner
Dirigent: Valery Gergiev
Regi: Tobias Kratzer
Scenografi och kostym: Rainer Sellmaier
Ljus: Reinhard Traub
Video: Manuel Braun
Dramaturgi: Konrad Kuhn
Kormästare: Eberhard Friedrich
Solister: Stephen Milling, Stephen Gould, Markus Eiche, Daniel Behle, Lise Davidsen, Kay Stieferman, Elena Zhidkova, Le Gateau Chocolat, Manni Laudenbach med flera
Festspelsorkestern, Festspelskören
Premiär: 25 juli 2019; sedd föreställning: 28 juli2011 var det premiär i Bayreuth för Sebastian Baumgartens uppsättning av Tannhäuser.
En politiskt korrekt tråkighet som, om den har satt några spår överhuvudtaget, kommer att gå till historien som den uppsättning som fick de massivaste bu-ropen i

Skånskan - 08 aug 19 kl. 19:00

Laufenbergs revision av Parsifal är storartad och bländande vacker

Uppsättningarna i Bayreuth löper över flera år. Flera av solisterna byts ut, ibland även dirigenterna.
Och regissörerna brukar arbeta om både detaljer och större avsnitt, så det är absolut värt att se om så många verk som möjligt.

SVT - 10 sep 19 kl. 19:09

Elena Ferrante kommer med en ny roman

Italienska Elena Ferrante kommer med en ny roman den 7 november. Romanen blir hennes första på fyra år och precis som den storsäljande romansviten om de två väninnorna Lenu och Lila utspelas den i Neapel, skriver The Guardian..

Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 14:14

Elena Ferrante kommer med en ny roman

Italienska Elena Ferrante kommer med en ny roman den 7 november. Romanen blir hennes första på fyra år och precis som den storsäljande romansviten om de två väninnorna Lenu och Lila utspelas den i Neapel, skriver The Guardian. Ferrantes italienska förla.

DN - 10 sep 19 kl. 14:32

Elena Ferrante kommer med en ny roman

Italienska Elena Ferrante kommer med en ny roman den 7 november. Romanen blir hennes första på fyra år och precis som….

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 19 kl. 14:14

Elena Ferrante kommer med en ny roman

Italienska Elena Ferrante kommer med en ny roman den 7 november. Romanen blir hennes första på fyra år och precis som den storsäljande romansviten om de två väninnorna Lenu och Lila utspelas den i Neapel, skriver The Guardian. Ferrantes italienska förla.

GöteborgsPosten - 10 sep 19 kl. 14:17

Elena Ferrante kommer med en ny roman

Italienska Elena Ferrante kommer med en ny roman den 7 november. Romanen blir hennes första på fyra år och precis som den storsäljande romansviten om de två väninnorna Lenu och Lila utspelas den i Neapel, skriver The Guardian. Ferrantes italienska förlag Edizioni E/O meddelande nyheten via Twitter.

Skånskan - 16 jul 19 kl. 18:17

Tredje gången gillt i UEM

BORDTENNIS 2017 förlorade han UEM-finalen som sistaårskadett mot ryssen Vladimir Sidorenko. 2018 förlorade han UEM-finalen som förstaårsjunior mot greken Ionnis Sgoropoulus. 2019 blev det tredje gången gillt.

Skånskan - 16 jul 19 kl. 06:00

Romantiska toner från nord till syd i Ystad

Nordisk romantik möter romantiska sånger från Italien. Så beskriver Operafabrikens konstnärlige ledare Leena Malkki konserten Nordic Light på Ystad teater på lördag, 20 juli.
– Vi fick inte stöd från regionen för någon operaproduktion i år men vi vill ge någonting av skönhet ändå och visa att vi håller facklan högt och förbereder för nästa års jubileum, säger hon.

Skånskan - 15 jul 19 kl. 17:37

Bitterljuv historia som drabbar hårt

Litteratur/recension BOK
Historien om en anständig familj
Författare: Rosa Ventrella
Översatt av: Malin Emitslöf
Förlag: PiratförlagetEfter Elena Ferrantes jättesuccé med romansviten Neapelkvartetten finns det en stor nyfikenhet på italiensk litteratur världen över. Till skillnad från Ferrante, som ju är en pseudonym, vet vi vem Rosa Ventrella är. Hon bor i Cremona och är lärare i italiensk litteratur.

Expressen - 15 jul 19 kl. 08:19

Nya kuppen från streakar-familjen

På kort tid har en familj streakare slagit till mot tre av världens största idrottsevenemang.Den här gången var det dags för VM-finalen i cricket – och mamma Elena Vulitsky, 47. .

Expressen - 31 aug 19 kl. 10:00

Elena Belles utspel – vill tvätta sitt förflutna

Efter att ha medverkat i ”Paradise Hotel” upplever Elena Belle att hon placerats i ett fack.Nu har den TV3-aktuella Hollywoodfrun tröttat på att inte få samma chans som andra kvinnor – och menar att hon behandlas orättvist..

Expressen - 10 jul 19 kl. 10:56

Varnar andra – efter Elenas skräckolycka

Det var i november 2018 som den förre jockeyn Elena Struthers-Gardner, 60, avled efter en skräckolycka i hemmet.Nu varnas andra för att använda föremålet som orsakade hennes död. – De här metallsugrören måste användas med stor försiktighet, säger obducenten Brendan Allen enligt Telegraph.

DI - 05 jul 19 kl. 04:57

Hon ska leda Ericsson till seger i kampen om AI: ”Mitt i en transformation”

I racet mellan telekombolagen vill alla ligga först i utvecklingen av artificiell intelligens.  ”Den som blir bäst på AI och 5G, kommer ha nät med högst flexibilitet och snabbhet”, säger Elena Fersman, på telekomjätten Ericsson.

Länstidningen i Jämtland - 04 jul 19 kl. 19:22

Sidney Santos ny tränare för Östersund Basket – ska komplettera Popkey

Sidney Santos heter Östersund Baskets nya tränare som kommer att hjälpa Elena Popkey i att leda....

Expressen - 03 jul 19 kl. 08:11

Vittnets vädjan när mördaren attackerar bilen: ”Skicka allt”

Den 24-årige mannen var chanslös när skyttarna sprejade hans bil med kulor.Han dog i förarsätet på sin mammas bil.Den misstänkte mördaren nekar till att ens ha varit på platsen men riskerar ett långt fängelsestraff.

Sydöstran - 28 jun 19 kl. 16:45

Sommarturné på äldreboenden

Låtar från artister som Johnny Cash, Monica Zetterlund och Cornelis Vreeswijk ekade ljuvligt från äldreboendet Vitus Elena i Karlskrona. Ett gäng förstaårselever från estetiska programmet på AF Chapmangymnasiet är nämligen ute på sommarturné..

Skånskan - 27 jun 19 kl. 16:42

Nya ägare till äldre villa i Eslöv

Eslöv Elena Tan Phui Kuan, 23, och Nils Olov Magnus Björkenstam, 36, har köpt huset på Nöbbelöv 1506 i Eslöv av säljaren Lillemor och Benjamin Ulfgard. Köpesumman blev 2 250 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2019. Huset är byggt 1910 och har en boyta på 123 kvadratmeter.

Expressen - 21 jun 19 kl. 11:44

Instagramparet talar ut – efter mamma-avslöjandet

Profilerna bakom Instagramkontot ”Another beautiful day” befinner sig just nu i kritikstormens öga efter att ha bett sina följare om en stor summa pengar.I förra veckan startade de en kampanj för att finansiera sin resa från Tyskland till Afrika – på tandemcykel.Samtidigt framkom att Catalin Oncs mamma ska vara den som bekostat deras lyxiga liv.

Expressen - 17 jun 19 kl. 19:00

Mamman betalar för instagramparets livsstil

Instagramparet Catalin Onc och Elena Engelhart lever ett liv i lyx och har rest världen över.Men efter att paret berättat att Oncs mamma betalar för parets resor rasar nu deras följare och uppmanar dem till att skaffa egna jobb – något som Onc och Engelhart menar att de inte kommer att göra.– Att skaffa ett jobb är inget alternativ, skriver paret på Instagram skriver Daily Mail..

Dagen - 15 jun 19 kl. 15:42

Etikprofessor: Slippa religion ingen mänsklig rättighet

Under Järvaveckan diskuterades religionens plats i det offentliga rummet. Humanisterna debatterade med etikprofessor Elena Namli.

Dagen - 15 jun 19 kl. 15:49

Etikprofessor: Slippa religion är ingen mänsklig rättighet

Religionens plats i det offentliga rummet diskuterades på Järvaveckan. Etikprofessor Elena Namli utmanade Humanisterna..

Dagen - 15 jun 19 kl. 15:52

Etikprofessor: Slippa religion är ingen mänsklig rättighet

Religionens plats i det offentliga rummet diskuterades på den alternativa politikerveckan. Etikprofessor Elena Namli utmanade Humanisterna..

Expressen - 14 jun 19 kl. 21:00

Gravida Isabell hittades halshuggen i sängen

Småbarnsmamman Isabell Elena Raducanu, 36, hittades mördad i sin säng. Den som hittade henne var hennes pojkvän – pappan till deras kommande barn. Enligt den spanska polisen ska hon ha halshuggits, skriver lokaltidningen Levante..

Sydsvenskan - 14 jun 19 kl. 16:29

Två män häktade för sprängning i Malmö

Två män, 23 och 20 år gamla, har häktats misstänkta för inblandning i sprängdådet mot en nattklubb i Malmö, rapporterar Sydsvenskan. – Båda männen är häktade på sannolika skäl misstänkta för allmänfarlig ödeläggelse, säger åklagare Elena Severin. Åklaga.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.