Eldgaffel

Saturday, 19 October, 03:46

Nyheter om Eldgaffel

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 11 sep 19 kl. 21:48

Man jagade restauranggäst med eldgaffel

En man har hotat och slagit både gäster på en restaurang i Örebro. Enligt polisen ska han ha jagat en person med en Eldgaffel. Mannen är gripen.

Sydsvenskan - 16 maj 17 kl. 14:10

Satte upp lappar på byn för att påverka vittne

Blev vittne när man misshandlades med Eldgaffel i centrala Dalby..

Blekinge Läns tidning - 16 maj 16 kl. 19:30

Han ska bli 120 kilo lättare innan årsskiftet

En gång fastnade 53-årige Pelle Nordensson i ett badkar under en semesterresa. Han fick bändas loss med en Eldgaffel. Men det var inte därför karlskronapolitikern och militärhistorikern insåg att han var överviktig.

Aftonbladet - 25 sep 15 kl. 23:09

Far och flyg en son succé

Tränaren: ”Nu behövde man ju inte sätta någon Eldgaffel i röven på dem”.

Kristianstadsbladet - 03 nov 14 kl. 14:33

Åtal för dubbelmord vid släktfejd

De två bröder som misstänks för dubbelmord i Norrköping under annandag påsk, åtalas. Bakom brotten låg en infekterad släktfejd. - Det har varit en väldigt svår och omfattande utredning, säger Anders Selevik vid polisen i Norrköping.

BT - 03 nov 14 kl. 14:33

Åtal för dubbelmord vid släktfejd

De två bröder som misstänks för dubbelmord i Norrköping under annandag påsk, åtalas. Bakom brotten låg en infekterad släktfejd. - Det har varit en väldigt svår och omfattande utredning, säger Anders Selevik vid polisen i Norrköping.

Expressen - 06 apr 14 kl. 08:21

Wiehe fortfarande arg – på ett mjukare sätt

Han kanske inte är ung längre, men han är fortfarande arg. - Och kanske lite mjukare också, säger den 67-årige protestsångaren Mikael Wiehe som är aktuell med skivan med just titeln "Protestsånger" - en Eldgaffel i röven på regeringen, om än kanske inte lika rödglödgad som den var way back. I kväll är det Sydsvensk turnépremiär i Halmstad..

Sydsvenskan - 09 nov 13 kl. 00:51

Magnifikt med Nick Cave

En man med en korpsvart kalufs som inte helt och fullt verkar sitta på plats förrän svetten klistrat fast lockarna mot hjässan kliver runt på estraden på Falconer och klamrar sig fast i den extatiska frontpublikens händer. Hans namn är Nick Cave, och vore jag den svärjande typen hade jag svurit på att jag i hans fria hand ser en rödglödgad Eldgaffel..

Sydsvenskan - 13 sep 13 kl. 06:30

Tillbaka till Paradiset

Sångnumret ?En äkta mexikanare?, där Thor Modéen imiterar en tjur och skrämmer slag på matsalsgästerna med en Eldgaffel, är en stark kandidat till titeln Sveriges roligaste filmscen någonsin.

Expressen - 17 feb 12 kl. 20:00

48-åringen brändes svårt av sina gäster

En 48-årig man i Gävle välkomnade två män till sitt hem. Men efter kortspel och mängder av alkohol spårade allt ur. Männen tejpade ihop 48-åringens vrister och handleder.

Aftonbladet - 09 nov 11 kl. 14:58

Mannen blev slagen med eldgaffel och våldtagen

Tre män bröt sig in hos den yngre mannen ? sen misshandlade och våldtog de honom med en vinflaskaNu åtalas männen..

NSD - 09 nov 11 kl. 13:07

Misshandlade och våldtog man

Mannen misshandlades med en Eldgaffel av tre män och utsattes därefter för handlingar som är att jämställa med grov våldtäkt. Det ska ha inträffat en kväll i september på en ort i Skaraborg. De tre männen har nu åtalats, rapporterar P 4 Skaraborg..

Sydsvenskan - 19 aug 11 kl. 11:58

Sommaren kvar på vinhyllorna

Sommaren må gå mot sitt slut, men ännu finns värme och ljus kvar i luften. Och ännu finns sommarsortimentet kvar på Systemet, de viner som kom i maj och som utlovats finnas fram till september.
Systembolaget har ändrat sina sortimentsrutiner i år.

Expressen - 04 okt 13 kl. 15:56

Slog maken med eldgaffel ? åtalas

Vid upprepade tillfällen misshandlade kvinnan sin make med Eldgaffel och skärbräda. Andra gånger höll hon honom inlåst i huset eller på den inglasade balkongen. Nu åtalas kvinnan för grov fridskränkning vid Kalmars tingsrätt..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tre åtalas för våldtäkt mot man

Tre män åtalas för en grov våldtäkt mot en man i 20-årsåldern i Töreboda i september. Männen åtalas också för grov misshandel. I en hämndaktion bröt de sig in hos offret och slog honom med en Eldgaffel så att handleden bröts av.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sänkta straff för gruppvåldtäkt mot man

De tre män som våldtog en 23-årig man i Töreboda i fjol har fått sina straff sänkta av Göta hovrätt.Skaraborgs tingrätt dömde trion för bland annat grov våldtäkt och grov misshandel till mellan fängelse i fyra och ett halvt år och sex och ett halvt år. Hovrätten sänkte straffen till fängelse i fyra år och tre månader, respektive tre och två år.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.