Eget

Wednesday, 23 January, 19:16

Nyheter om Eget

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 03 jan 19 kl. 19:38

Meditativ pixelkonst för stora och små

Ett Eget påhittat monster, en snögubbe och en hundvalp är några av motiven som pillriga fingrar och rynkade pannor skapar med pärlor och plattor med piggar på. Möjligheterna är oändliga. Det är pärlplattedag på biblioteket i Ljungskile..

GöteborgsPosten - 03 jan 19 kl. 17:00

Man måste ha rätt att försvara sig vid ett inbrott

Karin Pihl: Ingen ska behöva vara rädd för att försvara sig och sin familj i sitt Eget hem, även om inkräktaren blir medvetslös..

Dagensanalys.se - 03 jan 19 kl. 13:52

Felix Kjellberg visar att han fortfarande äger Youtube

När Youtube publicerade sitt årliga Rewind blev det snabbt det mest ogillade klippet någonsin. Varför? Jo, det var för politiskt korrekt.

Expressen - 13 nov 18 kl. 14:13

Nellas misstänkta mördare: ”Ville hitta en tjej att döda”

Här är den misstänkta mördarens Eget brev – om vad som hände med småbarnsmamman Nella Olander, 28.”Jag ville hitta en tjej/kvinna att döda”, skriver han i sin egen berättelse om vad som hände under mordkvällen..

Dagensanalys.se - 03 jan 19 kl. 12:41

Allt fler vill ta en digital paus under 2019

Några av de tydligaste trenderna handlar om digital avgiftning och den teknologiska klyftan, avslöjar en trendrapport från Ford. Bland annat vill två av tre ha obligatoriska pauser från digitala prylar. Trend: Digital avgiftning
Fler och fler människor är medvetna om hur beroende de är av sina digitala prylar, och söker därför sätt att begränsa tiden som spenderas med dessa.

Sydsvenskan - 16 dec 18 kl. 07:00

Baras eget tomtepar laddar för nytt julrace

"När barnen märker att skägget sitter fast litar de på att det verkligen är jultomten.".

Västerbottens Folkblad - 02 jan 19 kl. 05:13

Tre misstänkta för narkotikabrott

En polispatrull genomförde vid 01.20 natten mot onsdagen ett fordonsstop och i samband med detta uppstår misstanke om narkotikabrott. Både Eget bruk och innehav.

DN - 31 dec 18 kl. 08:19

Korruptionsanklagat Rumänien tar över i EU

Rumänien har en regering som vill göra det lättare för korrumperade politiker att slippa straff. Den anklagas av EU för att skada sitt Eget rättssystem. Nu tar landet över ordförandeklubban i EU, just när unionen står redo att inleda processer mot Ungern och Polen för liknande brott mot unionens grundvärden..

Nyan - 28 dec 18 kl. 09:08

Lisa lever på 453 euro i månaden

Att vara egenföretagare och få en sällsynt diagnos kastade Lisa in i fattigdomen. Efter att hon blivit nekad full sjukpension från Pensions–Alandia så tvingas nu Lisas make försörja hela familjen.
– Det finns ingen grundtrygghet i samhället.

Skånskan - 29 dec 18 kl. 05:00

Ovanlig villa är till salu

Lund En boyta på 590 kvadratmeter plus 380 kvadratmeter biarea i ett suterrängplan. Villan i norra Lund som nu är till salu har även ett skyddsrum för 40 personer.Utgångspriset är 19,5 miljoner kronor och driftskostnaden ligger på cirka 114 000 kronor per år.

UT - 03 jan 19 kl. 00:00

Insändare: Dålig ekonomi ridklubbens eget fel

Att en klubb kan återkommande klaga på sin dåliga ekonomi och försöka få det till att kommunen har gjort fel är bara löjligt..

Cornucopia - 01 jan 19 kl. 16:31

Välkommen till 2019 - tvångsfinansierade medias år

Det nya året firades på sina håll in med bubbel. I synnerhet skedde detta hos de som är fast anställda hos vuxendagisen SVT och SR, som nu garanterats fortsatt existens via tvångsfinansiering, oavsett kvalitet och innehåll. Det enda vi som tvångsbetalande kan göra är att anmäla inslag i tablåteve och tablåradio till Granskningsnämnden, och där blir enda straffet att SR eller SVT någonstans när ingen hör måste säga att de gjorde lite fel.

YLE - 27 dec 18 kl. 06:25

Ingåbor vill bygga eget seniorboende - blev snuvade på konfekten men tar nu nya tag

Några Ingåbor med Raul Brunberg i spetsen vill bygga ett privat seniorboende i Ingå kyrkby..

Skånskan - 02 jan 19 kl. 15:46

Bilstöldsepidemi i Skivarp

Skivarp På tre närliggande gator i Skivarp: Ramsbo-, Syrén- och Stinsvägen har någon/några gjort inbrott eller försök till inbrott på ett flertal bilar under nyårsaftonsnatten.
På tre bilar har rutor krossats, medan på två andra har gärningsmannen försökt bryta upp dörrarna.
Bland annat stals kontanter och ett USB-minne från en av bilarna.

Skånskan - 02 jan 19 kl. 15:57

Friades från mordet på Kevin – misshandlad

Inrikes Bröderna Robin Dahlén och Christian Karlsson friades i våras från misstankarna om att de dödat fyraåriga Kevin 1998. Bröderna har sedan frikännandet utstått hot, aldrig tidigare genom fysiskt våld – natten till onsdag blev Robin Dahlén misshandlad utanför sitt Eget hem i Mangskog. 2017 granskade SVT det uppmärksammade fallet om vem som dödade fyraåriga Kevin i Arvika för nästan 20 år sedan.

Trelleborgs Allehanda - 02 jan 19 kl. 14:23

Ändra nödvärnslagen

De brutala villarånen visar att rätten att försvara sig i sitt Eget hem måste förtydligas..

SR - 02 jan 19 kl. 05:50

Utbildning i sex och samlevnad för migrantkvinnor

För att få fler kvinnor att lära sig mer om hur vi ser på samlevnad och sex i Sverige har nu RFSU startat utbildningar för att nå ut med information till kvinnor på deras Eget modersmål..

Cornucopia - 01 jan 19 kl. 22:26

Främmande UAV observerad i Suwalki-korridoren

En misstänkt främmande UAV har observerats i den litauiska delen av den strategiskt mycket viktiga Suwalikikorridoren. Den obemmannade populärt kallat drönaren upprätthöll sig vid den europaväg som utgör livsnerven för att försörja baltstaterna och upprätthålla dessas landkontakt med sina demokratiska västerländska allierade i den ömsesidiga defensiva förvarsalliansen Nato.Bloggens Eget foto från platsen för den observerade UAV:n, dock foto i norrgående istället för södergående.

Cornucopia - 01 jan 19 kl. 19:33

SvD tipsar om bästa aktierna för "börsvinnaren 2019"

Svenska Dagbladet inleder året med att rekommendera sju akiter, "som gör dig till en börsvinnare 2019". Det är väl bäst att dokumentera detta och följa upp antar jag? Vilka är dina tunga aktietips?

Expressen - 26 dec 18 kl. 07:36

Tonny med Y hade inte en chans – men nu tar han den

Män med Y-namn är överrepresenterade på fängelserna.Men Tonny struntar i teorier om namn.Man skapar sitt Eget rykte, menar han.

Barometern - 01 jan 19 kl. 17:24

18-åring misstänkt för olaga hot

En 18-årig man är misstänkt för både olaga hot och narkotikabrott Eget bruk efter efter ett bråk men en 35-årig man på nyårsafton..

SmålandsPosten - 31 dec 18 kl. 17:20

Utesluten Sverigedemokrat tänker starta nytt parti

Thoralf Alfsson, före detta Sverigedemokrat, tänker starta ett Eget lokalt parti nästa år. Inriktningen för partiet sammanfaller med åsikterna som uttrycks på hans hårt kritiserade blogg..

Västerbottens Folkblad - 01 jan 19 kl. 12:51

Man misstänks för narkotikabrott

Under tisdagsmorgonen såg ambulanspersonal en man som verkade vara påverkad av narkotika, och polis larmades till platsen. Polisen åkte till Väst på stan i Umeå där mannen befann sig, och han fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör. En anmälan om narkotikabrott genom Eget bruk samt innehav av narkotika har upprättats.

UNT - 31 dec 18 kl. 16:22

Minns du alla arenaturerna?

Vattensalamandrar, EU-kommissionen och en politiker som gått bakom ryggen på sitt Eget parti..

Expressen - 20 dec 18 kl. 21:00

Björn Ranelid om svåra tiden i livet

Sedan barnsben känner Björn Ranelid en stor avsky mot sitt Eget utseende – självhatet är så pass illa att han undviker att se sig själv i spegeln.Det berättar han i säsongsavslutningen av TV4-programmet ”Tillsammans med Strömstedts”.– Varenda dag då jag kom till skolan sa de ”här kommer köttflabben”, säger Björn..

Supermiljöbloggen - 23 dec 18 kl. 21:56

Lucka 23 – Byt köphets mot lugn och frihet

Är frihet att kunna köra många mil?
Eller är frihet att susa fram på cykel utan lån, försäkring, p-böter, meck och bil? Är frihet att köpa vad man vill ha i stunden?

Skånskan - 30 dec 18 kl. 19:45

Flickorna som slår ett slag för lantbruk

skurup Naturbrukseleverna Ida Nilsson och Nathalie Petterson drömmer om att tillsammans driva ett Eget jordbruk.
De är klara med sin utbildning på Nils Holgerssongymnasiet i sommar.– Vi har redan bestämt att vi ska jobba på samma gård och sedan starta något Eget, säger Ida Nilsson och Nathalie Pettersson.

Skånskan - 31 dec 18 kl. 15:56

Över 400 deltagare i Sylvesterloppet

LÖPNING En milstolpe är passerad för Sylvesterloppet i Malmö efter att 424 tappra själar kommit till start på nyårsaftonens förmiddag.
– Helt otroligt, utbrast herrsegraren Jesper Bokefors om deltagarrekordet.Klassikern i Pildammsparken har växt kontinuerligt sedan starten 1998 och 21:a upplagan utgjorde heller inget undantag.

Barometern - 31 dec 18 kl. 14:51

Efter uteslutningen: Alfssons nyårslöfte – starta nytt parti

Thoralf Alfsson, före detta Sverigedemokrat, tänker starta ett Eget lokalt parti nästa år. Inriktningen för partiet sammanfaller med åsikterna som uttrycks på hans hårt kritiserade blogg..

Helsingborgs Dagblad - 26 dec 18 kl. 10:00

Han gör kalender med skånska byggnader - på sitt eget sätt

”När jag fick min diagnos så såg jag att det är så här jag fungerar.”.

NSD - 15 dec 18 kl. 13:04

Linus, 22 – fånge i sitt eget hem

Linus Gunnari, 22 år, känner sig låst i sitt Eget hem..

GT - 23 dec 18 kl. 20:04

Ola Salo: ”Jag håller mina barn undan offentligheten"

The Ark-stjärnan Ola Salo beskriver sin första egna soloshow som ”glammig, excentriskt och uttrycksfull”.I januari flyttar han in på Rondo i Göteborg.Prästsonen som lämnade religionen konstaterar att han tagit över pappans yrke – fast på sitt Eget sätt.

Dagens PS - 30 dec 18 kl. 23:25

Gott nytt år – med bästa nyhetsraketerna

Tack för ett fantastiskt 2018, kära läsare, nu tar vi klivet in i ett lika spännande som oförutsägbart 2019. Och vi gör det med en sprakande kavalkad av era favoritartiklar under året som gått. Mycket läsnöje.

Dagens PS - 30 dec 18 kl. 23:25

Gott nytt 2018 – med årets nyhetsraketer

Tack för ett fantastiskt 2018, kära läsare, nu tar vi klivet in i ett lika spännande som oförutsägbart 2019. Och vi gör det med en sprakande kavalkad av era favoritartiklar under året som gått. Mycket läsnöje.

Dagens Media - 07 jan 19 kl. 11:02

“Att starta eget är ett större beslut för din omgivning än för dig själv”

“Under 15” gästas av Adeline Sterner, som efter en kort sejour på konsultfirman McKinsey bestämde sig för att byta spår och bli entreprenör. I dagens avsnitt diskuteras hur det är att starta och driva Eget bolag..

SmålandsPosten - 30 dec 18 kl. 18:54

Enestubbe: Dags att domarna håller sig till sitt eget motto

Omskriven hjälte, tremålsskytt och rinkens regent mot Mora i fredags. Borta mot Djurgården två dagar senare var superlativerna borta när Brendan Shinnimin sänkte sitt lag på skräckarenan Hovet..

Expressen - 29 dec 18 kl. 21:30

Wolffs personliga ord – om ex-pojkvännens öde

När Édith Piaf hade 100-årsdag 2015 firade Rikard Wolff jubileet genom att rigga en scen i sitt Eget vardagsrum och bjuda in till en hyllnigskonsert.På lördag visar SVT filmen ”Hemma hos Rikard Wolff” från 2015, där den bortgångne artisten sjunger och berättar personliga minnen från sitt Eget liv.– Jag tillhör inte dem som föddes med en regnbågsflagga i handen, säger han i filmen, om processen att komma ut som homosexuell..

Expressen - 21 dec 18 kl. 11:59

Har varit för (!) bra – nu får Rögle lida

Han har varit en av hela SHL:s bästa backar under säsongens första halva.Nu missar Kodie Curran tre matcher med Rögle – som släpper i väg honom på landslagsuppdrag.– Det är olyckligt att den här turneringen kommer mitt i vårt Eget matchande och det är inte särskilt vanligt att låta spelare lämna då.

Västerbottens Folkblad - 30 dec 18 kl. 18:00

[PLUS] Vilhelmina kommun har lanserat en egen podd

Vilhelmina kommun hörs nu i en ny kanal. Kommunen har lanserat ett Eget poddradio-program –....

GöteborgsPosten - 30 dec 18 kl. 14:18

Misstänkt knarklangare inför rätta

I mitten på augusti grep polisen en man i 20-årsåldern med en större mängd kokain på Lextorpsvägen, i Trollhättan. Åklagaren anser att den stora mängden inte kan ha varit för Eget bruk..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.