Echo

Sunday, 16 December, 21:29

Nyheter om Echo

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 21 nov 18 kl. 15:00

Mitt Malmöljud 10: ”Den är bara så vacker och hemsk på samma gång”

Anna Palmér, Echo Ladies och Bo Mehr väljer sina favoriter från Malmös musikscen..

Expressen - 06 nov 18 kl. 11:32

Tävlar på fastlandet – för första gången på fem år

Han har inte startat en häst på fastlandet på nästan fem år.Men nu är det dags att lämna ön.På onsdagsmorgonen lastar Visbytränaren Roger Hassborg sin talang Echo Gamble på färjan för att åka till Stockholm och Solvalla.

Mobil - 30 nov 18 kl. 15:06

Apple Music integreras med Amazons Echo-högtalare

Apples musikstreamingtjänst kommer att integreras med en speciell Alexa-app i Amazons Echo-högtalare redan om ett par veckor..

Expressen - 24 okt 18 kl. 07:00

Oscar, 2, tvingades till HIV- test efter restaurangbesök

Tvåårige Oscars fynd under bordet på en restaurang tvingade honom att genomgå ett HIV-test. – Jag kände mig bokstavligt talat illamående, säger mamma Amy Bate till Liverpool Echo. Nu ber restaurangen om ursäkt.

IDG - 12 nov 18 kl. 10:43

Efter dubbelmord i USA: Amazon tvingas lämna ut inspelningar från smart högtalare


En amerikansk domstol beordrar Amazon att lämna ut inspelningar från en Echo-högtalare..

Expressen - 14 okt 18 kl. 16:00

Hundvalpen Leo kvävdes till döds – nu vill hans husse varna

I ett obevakat ögonblick gick allt fel. Barry James boxervalp Leo fick tag på en öppnad chipspåse och kvävdes till döds. – Det är ofattbart hur något så vanligt kan bli en dödsfälla, säger han till Liverpool Echo.

Dagensanalys.se - 05 nov 18 kl. 08:54

Resan mot ett digitalt hem – Håll koll på ytterdörren med Ring

För fem år sedan stod Jamie Siminoff i sitt garage och irriterade sig på att han inte kunde hålla koll på vem som var vid ytterdörren. Idag är Ring ett globalt företag som jobbar med smarta säkerhetslösningar för hemmet med ett mål är att minska brottsligheten i samhället. > Här kan du läsa alla tidigare artiklar om Resan mot ett digitalt hem Jamie säger själv att det är tack vare hans fru som Ring idag ens existerar.

Dagensanalys.se - 19 nov 18 kl. 09:30

Amazon Echo dominerar marknaden för smarta högtalare

Har du funderat på att utveckla egna skills till smarta högtalare? Då är det helt klart Amazon Echo du ska satsa på om du vill nå ut till flest användare. Amazon dominerar den globala marknaden för smarta högtalare med en marknadsandel på 75 procent, enligt analysföretaget Canalys.

DI - 14 nov 18 kl. 13:46

Amazon har över 10 000 anställda som utvecklar Alexa och Echo

Amazon har idag över 10 000 anställda som jobbar med röstassistenten Alexa och de smarta högtalarna under varumärket Echo. Det uppgav chefen för ansvariga divisionen Dave Limp under en Wall Street Journal-konferens..

GöteborgsPosten - 13 okt 18 kl. 15:00

Dans som tål att tänka på

Göteborgsoperans nya dansprogram kombinerar filosofisk begrundan med glimrande dans. Stoic och Solo Echo är två verk som skapar starkt eftertryck, skriver Lis Hellström Sveningson..

GöteborgsPosten - 13 okt 18 kl. 15:00

Frustande lust bland stela skulpturer

Göteborgsoperans nya dansprogram kombinerar filosofisk begrundan med glimrande dans. Stoic och Solo Echo är två verk som skapar starkt eftertryck, skriver Lis Hellström Sveningson..

Expressen - 11 sep 18 kl. 15:55

Berättar detaljerna – vännen avslöjar allt

Ingen i Liverpool-kretsar glömmer vad som hände i Istanbul den 25 maj 2005.Ändå råder det delade meningar om vissa detaljer.Till exempel Djibril Cissés senaste uttalande om Steven Gerrards ord i halvtid.

Dagensanalys.se - 13 sep 18 kl. 14:31

Aftonbladet börjar läsa upp nyheter i smarta högtalare

Tillsammans med poddmjukvaru-företaget Acast presenterar Aftonbladet idag en prototyp för att läsa upp egna nyheterna i en enminutsvariant över Google Home (inte enbart mjukvaruassistenten i Android) och Amazon Echo Alexa enheter, skriver MKSE. “Aftonbladet Daily” voice-rapportering ska finnas redo att aktiveras som en ny voice “Skill” lagom till att de smarta högtalarna officiellt släpps på den svenska marknaden. Andra svenska företag som lade ut piloter då Google Assistent lanserades för det svenska språket var Sveriges Radio, ICA SAS, SJ och H&M Home.

Expressen - 28 aug 18 kl. 19:26

Liverpools rensning – dumpar flera spelare

Jürgen Klopps Liverpool har inlett säsongen strålande.Nu känner sig tysken redo att dumpa flertalet spelare, rapporterar Liverpool Echo. .

Expressen - 13 aug 18 kl. 22:43

Videon avslöjar nu stjärnans lagbrott

Hyllad efter showen i premiärkrossen mot West Ham.Men efter matchen hamnade Liverpools storstjärna Mohamed Salah i blåsväder.Efter matchen filmades han med mobilen i handen samtidigt som han körde bil.

Dagens Media - 09 okt 18 kl. 13:23

Abby Priest tog hem guld i Echo Awards

Tre svenska vinster blev det i Echo Awards..

IDG - 17 aug 18 kl. 09:28

Google kan jobba på egen smart högtalare med skärm


Enligt ett nytt rykte vill Google ta upp kampen med Amazon Echo Show – med egen hårdvara..

IDG - 10 aug 18 kl. 12:40

Galaxy Home – Bixby och Smartthings i Samsungs smarta högtalare


Samsungs svar på Echo, Homepod och Google Home är här. Galaxy Home använder Samsungs digitala assistent och fungerar som smarta hemmet-hubb..

Expressen - 06 jul 18 kl. 07:00

Sjuksköterska misstänks ha mördat åtta spädbarn

28-åriga Lucy Letby anhölls under tisdagen efter en omfattande polisutredning rörande flera dödsfall och allvarlig sjukdom på ett brittiskt sjukhus.32 spädbarn ska antingen ha dött eller blivit allvarligt sjuka, skriver lokaltidningen Liverpool Echo..

Dagens PS - 18 jul 18 kl. 17:11

Årets Prime Day största i Amazons historia

Årets Prime Day är det största försäljningseventet i e-handelsjätten Amazons historia, mätt på ett tidsfönster om 36 timmar då eventet utökats tidsmässigt. Det framgår av ett pressmeddelande. Årets Prime Day överträffar de föregående samt Black Friday och Cyber Monday.

Expressen - 21 jun 18 kl. 16:20

Jagas av PL-jätte – mitt under VM

Leipzig vill inte sälja Emil Forsberg.Men kanske blir det en flytt till Liverpool i alla fall för landslagssvensken?En lucka kan ha öppnats, skriver Liverpool Echo.

Nyheter 24 - 02 jul 18 kl. 12:46

5 saker om Romelu Lukaku som du kanske inte kände till

Romelu Menama Lukaku Bolingoli är namnet på allas läppar under VM-slutspelet 2018. Den målfarlige anfallaren har gjort ett helt fantastiskt VM än så länge och är i skrivande stund tvåa i skytteligan tillsammans med självaste Cristiano Ronaldo på fyra mål. Men vem är egentligen människan Romelu Lukaku?

Nyteknik - 21 sep 18 kl. 10:27

Amazon Echo nu som mikrovågsugn, vägguttag och i bilen

Nu ska Alexa hänga med in i köket, bilen och brandvarnaren. Amazon har breddat utbudet i sin Echo-serie med en lång rad nya produkter för det smarta hemmet..

Dagensanalys.se - 01 jun 18 kl. 12:01

Resan mot ett digitalt hem – IKEAs lampor är billiga och bra för vardagsanvändaren

Det är nästan omöjligt att göra en undersökning kring smarta hem utan att ta med IKEAs produktserie ”Trådfri”. Möbeljätten började redan för flera år sedan ta sig in på teknikmarknaden med egna tv-apparater, och nu har de även en stadigt växande serie smarta lampor. Dock finns det utrymme för förbättringar.

Expressen - 01 maj 18 kl. 14:55

Paul, 50, överfölls av sin flickvän – höggs ihjäl med en trasig tallrik

Paul Lavelle, 50, från England dog efter att ha blivit attackerad av sin flickvän med en trasig tallrik.Nu startar familjen och vänner insamling till stöd för offer för våld i nära relationer – främst mot män, rapporterar Liverpool Echo..

Dagensanalys.se - 31 maj 18 kl. 13:54

Årets Mary Meekers Internet Trends Report är här!

Nu är rapporten vi alla väntat på här: Mary Meekers berömda ”Internet Trends” kom igår, och den 294 sidor långa rapporten innehåller allt om de senaste trenderna vad gäller mobilanvändande, e-handel, arbete och ekonomisk tillväxt, allt kopplat till internets framväxt. Läs vårt sammandrag och kika sedan på hela rapporten. Årets rapport är fullmatad med spännande information, du finner ett kort sammandrag nedan, men om du vill ha all information på en gång så finns hela rapporten att läsa här!

Dagens Media - 24 aug 18 kl. 15:16

Här är svenskarna som har chans att vinna i Echo Awards

Få svenska nomineringar i årets Echo Awards..

Dagens PS - 24 maj 18 kl. 10:58

Här får Amazon stryk av Google

Google gick om Amazon vad gäller flest antal sålda smarta högtalare under det första kvartalet. Baserat på data från analysföretaget Canalys sålde Google 3,2 miljoner enheter av sin smarta högtalare, Home, under perioden. Samtidigt var Amazons försäljning för motsvarigheten Echo på 2,5 miljoner enheter.

Dagens PS - 24 maj 18 kl. 10:58

Här får Amazon stryk av Google

Google gick om Amazon vad gäller flest antal sålda smarta högtalare under det första kvartalet. Baserat på data från analysföretaget Canalys sålde Google 3,2 miljoner enheter av sin smarta högtalare, Home, under perioden. Samtidigt var Amazons försäljning för motsvarigheten Echo på 2,5 miljoner enheter.

Dagensanalys.se - 08 maj 18 kl. 11:01

Tjäna pengar på dina Alexa-skills

Hittills har Amazon varit mycket restriktiva med att företag och andra kreatörer ska kunna tjäna pengar på att skapa skills till den digitala assistenten Alexa. Nu meddelar dock e-handelsjätten att man öppnar upp för in-skill-köp, något som sannolikt kommer öka antalet skills som finns tillgängliga. Både att göra reklam och att sälja direkt i en skill har hittills varit två områden som Amazon sagt strikt nej till.

Dagensanalys.se - 04 maj 18 kl. 13:45

Resan mot ett digitalt hem – Här hittar du alla smarta prylar

Flera som funderat på att skapa ett smart hem kommer vid ett eller annat tillfälle till en punkt när man vill börja utforska var man kan hitta mer avancerade produkter och sätt att koppla ihop flera olika system. Lyckligtvis finns nu det lilla hobbyprojektet som blivit en mångmiljonaffär med fokus på att hjälpa människor skapa smarta hem. Vi har pratat med grundaren och ägaren Erik Freiholtz.

Dagens Media - 22 aug 18 kl. 07:00

6 spaningar från Echo Awards inom Direct

SPANING. Jurymedlemmarna Jan Ringsø och Niklas Synning ger sina mest intressanta spaningar från Echo Awards..

DN - 17 apr 18 kl. 16:58

Kritikstorm när rappare med texter om Förintelsen fick pris

BERLIN. Tysklands största musikpris Echo skakas av en kritikstorm efter att gangstarapparna Kollegah och Farid Bang prisats. Deras texter anses förhärliga Förintelsen och har fått andra vinnare att lämna tillbaka sina priser i protest.

IDG - 26 apr 18 kl. 12:20

Amazon släpper smart högtalare för barn


Amazon har lanserat en ny smart högtalare för barn i åldrarna 5 till 12 år. Echo Dot Kids Edition har barnanpassad musik, böcker och reklamfri radio..

Helsingborgs Dagblad - 25 apr 18 kl. 18:19

Tyskt musikpris avskaffas

Ett av tyska musikbranschens främsta priser Echo läggs ner – och stöps om – efter att kritiken haglat mot valet av årets pristagare rapduon Kollegah och Farid Bang. Kritikstormen bottnar i rapduons texter som anses vara både förnedrande och antisemitisk.

Blekinge Läns tidning - 25 apr 18 kl. 18:19

Tyskt musikpris avskaffas

Ett av tyska musikbranschens främsta priser Echo läggs ner - och stöps om - efter att kritiken haglat mot valet av årets pristagare rapduon Kollegah och Farid Bang. Kritikstormen bottnar i rapduons texter som anses vara både förnedrande och antisemitiska.(TT).

BT - 25 apr 18 kl. 18:19

Tyskt musikpris avskaffas

Ett av tyska musikbranschens främsta priser Echo läggs ner - och stöps om - efter att kritiken haglat mot valet av årets pristagare rapduon Kollegah och Farid Bang. Kritikstormen bottnar i rapduons texter som anses vara både förnedrande och antisemitiska.(TT).

Kristianstadsbladet - 25 apr 18 kl. 18:19

Tyskt musikpris avskaffas

Ett av tyska musikbranschens främsta priser Echo läggs ner - och stöps om - efter att kritiken haglat mot valet av årets pristagare rapduon Kollegah och Farid Bang. Kritikstormen bottnar i rapduons texter som anses vara både förnedrande och antisemitiska.(TT).

Sydöstran - 25 apr 18 kl. 18:19

Tyskt musikpris avskaffas

Ett av tyska musikbranschens främsta priser Echo läggs ner - och stöps om - efter att kritiken haglat mot valet av årets pristagare rapduon Kollegah och Farid Bang. Kritikstormen bottnar i rapduons texter som anses vara både förnedrande och antisemitiska.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.