Dyr

Sunday, 24 June, 23:58

Nyheter om Dyr

Sortering: Relevans | Senaste
NT - 03 jun 18 kl. 22:00

Stök på kryssning kan bli dyr historia

Under en kryssning i Östersjön ska den 38-årige mannen ha sparkat sönder en glasdörr..

Expressen - 24 maj 18 kl. 07:00

Pengar kan ha läckt ur ännu en PPM-fond

PPM-fonden Independent Aktiv Max är hutlöst Dyr, men har gått anmärkningsvärt dåligt. Enligt Expressens källor kan en förklaring vara att kostnader plockas ut ur fonden "bakvägen" via komplicerade finansiella instrument.– Generellt är det här upplägg vi tittar närmare på, bekräftar Erik Fransson, chef för Pensionsmyndighetens fondtorg.

Expressen - 01 jun 18 kl. 08:16

Leif-Ivans nya bakslag – sparkade anställda får tillbaka pengar

Leif-Ivan Karlsson försatte sitt eget bolag i konkurs – eftersom han tröttnade på personalen.Notan gick till skattebetalarna i form av den statliga lönegarantin.Men i slutändan kan konkursen bli Dyr för den självutnämnde superentreprenören.

DI - 01 jun 18 kl. 15:19

Affärsvärlden: För högt pris på Pricer

Aktien i prismärkningsbolaget Pricer framstår som Dyr.  Det menar Affärsvärlden som via sin rekommendationstjänst Analys+ sätter sälj på aktien. .

Affärsvärlden - 01 jun 18 kl. 14:28

Mördande konkurrens

ANALYS Pricer växer snabbt men hård konkurrens gör att lönsamheten hålls tillbaka. Sammantaget framstår aktien som Dyr..

Dagens PS - 31 maj 18 kl. 07:01

AFV: Här ska du köpa, teckna och sälja

Affärsvärlden rekommenderar teckna NCAB och Midsummers nyintroduktioner i den senaste utgåvan. Tidningen ger säljråd för danska Genmab och köpråd för Absolent. NCAB Group är en välskött mellanhand inom elektronikindustrin som rider på trenden med ett allmänt ökat elektronikinnehåll.

Affärsvärlden - 30 maj 18 kl. 18:00

Sälj dansk kurskraschare

Den forna danska börsraketen Genmab var måndagens förlorare på Köpenhamnsbörsen. Aktien föll mer än 20 procent. Inte undra på det när aktien är så Dyr.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 16:09

Fri tandvård för fler ger dyr nota

Skåne Den höjda åldersgränsen för barn och ungdomars tandvård riskerar att minska valfriheten och fördjupa klyftor. Privattandläkare lämnar vårdavtalet med Region Skåne, och flera överväger att göra det för att det inte är ekonomiskt lönsamt längre.Åldersgränsen för avgiftsfri tandvård för barn och ungdomar har successivt höjts från 19 till 21 år.

Västerbottens Folkblad - 30 maj 18 kl. 14:27

[PLUS] Svartsjukehämnden blev en dyr historia

27-årig kvinna döms för grovt förtal - ska nu betala den andra kvinnan ett skadestånd på 50 000....

Dagens Medicin - 30 maj 18 kl. 06:00

Dyr kombination får unikt klartecken vid myelom

TLV har beviljat en begränsad subvention för läkemedlet Ninlaro i kombination med bland annat Revlimid vid framskridet myleom. Klartecknet är det första som gäller kombinationsbehandling vid cancer med patentskyddade läkemedel från två olika företag.  .

GöteborgsPosten - 29 maj 18 kl. 16:29

Fastighetsägarens radonmiss blev dyr

Trots uppmaningar att fastighetsägaren skulle mäta radon i lägenheterna kom aldrig några resultat in. Så nu måste han betala böter..

Sydöstran - 28 maj 18 kl. 16:00

En välkommen ny syn på turister

Turistskatt, flygskatt och alltid för Dyr bensin. Det finns tydligen mycket att bryta ihop över. Men så struntas det ju notoriskt i både perspektiv och varför, och ingen skäms för det heller..

GöteborgsPosten - 28 maj 18 kl. 12:00

Så kan det gå om politikerna hålls undan

Psykatriutbyggnaden blev dubbelt så Dyr som man trodde.

SmålandsPosten - 22 maj 18 kl. 09:51

Dyr hyrpersonal – sjukvården måste spara 40 miljoner

Trots nya skattemiljoner går hälso- och sjukvården i Region Kronoberg mot ett underskott i verksamheten på drygt 40 miljoner kronor. Och därmed kommer också sparkraven. – Jag har ett uppdrag från politiken och ska presentera våra tankar och förslag i juni, säger Per-Henrik Nilsson, hälso- och sjukvårdsdirektör..

Sydöstran - 23 maj 18 kl. 06:04

Funktionsnedsatta saknar boende – straffas med miljonböter

Det är fullt på de kommunala gruppboendena för funktionsnedsatta i Karlskrona kommun. Problemet blir en Dyr historia för kommunen som nu riskerar straffavgifter på nästan tre miljoner kronor..

NT - 07 jun 18 kl. 16:15

Därför blir krognotan dyr för Norrköpingsbon

En krossad fönsterruta på den numera nedlagda krogen Wasa blir en Dyr affär för en Norrköpingsbo..

Länstidningen i Jämtland - 21 maj 18 kl. 16:59

ÖFK missade inmarschen – får böta tusentals kronor: "Ser allvarligt på det"

ÖFK missade spelarpresentationen inför mötet mot Brommapojkarna. En miss som blev en Dyr historia..

SmålandsPosten - 22 maj 18 kl. 10:20

Länet: Utköpt kommunchef kostade nära tre miljoner

Att köpa ut kommunchefen blev en Dyr historia för Tingsryds kommun. Kostnaden för avgångsvederlag, semesterdagar och sociala avgifter landade på 2 888 000 kronor..

Mobil - 21 maj 18 kl. 09:56

Rykte: Apple har billigare Beats-version av Homepod på gång

Apples AI-högtalare Homepod är utan tvekan en Dyr enhet. Men nu kommer rykten från leverantörer i Kina, som gör gällande att en billigare version av högtalaren ska vara på gång. Detta dock under varumärket Beats..

NT - 21 maj 18 kl. 15:30

Dyr nota för stöld av motorcykel

2016 tog mannen en motorcykel..

SVT Debatt - 17 apr 18 kl. 14:04

Caroline Szyber: ”Inför skriftligt avtal vid telefonförsäljning”

”Säljarens inledande fras ”jag ska inte sälja någonting” glider över till ett erbjudande som missuppfattas. Sen kommer fakturan – telefonsamtalet har gått från störande till att bli en mycket Dyr historia”, skriver Caroline Szyber (KD)..

Skånskan - 19 maj 18 kl. 10:00

En dyr halvträff med egen stil

Eleganta sedanmodeller och vassa sportcoupéer i all ära – det är suvar som världens bilköpare trängtar mest efter. På det sättet är nya Jaguar E-pace ett begripligt tillskott. Men i ljuset av sina befintliga syskon är den svårare att förstå.

DI - 17 maj 18 kl. 16:52

Nextjets konkurs riskerar bli dyr för LKAB

För den statliga gruvjätten LKAB innebär Nextjets konkurs en kamp mot klockan. Just nu pågår ett stort underhållsarbete och runt 600 personer behöver resa till och från Gällivare de närmaste veckorna..

DI - 14 maj 18 kl. 22:58

Pressad bransch höjer glasspriserna

Glassbranschen pressas av vaniljbrist, Dyr grädde och en explosion av nya leverantörer.  För den trogna glassälskaren påverkar det också plånboken – på tjugo år har en Daimglass blivit 78 procent Dyrare..

Skånskan - 13 maj 18 kl. 14:00

Så bra är Porsches hybrid-SUV

MOTOR. Porsches stora suv-modell Cayenne kommer i ett nytt utförande med hybriddrivlina. En turboladdad, bensindriven V6-motor med tre liters volym kompletteras med en elmotor.

Dagens PS - 12 maj 18 kl. 08:15

Oops, det hade vi ingen aning om

Här är tio hemlisar som du antagligen inte kände till om supersportbilen. 1) Lamborghini Countach har ”ett oanständigt namn”, skriver Auto Motor Sport. Det där Countach betyder nämligen, milt uttryckt, holy shit.

DI - 08 maj 18 kl. 18:46

Richard Bråse: Skenet bedrog – Fingerprint blev korthuset som sprängdes

Fingerprint Cards gick på kort tid från nästan ingenting till att under 2016 vara ett av Stockholmsbörsens 30 mest vinstgivande företag, med ett rörelseresultat på 2,6 miljarder kronor. Ett drygt år senare har vinsten utraderats och börsvärdet kollapsat när en till synes billig aktie visat sig väldigt Dyr..

DI - 10 maj 18 kl. 20:07

Kontraktstabbe blev dyr erfarenhet för Lip

Stenhård koll på pengarna och ändå ständigt köpa nytt. Louise Persson, vd för och delägare av Lip, hittade den perfekta kombinationen för att få det egna grävföretaget att konkurrera med de stora jättarna..

Expressen - 25 apr 18 kl. 09:20

Liverpools gnäll: Salah var för dyr

Mohamed Salah fortsätter att ta fotbollsvärlden med storm.När Liverpool drabbade samman med förra klubben Roma i Champions League-semifinalen var det återigen egyptiern som stal rubrikerna.Nu berättar Romas ägare varför de sålde Salah i somras – till vad som i efterhand kan likna ett rejält reapris..

Cornucopia - 08 maj 18 kl. 08:59

Riksbanken: Kronfallet tillfälligt, avser ej ta åtgärder

Riksbankens förste vice chef Kerstin af Jochnik sade i ett tal i Varberg igår att kronförsvagningen är tillfällig. Riksbanken avser ej vidta åtgärder, då det enda som spelar någon roll är inflationen.Bara Sverige svenska kronor har!

Skånskan - 08 maj 18 kl. 05:00

”Det har varit en lång process med Rolf”

höör Kommunledningen förde samtal med Rolf Englesson i ett och ett halvt år gällande att få honom och ändra sin attityd gentemot medborgarna i Höör. Det säger Höörs kommunalråd Stefan Lissmark (S).Kommunalrådet säger att budgetmötet i början på april om miljö- och byggsektorns planerade flytt blev den utlösande faktorn och som fick kommunstyrelsens arbetsutskott att agera.

GöteborgsPosten - 07 maj 18 kl. 19:30

Svårt sätta pris på lekplatsplan

En stor tillgänglighetsanpassad lekplats skulle ha kostat kommunen 12 miljoner kronor. Kommunens nya plan – där alla lekplatser ska ha tillgänglighetsprofil - måste dock inte bli så Dyr som det kan låta..

GöteborgsPosten - 27 maj 18 kl. 12:59

Studentfirandet – en dyr historia

Studentexamen kan bli en Dyr historia för den som inte rycker i handbromsen. Studenterna själva räknar med att spendera cirka 5 300 kronor – men de faktiska kostnaderna är ofta betydligt större..

Dagens PS - 07 maj 18 kl. 06:51

Huggsexa om bolaget – nu ska du köpa aktien

Börsveckan rekommenderar köp av Diadrom, Haldex och Loomis samt för budstridsaktuella Victoria Park i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Volvo och danska Bang & Olufsen. Volvo har gjort en fin kursresa de senaste åren och den globala världskonjunkturen går på högvarv, vilket talar för fortsatt goda tider under 2018.

PrivataAffärer - 07 maj 18 kl. 07:04

DI: Läge att sälja Autoliv efter kursuppgången

Kursstegringen i Autoliv inför uppdelningen av bolaget har gjort aktien Dyr och nu är det dags att sälja. Det menar Dagens Industri i en analys i måndagens tidning....

Affärsvärlden - 07 maj 18 kl. 06:59

DI: Sälj övervärderat Autoliv

Kursstegringen i Autoliv inför uppdelningen av bolaget har gjort aktien Dyr och nu är det dags att sälja..

DI - 06 maj 18 kl. 13:34

Veckans aktie: Utnyttja rusningen och kamma hem vinsten

Bilsäkerhetsbolaget Autoliv delas i två efter sommaren. Nya Autoliv har förutsättningar att bli en stabil tillväxtaktie. Men nu har kursrusningen inför uppdelningen gjort aktien för Dyr..

YLE - 04 maj 18 kl. 09:52

Hyrorna för tillfälliga skollokaler har skjutit i höjden – svår sits för små kommuner med mögelproblem

Tillfälliga baracker och modulskolor och -daghem har blivit en Dyr historia för kommunerna. Däremot är det en lönsam affär för de få företag som har specialiserat sig på flyttbara, tillfälliga skolor, daghem och andra lokaler..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.