Dubblas

Sunday, 22 July, 10:52

Nyheter om Dubblas

Sortering: Relevans | Senaste
Dalarnas tidningar - 28 jun 18 kl. 14:14

Klassikerturneringen jubilerar – och hoppas kunna växa: "Dubblar gärna antalet lag"

Klassiska Skinnarcupen avgörs för 40:e gången i Malung till helgen. Antalet anmälda lag är i paritet med turneringens ålder – men får gärna Dubblas på sikt. – Runt 80 lag vore optimalt för vår kapacitet, säger cupgeneralen Mari Tros Henriksson..

Cornucopia - 26 jun 18 kl. 13:08

Climeon dubblar isländsk order efter första installationen - 672 MSEK

Det svenska energiteknikbolaget Climeon har dubblat sin order för geotermisk energi på Island från tidigare 30 MEUR till 65 MEUR (idag 672 MSEK) efter att ha levererat den första enskilda installationen på Island. Det kan bara ses som ett mycket starkt kvitto på bolagets teknik i geotermiska sammanhang.
Geotermisk anläggning vid Myvàtn på nordöstra Island.

Expressen - 15 apr 18 kl. 08:36

Tandvårdsbidraget görs om – så mycket mer får du

Nu Dubblas det allmänna tandvårdbidraget för att fler ska besöka tandvården regelbundet. För den som är upp till 29 och över 65 år betyder detta att bidraget blir 600 kronor per år, skriver regeringen i ett pressmeddelande.– Det ska inte synas i munnen om du är fattig eller rik, säger socialminister Annika Strandhäll (S).

Dagens PS - 13 jun 18 kl. 11:10

Klarna planerar att nyanställa 1.000

Det svenska fintechbolaget Klarna planerar att växa med 1.000 anställda under det kommande året, rapporterar Reuters. Bolaget har idag 2.

GöteborgsPosten - 07 jun 18 kl. 04:00

Nytt bostadsområde dubblas i storlek

Varbergs Bostad AB och byggnadsnämnden planerar nu för nära dubbelt så många bostäder som man sa från början på södra Sörse. Ett parkeringshus ska hålla nere hyrorna..

Computer Sweden - 21 maj 18 kl. 09:41

Trump fortsätter attackera Amazon – kräver att fraktavgifter dubblas


Amazon fortsätter vara ett rött skynke för president Donald Trump. Washington Post uppger nu att presidenten personligen krävt att den amerikanska posten dubblar fraktavgiften för Amazon och andra e-handelsbolag..

IDG - 21 maj 18 kl. 09:41

Trump fortsätter attackera Amazon – kräver att fraktavgifter dubblas


Amazon fortsätter vara ett rött skynke för president Donald Trump. Washington Post uppger nu att presidenten personligen krävt att den amerikanska posten dubblar fraktavgiften för Amazon och andra e-handelsbolag..

DI - 07 maj 18 kl. 10:58

Uppföljning: Jackpott i förorten

Köprådet för miljonprogramsförvaltaren blev riktigt bra med en avkastning långt över börsen. I analysen för ett år sedan skrev vi att aktien hade goda möjligheter att Dubblas på 3-4 års sikt. Och den prognosen gäller fortfarande..

PrivataAffärer - 30 apr 18 kl. 09:54

"Kursdubbling möjlig inom ett år för Oscar Properties"

Om Stockholms bostadsmarknad fortsätter att förbättras, något det kommer signaler på att det sakta sker, kan Oscar Properties aktie Dubblas under kommande tolv månader....

Affärsvärlden - 30 apr 18 kl. 10:07

Pareto: Oscar Properties aktie kan fördubblas i värde

Om Stockholms bostadsmarknad fortsätter att förbättras, något det kommer signaler på att det sakta sker, kan Oscar Properties aktie Dubblas under kommande tolv månader..

DI - 30 apr 18 kl. 09:47

Oscar Properties aktie kan fördubblas i värde, enligt Pareto

Om Stockholms bostadsmarknad fortsätter att förbättras, något det kommer signaler på att det sakta sker, kan Oscar Properties aktie Dubblas under kommande tolv månader..

Trelleborgs Allehanda - 12 apr 18 kl. 13:00

Vård: Fler sjuksköterskor ska utbildas i Trelleborg

Fler ska kunna utbilda sig närmare sin hemort. Från och med nästa höst Dubblas antalet platser på sjuksköterskeutbildningen i Trelleborg och i Ystad..

BT - 18 apr 18 kl. 06:17

Bidraget dubblas – men tandläkare skeptisk: ”Ingen märkbar effekt”

Regeringen fördubblar det allmänna tandvårdsbidraget. Syftet är att fler ska besöka tandläkaren regelbundet. Men tandläkaren Carl Norlin är ändå skeptisk.

VA - 17 apr 18 kl. 09:01

"Börsens nya bolag kan dubblas i värde – eller tappa allt"

Potentialen är skyhög, men också risken, lyder analytikerns dom..

Västerbottens Folkblad - 12 apr 18 kl. 06:30

[PLUS] Nu dubblas tandvårdsbidraget

Nu förDubblas tandvårdsbidraget – och som mest kan det ge en rabatt på 1 200 kronor. Men Ulf....

Länstidningen i Jämtland - 15 apr 18 kl. 11:30

Nu blir det billigare att gå till tandläkaren – så mycket höjs bidraget i dag

I dag Dubblas det allmänna tandvårdsbidraget, och blir nu upp till 600 kronor per år. Höjningen ska få fler att besöka tandläkaren..

GöteborgsPosten - 21 mar 18 kl. 11:48

Geely dubblar vinsten

Volvo Cars systermärke Geely ökar försäljningen ordentligt samtidigt som vinsten före skatt Dubblas. Framgångarna förklaras bland annat av högre priser och ett växande intresse för suv:ar i Kina..

GöteborgsPosten - 04 mar 18 kl. 06:00

Så vilseledde Trafikverket om Västlänkens kapacitet

Tack vare Västlänken Dubblas kapaciteten på Göteborgs centralstation, från dagens 675 ankomster och avgångar till 1125. Det påstår Trafikverket, lobbyister och toppolitiker. Nu kan GP avslöja att det inte stämmer..

GöteborgsPosten - 04 mar 18 kl. 06:00

Trafikverket medger missvisande siffror om Västlänkens kapacitet

Tack vare Västlänken Dubblas kapaciteten på Göteborgs centralstation, från dagens 675 ankomster och avgångar till 1125. Det påstår Trafikverket, lobbyister och toppolitiker. Nu kan GP avslöja att det inte stämmer..

DN - 06 feb 18 kl. 21:00

”På sikt kan kostnaden för personlig assistans dubblas”

DN DEBATT 7/2. Sedan 2010 beror den ökade kostnaden för den personliga assistansen på ett ökat antal assistanstimmar per person. Bakgrunden är att lagstiftningen har en vid målbild, men är otydlig som grund för beslutsfattandet.

Cornucopia - 23 feb 18 kl. 10:36

Försvarsmaktens perspektivstudie: 120 000 man år 2035

Försvarsmakten presenterade idag sin perspektivstudie för hur svenskt försvar ska utvecklas till år 2035 för att kunna möta hotet från Ryssland. Bland annat ska numerären nästan trefaldigas till 120 000 man främst via värnplikt, man ska ha fyra brigader, återupprätta 21 lokalförsvarsbataljoner utöver hemvärnet, tre sjöstridsflottiljer med 24 ytstridsfartyg och 18 fartyg för minröjning, fyra amfibiebataljoner, sex ubåtar i två ubåtsdivisioner, samt åtta stridsflygsdivisioner med 120 flygplan.
Arkivbild.

DI - 06 maj 18 kl. 11:47

Asian Development Bank: Indiens ekonomi kan dubblas på tio år

Asian Development Banks (ADC) chefsekonom Yasuyuki Sawada tror att Indiens ekonomi kan Dubblas på tio år. Det rapporterar Times of India. .

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 18 kl. 14:00

Högtryck för svårt sjuka

När syreupptagningen mer än Dubblas bygger kroppen nya kärl..

Dagens PS - 15 feb 18 kl. 09:21

Facebook kommer med två smarta högtalare i juli

Facebook uppges komma att släppa två smarta högtalare i juli 2018, enligt Digitimes som hänvisar till källor med insyn. De två produkterna går under kodnamnen Aloha och Fiona. Båda kommer med en tryckskärm på femton tum som tillhandahålls av LG.

Cornucopia - 11 feb 18 kl. 14:49

Stoppa statens skatteuttag på välfärden

Om inte staten beskattade välfärdsutförare - såväl offentliga som privata utförare - skulle vi kunna få dubbelt så många anställda lärare, läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, förskolelärare och äldrevårdspersonal. Nu när sosseriet vill "stoppa vinster i välfärden" är det betydligt mer akut att stoppa beskattningen av välfärden."Vårt mål - kommunism!

DI - 08 feb 18 kl. 13:08

Verkstadsbolaget ökar vinsten kraftigt - utdelningen nästan dubblas

Verkstadsbolaget Xano Industri redovisar ett resultat efter skatt på 42 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017 (9). Resultatet per aktie före utspädning uppgick till 3:07 kronor (0:66)..

DI - 02 feb 18 kl. 11:31

Lundin Petroleums utdelning imponerar inte på Credit Suisse

Credit Suisse låter sig inte imponeras av Lundin Petroleums utdelningsbeslut om 4 kronor per Lundin-aktie, eller totalt 175 miljoner dollar, som sedan minst ska Dubblas till 8 kronor per aktie, 350 miljoner dollar, från och med 2019. Det framgår av en analysuppdatering..

PrivataAffärer - 02 feb 18 kl. 11:32

Analys: Lundin Petroleums utdelning imponerar inte

Credit Suisse låter sig inte imponeras av Lundin Petroleums utdelningsbeslut om 4 kr per Lundin-aktie, eller totalt 175 miljoner dollar, som sedan minst ska Dubblas till 8 kr per aktie, 350 miljoner dollar, från och med 2019. Det framgår av en....

DI - 18 jan 18 kl. 12:24

Sparebank: Köp oljebolaget – aktien ska dubblas

Sparebank Markets inleder bevakning av oljeprospekteringsbolaget Maha Energy med köprekommendation och riktkurs 13 kronor. Det framgår av en analys..

DI - 18 jan 18 kl. 15:42

Analyshus: Lundinbolagets aktie ska dubblas

Att oljepriset stuckit i höjden under senare tid gör att det kanadensiska tungoljebolaget Black Pearl går från att vara enbart en överlevare till ett riktigt lönsamt oljebolag. Det menar Pareto Securities i en inledande analys med köprekommendation och riktkurs 14 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om tidigare på torsdagen..

Dagens PS - 16 jan 18 kl. 08:38

Cannabis lockar småsparare: ”En boom”

Det konstaterar Nordnets sparekonom Joakim Bornold. Tre av de sju mest nettohandlade utländska aktierna i år hos Nordnet är cannabisaktier, rapporterar Sveriges Radio och uppger att cannabisaktier på kort tid blivit en av de mest populära hos svenska småsparare. En dessa småsparare är Marina Trenkoska, och hon säger så här till SR: ”Jag tror att marknaden för medicinsk cannabis kommer att bli större och större, och det är skönt att investera i något som man vet vad det är och vad verksamheten går ut på”.

GöteborgsPosten - 23 okt 17 kl. 20:56

OB-tilläggen dubblas för vårdpersonal

På onsdag får vårdpersonalen i Västra Götalandsregionen dubbelt så mycket OB-tillägg för sitt nattarbete. För en anställd kan det handla om tusentals kronor i månaden. – Det blir ganska stor skillnad för den enskilde arbetstagaren, säger Regionsstyrelsens pressansvarige Max Törnqvist..

Cornucopia - 04 dec 17 kl. 12:27

Klickonomin och delningar i sociala medier

Ett antal personer i mina sociala nätverk har i egenskap av rasande eller kränkta delat en krönika från Aftonbladet av Linnea Claesson. Det är själva vitsen med krönikan - att den ska vara så idiotisk att lättkränkta delar den maximalt och den därmed får maximalt med klick. Det kan vara bra att påminna hur mycket Aftonbladet lever på just dessa delningar och att krönikörer är valda att provocera maximalt i den nya klickonomin.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 17 kl. 13:00

Byggstart för nya Villa Thalassa i vår – växer med 32 rum

Ägarna hoppas på snar byggstart så att verksamheten kan Dubblas..

Helsingborgs Dagblad - 18 dec 17 kl. 11:00

Dyrare mat på socialnämndens boenden

För vissa Dubblas avgiften till 100 kronor om dagen och maten går inte att välja bor..

GöteborgsPosten - 29 nov 17 kl. 05:00

Lika hopplöst förälskad – i musiken

Tomas Ledins nya krogshow Skarpt läge har gjort rent hus på Cirkus i Stockholm, och kommer till Rondo i Göteborg nästa år. Biljetterna har enligt arrangören sålts i rekordfart – snabbare än artisten och produktionen själv vågat hoppas på. Därför Dubblas nu speltiden, ända in i maj..

Sydsvenskan - 24 nov 17 kl. 09:06

Pistorius straff dubblas

Den paralympiske friidrottsstjärnan Oscar Pistorius straff skärps från sex år till 13 år och fem månader, uppger domstolen i Sydafrika. Åklagarna hade överklagat straffet eftersom de ansåg att det var för milt och nya förhör hölls i början av november..

Helsingborgs Dagblad - 24 nov 17 kl. 09:06

Pistorius straff dubblas

Den paralympiske friidrottsstjärnan Oscar Pistorius straff skärps från sex år till 13 år och fem månader, uppger domstolen i Sydafrika. Åklagarna hade överklagat straffet eftersom de ansåg att det var för milt och nya förhör hölls i början av november..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.