Drottninggatan

Thursday, 13 December, 20:50

Nyheter om Drottninggatan

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 21 nov 18 kl. 10:57

JUST NU: Fyra personer häktade för trippelmord

Ytterligare en misstänkt för trippelmordet på Drottninggatan i Malmö häktades av Malmö tingsrätt på onsdagen.Den 20-årige mannen häktades för medhjälp till mord. Mannen är den fjärde personen som nu sitter häktad för inblandning i det uppmärksammade ärendet..

NT - 21 nov 18 kl. 17:00

Fräck stöld i city – mitt på dagen

En kvinna blev bestulen på en mindre mängd kontanter på Drottninggatan..

DN - 01 nov 18 kl. 06:30

Johan Hilton: Vad rör sig i skallen på de som filmar vid katastrofplatser?

I en ny bok om terrordådet på Drottninggatan berättar flera ögonvittnen om hur amatörfotografer filmade svårt skadade människor och stod i vägen för räddningsarbetet..

Expressen - 20 nov 18 kl. 08:51

Ny misstänkt anhållen i trippelmordet i Malmö

Utredningen av trippelmordet på Drottninggatan i Malmö har på kort tid haft dramatiska framgångar. På lördagen greps och anhölls en femte man som misstänkt för medhjälp.Den 20-åring som på fredagen försattes på fri fot av tingsratten har på nytt anhållits..

Expressen - 16 nov 18 kl. 10:54

Misstänkt för tripplemord försatt på fri fot av tingsrätten

Första häktningsförhandlingen mot en av de tre män som misstänks för medhjälp till trippelmordet på Drottninggatan i Malmö har precis avslutats.Tingsrätten beslöt att den misstänkte skulle försättas på fri fot, skriver Sydsvenskan. .

UT - 20 nov 18 kl. 09:58

Lager 157 först med mobil självutcheckning

På torsdag öppnar Lager 157 en butik på Drottninggatan i Stockholm. Kunderna kommer att kunna använda sig av mobila självutcheckningskassor..

Skånskan - 19 nov 18 kl. 12:44

Pågående mordutredningar i Malmö

20 personer sitter häktade i tio aktiva mordutredningar. Här är hela listan.25 september 2016 – Censorsgatan – en 19-årig man avled, två personer häktade
4 mars 2017 – Ramels väg – en 23-årig man sköts till döds, tre personer är häktade.

Expressen - 21 okt 18 kl. 12:57

Terroroffret Saga Berlin möts av kärlek och hat

Hon är terroroffret som hamnade under lastbilen på Drottninggatan och drabbades av svåra hjärnskador.  Hon är också konstnären som mötts av både ilska och stöd efter ett konstprojekt med en graffitimålad simbassäng. Nu berättar Saga Berlin, 30, för första gången om dagen då Rakhmat Akilov förstörde hennes liv – och hur hon anser att samhället svek offren.

GöteborgsPosten - 30 nov 18 kl. 17:37

Trafiken flyter på Drottninggatan

Sedan augusti månad har den västra sidan av Drottninggatan varit avstängd..

Cornucopia - 17 nov 18 kl. 08:50

Terrorhotnivå 3 kvarstår - trots brittisk Sverige-varning - var vaksamma

Storbritannien har höjt sin varningsnivå för brittiska turister i Sverige till samma som för t ex Israel, Egypten eller Ryssland. I Sverige kvarstår officiellt fortfarande en hotnivå om 3 av 5. Kom ihåg att vaksamt lugn gäller för dig som privatperson, och var trygg i att terrordådet på Drottninggatan har lett till åtgärder hos berörda myndigheter.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 13:38

Släpps fri efter mordmisstankar – två häktas

På fredagen släpptes en av de tre häktade männen som suttit anhållna för trippelmordet på Drottninggatan i juni.
De två andra häktades.Det var i tisdags som tre unga män i 20-årsåldern anhölls misstänkta för delaktighet i morden på Drottninggatan den 18 juni.

Expressen - 15 nov 18 kl. 14:14

JUST NU: 20-åringar begärs häktade för trippelmordet

Tre män i 20-årsåldern bosatta i Lund har begärts häktade som misstänkta för medhjälp till trippelmordet på Drottninggatan i Malmö den 18 juni.En av dem misstänks också för grovt narkotikabrott..

Skånskan - 16 nov 18 kl. 12:40

Misstänkt mördare greps utomlands

MALMÖ En 20-årig man, som i förra veckan häktades i sin frånvaro för mordet på Lindängsplan den 21 juni, har gripits utomlands och förts till Sverige.
Brottet tros ha en koppling till trippelmordet på ett internetkafé vid Värnhem. Två män häktades under fredagen för medhjälp till detta mord.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 13:21

Häktas för mord på von Rosens väg

En 28-årig man häktades på fredagen för medhjälp till mordet på en 23-åring på von Rosens väg i somras. En 20-årig man sitter redan häktad misstänkt för att ha utfört mordet. Dådet tros ha en koppling till trippelmordet på Drottninggatan, som kan ha varit en hämnd för händelsen på von Rosens väg.

NSD - 13 nov 18 kl. 10:28

Ny restaurang: "Det har saknats i Boden"

För en vecka sedan slogs portarna upp till Bodens nya thairestaurang på Drottninggatan..

GöteborgsPosten - 12 nov 18 kl. 13:10

Vägarbeten påverkar trafiken i stan

På tisdag utförs arbeten på Klaffbron, medan en trafikomläggning på Drottninggatan påverkar trafiken från Odens parkeringshus de närmaste veckorna..

Expressen - 10 nov 18 kl. 12:01

Misstänkt tjuv greps på bar gärning

Den misstänkte tjuven kunde gripas med fingrarna i syltburken.Händelsen inträffade på Drottninggatan vid Fria Bad i Helsingborg på lördagen. .

SVT - 06 nov 18 kl. 10:07

Novelltävling ska hedra Ebba

11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan i Stockholm förra året. Hon gillade att skriva noveller, men många blev aldrig klara. För att hedra henne har Ebbas mamma tillsammans med SvD Junior utlyst en tävling där andra barn får skriva klart en av Ebbas noveller.

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 18 kl. 10:14

Drottninggatan öppnar sig

Efter ett år av stök rullar trafiken vid rådhuset igen..

NSD - 07 nov 18 kl. 09:47

Stans bästa butiksläge uthyres

Den 1 oktober flyttade Helena Johansson med Hemma hos Molly ut från sina lokaler på Drottninggatan..

DN - 06 nov 18 kl. 17:01

De kan få Stora journalistpriset

Kulturprofilen, Nya Karolinska och Drottninggatan. Fyra DN-medarbetare nomineras till Stora journalistpriset för sina granskningar och reportage..

Jönköpingsnytt - 05 nov 18 kl. 06:52

Drograttfull tjuv stoppades

En man i 20-årsåldern blev under natten till måndagen stoppad av polisen på Drottninggatan i Huskvarna. Mannen greps misstänks för drograttfylleri och stöld.
.

Expressen - 22 okt 18 kl. 19:41

Skakande vittnesmål i ny bok om terrorattentatet

Dödsångest, panik och overklighetskänslor.
I en ny bok berättar poliser, brandmän och andra ögonvittnen om sina upplevelser från terrordådet på Drottninggatan våren 2017.En av bokens två författare är själv polis och tjänstgjorde under attacken.

GöteborgsPosten - 21 nov 18 kl. 12:19

Asfaltjobbet igång på Drottninggatan

I dag startade asfalteringen av Drottninggatan i Trollhättan. Arbetet kommer att påverka trafik och boende..

Jönköpingsnytt - 27 okt 18 kl. 07:10

Här är kommunens plan för det gamla stadshuset

Uppmärksamma Huskvarnabor har märkt att det byggs upp väggar innanför fönstren mot Drottninggatan i gamla Huskvarna stadshus. Nu förklarar Jönköpings kommun vad som är på gång i den gamla byggnaden.
.

Expressen - 24 okt 18 kl. 14:50

Allt om domen mot konstnären Saga Berlin

Saga Berlin är en svensk uppmärksammad fotograf och konstnär.Hon är också ett av offren för terrordådet på Drottninggatan i Stockholm i april 2007, då hon skadades svårt.Här är bakgrunden till den uppmärksammade domen.

Skånskan - 13 nov 18 kl. 15:58

Tre anhållna för morden på Drottninggatan

Tre personer dödades och tre skadades i en skottlossning på Drottninggatan i somras. Nu har tre personer anhållits, misstänkta för delaktighet i morden.Det var den 18 juni som en bil körde förbi ett internetcafé på Drottninggatan.

NT - 22 okt 18 kl. 21:00

Slog höggravid kvinna till marken

När den höggravida kvinnan och hennes man kom gående på Drottninggatan angreps de av en 22-åring, som slog kvinnan till marken..

BT - 19 okt 18 kl. 15:53

Här eventvärvas stockholmare till nya Lager 157-butiken

Kön var på Drottninggatan i Stockholm lång då Lager 157 eventrekryterade till sin kommande butik på populära stråket..

Expressen - 13 aug 18 kl. 09:28

Ebbas pappa Stefans dröm: Bli förälder igen

11-åriga Ebba Åkerlund var mittpunkten i Stefans liv. När hon dödades i terrorattentatet på Drottninggatan föll Stefan in ett mörker och kämpar fortfarande med att hitta en mening med livet.I en intervju med Hemmets Journal berättar Stefan om sin dröm att återigen få bli pappa.

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 18 kl. 15:39

Nu får Drottninggatan sin mysbelysning

Efter krångel och förseningar är det nu dags för ljus i regnbågens alla färger..

DN - 05 okt 18 kl. 13:41

Konstnär riskerar fängelse – snart inleds rättegången

Tidigare i år vittnade konstnären Saga Berlin i rättegången mot Rakhmat Akilov om hur hon påverkats av terrordådet på Drottninggatan, där hon skadades allvarligt. Nu står hon själv åtalad för grov skadegörelse på Hägerstensbadet och riskerar upp till fyra års fängelse.  – Hennes liv är förstört och hon kommer ha men för livet..

UNT - 14 okt 18 kl. 07:21

Krossade fönster i centrala Uppsala

Krossade fönster längs Drottninggatan i centrala Uppsala..

SR - 13 okt 18 kl. 17:47

Inte mer pengar till ombud i terrorrättegång

De juridiska ombuden i rättegången om terrordådet på Drottninggatan får inte högre ersättning för arbetet de lade ner. Det har Svea Hovrätt beslutat. Hovrätten menar menar att ersättningen, i alla fall utom ett, var skälig..

Sydsvenskan - 13 okt 18 kl. 15:29

Man häktad för inblandning i trippelmord

En 32-årig man har häktats misstänkt för medhjälp till trippelmordet på Drottninggatan i Malmö i somras, rapporterar flera medier. – Han förnekar brott, säger mannens advokat Anders Lindstrand till Sydsvenskan. 32-åringen greps och anhölls i Göteborg i.

UNT - 13 okt 18 kl. 15:29

Man häktad för inblandning i trippelmord

En 32-årig man har häktats misstänkt för medhjälp till trippelmordet på Drottninggatan i Malmö i somras, rapporterar flera medier..

SmålandsPosten - 13 okt 18 kl. 15:29

Man häktad för inblandning i trippelmord

En 32-årig man har häktats misstänkt för medhjälp till trippelmordet på Drottninggatan i Malmö i somras, rapporterar flera medier. - Han förnekar brott, säger mannens advokat Anders Lindstrand till Sydsvenskan. 32-åringen greps och anhölls i Göteborg i torsdags.

Sydöstran - 13 okt 18 kl. 15:29

Man häktad för inblandning i trippelmord

En 32-årig man har häktats misstänkt för medhjälp till trippelmordet på Drottninggatan i Malmö i somras, rapporterar flera medier. - Han förnekar brott, säger mannens advokat Anders Lindstrand till Sydsvenskan. 32-åringen greps och anhölls i Göteborg i torsdags.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.