Droger

Thursday, 17 October, 04:37

Nyheter om Droger

Sortering: Relevans | Senaste
NSD - 25 sep 19 kl. 19:48

Sista chansen för stökiga tjejkvällarna

Droger, skadegörelse och övergrepp med barn som förövare och offer..

Skånskan - 25 sep 19 kl. 19:30

Kriminalvårdare söp på uppdrag

Malmö Kriminalvårdaren hade varit på tjänsteuppdrag utomlands för att avvisa en person från landet.
På återresan drack mannen, som hade en arbetsledande roll under uppdraget, sprit. Nu riskerar han disciplinär påföljd.

Sydsvenskan - 25 sep 19 kl. 15:47

Fiffi hittade inga droger på Järnåkraskolan

Polisen: ”Vi betar av skolorna för att kontrollera att det inte finns några narkotiska preparat”..

Skånskan - 24 sep 19 kl. 08:56

Triss i föreläsningar i kommunhuset

HÖRBY Under Anhörigveckan nästa vecka bjuds Hörbyborna på föreläsningar av Eric Löwenthal, Maja Ögren Andersson och Linda Brustad.Det är Anhörigföreningen i Hörby, Hörby kommun och ABF som arrangerar föreläsningarna, som är gratis och hålls i kommunhuset. Eric Löwenthal kommer till Hörby den 1 oktober och berättar om hur det är att vara pappa till en pojke med grav utvecklingsstörning.

Skånskan - 23 sep 19 kl. 17:29

Unga män dömda för rån

VELLINGE En 17-åring och en 20-åring döms för ett brutalt rån vid Vellinge ängar den 15 augusti. Två andra 20-åringar döms även de för ett brutalt rån på Norrevångsgatan mot tre 14-åringar ett par dagar tidigare.Två 20-åringar från Limhamn och Hjärup döms för att under kvällen den 8 augusti ha stulit mobiltelefoner, en keps, en jacka och ett par skor från tre 14-åringar i Vellinge.

Skånskan - 22 sep 19 kl. 16:00

Boende klagar på väsen vid aktivitetsparken

Sjöbo
Fastighetsbolaget Leny har fått in klagomål från boende i närheten av aktivitetsparken i Sjöbo.
I en skrivelse till kommunen slår bolaget fast att när belysningens släcks ner, blir det oväsen och mörkret drar till sig ”många konstiga typer”. Aktivitetsparken är tänkt att användas fram till 22.

Helsingborgs Dagblad - 22 sep 19 kl. 12:12

Sex gripna i drogtillslag i Indien

Sex myanmarier har gripits av indisk kustbevakning nära ögruppen Nikobarerna i Indiska oceanen. På deras båt hittades 1 160 kilo Droger värda motsvarande drygt 400 miljoner kronor, meddelar försvarsdepartementet i ett uttalande. Preliminära analyser av.

Sydsvenskan - 22 sep 19 kl. 12:12

Sex gripna i drogtillslag i Indien

Sex myanmarier har gripits av indisk kustbevakning nära ögruppen Nikobarerna i Indiska oceanen. På deras båt hittades 1 160 kilo Droger värda motsvarande drygt 400 miljoner kronor, meddelar försvarsdepartementet i ett uttalande. Preliminära analyser av.

GöteborgsPosten - 22 sep 19 kl. 12:13

Sex gripna i drogtillslag i Indien

Sex myanmarier har gripits av indisk kustbevakning nära ögruppen Nikobarerna i Indiska oceanen. På deras båt hittades 1 160 kilo Droger värda motsvarande drygt 400 miljoner kronor, meddelar försvarsdepartementet i ett uttalande..

Barometern - 03 okt 19 kl. 16:31

Svar på motion om droger

Vid bildningsnämndens senaste sammanträde behandlades en motion från Sverigedemokraterna som handlar om att söka efter Droger på kommunens skolor..

SVT - 20 sep 19 kl. 09:00

Sunshine Kitty: ”Inte Tove Los bästa verk”

Sex, Droger och destruktiv kärlek: En av Sveriges mest hajpade musikexporter och frispråkiga låtskrivare släpper sitt fjärde album. Men även om Tove Lo levererar en del nya pärlor så är Sunshine Kitty långt ifrån hennes bästa verk..

Sydöstran - 19 sep 19 kl. 19:14

Dags för kraftsamling mot droger

I våras bevíljades inte socialnämnden i Karlskrona ansvarsfrihet. Hela nämnden (13 ledamöter) fick underkänt av revisorer och kommunfullmäktige. Under 2018 blev underskottet nästan 78 miljoner kronor..

Corren - 19 sep 19 kl. 07:00

Kommunen lämnar nätverk mot droger

Linköpings kommun ska lämna ett internationellt nätverk som arbetar mot narkotika..

Sydöstran - 19 sep 19 kl. 06:00

Nya larm – kraftig ökning av våld och droger i Karlskrona

Under sommaren har droganvändandet bland ungdomar i Karlskrona ökat kraftigt. Det gäller även antalet fall av våld i nära relationer. Den dystra utvecklingen sätter stor press på socialförvaltningen som fått ett större inflöde av ärende – något som försämrat ekonomin med över 20 miljoner kronor på en månad..

Barometern - 19 sep 19 kl. 06:00

Ungdomar fast i riktad polisinsats mot narkotika

Ett 20-tal personer i Oskarshamns kommun är nu misstänkta för brott sedan polisen genomfört en större insats för att få bort narkotikan från gatan. – Tyvärr är det betydligt mer narkotika i omlopp och vi ser hur allt yngre personer snabbt börjar använda större mängder Droger, säger Fredrik Westerholm, gruppchef vid polisen i norra Kalmar län..

GöteborgsPosten - 18 sep 19 kl. 15:00

Snårigt om identitet i "Dr Jekyll och Mr Hyde"

Frågor om sociala avvikelser och Droger halkar mellan lagren på Teater Jaguar.

Skånskan - 18 sep 19 kl. 12:42

14-åring togs med cannabis

SVALÖV Polisens specialgrupp med inriktning på att hitta unga narkotikamissbrukare i Svalöv har gett resultat – igen.
För ett par veckor sedan beslagtogs en stort parti cannabis och under helgen gjordes ännu fler tillslag.Den här gången hittade polisen ett antal yngre personer i samhället, den yngsta bara 14 år.

NSD - 17 sep 19 kl. 16:10

Kraschade efter E4 – drogpåverkad

Med kroppen full av Droger körde den 20-åriga kvinnan rakt in i ett viltstängsel..

NSD - 16 sep 19 kl. 18:54

Polis varnar för farlig "ungdomstrend"

Tonåringar förvandlar vanlig deodorant till Droger..

YA - 30 sep 19 kl. 06:00

22-åring hade sju olika droger i kroppen

En 22-årig man visade sig ha spår av sju olika Droger i kroppen när han omhändertogs av polis. Nu åtalas han i Ystads tingsrätt för ringa narkotikabrott..

Nyan - 14 sep 19 kl. 10:06

Polisen haffade drogade bilförare

Under natten till lördagen haffade polisen tre drogpåverkade, körkortslösa bilförare som körde obesiktigade, oförsäkrade och avställda bilar med likaså drogpåverkade passagerare i bilarna. Två av passagerarna var minderåriga.
Polisrapporten över nattens händelser inleds i en allvarsam ton.

Expressen - 13 sep 19 kl. 22:40

Drogpåverkad kvinna bet sina farföräldrar – anhölls

En kvinna i 20-årsåldern anhölls tidigare veckan för grov misshandel.Kvinnan, som var påverkad av Droger, ska ha attackerat sin farmor och farfar i samband med ett besök.Enligt P4 Kronoberg fick farföräldrarna föras till sjukhus med bitskador..

Expressen - 13 sep 19 kl. 10:17

”Varför skulle jag inte ta kokain – är mitt liv”

LAS VEGAS. Han knockade Klytjko och hela boxningsvärlden när han tog alla tungviktsbälten 2015.Sedan sänkte Tyson Fury sig själv.

Expressen - 12 sep 19 kl. 17:02

Barnstjärnans förvandling efter stora sammanbrottet

Hon gick från barn- och ungdomsskådespelare i Hollywood, till ett tungt liv med Droger, kändisbråk och sammanbrott.Nu är Amanda Bynes tillbaka och visar upp sitt nya jag på ett nystartat Instagramkonto.I juni tog hon högskoleexamen – medan hon låg inne på en psykiatrisk klinik..

Skånskan - 12 sep 19 kl. 15:42

Kalsongman åtalas efter hitlerhälsning

Malmö I somras sprang en naken man iförd endast kalsonger runt i Rörsjöparken och hotade folk med ett vasst metallföremål. Nu åtalas mannen för hets mot folkgrupp och tre fall av olaga hot.Det var vid tiotiden en julikväll som polis larmades till Rörsjöparken.

Expressen - 11 sep 19 kl. 19:43

Unga männen sprider skräck – åtalas nu för mordförsök

Unga män har spridit skräck i Årsta i Stockholm – där våld, hot och Droger förekommit i området.Ungdomarna säger att torget i stadsdelen är ”deras” och på sociala medier har de visat upp sin kriminella livsstil, visar förundersökningen.Nu är tre av dem åtalade misstänkta för mordförsök på två ordningsvakter..

YA - 11 sep 19 kl. 06:00

Fängelse för bilfärd under påverkan av tio olika droger

Tack vare två män i bil kunde polisen få tag i bilföraren som vinglade fram under två mil förra sommaren. Då polisen var för långt borta följde vittnena efter den vingliga bilisten. Nu döms en 30-åring för olovlig körning, grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott..

Skånskan - 10 sep 19 kl. 16:56

Greps med tre kilo partydrog

Malmö En 33-årig EU-medborgare och en 20-årig norrman greps med tre kilo av partydrogen ketamin. Nu får de fleråriga fängelsestraff för narkotikasmuggling och utvisning på tio år.De två kom inresande i mars i år med buss över Öresundsbron.

Expressen - 10 sep 19 kl. 15:37

Ariana ger nyanlända en väg in i föreningslivet

MALMÖ. Ariana FC från Malmö vinner inte bara matcher.Klubben tar ett stort samhällsansvar.

Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 15:46

Poliser följde lukt till droger och vapen

Poliser som patrullerade i ett bostadsområde i Eskilstuna kände en konstig lukt och bestämde sig för att följa den. Nu döms en man i 20-årsåldern för innehav av Drogerna och vapnet som lukten ledde dem till, rapporterar Eskilstuna-Kuriren. De två polise.

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 19 kl. 15:46

Poliser följde lukt till droger och vapen

Poliser som patrullerade i ett bostadsområde i Eskilstuna kände en konstig lukt och bestämde sig för att följa den. Nu döms en man i 20-årsåldern för innehav av Drogerna och vapnet som lukten ledde dem till, rapporterar Eskilstuna-Kuriren. De två polise.

UNT - 10 sep 19 kl. 15:46

Poliser följde lukt till droger och vapen

Poliser som patrullerade i ett bostadsområde i Eskilstuna kände en konstig lukt och bestämde sig för att följa den..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.