Dom

Friday, 21 September, 17:59

Nyheter om Dom

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 31 aug 18 kl. 15:01

Misshandlade dotter – döms

eslöv En Eslövsbo döms till villkorlig Dom och samhällstjänst för att ha misshandlat sin dotter.Enligt Domen i Lunds tingsrätt var pappan irriterad på sin dotter för att hon kom hem sent på kvällarna och umgicks med fel personer när hon hade ett jobb att tänka på.
En dag förra året blev det bråk när dottern kom hem på kvällen.

YLE - 01 sep 18 kl. 14:31

Knivmannen i Åbo överklagar sin dom till hovrätten

Abderahman Bouanane överklagar sin terrorDom till hovrätten. Enligt Egentliga Finlands tingsrätt så lämnades överklagan in på fredag, vilket också var sista möjliga dagen att överklaga Domen..

DN - 28 aug 18 kl. 11:05

Tidigare Malmöspelaren döms för våldtäkt mot barn

Hovrätten fastställer tingsrättens Dom mot den tidigare allsvenske fotbollspelaren..

GöteborgsPosten - 01 sep 18 kl. 07:00

Ensamhet borde vara en valfråga

Ingalill Sundhage: Dom flesta av oss har ett behov av att finnas i ett sammanhang och har ett socialt behov..

Skånskan - 31 aug 18 kl. 16:52

39-åring smugglade tio kilo cannabis – får fängelse

Malmö Ett flerårigt fängelsestraffet blev Domen för den 39-åring som smugglade knark från Nederländerna till Helsingborg.Sedan den sjunde april 2018 har en 39-årig man hemmahörande i Helsingborg suttit frihetsberövad efter att ha gripits i Helsingborg misstänkt för knarksmuggling.
I den nu dömde 39-årige tvåbarnspappan namn anlände det ett paket till postterminalen på Toftanäs i Malmö den fjärde april.

Trelleborgs Allehanda - 01 sep 18 kl. 00:01

Från rädsla är steget kort till hat

För några år sedan flydde tusentals människor mot Europa från främst Syrien, Afghanistan, Somalia och Eritrea. Många av Dom va minderåriga och flydde utan sina familjer..

UT - 01 sep 18 kl. 00:00

Insändare/MP: Öronen är kvar – och ögonen

Tobias Torsborn undrar om mina öron är kvar (UT 25/8). Kan upplysa om att det är Dom. Däremot kan det behöva klargöras en del saker..

Mobil - 31 aug 18 kl. 11:03

Apple får nej till att göra om rättegången mot Virnet X

Tidigare i föll en Dom mot Apple som innebär att man måste betala motsvarande 4,6 miljarder kronor i skadestånd till patentbolaget Virnet X. Apple har sedan dess försökt få rättegången omgjord, men nu har distriktsDomstolen i Texas sagt nej till den saken..

DN - 31 aug 18 kl. 18:27

Efterlyst Laxårymling överklagar morddom

Den morddömde 25-åringen rymde från en fångtransport utanför Laxå i juli och är sedan dess internationellt efterlyst. På flykt har han ändå lyckats överklaga sin Dom till Högsta Domstolen.  – Som du säkert förstår kan jag inte alls uttala mig om min kontakt med min klient, säger advokaten Roba Azzam till nyhetsbyrån Siren.

Nya Wermlands Tidningen - 31 aug 18 kl. 10:53

Dömd för bidragsbrott och olovlig körning

En kvinna i 35-årsåldern dömdes vid Örebro tingsrätt till villkorlig Dom och dagsböter på 6 400 kronor för bidragsbrott och olovlig körning..

Dagen - 31 aug 18 kl. 10:34

Många gillar krav på handskakning

6 av 10 svenskar anser att en anställd av religiösa skäl inte kan neka att skaka hand. På tvärs mot en färsk Dom i ArbetsDomstolen..

Dagen - 31 aug 18 kl. 10:34

Många gillar krav på handskakning

6 av 10 svenskar anser att en anställd av religiösa skäl inte kan neka att skaka hand. På tvärs mot en färsk Dom i ArbetsDomstolen..

Skånskan - 29 aug 18 kl. 14:00

Komikerduons tv-serie en fiktiv humorsaga

Podd­makarna och ti­digare Tan­ke­smed­jan-pro­gram­le­da­rna Dilan Apak och Moa Lundqvist började skriva ma­nus för en tv-se­rie för tre år se­dan. Un­der fyra in­ten­siva vec­kor i våras spelades se­rien in i de­ras lä­gen­het i Malmö och den 15 ok­to­ber har den pre­mi­är på SVT. Men re­dan på fre­dag kan man se första av­snittet av Sagan om Dilan och Moa, en av pro­gram­punkterna på Lund Com­e­dy Festival.

GöteborgsPosten - 30 aug 18 kl. 14:13

Snickare döms för att använt knark och haft dynamit hemma

I en poliskontroll misstänkte polisen att mannen använt narkotika. I snickarens bostad hittades både knark och sprängämnen. Nu döms mannen till villkorlig Dom och samhällstjänst i 100 timmar..

SmålandsPosten - 29 aug 18 kl. 15:00

Dom: Fängelse för garagevåldtäkt

Den 42-årige man som åtalades för våldtäkt mot en kvinna i ett parkeringsgarage i Växjö tidigare i år har nu dömts till fängelse..

Dagensanalys.se - 30 aug 18 kl. 08:12

Spelar egentligen Ads.txt någon roll?

Ads.txt lanserades av IAB. Sedan dess har tusentals aktörer gått med på att inkludera Ads.

GöteborgsPosten - 30 aug 18 kl. 11:50

Snickare döms för att använt knark och haft dynamit hemma

I en poliskontroll misstänkte polisen att mannen använt narkotika. I snickarens bostad hittades både knark och sprängämnen. Nu döms mannen till villkorlig Dom och samhällstjänst i 100 timmar..

DN - 05 sep 18 kl. 09:51

Nazist ska ha kartlagt journalister – dom i dag

En aktiv nazist i Sundsvall, som åtalats för bland annat för förberedelse till mord och grovt vapenbrott, får sin Dom under onsdagen. Den 48-årige mannen ska bland annat ha samlat uppgifter om två journalister och förvarat ett stort antal vapen och vapendelar samt kommunikationsutrustning och störsändare..

Nyan - 29 aug 18 kl. 19:00

Dagsböter för bortförande av barn

Dom har nu fallit mot den kvinna som rest med sitt barn till ett utomeuropeiskt land utan faderns vetskap eller samtycke. Nyan har tidigare berättat om rättegångsbehandlingen av ärendet. Tingsrätten fann att kvinnan gjort sig skyldig till bortförande av barn och hon döms att betala 80 dagsböter om totalt 640 euro.

DN - 07 sep 18 kl. 16:10

Stefan Lisinski: En dom som kommer att väcka debatt

KOMMENTAR. Att Esa Teittinen skulle gå helt fri var väntat. Men det är också lätt att förstå varför han själv inte känner sig rentvådd efter denna Dom.

Skånskan - 27 aug 18 kl. 11:40

Stort nar­ko­ti­ka­mål över­klagas till HD

MALMÖ/STOCKHOLM Riksåklagaren vill att Högsta Dom­stolen, HD, prövar om en ku­rirs smugg­ling av 775 kilo nar­ko­ti­ka till landet ska leda till en strängare på­följd än fäng­el­se i sju år.
Den 63-åri­ge ku­riren greps av tullen på Ler­nac­ken i mars för­ra året.Det var vid 03.

Sydöstran - 27 aug 18 kl. 17:48

Sjukvård är en mänsklig rättighet

Såklart det blir en gräddfil när folk med pengar kan köpa sig fortare fram i kön. Så när alliansen åter igen slår ett slag för privata sjukförsäkringar är det våra mänskliga rättigheter Dom tullar på..

BT - 29 aug 18 kl. 12:00

”Med åren blev det alltmer ett företag och allt mindre min familj”

“På det här företaget är vi som en stor familj” kan man ibland få höra en entusiastisk företagsledare proklamera. Jag brukar önska Dom lycka till med en förhoppning om att det snart ska gå över. Been there, done that..

Sydsvenskan - 28 aug 18 kl. 08:59

NMR-förbud uppe i hovrätten i Finland

Finländska polisen vill att organisationen läggs ned, vilket också blev utfallet i en Dom..

Uppsalanyheter.se - 16 aug 18 kl. 01:50

Recension: Kören Afro tog Elvis i Parksnäckan till nya höjder

Recension: För 16 året anordnade Kent Wennman konserten Elvis i Parksnäckan. Förutom den ihärdige Elvis-älskaren Wennman och hans fantastiska band lyfte kvällens gästartister, kören Afro, konserten till oanade höjder. För 16 året anordnade Kent Wennman konserten Elvis i Parksnäckan.

Nya Wermlands Tidningen - 28 aug 18 kl. 20:06

Fastställer dom om grov vårdslöshet i trafik

Den man som i april dömdes i tingsrätten för grov vårdslöshet i trafik, överklagade beslutet..

Expressen - 24 aug 18 kl. 11:03

Esa Teittinen, 62, släpps fri – efter åtta år i fängelse

Esa Teittinen, 62, dömdes för mordet på sin vän som hittades mystiskt drunknad i ett badkar i Stockholm. Nu släpps han fri i väntan på Dom – vilket tyder på att han kommer att frias. – Det känns helt underbart, jag har nära till gråt, säger Esa Teittinens försvarsadvokat, Marko Tuhkanen, till SVT.

UT - 28 aug 18 kl. 16:34

Dom: Ung kvinna missade mönstring – så blev straffet

Den unga ulricehamnskvinnan var kallad till mönstring i mars i år. Men på grund av personliga skäl missade hon tillfället. Nu har Borås tingsrätt dömt henne till böter..

GöteborgsPosten - 28 aug 18 kl. 14:46

Alla är missnöjda med utpressningsdom

Efter den långdragna utpressningen och det brutala knivöverfallet i affärsinnehavarens hem i vintras vill alla parter att tingsrättens Dom ändras..

GöteborgsPosten - 28 aug 18 kl. 11:11

Hovrätten fastställer Sarfos dom

Även hovrätten dömer den allsvenske fotbollsspelaren Kingsley Sarfo för två fall av våldtäkt mot barn. Malmö FF-spelaren ska även betala ett skadestånd..

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 18 kl. 08:59

NMR-förbud uppe i hovrätten i Finland

Hovrätten i finländska Åbo tar nu upp polisens omdiskuterade krav på ett förbud mot den nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen (NMR). Finländska polisen vill att NMR läggs ned, vilket också blev utfallet i en Dom i Birkalands tingsrätt i h.

SVT - 28 aug 18 kl. 08:04

Hovrättsdom mot våldtäktsdömd fotbollsspelare

Den allsvenske fotbollsspelaren dömdes i somras till fängelse i två år och åtta månader för två fall av våldtäkt mot barn. Spelaren överklagade Domen och i dag kommer hovrätten med sin Dom..

GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 07:00

Målvakterna som ska ta platsen bakom Lukic

Utlåningen av Kristoffer Björk skapar plats bakom Stojan Lukic i Öis-målet. De som ska fylla den platsen är artonåringarna Oskar Blank och Hjalmar Bäckström.
– Det är jävligt kul.

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 18 kl. 05:30

Hovrättsdom mot våldtäktsdömd fotbollsspelare

Den allsvenske fotbollsspelaren dömdes i somras till fängelse i två år och åtta månader för två fall av våldtäkt mot barn. Spelaren överklagade Domen och i dag kommer hovrätten med sin Dom. Mannen har nekat till brott helt och hållet.

Sydsvenskan - 28 aug 18 kl. 05:30

Hovrättsdom mot våldtäktsdömd fotbollsspelare

Den allsvenske fotbollsspelaren dömdes i somras till fängelse i två år och åtta månader för två fall av våldtäkt mot barn. Spelaren överklagade Domen och i dag kommer hovrätten med sin Dom. Mannen har nekat till brott helt och hållet.

BT - 28 aug 18 kl. 05:30

Hovrättsdom mot våldtäktsdömd fotbollsspelare

Den allsvenske fotbollsspelaren dömdes i somras till fängelse i två år och åtta månader för två fall av våldtäkt mot barn. Spelaren överklagade Domen och i dag kommer hovrätten med sin Dom. Mannen har nekat till brott helt och hållet.

SmålandsPosten - 28 aug 18 kl. 05:30

Hovrättsdom mot våldtäktsdömd fotbollsspelare

Den allsvenske fotbollsspelaren dömdes i somras till fängelse i två år och åtta månader för två fall av våldtäkt mot barn. Spelaren överklagade Domen och i dag kommer hovrätten med sin Dom. Mannen har nekat till brott helt och hållet.

Barometern - 28 aug 18 kl. 05:30

Hovrättsdom mot våldtäktsdömd fotbollsspelare

Den allsvenske fotbollsspelaren dömdes i somras till fängelse i två år och åtta månader för två fall av våldtäkt mot barn. Spelaren överklagade Domen och i dag kommer hovrätten med sin Dom. Mannen har nekat till brott helt och hållet.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.