Dan

Tuesday, 18 February, 17:54

Nyheter om Dan

Sortering: Relevans | Senaste
UNT - 29 jan 20 kl. 18:04

"Vi kommer inte undan att säga 'indian'"

I Sverige är det svårt att komma unDan ordet "indian" skriver Dan Jibréus..

Skånskan - 29 jan 20 kl. 16:26

Arbetsro åt parterna

I december presenterade PTK, LO och Svenskt Näringsliv ramarna för fortsatta förhandlingar om flexibilitet och trygghet på arbetsmarknaden. Nu behöver de arbetsro. För ett år seDan kom januariavtalet och en utredning om att förändra arbetsrätten tillsattes.

Dagens Media - 29 jan 20 kl. 14:23

Expressens kommersiella chef lämnar

Dan Edström, kommersiell chef på Expressen, slutar. Efter två decennier på tidningen ska han börja jobba för Centerpartiet..

Dagens Media - 29 jan 20 kl. 14:23

Expressen Premiums kommersiella chef lämnar

Dan Edström, kommersiell chef på Expressen Premium, slutar. Efter två decennier på tidningen ska han börja jobba för Centerpartiet..

Datormagazin - 29 jan 20 kl. 12:41

Enpass – en mångsidig lösenordshanterare

Om man rör sig vant mellan Mac, Linux, Android, IOS och Windows är det bra att kunna synkronisera sina lösenord mellan plattformarna. Enpass är en såDan..

Nyan - 29 jan 20 kl. 13:04

Makrillos skriver på för IFK

FOTBOLL. Testspelaren Peter Makrillos, 24, har skrivit på ett ettårigt avtal med IFK Mariehamn.
– Peter övertygade oss under träningarna och i matchen mot FC Inter, förklarar IFK:s klubbdirektör Peter Mattsson.

PrivataAffärer - 29 jan 20 kl. 07:02

Så ska Eniro undvika rekonstruktion

Planen baseras på att de konvertibler och obligationer som finns i bolaget omvandlas till en ny typ av preferensaktier, med etiketten serie A. Om planen går i lås kommer dessa preferensaktier utgöra 90,5 procent av alla aktier och röster i bolaget. Preferensaktierna kommer enligt förslaget vidare ha företrädesrätt till vinstutdelning och till utbetalning vid likvidation framför stamaktier och befintliga preferensaktier upp till ett belopp om cirka 1 miljard kronor samt 6,25 procent årlig avkastning på detta belopp.

Skånskan - 28 jan 20 kl. 20:30

Han stod inte ut med musiken på gymet

KRÄSEN. – Det verkar som om många med mig tycker att en av de största utmaningarna med att gå på gym är att stå ut med musiken.
Daniel Hansson fick starkt gensvar – även internationellt – när Malmö Akademiska Kör och Orkester, som han leder, nyligen presenterade en spellista med klassisk musik att lyssna på när man tränar.

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 20 kl. 13:36

Köll stoppas från Kinatävling

Fartåkaren Alexander Köll stoppas från att tävla i alpina världscupen i Kina på grund av Coronaviruset. – Störtlopp är viktigt, men inte så viktigt, säger alpinchefen Tommy Eliasson Winter till Aftonbladet. Det är på inråDan av landslagsläkaren Jakob Sw.

Sydsvenskan - 28 jan 20 kl. 13:36

Köll stoppas från Kinatävling

Fartåkaren Alexander Köll stoppas från att tävla i alpina världscupen i Kina på grund av Coronaviruset. – Störtlopp är viktigt, men inte så viktigt, säger alpinchefen Tommy Eliasson Winter till Aftonbladet. Det är på inråDan av landslagsläkaren Jakob Sw.

Skånskan - 28 jan 20 kl. 12:30

Efterlyser en policy för reklam vid vägar

STAFFANSTORP Stora reklamskyltar på lastbilssläp på åkermark intill stora vägar är ett problem, tycker Carina Dilton (S) i Staffanstorp.Men hennes motion där hon efterlyser regler och en policy i kommunen för såDan skyltning fick inte gehör hos den styrande M- och SD-majoriteten. Det blev avslag på motionen när den nyligen behandlades i kommunstyrelsens arbetsutskott.

Skånskan - 28 jan 20 kl. 11:30

Tar strid för fisket i Ringsjön

Gamla Bo Han var en av experterna som användes som bollplank när trålningen av vitfisk satte igång i Ringsjön 2005. Professorn Lars–Anders Hansson hoppas att reduktionsfisket fortsätter.
– Med rätt åtgärder kan Ringsjön ge mångmiljoninkomster till kommunerna runt sjön, säger han.

Blekinge Läns tidning - 28 jan 20 kl. 11:40

Ännu en S-ordförande beklagar beslutet

Jämshögs S-förenings ordförande Dan Orvregren beklagar Jan Björkmans besked. Nu hoppas han att partiet kan enas..

YLE - 28 jan 20 kl. 09:02

Jacqueline Habiyakare kämpar för att få sin affär i Gammelbacka köpcentrum att gå runt: "Många har problem att hitta hit"

Då stadsdirektören besökte Gammelbacka förra veckan påpekade en del invånare att många av byggnaderna i stadsdelen börjar ha problem för att de är gamla. Köpcentret är en såDan byggnad..

Skånskan - 28 jan 20 kl. 09:27

Positiv chock att bli omgjord i Gokväll

OMGJORD. En positiv chock. Så säger Malin Nivåker Lundström att hon upplevde det när spegeln vändes i SVT:s Gokväll och hon fick se sitt nya omgjorda jag.

Skånskan - 26 jan 20 kl. 17:49

UD avråder från utresa till virusdrabbad provins

Inrikes Utrikesdepartementet (UD) utlyste på söndagseftermiddagen en avråDan från att resa till Hubei-provinsen i centrala Kina på grund coronavirus-utbrottet.Virusutbrottet tros ha sitt ursprung i miljonstaden Wuhan, som ligger i Hubei-provinsen, där också flest bekräftade fall rapporterats. Kinesiska myndigheter har seDan den 23 januari stoppat in- och utresor från Wuhan och liknande restriktioner har seDan dess införts för ytterligare städer i provinsen.

Blekinge Läns tidning - 27 jan 20 kl. 19:10

Sådan far och mor, sådana barn...

Först kom pappas flicka Ellinor. Och seDan Jonathan, som också är på pricken lik sin far. Men några månader senare kan Malin och Daniel Finnman i Fågelmara bara konstatera att det inte kan råda någon tvekan om att de båda är sina barns föräldrar..

YA - 27 jan 20 kl. 17:00

Sparbanken Syd flyttar ut ur anrik fastighet – hyr in sig i ny lokal på Centralgatan

Nästa höst får Sparbanken Syds kunder ta sig till Centralgatan istället för det så kallade sparbankshuset på Torget. – Det känns så klart lite vemodigt att lämna en såDan anrik lokal där vi trivts seDan 1908, säger Emma Lefdal, kommunikationschef på Sparbanken Syd..

Skånskan - 27 jan 20 kl. 13:44

Hittade pistol ammunition

Malmö Vid en rutinkontroll av en fastighet i västra Malmö hittade polisen en pistol och passande ammunition.
Det var på fredagseftermiddagen som en patrull gjorde fyndet som rubriceras som misstanke om synnerligen grovt vapenbrott.
– Vi gör såDan här kontroller i trapphus och källare varje dag, ibland med hundar som får sniffa av området, säger Nils Norling, presstalesperson på Malmöpolisen.

SVT - 27 jan 20 kl. 09:44

Spring Uje, spring hyllades på Göteborgs filmfestival: ”Aldrig upplevt sådan eufori”

Göteborgs filmfestival pågår för fullt. På plats finns Kulturnyheternas filmkritiker Fredrik Sahlin och enligt honom peakade festivalen reDan under söndagskvällen i samband med visningen av Uje Brandelius och Henrik Schyfferts komedi Spring Uje, spring. – Den fick en stående ovation som höll på hur länge som helst, säger han..

Vagabond - 27 jan 20 kl. 09:00

Kina: UD avråder från resor till Hubeiprovinsen

På söndagen den 26 januari gick Utrikesdepartementet ut med en avråDan från icke-nödvändiga resor till Hubei-provinsen på grund av utbrottet av coronavisuset. Dessutom avråder man besök till marknader i Kina där djur förekommer..

Skånskan - 27 jan 20 kl. 05:00

Populärt sportfiske har bommat igen

HÖRBY Vid årsskiftet upphörde sportfisket i populära Bjeverödsdammarna utanför Hörby. Arrendatorn Conny Lack tvingades kasta in handduken seDan Stiftelsen Skånska Landskap vägrat förlänga kontraktet.
– Det känns bittert.

Expressen - 25 jan 20 kl. 18:28

Skrällvinst i storloppet Prix de Luxembourg

Tioårige valacken Anzi des Liards imponerade stort när han skrällde i Prix de Luxembourg Dan före Dan på Vincennes..

Sydöstran - 26 jan 20 kl. 15:00

Näsumsbor kallas till storträff om byn

Alla Näsumsbor kan räkna med att en inbjuDan dimper ner i brevlåDan inom kort. Ett stormöte om orten är i annalkande..

Länstidningen i Jämtland - 26 jan 20 kl. 13:55

Storslam för Oscar Berglund på travgalan i Östersund – tog hem tre priser

Lördagskvällen blev en lyckad såDan för travtränaren Oscar Berglund. På travgalan i Östersund tog....

ÖstersundsPosten - 26 jan 20 kl. 13:55

Storslam för Oscar Berglund på travgalan i Östersund – tog hem tre priser

Lördagskvällen blev en lyckad såDan för travtränaren Oscar Berglund. På travgalan i Östersund tog....

Kristianstadsbladet - 25 jan 20 kl. 17:40

Nyförvärvet tvåmålsskytt i hemmadebuten

Debut på hemmaplan, två mål och nyttig på flera positioner. Det har onekligen börjat bra för Kristianstads DFF:s nyförvärv Therese Sessy Åsland. Norskan tog chansen och levererade när Malmö FF:s nystartade damlag kom på besök med stor publik.

Skånskan - 25 jan 20 kl. 11:30

Spritkineserna ser bara problem

krönika Hur länge till ska vi vänta på att gårdsförsäljningen av det skånska vinet blir av? Då och då ser jag optimistiska rapporter passera förbi i mediabruset. Möjligheten till en väl kontrollerad (= certifiering!

Sydsvenskan - 25 jan 20 kl. 08:33

Nu utreds frågan om en simhall i de östra kommundelarna

Var kan en såDan hall placeras och hur ska den finansieras?.

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 20 kl. 08:51

Senator vill häva sekretess kring Khashoggi

Den amerikanske senatorn Ron Wyden försöker tvinga USA:s underrättelsetjänst att släppa information om mordet på Jamal Khashoggi. Demokraten åberopar senatens rätt att häva sekretess. Enligt lagen skulle en såDan rapport kring händelsen reDan ha släppts.

Sydsvenskan - 25 jan 20 kl. 08:51

Senator vill häva sekretess kring Khashoggi

Den amerikanske senatorn Ron Wyden försöker tvinga USA:s underrättelsetjänst att släppa information om mordet på Jamal Khashoggi. Demokraten åberopar senatens rätt att häva sekretess. Enligt lagen skulle en såDan rapport kring händelsen reDan ha släppts.

SVT - 25 jan 20 kl. 09:02

Läkare varnar för blodprov som undersöker kvinnors ägg

Privata företag erbjuder kvinnor att undersöka sina äggreserver mot betalning – genom ett enkelt blodprov. Men nu varnar flera läkare för att lägga för stor vikt vid resultaten, eftersom det riskerar att vagga in kvinnor i falsk trygghet kring sin fertilitet – eller skrämma upp dem i onöDan..

Jönköpingsnytt - 24 jan 20 kl. 21:24

Stars tog viktiga poäng – efter stark avslutning

Att resa hem tomhänt från Umeå är inte bara en jobbig resa, utan även en lång såDan. Inför sista perioden såg det ut som att Wetterbygden Stars skulle få göra just det, resa hem tomhänta. Men en stark avslutning såg till att utfallet blev annorlunda.

SVT - 24 jan 20 kl. 19:40

Mark Levengood: ”Mamma glömde berätta att jag skulle börja skolan”

I Skavlan berättar Mark Levengood, programledare, om sin uppväxt med en mamma som enligt honom var oansvarig när det kom till hushåll – men väldigt ansvarig när det kom till att älska sina barn. – Hela min uppväxt var såDan, allt bara flöt, säger han..

Skånskan - 24 jan 20 kl. 17:19

Bil på service var på nattklubbstur

Kävlinge När mannen hämtade tjänstebilen från servicen reagerade han över hack i lacken. Körjournalen visade att bilen tagit en nattlig tur till Malmö med besök på nattklubbar. Nu döms en serviceman för olovligt brukande.

Skånskan - 24 jan 20 kl. 13:30

Sparkade på brevlåda och bil

Tjörnarp Ett ungdomsgäng ställde till med oreda i Tjörnarp i torsdags kväll. Vid 21.15-tiden såg ett vittne hur fyra okända gärningsmän i åldern 15 till 20 år sparkade sönder en brevlåda inklusive stolpen som låDan satt i.

Vestmanlands Läns Tidning - 05 feb 20 kl. 16:47

Dan Beutler gör comeback efter dopningsdomen: ”Bröt nästan ihop”

Handbollsmålvakten Dan Beutler från Hallstahammar blev i mars förra året avstängd efter att ha....


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.