Döttrarna

Tuesday, 26 March, 07:00

Nyheter om Döttrarna

Sortering: Relevans | Senaste
Trelleborgs Allehanda - 26 feb 19 kl. 00:01

Till minne av Sven-Gunnar Berglind

Sven-Gunnar Berglind, Trelleborg, har avlidit i en ålder av 80 år. Hans närmaste är hustrun Kerstin samt Döttrarna Anna, Karin och Eva med familjer..

Expressen - 24 feb 19 kl. 14:15

”Lill-Babs” får en plats på Arlanda

Barbro ”Lill-Babs” Svensson får en egen plats på Arlanda.Döttrarna berättar om känslorna kring hyllningen.– Jag var inte beredd på att det skulle bli så känsligt, säger Kristin Kaspersen..

Sydsvenskan - 21 feb 19 kl. 12:42

Döttrarna: Lill-Babs hedras i ny utställning

Artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson, som avled under våren 2018, kommer att hedras med en utställning i hembygden Järvsö, skriver hennes tre döttrar Malin, Kristin och Monica på Instagram. "Vi är så tacksamma för er kärlek till mamma och den kärlek ni.

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 19 kl. 12:42

Döttrarna: Lill-Babs hedras i ny utställning

Artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson, som avled under våren 2018, kommer att hedras med en utställning i hembygden Järvsö, skriver hennes tre döttrar Malin, Kristin och Monica på Instagram. "Vi är så tacksamma för er kärlek till mamma och den kärlek ni.

GöteborgsPosten - 21 feb 19 kl. 12:43

Döttrarna: Lill-Babs hedras i ny utställning

Artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson, som avled under våren 2018, kommer att hedras med en utställning i hembygden Järvsö, skriver hennes tre döttrar Malin, Kristin och Monica på Instagram..

GöteborgsPosten - 21 feb 19 kl. 12:43

Döttrarna: Lill-Babs hedras i ny utställning

Artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson, som avled under våren 2018, kommer att hedras med en utställning i hembygden Järvsö, skriver hennes tre döttrar Malin, Kristin och Monica på Instagram..

Expressen - 26 jan 19 kl. 17:06

”Många saker som gör honom väldigt speciell”

SAN JOSE. Henrik Lundqvist gör sin femte All Star-match på lördagskvällen och nu spelar han mest för sin familj.Henke har hustrun Therese och Döttrarna Charlise, 6, och Juli, 3,5, på plats här i San Jose.

Expressen - 17 feb 19 kl. 15:39

Pappan kritiseras – efter missen med döttrarna

Att se skillnad på enäggstvillingar kan vara svårt för utomstående. Men tydliggen också för närstående. 35-årige pappan Simon Hooper erkänner i ett instagraminlägg att han ibland inte vet vem som är vem av sina tvillingdöttrar.

Sydsvenskan - 02 feb 19 kl. 12:00

Det började brinna på åtta ställen i lägenheten – mamman åtalas

De fyra Döttrarna hann ut och ingen skadade sig..

Skånskan - 03 feb 19 kl. 17:43

Vintersport i Stadsparken

Lund Distriktsmästerskapet i sprint fick ställas in, men Barnens vasalopp kunde genomföras som planerat i Stadsparken.
Efteråt var det fritt fram för de vuxna att testa sina skidåkartalanger.– Det är lite att göra, en del vänder till exempel skidorna bak-och-fram, sade utrustningsexperten Hanna Dahlgren från Ski Team Skåne, som tillsammans med Vinterlund stod för arrangemanget.

Expressen - 06 jan 19 kl. 14:30

Linnéa och Anders lämnade allt för att segla över Atlanten

Ekorrhjulet snurrade fortare och fortare och förskolehämtningarna varvades med jobb och stress.Då tog Linnéa och Anders Thornblad Döttrarna på en långsegling över Atlanten.– Det är lyxigt att få så här mycket tid med sina barn, men när Anders fot svullnade upp ville jag bara sälja båten och flyga hem, säger Linnéa Thornblad..

Skånskan - 15 jan 19 kl. 11:27

Barn hölls fångna på skönhetssalong

Malmö Döttrarna skulle få make up och håruppsättningar på en skönhetssalong. Mamman betalade i förskott, men när pappan skulle hämta vägrade salongen att släppa ut flickorna innan de fick mer betalt.Barnen hölls fångna i en cirka en halvtimme.

Expressen - 13 jan 19 kl. 17:39

Elvis dotter riskerar förlora 10-åriga tvillingdöttrarna

Kokain och 80 piller – dagligen.Rockdottern Lisa Marie Presleys drogmissbruk var betydligt allvarligare än vad som tidigare befarats.Det uppger hennes exmake Michael Lockwood i rättegångshandlingar, enligt Radar..

Expressen - 15 jan 19 kl. 13:39

Mamma anmäler salong – "döttrar hölls inlåsta"

De båda Döttrarna skjutsades till en skönhetssalong i Malmö där de skulle få både make up och håruppsättningar.Men besöket på salongen ska ha slutat i skräck sedan flickorna vägrats gå därifrån efter bråk om betalningen..

DI - 19 dec 18 kl. 21:53

Svenskt Hobbit-hotell tvingas stänga

Det började som ett kul projekt för att skapa en bostad åt Döttrarna, men blev så efterfrågat att det öppnade som bed and breakfast. Nu tvingas den lilla hotellet Hobbit Stockholm stänga, efter påtryckningar från filmjätten Warner Bros..

Expressen - 07 jan 19 kl. 20:05

Kristin Kaspersens stöd från systrarna i sorgen

I april gick den folkkära artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson bort efter en tids cancersjukdom.På måndagens "Tillsammans mot cancer"-gala i TV4 är Döttrarna Kristin Kaspersen och Monica Svensson på plats för att hedra sin mamma och alla andra som dött i sjukdomen.– Det är inte bara vår mamma som har lämnat, det är även andra mammor, pappor och barn.

Barometern - 07 jan 19 kl. 08:30

Minnesord över Willy Josefsson

Vår pappa Willy Josefsson, Nybro, somnade in den 21 december vid 92 års ålder efter en tids sjukdom. Närmast sörjande är makan Majken och Döttrarna Eva-Karin och Annette samt sonen Kjell..

Expressen - 05 jan 19 kl. 19:29

Det här är klättrarna som befaras vara döda

En svensk kvinna, en lärare, en 30-årig student och ytterligare en finsk man har sannolikt mist livet i lavinen som drog över norska Blåbärsfjället i onsdags. En svensk man i sällkapet  vände om strax före lavinen gick - det räddade hans liv.Sällskapet hade gått en isklättringskurs i fyra dagar innan man avlutade med en fjälltur..

Skånskan - 19 dec 18 kl. 16:50

”Vi kan inte tänka oss att fira jul på annat sätt”

HÖRBY Ingen ska behöva sitta ensam när det är jul. Därför ordnar familjen Espersson i Hörby som vanligt julfirande i gemenskap i EFS-kyrkan på julafton.
– Det har blivit vår jultradition.

Skånskan - 29 dec 18 kl. 07:00

Drabbad hundägare kämpar för koppeltvång

Sjöbo Billy, en snart tretton år gammal jack russel, skadades svårt när han blev biten av en annan hund.
Nu har hans ägare Annika Jönsson startat en namninsamling för att få koppeltvång infört i kommunens ordningsföreskrifter.Det var på lördagskvällen den 15 december som Annika Jönsson var ute och rastade Billy.

Skånskan - 13 dec 18 kl. 10:49

Skånska Dagbladets styrelseordförande död

Personligt Skånska Dagbladets styrelseordförande Håkan Mattsson, Löderup, har avlidit efter en kort tids sjukdom. Han blev 65 år gammal.Håkan Mattsson hade varit ordförande i Skånska Dagbladets styrelse i nästan tio år; innan dess hade han 15 år i styrelsen bakom sig, och tio år dessförinnan hade han kommit med i styrelsen för tidningens ägarförening.

GöteborgsPosten - 11 dec 18 kl. 10:44

Föräldrar enades om att döda sina döttrar

Föräldrarna såg inget egentligt liv framför sig och bestämde sig gemensamt för att döda sina två döttrar, visar polisens förundersökning. Döttrarna led båda av den kroniska sjukdomen ME..

DN - 12 dec 18 kl. 16:16

Minnesord: Valentine Lasmane

Valentine Lasmane, Täby, har avlidit i en ålder av 102 år. Närmast anhöriga är Döttrarna Anika, Laine och Andra med familjer, 5 barnbarn och 10 barnbarnsbarn. Hennes make var konstnären Alberts Lasmanis (1921–1976)..

Expressen - 01 dec 18 kl. 17:50

Dolph Lundgrens döttrar hyllas efter framträdandet

Svenska Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren spelar en av huvudrollerna i nya storfilmen "Aquaman".På premiären i London hade skådespelaren med sina två döttrar – som han passar på att hylla."Var en stolt pappa i går kväll med mina två underbara döttrar" skriver Dolph Lundgren till en bild med Döttrarna på Instagram..

Expressen - 13 dec 18 kl. 19:49

Obesvarade frågor efter morden i Bjärred

Mamman och pappan i Bjärred bestämde sig för att avsluta sina döttrars liv. Den direkta orsaken, enligt polisen, var att Döttrarna fått diagnosen ME.– Vilken tragedi, vilken förfärlig tragedi.

SmålandsPosten - 20 dec 18 kl. 05:00

”Fantastiskt vara förälder”

Johan Därth har arbetat som naprapat i Växjö i snart 30 år, och trivs fortfarande. Men det bästa i livet är ändå familjen och de tre Döttrarna som han delar flera intressen med..

Barometern - 08 dec 18 kl. 05:00

Lider du också av SANN? Släng Aldrig Någonsin Något

Rotar i källaren efter julsakerna. Eftersom jag lider av syndromet SANN , det vill säga Släng Aldrig Någonsin Något, finner jag mig snart sittandes på källargolvet med grejor jag inte sett på 20 år. Bland annat diverse pynt som Döttrarna tillverkat som små.

DN - 12 dec 18 kl. 17:13

Minnesord: Karin Sjökvist

Karin Sjökvist, född Bringman, Mariefred, har avlidit i en ålder av 63 år. Hennes närmaste är maken Torbjörn och Döttrarna Malin och Linda..

BT - 11 dec 18 kl. 12:20

Polisen: Föräldrar enades om att döda sina döttrar

Föräldrarna såg inget värdigt liv framför sig. Därför bestämde de sig gemensamt för att döda sina två döttrar och därefter ta sina egna liv, visar polisens förundersökning. Döttrarna led båda av den kroniska sjukdomen ME..

SmålandsPosten - 11 dec 18 kl. 11:42

Skåne: Föräldrar enades om att döda sina döttrar

Föräldrarna såg inget värdigt liv framför sig. Därför bestämde de sig gemensamt för att döda sina två döttrar och därefter ta sina egna liv, visar polisens förundersökning. Döttrarna led båda av den kroniska sjukdomen ME..

DN - 03 dec 18 kl. 16:40

Minnesord: Oscar Bernadotte af Wisborg

Greve Oscar Bernadotte af Wisborg, Uppsala, har gått bort i en ålder av 97 år. Närmast anhöriga är Döttrarna Ebba, Christina och Birgitta samt sonen Carl med familjer, barn, barnbarn och barnbarnsbarn. .

DN - 29 nov 18 kl. 11:34

Minnesord: Ingrid Dahlström

Ingrid Dahlström, Stockholm, har avlidit strax före sin 96-årsdag. Närmast anhöriga är Döttrarna Monica, Lena och Viveca med familjer..

DN - 22 nov 18 kl. 14:48

Minnesord: Lena Stegeland

Chefsrådmannen Lena Stegeland, Göteborg, har efter en längre tids sjukdom avlidit i en ålder av 56 år. Hennes närmaste är maken kammarrättspresidenten Dag Stegeland och Döttrarna Rebecka och Josefine samt systern Eva med familj..

YA - 27 nov 18 kl. 00:00

Till minne: Nils Olsson

Nils Olsson, Simrishamn och Svarte, har avlidit i en ålder av 94 år. Närmast anhöriga är brorsDöttrarna Karin, Lena, Ewa och Ingrid med familjer, svägerska, övriga släktingar och vänner..

Expressen - 04 nov 18 kl. 06:10

När välfärden tryter måste döttrarna dubbelarbeta

Ansökningarna om närståendepenning skjuter i höjden. Den typiska vårdaren är en kvinna över 45 som tar hand om en förälder. Nästa regering måste satsa mer på äldreomsorgen.

DN - 16 nov 18 kl. 16:44

Minnesord: Olle Wallner

Olle Wallner, Stockholm, har avlidit i en ålder av 86 år. Närmast anhöriga är hustrun Ann-Margret och Döttrarna Helena och Anna-Karin med familjer.

Expressen - 19 nov 18 kl. 06:45

Så förklarade Britta, 64, miljonerna för sina döttrar

Under flera år levde bedragaren Britta Nielsen ett sparsamt liv.Men så plötsligt fick de pengar att spendera. Nu berättar Döttrarna om hennes förklaring till miljonerna.

Expressen - 14 nov 18 kl. 13:35

Britta Nielsens två döttrar misstänkta i svindelhärvan

Bedrägerimisstänkta Britta Nielsens två döttrar utreds av dansk polis för inblandning av mångmiljonbedrägeriet mot danska Socialstyrelsen, enligt DR Nyheter.Det framgår av handlingar som blivit offentliga i Danmark.Döttrarna misstänks för häleri..

Expressen - 25 okt 18 kl. 20:00

Teres, 29, blev gravid – trots läkarnas mardrömsbesked

Det fanns en tid när Teres och Johannes Andersson i Halmstad inte trodde att de skulle kunna få barn på naturlig väg. Läkarna dömde ut deras möjligheter att bli gravida – men på bröllopsresan hände det som inte kunde hända.I dag har de Döttrarna Saga, 4, och Nicole, 2.

Expressen - 17 nov 18 kl. 00:41

Michelle Obamas utmaning med döttrarna i Vita huset

Hur ska barn få uppmärksamhet av sin pappa när han är USA:s president?Den frågan tvingades Michelle Obama hitta ett svar på när familjen flyttade in i Vita huset.I en DN-intervju om sin bok berättar hon nu om utmaningen och kampen för sina döttrars självkänsla när Barack Obama blev världens mäktigaste man..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.