Dålig

Monday, 16 July, 04:58

Nyheter om Dålig

Sortering: Relevans | Senaste
UNT - 25 jun 18 kl. 18:05

"Så jädra dålig kan han inte vara"

Allsvenskan närmar för Sirius och Are You Sirius?.

Dalarnas tidningar - 25 jun 18 kl. 21:41

Så bra var Brage mot Halmstad – betyg på ALLA spelare

Betygsskala: 6: Utmärkt. 5: Mycket bra. 4: Bra.

GöteborgsPosten - 25 jun 18 kl. 20:00

Dåligt bemötande på akuten

En man som vrider sig i smärtor och personal som inte reagerar direkt. Akutmottagningar med personalbrist och långa väntetider skapar inte bara Dålig miljö för personalen utan även för patienterna. Efter två besök på Östra akutmottagning fick sjuksköterskan Arnela Mesinovic nog.

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 15:56

Västlänken är inte längre svaret på regionens behov

Göteborgsregionen har egentligen aldrig haft någon planering värd namnet och Västlänken är en mycket Dålig ersättning för den bristen. Bristen på strategi och konstruktiv regional planering har dessutom blivit mycket tydligare de sista åren, för Göteborgs stora stadsregion har sedan 1970-talets mitt utvecklat flera drag som i allt högre grad gör att förorterna behöver skaffa sig mycket mer tydliga förhållningssätt till den expansion som pågår. Särskilt gäller det de som ligger söder om älven, skriver Lennart Wassenius (C) och docent Jan Jörnmark..

Dagen - 25 jun 18 kl. 11:20

Uppfinningsrika begravningar kan försvåra sorgearbetet

Digitala innovationer ger Dålig tröst, menar begravningsentreprenör..

Dagen - 25 jun 18 kl. 11:33

Uppfinningsrika begravningar kan försvåra sorgearbetet

Digitala innovationer ger Dålig tröst, menar begravningsentreprenör..

GöteborgsPosten - 18 jun 18 kl. 11:30

Everything is love - men till vilket pris?

Tone Schunesson om världsartisterna Beyoncé och Jay Z:s relation, präglad av rapparens otrohet häromåret. Hur hårt ska man egentligen hålla kvar i en Dålig relation - bara för att man redan hållt kvar i den länge?.

NT - 25 jun 18 kl. 06:00

"Det blir en mycket olustig situation"

Nio av tio missförhållanden bottnar i Dålig ekonomi och lönsamhet, enligt LRF-basen..

Corren - 25 jun 18 kl. 06:00

"Det blir en mycket olustig situation"

Nio av tio missförhållanden bottnar i Dålig ekonomi och lönsamhet, enligt LRF-basen..

SR - 25 jun 18 kl. 06:23

Flyktingbarn skiljs från föräldrarna i Thailand

I Thailand skiljs pojkar från föräldrarna från att de är åtta år och sätts i förvar tillsammans med vuxna.  En mycket Dålig miljö för barn, säger Ratarose Supaporn på thailändska Rädda Barnen..

DN - 18 jun 18 kl. 16:31

7.600 beräknas dö i förtid varje år till följd av luftföroreningar

Sverige ligger i topp när det gäller luftkvaliteten i Europa. Trots det beräknas omkring 7.600 människor dö varje år till följd av Dålig luft, visar en ny studie..

Skånskan - 19 jun 18 kl. 00:24

Cancersjuk 89-åring nekades få mat hem

Sjöbo En 89-årig man som är cancersjuk ansökte hos kommunen om att få mat levererad till sitt hem tre gånger i veckan. Vård- och omsorgsnämnden sa nej men nu får mannen rätt efter en dom i förvaltningsrätten.Mannen, som har drabbats av prostatacancer, har sökt matdistribution hos kommunen för att han har blivit kraftigt försämrad i sin sjukdom och även varit inlagd på lasarett under en period.

Cornucopia - 02 jun 18 kl. 14:14

EU-förslag krossar Internettjänster

"Det finns ingen lagstiftning som är så Dålig att inte EU kan göra den ännu sämre, och sedan svensk tillämpning göra den om möjligt ännu värre." - Lars WilderängKnappt har branden runt GDPR börjat, så arbetar EU med en ny lagstiftning. I praktiken innebär den stopp för alla former av Internettjänster med användargenererat innehåll, undantaget stora etablerade tjänster med miljarder på fickan.

BT - 24 jun 18 kl. 05:00

James Rodriguez – med rätt att måla

”My name is Bond, James Rodriguez” var en rubrik som var så Dålig att den blev viral förra VM. Men nu hoppas Colombia än en gång att Rodriguez ska frälsa landet..

Nyan - 21 jun 18 kl. 06:00

Anders Wiklöf beredd på strid för Alandia-aktien

– Jag förstår inte varför Ömsen motarbetar Wiklöf Holding, ett åländskt bolag som betalar rätt mycket i försäkringspremier, som ägare i Alandia. Vad är de rädda för?
Anders Wiklöf, ensamägare till Wiklöf Holding, är öppet kritisk mot Ömsens och helägda dotterbolaget RÖF Invests beslut att lägga hembud på den aktie i försäkringsaktiebolaget Alandia som holdingbolaget nyligen köpte av Viking Line.

Cornucopia - 23 jun 18 kl. 15:16

Gästinlägg: "Redan i krig"

Nedanstående är ett gästinlägg från Lena Padukova, adrenalena.se, från förra årets resa i arktiska Ryssland och delar av Nordostpassagen.

Jag är äntligen på väg till Arktis igen, den här gången för att segla från Arkhangelsk mot norra Ishavet och vidare längs med Rysslands kust.

Corren - 21 jun 18 kl. 09:00

Idrotten dålig på hjärtkoll

Riksidrottsförbundet rekommenderar att elitidrottare mellan 16 till 35 års ålder genomgårhjärtscreening..

Skånskan - 21 jun 18 kl. 04:00

Dis­ku­tera EU-po­li­ti­ken brett

När riks­dagen höll sin av­slu­tan­de eko­no­misk-po­li­tiska de­batt var EU i cent­rum för replikväxlingen. Men det var inte EU:s po­li­tik utan SD:s för­slag om att Sverige ef­ter en ny folk­om­röst­ning ska går ur EU som dis­ku­terades.
Att EU de­bat­teras i riks­dagen är ovan­ligt.

Dalarnas tidningar - 15 jun 18 kl. 12:30

Isobel Hadley-Kamptz: Per Ahlmarks liberalism var min – och han hade aldrig förlåtit ett borgerligt äktenskap med SD

Jag visste att han hade varit Dålig länge, men när beskedet kom i förra veckan att Per Ahlmark gått bort kom det ändå som ett stråk av akut ledsenhet genom mig. Inte personligen kanske men....

DN - 19 apr 18 kl. 21:00

”Höghastighetståg dålig affär för samhället och klimatet”

För varje investerad krona beräknas mindre än 40 öre komma tillbaka i samhällsnytta och Trafikverket har visat att klimateffekten kommer att bli mycket liten. Höghastighetståg kommer att bli en gökunge som tränger ut lönsamma järnvägsinvesteringar – eller också tas pengarna från andra angelägna utgiftsområden, skriver sju professorer och forskare..

Trelleborgs Allehanda - 29 maj 18 kl. 20:13

Maria Glawe är Sveriges bästa lärare

Sveriges bästa lärare. Det är ingen Dålig utmärkelse som Maria Glawe, lärare på Söderslättsgymnasiet, fått..

Blekinge Läns tidning - 21 jun 18 kl. 19:00

Kerstin Porshed: Jag tyckte att det kunde funka med silvertejp också

Det är lika så gott att erkänna direkt. Jag är lite för otålig när det kommer till tekniska pryttlar: Och det har väl hänt någon gång att jag stått där med en bortryckt sladd i handen. Men att den älskade GPS:en slaktades, det var faktiskt inte mitt fel..

YLE - 11 jun 18 kl. 04:39

Efter jobbigt år ser tomatodlare ljus i tunneln – "bästa sommarpriset vi haft i mannaminne"

Förra sommaren rasade priset på inhemsk tomat och gurka och producenterna fick som sämst tio cent per kilo grönsaker. Efter en Dålig vinter och vår, ser trots allt situationen bättre ut igen. Tomatodlaren Patrik Sigg i Närpes är nöjd..

Hela Gotland - 16 jun 18 kl. 08:00

"Vi har jättedålig kollektivtrafik den måste förstärkas"

Som en del i förberedelserna inför valet i höst har Helagotland..

Kristianstadsbladet - 21 jun 18 kl. 16:26

Mobbade av finkonsten – älskade av folket

En svart porslinspanter i hallen? En smurf, en ormtjuserska eller prålig fågel? Etablissemanget har alltid velat distansera sig från folket.

Skånskan - 22 jun 18 kl. 14:00

Menar att någon använt hans dator för att skriva inlägg

Hörby En man i femtioårsåldern som är bosatt i Hörby döms för hets mot folkgrupp efter att ha skrivit kränkande inlägg om muslimer i en grupp på Facebook. Mannen själv menar att han är oskyldig, och att någon använt hans dator.Inläggen som ligger till grund för åtalet skrevs under förra året i facebookgruppen ”Stå upp för Sverige”.

Nya Wermlands Tidningen - 19 jun 18 kl. 06:00

S borde stötta ridsporten

Färjestad Ridklubb förbises i socialdemokraternas skuggbudget och anses kunna fortsätta bedriva verksamheten, med hundratals besök varje vecka, i totalt undermålig miljö för både människor och hästar..

PrivataAffärer - 21 jun 18 kl. 12:05

Hernhag: Stor risk följa storbolagsindex

Trots min ganska defensiva aktieportfölj har jag slagit Stockholmsbörsen hittills i år och även på ett års sikt och tre års sikt. Inte för att det är ett relevant index för mig som placerar aktivt och utifrån mina egna strategier och preferenser samt i olika länder, men det är kul ändå. I goda börstider borde jag inte hänga med då mina preferensaktier och defensiva värdeaktier borde gå sämre och dra ned genomsnittet för mig.

Västerbottens Folkblad - 21 jun 18 kl. 22:22

[PLUS] Bra prestation men dålig utdelning för Umeå IK

Topplaget Sundsvall gästade Umeå. Men det var mittenlaget UIK som hade allt spel – det enda som....

Skånskan - 21 jun 18 kl. 21:29

EBK-tränaren: Vår sämsta match

fotboll Eslövs BK fick nöja sig med en poäng hemma mot Höganäs på måndagen efter 1-1 i en match som präglades av heta känslor och massvis med gula kort.Det var länge hemmalagets match spelmässigt, men de riktigt heta chanserna uteblev, liksom målen, under den första halvleken som slutade 0-0,
Tio minuter in på den andra halvleken hettade det emellertid till på Ekevalla. Först genom att EBK:s Zakarias Zigaf lyckades göra 1-0 på ett riktigt fin skott efter bra förarbete av Kim Jeppsson.

YLE - 19 jun 18 kl. 05:05

Biodlare: vädret de kommande veckorna är avgörande för honungsskörden

Förra året kom bina inte ut ur sina kupor på grund av det kalla sommarvädret och honungsskörden var Dålig. I år har den varma försommaren gett bra förutsättningar för god honungsskörd men nu är problemet istället överblomningen..

Skånskan - 21 jun 18 kl. 14:00

Fann sprängkapslar och rökgranater

Höör I en bostad utanför Höör hittades sprängkapslar, ammunition och andra effekter avsedda för paintball.
Nu döms en kvinna till en månads fängelse.Kvinnan, som är i 30-årsåldern, har flera gånget under det senaste årets stoppats då hon kört bil trots att hon inte haft något körkort.

Skånskan - 21 jun 18 kl. 14:00

En ”katastrof” för handeln

ESLÖV Handlarna i centrum upplever att p-avgifterna inneburit ett hårt slag mot affärsverksamheten.
Färre kunder, färre lunchgäster och minskad omsättning är några av de negativa effekter man känt av.Långtifrån alla deltar i jubelkören över att det blivit lättare att hitta p-plats i centrala Eslöv sedan p-avgifterna infördes.

GöteborgsPosten - 21 jun 18 kl. 13:01

Det här stör sig göteborgarna på utomlands

Dålig mat, festande ungdomar och skrikande barn kan göra en hotellvistelse till ett trist minne. Detta visar en Sifo-undersökning beställd av en resebyrå..

NT - 21 jun 18 kl. 09:00

Idrotten dålig på hjärtkoll

Riksidrottsförbundet rekommenderar att elitidrottare mellan 16 till 35 års ålder genomgårhjärtscreening..

Affärsvärlden - 20 jun 18 kl. 18:00

Svenska banker i botten

Bankaktier i Europa har varit en Dålig affär senaste året. De svenska storbankerna tillhör bottenskiktet..

Dagens PS - 21 jun 18 kl. 07:38

Tesla stämmer ingenjör för spionage

Tesla har stämt en före detta anställd inom företaget för att ha stulit och delat med sig av konfidentiell information. Det rapporterar CNBC. Den anklagade, teknikingenjören Martin Tripp, ska bland annat ha delat med sig av konfidentiella bilder och videos om Teslas tillverkningssystem, står det i stämningen.

Ekonomistas - 14 jun 18 kl. 11:49

Pensioner, skatter och valår: en farlig kombination!

Ett tydligt tecken på att det är valår i Sverige är att politikerna börjar prata om pensioners beskattning. Detta var fallet 2010 och 2014, och redan har flera partier gjort utspel. Men trots att pensionsbeskattningen är en viktig finanspolitisk fråga med både arbetsmarknads- och fördelningsmässiga kopplingar, verkar de politiska utspelen främst handla om valfläsk och att vinna röster i höstens val.

Skånskan - 21 jun 18 kl. 01:00

Kan­ske på väg mot en kon­flikt mind­re i världen

An­talet döda i krig i världen nådde en fruk­tans­värd topp 2014, när Sy­ri­en­kriget gick in i sitt mest in­ten­siva ske­de. Då dödades 131 524 män­ni­skor i väpnade kon­flikter en­ligt Uppsala Uni­ver­si­tets kon­flikt­fors­ka­re.
Se­dan dess har in­ten­si­teten i Sy­ri­en­kon­flikten minskat och där­med döds­siff­rorna, trots kriget mot IS i Irak och det fruk­tans­värda kriget i Je­men.

Trelleborgs Allehanda - 14 jun 18 kl. 21:00

Förslag: Medborgare vill ändra Trelleborgs dåliga rykte

I ett medborgarförslag till Trelleborgs kommun vill en invånare se stadens rykte om att ha en Dålig doft förbättras, genom åtgärder mot bland annat tången på västra stranden..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.