Cykeln

Friday, 19 October, 00:26

Nyheter om Cykeln

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 26 sep 18 kl. 10:03

Man stoppas på stulen cykel

LUND En 17-årig kille stoppades vid Lund C och Cykeln som han hade med sig visade sig vara stulen. Det är oklart ifall han köpt den eller om han själv har stulit den. Han är därför tills vidare misstänkt för både stöld och häleri.

Hela Gotland - 25 sep 18 kl. 09:30

Polisen: För många slarvar med lyset

Höstregn och mörker innebär tid att fixa lyset på Cykeln..

DN - 06 sep 18 kl. 20:34

Miljöpartiet vill satsa 1,4 miljarder på cykelvägar

Under kommande mandatperiod vill Miljöpartiet lägga 1,4 miljarder på cykelvägar runtom i landet.  Satsningen är en del av partiets arbete mot målet att cyklandet ska utgöra 50 procent av den totala andel resor till 2030.  – Det är många som förändrar sina vanor och väljer Cykeln i stället för bilen – det ska uppmuntras, säger finansmarknads- och konsumentminister Per Bolund (MP).

NT - 22 sep 18 kl. 19:00

Han ska skapa trivsel och trygghet

Roger Lönnqvist ställer kaffemuggen i diskmaskinen, viker ihop dagens körschema och stoppar i ryggsäcken, spänner till cykelhjälmen, balanserar ett stort fat med inplastade smörgåsar med ena handen och leder ut Cykeln genom kontorets ytterdörr med den andra..

Dagens PS - 19 sep 18 kl. 19:54

NYHET: Audi e-tron har presenterats i San Fransisco

Efter mängder med teasers i form av kamouflerade bilar som rullat runt om i världen och den något märkliga presentationen på bilsalongen i Genève, var det i veckan dags för att visa upp den färdiga och okamouflerade bilen i samband med Audi Summit i San Fransisco. E-tron är Audis första serietillverkade elbil och signalerar starten på den tyska tillverkarens elbilsoffensiv som fokuserar på att ha minst en laddhybrid eller full-elbil i varje modell-linje 2025. Då räknar man med att var tredje såld Audi kommer att ha någon form av elektrifiering.

Skånskan - 21 sep 18 kl. 13:47

70-åring rånad på elcykel

MALMÖ En man i 70-årsåldern blev vid 14-tiden på torsdagen rånad på sin elcykel.
Mannen befann sig utanför Hyllie stadsdelsförvaltning, som ligger i korsningen mellan Hålsjögatan, Lorensborgsgatan och Stadiongatan.
Han hade satt sig ner på en bänk och hade Cykeln bredvid sig när det passerade fyra unga män.

Skånskan - 20 sep 18 kl. 19:00

Bibliotekarie tog bild på barnmisshandlare

MALMÖ Skolbibliotekarien fick se en mamma ge sin sexåriga dotter en kraftig örfil och sedan kasta iväg flickans cykel. Bibliotekarien konfronterade kvinnan och tog en bild på henne. Nu åtalas den 38-åriga mamman för misshandel.

Skånskan - 18 sep 18 kl. 17:02

Varningar till hjälm- och lyktlösa

Skurup Polisen har delat ut både tips, varningar och böter under veckan till cyklister i Skurup.
Nu pågår en kampanj för att höja medvetenheten om hur man cyklar rätt.Kommunpolis Sara Schön har besökt skolor, tågstationer och andra platser för att prata med cyklister under veckan.

Skånskan - 20 sep 18 kl. 10:24

Fyra barn döda i tågolycka

Världen Fyra barn dödades och en kvinna skadades när ett tåg krockade med en cargo-cykel i den nederländska staden Oss på torsdagen.Cykeln, liknande en så kallad Christianiacykel, stod av okänd anledning parkerad på spåren vid en övergång när tåget kom farande, rapporterar De Telegraaf. Barnen var på väg från en förskola till en annan.

Dagens PS - 18 sep 18 kl. 12:26

Aktietips i höst: Håll dig på hemmaplan

Det rådet ger en av två experter som guidar dig inför en eventuellt skakig börshöst. ”I det här scenariot har vi förordat att man ska hålla sig på hemmaplan. Då tittar vi fastighetsbolagen där jag lyft fram Hufvudstaden och Wihlborgs och i andra hand byggbolagen med Peab och JM”, säger Martin Guri, nordisk chefsstrateg på Kepler Cheuvreux, till Di.

Västerbottens Folkblad - 18 sep 18 kl. 09:13

60-årsfirare

60 år tisdag den 18 september Lennart Johansson, Umeå. Lennart är född i Bjurholm. Han beskrivs av sin sambo och dotter som en Cykelnörd och en mångsysslare som är skicklig i allt han tar sig för, om det så gäller renoveringar av hus/lägenhet, att vara takläggare, elektriker eller att restaurera deras lilla träbåt.

SmålandsPosten - 17 sep 18 kl. 17:27

Brott: Kniv i väska blev dyr för cyklist som somnade

En 50-åring tog Cykeln till Älmhultsdagarna och somnade med en kniv i väskan. Det kostar honom 3 300 kronor och förlust av kniven..

Barometern - 30 aug 18 kl. 13:24

Göran tog itu med en gammal dröm - att cykla genom Sverige

Snickaren Göran Johnsson tog tag i en gammal dröm som han burit på länge. I somras satte han sig på Cykeln och trampade genom hela Sverige - från Treriksröset till Smygehuk..

Ekonomistas - 06 sep 18 kl. 08:39

Gästinlägg: Låt inte det bästa bli klimatets fiende

Klimatfrågan är central för vår framtid men svår att hantera då den är genuint global till sin natur. I vår serie kring en effektiv nationell och internationell klimatpolitik diskuterar professor Thomas Sterner vid Göteborgs universitet faran i att låta förhoppningar en optimal klimatpolitik stå i vägen för en möjlig klimatpolitik. Diskutera gärna inlägget i kommentarstråden och forskare som vill bidra med egna inlägg är välkomna att kontakta oss.

GöteborgsPosten - 29 aug 18 kl. 05:00

Överlägsen segrare i GP:s trafiktest

För den som vill ta sig snabbt fram i Göteborg under rusningstid är Cykeln helt klart att föredra. Det är kontentan efter att GP testat olika färdmedel genom stan..

BT - 12 sep 18 kl. 06:20

Boråsparet prövar vingarna på semestern

Många tar bilen, motorCykeln eller Cykeln och åker på campingsemester. Men inte Alexander Iveling och Julia Aler – de packar och lyfter med sitt ultralätta flygplan i stället. ”Det är en fantastisk frihetskänsla”, tycker det unga Boråsparet..

BT - 30 aug 18 kl. 10:22

JUST NU: Inbrott på Favo – unika cykeln stulen: ”Hjälp oss”

Under torsdagsmorgonen gick Boråsrestaurangen Favo ut med en efterlysning på Facebook. Under natten har någon gjort inbrott – och stulit en av utkörningscyklarna..

Corren - 13 aug 18 kl. 17:10

Christian Dahlgren: 119 000 kostar cykeln

Respektlös hantering av skattemedel i Linköping..

Skånskan - 30 aug 18 kl. 12:01

Polis släpper kompositbild på våldtäktsman

Malmö Den person som misstänkts för att ha överfallit och våldtagit två kvinnor i Malmö den 22 maj och 2 juni har börjat kunna ringas in av polisen.
Nu släpper polisen en så kallad kompositbild på den misstänkta serievåldtäktsmannen för att få in fler tips från allmänheten.Polisen har tidigare släppt en film och i dag, torsdag, en så kallad kompositbild på den person som misstänks för att ha överfallit och våldtagit två kvinnor.

SmålandsPosten - 30 aug 18 kl. 06:39

Notan för cykelvägarna i Växjö – en kvarts miljard

Politikerna vill att fler ska ta Cykeln. Det kräver omfattande investeringar. Notan är på närmare en kvarts miljard..

Skånskan - 30 aug 18 kl. 14:00

Före detta polis önskar kommunala poliser i Malmö

MALMÖ Kommunala poliser som sköter kontakterna med närsamhället. Fler hyresrätter och ett bostadsbyggande med sociala ytor. Mer valfrihet för familjer i förskole- och skolvalen.

UNT - 29 aug 18 kl. 07:00

Cyklingen har blivit en livsstil

Värk och smärta är ständiga följeslagare i Ronny Janssons liv, men på Cykeln har han inte ont och därför har cyklingen blivit till en livsstil..

Sydöstran - 22 sep 18 kl. 06:00

Elvis tog cykeln till Polen

Elvis Bujukliev hade några timmar över på sin lediga tid. Då tog han fram Cykeln och drog iväg till Polen. – Jag ville hälsa på en kusin och få lite motion samtidigt..

Barometern - 25 aug 18 kl. 06:00

2 000 barn i Kalmar i utsatt ekonomisk situation

När skolan skulle på utflykt var sonens cykel för liten – och pengarna var slut. Då satsade Susanne högt. Hon tog pengarna som skulle gå till hyra och köpte en ny.

Helsingborgs Dagblad - 23 aug 18 kl. 13:15

Lindgren testar handen i Polen

Rehabiliteringen av speedwayföraren Fredrik Lindgrens högerhand har gått bra och han ska testa den på fredagens träning inför helgens VM-deltävling i polska Gorzów. "Vi vet fortfarande inte hur det kommer vara när han sitter på Cykeln och därmed utsätts.

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 18 kl. 22:12

Polis knivhuggen i Växjö

En polis har blivit knivhuggen i samband med en utryckning i Växjö. En patrull skulle strax före klockan 20 på onsdagen kontrollera en person på en cykel, för att se om Cykeln var stulen, meddelar polisen på sin hemsida. Cyklisten försökte springa iväg,.

Kristianstadsbladet - 22 aug 18 kl. 22:12

Polis knivhuggen i Växjö

En polis har blivit knivhuggen i samband med en utryckning i Växjö. En patrull skulle strax före klockan 20 på onsdagen kontrollera en person på en cykel, för att se om Cykeln var stulen, meddelar polisen på sin hemsida. Cyklisten försökte springa iväg, men hanns ifatt av patrullen.

Sydöstran - 22 aug 18 kl. 22:12

Polis knivhuggen i Växjö

En polis har blivit knivhuggen i samband med en utryckning i Växjö. En patrull skulle strax före klockan 20 på onsdagen kontrollera en person på en cykel, för att se om Cykeln var stulen, meddelar polisen på sin hemsida. Cyklisten försökte springa iväg, men hanns ifatt av patrullen.

BT - 22 aug 18 kl. 22:12

Polis knivhuggen i Växjö

En polis har blivit knivhuggen i samband med en utryckning i Växjö. En patrull skulle strax före klockan 20 på onsdagen kontrollera en person på en cykel, för att se om Cykeln var stulen, meddelar polisen på sin hemsida. Cyklisten försökte springa iväg, men hanns ifatt av patrullen.

Blekinge Läns tidning - 22 aug 18 kl. 22:12

Polis knivhuggen i Växjö

En polis har blivit knivhuggen i samband med en utryckning i Växjö. En patrull skulle strax före klockan 20 på onsdagen kontrollera en person på en cykel, för att se om Cykeln var stulen, meddelar polisen på sin hemsida. Cyklisten försökte springa iväg, men hanns ifatt av patrullen.

Sydsvenskan - 22 aug 18 kl. 22:12

Polis knivhuggen i armen i Växjö

En polis har blivit knivhuggen i samband med en utryckning i Växjö. En patrull skulle strax före klockan 20 på onsdagen stanna en cyklande man i Växjöområdet Araby för att kontrollera om Cykeln var stulen. Cyklisten försökte springa iväg, men hanns ifat.

Barometern - 22 aug 18 kl. 22:25

Polis knivhuggen i armen i Växjö

En polis har blivit knivhuggen i samband med en utryckning i Växjö. En patrull skulle strax före klockan 20 på onsdagen stanna en cyklande man i Växjöområdet Araby för att kontrollera om Cykeln var stulen. Cyklisten försökte springa iväg, men hanns ifatt av patrullen.

SmålandsPosten - 22 aug 18 kl. 22:25

Polis knivhuggen i armen i Växjö

En polis har blivit knivhuggen i samband med en utryckning i Växjö. En patrull skulle strax före klockan 20 på onsdagen stanna en cyklande man i Växjöområdet Araby för att kontrollera om Cykeln var stulen. Cyklisten försökte springa iväg, men hanns ifatt av patrullen.

YA - 22 aug 18 kl. 22:25

Polis knivhuggen i armen i Växjö

En polis har blivit knivhuggen i samband med en utryckning i Växjö. En patrull skulle strax före klockan 20 på onsdagen stanna en cyklande man i Växjöområdet Araby för att kontrollera om Cykeln var stulen. Cyklisten försökte springa iväg, men hanns ifatt av patrullen.

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 18 kl. 22:12

Polis knivhuggen i armen i Växjö

En polis har blivit knivhuggen i samband med en utryckning i Växjö. En patrull skulle strax före klockan 20 på onsdagen stanna en cyklande man i Växjöområdet Araby för att kontrollera om Cykeln var stulen. Cyklisten försökte springa iväg, men hanns ifat.

Dagens PS - 22 aug 18 kl. 11:48

AFV: Rabatten gör aktien köpvärd

Det är hög tid att slå till, anser tidningen i en analys. Det är norska Wihl.Wilhelmsen Holdings (WWI) B-aktie som just nu har en attraktiv aktie, enligt Affärsvärlden.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.