Costa Rica

Friday, 27 November, 09:27

Nyheter om Costa Rica

Sortering: Relevans | Senaste
Aftonbladet - 16 aug 20 kl. 14:37

Lars-Olov, 77: ”Vi är fångar i paradiset”

▸ Lars-Olov och Kattis Pettersson reste till Costa Rica med varsitt handbagage i januari för en månad semester. Nu, sju månader senare, är de fortfarande kvar. Flygplatsen är stängd – på obestämd tid.

Expressen - 02 aug 20 kl. 09:00

Visar nya kärleken – efter uppbrottet från Benjamin

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var tillsammans i sammanlagt sex år, innan de bröt upp och Widmark flyttade till Costa Rica.Nu visar influencern upp sin nya kärlek på Instagram, efter att ha nämnt honom i maj för första gången.”Te amo”, skriver Linnea Widmark – vilket betyder ”jag älskar dig” på spanska..

Expressen - 29 maj 20 kl. 07:00

Exets nya liv efter Benjamin – med mystiska pojkvännen

Benjamin Ingrosso har levt singelliv sedan det tog slut med flickvännen Linnea Widmark – men hon i sin tur har hittat kärleken på nytt.På Instagram visar influencern upp sitt liv i Costa Rica, och avslöjar sina vanor med nya pojkvännen.”Jag och min pojkvän äter det nästa varje dag och har gjort det den senaste månaden”, skriver Linnea Widmark..

PrivataAffärer - 06 maj 20 kl. 11:09

Nordea: Millicom fortsatt köpvärd trots bakslag

Riktkurssänkningen görs efter att Millicom redovisat ett överraskande svagt första kvartal, som en följd av en större negativ påverkan av covid-19 och dålig utveckling i Paraguay, Nicaragua och Costa Rica, enligt analysen. Nordea behåller dock sin köprekommendation för Millicom och menar att utsikterna fortfarande är lovande trots bakslaget. Under perioden 2019-2022 borde Millicom kunna öka sitt operativa fria kassaflöde med i snitt 11 procent per år som en följd av oförändrad capex och ebitda-tillväxt, enligt banken.

DN - 26 jul 20 kl. 13:19

Svenska Paulin Ask förlorade sin inkomst när Costa Rica stängde ner för coronapandemin

När coronapandemin slog till var Costa Rica snabbt med att stänga gränsen för inresande, något som har drabbat landets turistorter på….

SR - 20 jul 20 kl. 18:27

Costa Rica har förlorat kontrollen över pandemin

Costa Rica har de senaste dagarna förlorat kontrollen över pandemin. Det lilla centralamerikanska landet framhölls tidigare som ett framgångsexempel i kampen mot coronaviruset, men har idag den snabbaste smittspridningen i Latinamerika..

Expressen - 11 feb 20 kl. 09:30

Mollys resa utomlands – beslutet för hälsan

Molly Sandén har skördat framgång efter framgång, och succén är ett faktum. Nu avslöjar hon att hon ska åka till Costa Rica – för sin hälsa. – Jag åker faktiskt själv.

GöteborgsPosten - 10 feb 20 kl. 14:13

USA vann prestigemötet i OS-kvalet

Både USA och Kanada var klara för OS-spel efter semifinalvinsterna häromdagen över Mexiko respektive Costa Rica..

Helsingborgs Dagblad - 10 feb 20 kl. 08:05

USA vann prestigemötet i OS-kvalet

Både USA och Kanada var klara för OS-spel efter semifinalvinsterna häromdagen över Mexiko respektive Costa Rica. Så finalen i kvalet i Carson, Kalifornien, var betydelselös. Men det fanns massor med prestige i det nordamerikanska mötet, som till slut de.

Sydsvenskan - 10 feb 20 kl. 08:05

USA vann prestigemötet i OS-kvalet

Både USA och Kanada var klara för OS-spel efter semifinalvinsterna häromdagen över Mexiko respektive Costa Rica. Så finalen i kvalet i Carson, Kalifornien, var betydelselös. Men det fanns massor med prestige i det nordamerikanska mötet, som till slut de.

DN - 10 feb 20 kl. 08:43

USA vann prestigemötet i OS-kvalet

Både USA:s och Kanadas fotbollslag var klara för OS-spel efter semifinalvinsterna häromdagen över Mexiko respektive Costa Rica..

DI - 07 feb 20 kl. 10:33

Sensys Gatso väntar på jätteorder i Costa Rica

Trafiksäkerhetslösningsbolaget Sensys Gatso går i väntans tider på ett meddelade om att bolaget valts ut som den vinnande anbudsgivaren i….

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 20 kl. 09:19

Ännu en storseger av USA

Med sex nya spelare i laget lyckades världsmästaren USA krossa grupptvåan Costa Rica i OS-kvalet i fotboll i Houston. Det blev 6–0 efter två mål av Christen Press och Samantha Mewis och varsina mål av Lindsey Horan och Jessica McDonald. Press gjorde 1–0.

GöteborgsPosten - 04 feb 20 kl. 09:19

Ännu en storseger av USA

Med sex nya spelare i laget lyckades världsmästaren USA krossa grupptvåan Costa Rica i OS-kvalet i fotboll i Houston..

Skånskan - 23 jan 20 kl. 05:00

Prisas för orienteringsboom

ESLÖV Sven-Otto Jönsson får årets ungdomsledarpris av Eslövs kommun. Hans Eslövs Friluftsklubb har sedan 2016 nästan fördubblat antalet medlemmar – mycket tack vare att en flytt till Gyaskogen i Stehag lockat barn, ungdomar och deras föräldrar.
Samtidigt gör Sven-Otto Jönsson och tre andra pensionärer ett stort jobb i att hjälpa kommunens idrottslärare med skolorientering.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.