Cleese Brexit

Sunday, 24 February, 06:32

Nyheter om Cleese Brexit

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens PS - 02 aug 18 kl. 10:51

Ledarkollen: Har John Cleese rätt?

Dagens ledarkoll handlar om populism, om Brexit, om livsmedel, om klimatet och om John Cleese… PS Ledarkollen – varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Populismens och Brexit DI skriver initierat och bra om Brexit och populismens enkla svar på svåra frågor: “Britterna är inte vidare imponerade, varannan stöder nu en andra folkomröstning. Samtidigt har stödet för EU bland övriga medlemsländer nått högsta nivån sedan 1983.

SVT - 11 jul 18 kl. 09:55

John Cleese Brexit-protest: Emigrerar från Storbritannien

Monty Python-stjärnan John Cleese kommer att emigrera från Storbritannien till följd av en ökande besvikelse över hemlandets utveckling. Det berättade komikern i en intervju med BBC, där han pekade på Brexit, landets medier och den låga intellektuella nivån i det offentliga samtalet som sina främsta anledningar..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.