Casper

Sunday, 25 August, 09:25

Nyheter om Casper

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 02 aug 19 kl. 04:22

Starka insatser av Axnérs Lugi

HANDBOLL Oavgjort mot Århus och en imponerade triumf över norska Arendal.
Lugitränaren Tomas Axnér hade mycket att glädja sig åt i de två första matcherna under träningsturneringen i danska Viborg.I tisdagens drabbning mot Århus låg Lugi under med 31-33 en minut före slutsignalen, men lyckades kriga sig tillbaka och rädda oavgjort.

Expressen - 29 jul 19 kl. 20:39

Arvingarnas pik mot Lotta Engberg – tar över allsången

Arvingarna gästar kvällens avsnitt av ”Lotta på Liseberg”.Kanske är de även sugna på att själva leda allsången – Casper Janebrink tar över.– Alla ni i publiken och alla som sitter i tv soffan - välkomna till Casper på Liseberg, sa Casper Janebrink glatt i början av kvällens ”Lotta på Liseberg”..

Skånskan - 26 jul 19 kl. 22:17

Stark insats av Lugi

HANDBOLL Lugi träningsmatchade på fredagskvällen mot tyska Wilhelmshavener och tog säsongens första seger, 28-23 (10-12).– Jag är jättenöjd med att det redan sitter så bra bakåt, sa Tomas Axnér efter drabbningen i Arenan.
– Trots allt har vi många nya och sex gubbar saknades.

Helsingborgs Dagblad - 25 jul 19 kl. 14:51

HIF-talangen uttagen i landslaget

Casper Widell med i truppen till Nordisk Pojkturnering..

Barometern - 25 jul 19 kl. 12:11

Sommarskejten ska locka fler till sporten

Under veckan arrangeras ”Drop in på Kikeboplans skatebana”. Casper Poopuu är den som håller i aktiviteten och hoppas att evenemanget ska locka fler ungdomar att börja skejta. – Det kan vara svårt att börja när man är helt själv, säger han..

PrivataAffärer - 18 jul 19 kl. 07:22

Nordeas resultat under förväntan

Nordea redovisar ett rörelseresultat på 900 miljoner euro för det andra kvartalet 2019. Det kan jämföras med ett snittestimat om 929 miljoner euro utifrån Infront Datas sammanställning av 21 analytikers prognoser. De totala intäkterna uppgick till 2.

DI - 18 jul 19 kl. 10:12

Blodrött för storbanken – miljarder upp i rök för sektor

Storbanken Nordea placerar sig i botten av storbolagsindex i den inledande handeln efter morgonens rapport där vd Casper von Koskull meddelat att banken kommer att se över sina finansiella mål..

Realtid - 18 jul 19 kl. 09:55

Nordea brottas med lägre resultat

Nordeas intäkter backade med 13 procent jämfört med förra året och kostnaderna ökade med sex procent. Periodens resultat minskade med hela 39 procent. “Vår prestation är inte tillfredsställande” säger bankens vd  Casper von Koskull i bankens delårsrapport.

GöteborgsPosten - 18 jul 19 kl. 10:02

Vinstras för Nordea – ser över utdelning

Nordeas vinst rasar och avgående vd Casper von Koskull är inte nöjd..

YLE - 18 jul 19 kl. 08:57

Nordeas vinst rasar med en tredjedel - utdelningspolicy till ägarna kan ändras

Nordeas resultat backar rejält, visar bankkoncernens halvårsrapport. Avgående vd Casper van Koskull är inte tillfredsställd med resultatet och flaggar för ändringar i utdelningspolicyn..

Dagens PS - 18 jul 19 kl. 07:09

Nordea sämre än väntat: ”Inte tillfredsställande”

Nordea Banks vinst har inkommit sämre än väntat. Rörelseresultatet var 5,2 procent lägre än vad marknaden förväntat sig. Storbanken skall se över sina mål och Nordea-chefen uppger att det behövs ytterligare åtgärder för att stärka resultatet.

SmålandsPosten - 18 jul 19 kl. 07:24

Vinstras för Nordea – ser över utdelning

Nordeas vinst rasar och avgående vd Casper von Koskull är inte nöjd. Bankledningen flaggar för att det kan bli ändrad utdelning till ägarna framöver..

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 19 kl. 06:36

Vinstras för Nordea – ser över utdelning

Nordeas vinst rasar och avgående vd Casper von Koskull är inte nöjd. Bankledningen flaggar för att det kan bli ändrad utdelning till ägarna framöver. Bankkoncernen Nordea redovisar en rörelsevinst på 900 miljoner euro, motsvarande cirka 9,45 miljarder k.

SR - 18 jul 19 kl. 06:44

Vinstras för Nordea – ser över utdelning

Nordeas vinst rasar och avgående vd Casper von Koskull är inte nöjd. Bankledningen flaggar för att det kan bli ändrad utdelning till ägarna framöver..

GöteborgsPosten - 16 jul 19 kl. 20:26

Ruud förlorade – trots "hemmaplan" i Båstad

Nordens högst rankade spelare, Casper Ruud, 20, var på plats i Båstad..

DN - 16 jul 19 kl. 17:26

Ruud förlorade – trots ”hemmaplan” i Båstad

Norden högst rankade spelare, Casper Ruud, 20, är på plats i Båstad. – Det är så nära hemma jag kan spela en turnering. Det är en hel del norrmän här och hejar fram mig, säger han till TT.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 19 kl. 16:52

Festen förstörd för Norges nya favoritgutt

Casper Ruud försvann direkt i Swedish Open första omgång.

Sydsvenskan - 16 jul 19 kl. 15:20

Ruud förlorade – trots ”hemmaplan” i Båstad

Norden högst rankade spelare, Casper Ruud, 20, är på plats i Båstad. – Det är så nära hemma jag kan spela en turnering. Det är en hel del norrmän här och hejar fram mig, säger han till TT.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 19 kl. 15:20

Ruud förlorade – trots ”hemmaplan” i Båstad

Norden högst rankade spelare, Casper Ruud, 20, är på plats i Båstad..

Expressen - 15 jul 19 kl. 09:54

Fogden tog HA-mördarens mc – nu förlorar han körkortet

Hells Angels-mannen Casper van Doorn Kristiansen, 35, är dömd till livstids fängelse för mordet på en klubbkamrat i Karlstad.Nyligen tog Kronofogden beslut om att utmäta hans motorcykel.Nu står det också klart att Transportstyrelsen tar hans körkort..

Expressen - 10 jul 19 kl. 08:00

Sannas avslöjande i sändning – okända beslutet med Arvingarna

Arvingarnas frontman Casper Janebrink var Sanna Nielsens tonårsförälskelse.Det avslöjade ”Allsång på Skansen”-programledaren i direktsändning – men Casper Janebrink minns det hela annorlunda.– Jag kommer inte ihåg att det var så, säger Casper Janebrink..

DI - 11 jul 19 kl. 20:04

von Koskulls avgång övervägdes veckor innan beskedet

Nordea har återkommande hävdat att beslutet om att vd Casper von Koskull skulle avgå fattades den 30 juni. Samma dag som banken skickade ut ett pressmeddelande om det.  Handlingar hos finska FI visar dock att insiderinformation uppstod mer än två veckor tidigare.

Magazin24 - 11 jul 19 kl. 17:03

Affärsidén blev deras sommarjobb

Vasa, Casper och Shahin testar vingarna som egenföretagare under sommaren..

GöteborgsPosten - 10 jul 19 kl. 20:58

Ätran segrare borta mot Träslövsläge - Casper Henriksson matchvinnare

Ätran besegrade Träslövsläge på bortaplan i onsdagens match i division 6 Halland norra. 2–3 (1–2) slutade matchen..

GT - 10 jul 19 kl. 21:00

Därför flyttade Arvingarnas Casper Janebrink

”Fick nästan en chock när vi vann budgivningen”.

GöteborgsPosten - 05 jul 19 kl. 21:16

Birol Adem räddade poäng när United People FC kryssade mot Ätran

I halvtid ledde Ätran matchen på hemmaplan i division 6 Halland norra i fotboll mot United People FC med 1–0, efter mål av Casper Henriksson. Men i andra halvlek jobbade sig United People FC in i matchen, och kvitterade genom Birol Adem. Matchen slutade 1–1..

DI - 05 jul 19 kl. 11:29

Unga tennisproffset: Pappa ska få en Lamborghini

Allt talar för en deilig turnering när Casper Ruud, Nordens just nu bästa spelare, kommer till Båstad. Han har chansen att göra det hans pappa och nuvarande tränare aldrig lyckades med: vinna Swedish Open..

Dagens PS - 01 jul 19 kl. 07:42

JUST NU: Nordeas vd går i förtidspension

Nordeas vd Casper von Koskull kommer att gå i pension i slutet av 2020. Hans avgång meddelas med anledning av spekulationer på marknaden, skriver Nordea i ett pressmeddelande. Dagens Industri hade uppgifter om Casper von Koskulls avgång och ställde frågor till banken under helgen om vd-bytet.

DI - 03 jul 19 kl. 13:04

von Koskull om Gardells kritik: Irriterande – men har samma syn

Aktivistfonden Cevians kritik i media kan ibland vara irriterande. Det säger Nordeas vd Casper von Koskull i en intervju med Bloomberg men poängterar att det är en irritation han kan ta då han i grund och botten inte har en annan uppfattning. .

Realtid - 03 jul 19 kl. 08:32

Gardell ger tummen upp till von Koskulls avgång

Aktivistfonden Cevian Capitals grundare Christer Gardell, som äger aktier i Nordea, är nöjd med att Casper von Koskull går i pension men anser att mer behöver göras för att få banken på rätt köl..

DI - 01 jul 19 kl. 19:25

Favoriterna att ta över Nordea

På kort tid har fem av Nordens sex största banker tappat eller sparkat sin vd, och sist ut i rekryteringsjakten är Nordea. Enlig bedömare talar mycket för att Casper von Koskulls efterträdare rekryteras externt. .

Dagens PS - 01 jul 19 kl. 15:54

Förtidspension, spelhärva och ny klimatrapport

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Nordeas vd går i förtidspension
Casper von Koskull kommer att gå i pension i slutet av 2020. Hans avgång meddelas med anledning av spekulationer på marknaden, skriver Nordea i ett pressmeddelande.

Realtid - 01 jul 19 kl. 11:49

"Det blir ingen nordisk vd"

Nu jobbar Nordeas styrelse med att rekrytera en efterträdare till vd Casper von Koskull. "Om man har ambitionerna att bli en stor europeisk bank så är det inte omöjligt att man väljer någon utanför Norden", säger Söderberg & Partners sparekonom Joakim Bornold..

DI - 30 jun 19 kl. 20:56

Nordeas ordförande: Så ser drömkandidaten ut till vd-posten

Om tre år kommer Nordea att vara stolt över sin utveckling, och då ska aktieägarna tacka den nu avgående vd:n Casper von Koskull. Det säger bankens ordförande Torbjörn Magnusson i en intervju med Di, där han också beskriver sin drömkandidat för att ta över vd-jobbet. .

DI - 30 jun 19 kl. 17:18

Nordeas kommunikation gynnar ingen

Under en tid har Dagens industri arbetat med uppgifter om att Nordens största bank Nordea är på väg att byta ut nuvarande vd:n Casper von Koskull efter bara fyra år på posten..

GöteborgsPosten - 30 jun 19 kl. 14:25

Nordeas vd pensionerar sig 2020

Nordeas vd och koncernchef Casper von Koskull, 59, går i pension i förtid efter ett år kantat av penningtvättanklagelser mot banken..

Sydsvenskan - 30 jun 19 kl. 13:12

Nordeas vd pensionerar sig 2020

Nordeas vd och koncernchef Casper von Koskull, 59, går i pension i förtid. Von Koskull kommer att lämna Nordea i slutet av 2020 efter tio år hos banken och fem år på vd-posten, enligt ett pressmeddelande. Nordeas styrelse har påbörjat processen med att.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 19 kl. 13:12

Nordeas vd pensionerar sig 2020

Nordeas vd och koncernchef Casper von Koskull, 59, går i pension i förtid. Von Koskull kommer att lämna Nordea i slutet av 2020 efter tio år hos banken och fem år på vd-posten, enligt ett pressmeddelande. Nordeas styrelse har påbörjat processen med att.

SVT - 30 jun 19 kl. 13:23

Nordeas vd pensionerar sig 2020

Nordeas vd och koncernchef Casper von Koskull, 59, går i pension i förtid. Von Koskull kommer att lämna Nordea i slutet av 2020 efter tio år hos banken och fem år på vd-posten, enligt ett pressmeddelande..

DN - 30 jun 19 kl. 13:26

Nordeas vd pensionerar sig 2020

Nordeas vd och koncernchef Casper von Koskull, 59, går i pension i förtid..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.