Carl Beskow

Sunday, 24 February, 06:57

Nyheter om Carl Beskow

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 23 dec 16 kl. 08:00

Hon har kvinnlig rösträtt i blodet

Hon minns att hon satt i knät på Elsa Beskow och hennes mamma var barnflicka hos Carl Larsson. Alfhild Bonthron, 95, är barnbarn till verklighetens Fröken Friman..

Kristianstadsbladet - 23 feb 13 kl. 07:00

29 tips inför Bokrean

Foto: Tom Wall
På tisdag infaller en av årets högtider för oss bokälskare. Bokrean. Traditionen har förändrats genom åren, men fortfarande finns här gott om fynd.

BT - 19 apr 12 kl. 20:50

Farliga övergångar ska tas bort

Järnvägsövergångar är farliga och ska bort, säger Trafikverket. De har länge planerat att ta bort just den övergången i Horred där ett tåg och en personbil krockade i tisdags. Den man i 50-årsåldern som satt i bilen vid kollisionen i tisdags hade änglavakt.

Skånskan - 03 feb 19 kl. 13:47

”Det är bara att gratulera”

Recension Den flygande holländaren
Opera av Richard Wagner Regi: Lotte de Beer Dirigent: Steven Sloane Scenografi och kostym: Christof Hetzer Ljus: Jean Kalman Dramaturg: Peter de Nuyl Koreografi: Katarina Sörenson Palm Medverkande: Josef Wagner, Cornelia Beskow, Nikolay Didenko, Zoltán Nyári, Karin Lovelius, Timothy Fallon med flera
Malmö Operakör, Malmö Operaorkester Premiär 2 februari 2019 på Malmö OperaMusikaliskt av högsta klass med storartade prestationer av solister, kör och orkester, vacker och genomarbetad scenografi, välgjorda kostymer och genomtänkt ljussättning. Därtill en stark dramatisk helhet och nästintill perfekt personregi. Lotte de Beers uppsättning av Wagners Den flygande holländaren på Malmö Opera är bland det bästa som visats där p


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.