Carina Husg��rd

Saturday, 15 December, 17:22

Nyheter om Carina Husg��rd

Sortering: Relevans | Senaste
VA - 07 nov 17 kl. 09:22

Mäklare: Priserna i Stockholm har rasat 15%

  ”Det är en helt annan prisbild nu än för bara två månader sedan. Det rör sig om en nedgång på 10–15 procent sedan i somras”. Det säger Carina Husgård på mäklarföretaget BOSTHLM, till DI.

Dagens PS - 07 nov 17 kl. 11:21

Mäklarna ser boprisras: ”Var extra försiktiga”

Prisnedgången har kommit snabbare än trott och är ”betydligt större” än vad statistiken visar, vittnar nu flera mäklare. Först ut var mäklarfirman Erik Olssons vd, med samma namn, som redan för en månad sedan flaggade för prisnedgångar på mellan 10 och 15 procent för bostadsrätter i Stockholm, vilket DagensPS.se skrev om.

Cornucopia - 07 nov 17 kl. 07:20

Mäklarkåren bekräftar nu 10 - 15% ner i Stockholm - 22% enligt Booli

I en artikel hos Dagens Industri bekräftar nu flera mäklarfirmor att lägenhetspriserna gått ner 10 - 15% på några månader. Detta är alltså i linje med de Booli-siffror som Penates och Husmask presenterar, som skrivits om här på bloggen de senaste veckorna. Samtidigt visar nu Husmask ett ras på 22% för Stor-Stockholm.

Expressen - 03 jun 16 kl. 16:36

Mäklarna vittnar: Nu backar bomarknaden

Bomarknaden har backat med 5–10 procent de senaste veckorna. Det säger flera mäklare som Di pratat med. – Man kan ha förhoppningar om vissa prisnivåer men ska inte för givet att man får de pengarna, säger mäklaren Carina Husgård till Dagens industri..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.