Bud Fullt korrekt

Saturday, 29 February, 07:12

Nyheter om Bud Fullt korrekt

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 14 jan 20 kl. 13:43

Dan Olofsson talar ut om insiderhärvan – sms:ade om nytt bud: "Fullt korrekt"

Ett sms från Dan Olofsson med förhandsinformation om ett konkurrerande bud: Det är ett av åklagarens bevis i….

Skånskan - 28 dec 15 kl. 07:00

Region Skåne skjuter fram sin försäljning

Höör I och med kaoset som uppstått vid försäljningen av Orupssjukhuset fortsätter Region Skåne att stå kvar som ägare tills den rättsliga prövningen är avslutad.
– Det står i köpekontraktet att köparen måste stå till sitt bud i två år, säger Linda Strömbäck, fastighetschef på Region Skåne.Ove Linde och Bera Holding får vänta på tillträdet till Orupssjukhuset tills regionens beslut vunnit laga kraft.

BT - 18 nov 12 kl. 14:09

Tankar fullt inför möjlig konkurs

Kabinpersonalens förslag på avtal lever inte upp till SAS krav, uppger företaget.
Innan SAS styrelse sammanträder senare i dag måste en lösning vara i hamn. SAS har beordrat att alla flygplan ska tankas fulla för att snabbt kunna återvända till Skandinavien om en konkurs skulle bli verklighet.

Sydsvenskan - 11 okt 11 kl. 14:32

Olika bud om vad Juholt visste

Foto: Håkan Röjder
Håkan Juholt var medveten om felaktigheterna då han begärde fullt ersättningsstöd för sin övernattningsbostad den 13 september i år, säger hans assistent Peter Cervin till di.se. Men det förnekar S-kanslichefen Sven-Eric Söder.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tankar fullt inför möjlig konkurs

Kabinpersonalens förslag på avtal lever inte upp till SAS krav, uppger företaget. Innan SAS styrelse sammanträder senare i dag måste en lösning vara i hamn. SAS har beordrat att alla flygplan ska tankas fulla för att snabbt kunna återvända till Skandinavien om en konkurs skulle bli verklighet.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.