Bryta

Thursday, 24 September, 22:39

Nyheter om Bryta

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 04 sep 20 kl. 13:59

Uppgifter: Bryter tystnaden – bekräftar att han stannar

Enligt nya uppgifter kommer Lionel Messi snart Bryta tystanden.Vad kommer han säga? Att han blir kvar i FC Barcelona fram tills nästa sommar, uppger Sphera Sports..

Resume - 04 sep 20 kl. 13:01

Graviz Labs gör reklamkampanj för eget AI-verktyg – med animerad gangsterboss

Med den animerade gangsterchefen Darnell vill Gravitz Labs Bryta normen för generiska filmer om tech, samtidigt som de gör reklam för det egna analysverktyget My Telescope..

Cornucopia - 04 sep 20 kl. 13:43

Västtrafik gör om 70 zoner till tre - men hur överlever kollektivtrafiken coronapandemin ekonomiskt?

Västtrafik förenklar zonindelningen i Västra Götaland från dagens 70 zoner till tre, vilket man säkert kan ha åsikter om. Mer relevant och som gäller hela Sverige är hur kollektivtrafiken ska klara av coronapandemin rent ekonomiskt. Enligt källor med insyn så blöder kollektivtrafiken rejält när resandet gått ner och den ungefärliga halva av intäkterna som är biljettintäkter kommer behöva ersättas med skattepengar, eller så måste man kraftigt dra in på antalet linjer och turtäthet.

Aftonbladet - 04 sep 20 kl. 10:22

Vädjade om att bryta kontraktet

▸ Talar ut om vantrivseln: ”Fick alltid skulden”.

GöteborgsPosten - 04 sep 20 kl. 07:00

Gais vill bryta tunga trenden hemma mot Trelleborg

Gais har tio matcher i rad utan seger i Superettan inför kvällens match på hemmaplan mot niondeplacerade Trelleborg i fotboll. Trelleborg blev utan poäng i mötet med Jönköping senast..

GöteborgsPosten - 04 sep 20 kl. 07:01

Limhamn Bunkeflo vill bryta tunga trenden borta mot Eslöv

Limhamn Bunkeflo har fem matcher i rad utan seger i division 2 västra Götaland herr inför kvällens match på bortaplan mot elfteplacerade Eslöv i fotboll. Eslöv blev utan poäng i mötet med Ullared senast..

Vestmanlands Läns Tidning - 04 sep 20 kl. 04:39

Trio försökte stjäla moped – greps på bar gärning

Det var vid 01.46 som polisen uppmärksammade att en trio försökte Bryta upp en moped på en adress....

Länstidningen i Södertälje - 04 sep 20 kl. 04:39

Trio försökte stjäla moped – greps på bar gärning

Det var vid 01.46 som polisen uppmärksammade att en trio försökte Bryta upp en moped på en adress....

DN - 03 sep 20 kl. 21:00

”Stockholm behöver krispaket för att bryta gängrekryteringen”

Fyra oppositionsborgarråd (S) i Stockholm: Den lokala Stockholms-politiken har misslyckats med att hindra rekrytering till gängkriminalitet..

Expressen - 03 sep 20 kl. 21:01

Malmöföretaget tillverkar coronadödande lösning

Redan för 16 år sedan skapade Malmöföretaget textillösningen som kan Bryta ner coronaviruset.Sedan april har tiotals internationella klädföretag beställt den coronadödande lösningen.– Det är en enorm möjlighet, säger Ulrika Björk, vd på Polygiene AB..

ÖstersundsPosten - 03 sep 20 kl. 11:06

Länsstyrelsen river upp Åre kommuns beslut – Dan Olofsson nekas bryta mot strandskydd för nya byggen

Entreprenören och IT-miljardären Dan Olofsson med familj ville bygga fler hus på sin mark vid....

Cornucopia - 03 sep 20 kl. 07:31

Aftonbladets Lindberg vs Löfven om kriminalpolitiken: Verkligheten viktigare än politiska uttalanden

Scoialdemokratiska Aftonbladets ledarsida fortsätter under Anders Lindbergs chefsredaktörskap på rakt kollissionskurs mot den inkompetenta regeringen Löfven kring kriminalpolitiken. Han konstaterar i en intervju i Expressen att regeringens åtgärdsprogram inte betyder något, utan det är vad som hänger ute i verkligheten som räknas. Den här bloggen kan konstatera att om politiska utspel och debatter hade hjälpt mot den grova kriminaliteten, så hade Sverige inte haft någon brottslighet alls.

Världen Idag - 03 sep 20 kl. 00:00

Porren – en jätte för kyrkan att besegra

Att bli fri från porrberoende är temat för boken Det där … som ingen vill prata om, som släpps i dag, torsdag. I lördagens Världen idag kunde du läsa en intervju med en av bokens författare, Christian Samuelsson. Han berättar om hur han, samtidigt som han själv var kristen ledare, kämpade med porrberoende och hur han fick be för unga killar som önskade förbön för att kunna Bryta med just porr.

GöteborgsPosten - 01 sep 20 kl. 19:00

Jag tror att Cissi Wallin tänker som Klas Östergren

Östergrens motiv för att Bryta sekretessen: ”Det vore kriminellt att inte berätta”..

DN - 01 sep 20 kl. 09:43

Splittrade klasser får eleverna att utvecklas

Rektor: Det är bra att Bryta konstellationer • Så tycker sex elever..

DN - 01 sep 20 kl. 05:00

”Utan munskydd kan de bryta mot lagen”

Vårdanställda ska skydda sina patienter..

GöteborgsPosten - 30 aug 20 kl. 14:51

Blåvitts mardröm: Hemvändaren skadad direkt

Tvingades Bryta under inledningen: ”Gick inte att fortsätta”.

GöteborgsPosten - 30 aug 20 kl. 14:35

Växjö vill bryta tunga trenden borta mot Vittsjö

Växjö har fyra matcher i rad utan seger i Damallsvenskan inför dagens match på bortaplan mot Vittsjö i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Vittsjö, 3–2 mot Eskilstuna på hemmaplan..

NT - 30 aug 20 kl. 13:24

Mittfältaren tillbaka i IFK:s match mot Örebro

IFK reser till Örebro i dag för att försöka Bryta den dystra trenden. Ett glädjebesked är att Eric Smith finns med i matchtruppen igen..

GöteborgsPosten - 30 aug 20 kl. 07:00

AIF Göteborg vill bryta tunga trenden hemma mot Hjuvik

Bottenlaget AIF Göteborg har tre matcher i rad utan seger i division 6 Göteborg B herr inför dagens match på hemmaplan mot Hjuvik i fotboll. Hjuvik vann sin senaste match med 3–1 mot Hönö..

GöteborgsPosten - 30 aug 20 kl. 07:00

IFK Göteborg vill bryta tunga trenden borta mot Mjällby

IFK Göteborg har tolv matcher i rad utan seger i Allsvenskan inför dagens match på bortaplan mot tiondeplacerade Mjällby i fotboll. Mjällby vann sin senaste match med 4–1 mot Kalmar..

GöteborgsPosten - 30 aug 20 kl. 07:00

Kalmar vill bryta tunga trenden borta mot Hammarby

Kalmar har tre matcher i rad utan seger i Allsvenskan inför kvällens match på bortaplan mot sjundeplacerade Hammarby i fotboll. Hammarby fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Sirius senast..

Sydsvenskan - 29 aug 20 kl. 15:21

Polischefen om våldet: Måste sätta ner foten

Rikspolischefen Anders Thornberg reagerar på den senaste tidens grova våldsdåd med kopplingar till kriminella nätverk. I ett uttalande på polisens hemsida sägen han att "samhället måste sätta ner foten för att Bryta utvecklingen". Han nämner den senaste.

SR - 29 aug 20 kl. 16:08

Polischefen om våldet: ”Måste sätta ner foten”

Rikspolischefen Anders Thornberg reagerar på den senaste tidens grova våldsdåd med kopplingar till kriminella nätverk. I ett uttalande på polisens hemsida sägen han att ”samhället måste sätta ner foten för att Bryta utvecklingen”..

News55 - 29 aug 20 kl. 15:21

Polischefen om våldet: Måste sätta ner foten

Rikspolischefen Anders Thornberg reagerar på den senaste tidens grova våldsdåd med kopplingar till kriminella nätverk. I ett uttalande på polisens hemsida sägen han att "samhället måste sätta ner foten för att Bryta utvecklingen". Han nämner den senaste….

GöteborgsPosten - 29 aug 20 kl. 15:22

Polischefen om våldet: Måste sätta ner foten

Rikspolischefen Anders Thornberg reagerar på den senaste tidens grova våldsdåd med kopplingar till kriminella nätverk. I ett uttalande på polisens hemsida sägen han att "samhället måste sätta ner foten för att Bryta utvecklingen"..

UNT - 29 aug 20 kl. 09:05

Dalkurd vill bryta segerlösa sviten

Dalkurd har inte vunnit på fyra raka matcher i Superettan inför dagens möte hemma mot elfteplacerade Västerås SK i fotboll..

UNT - 29 aug 20 kl. 09:05

Dalkurd vill bryta segerlösa sviten

Dalkurd har inte vunnit på fyra raka matcher i Superettan inför dagens möte hemma mot elfteplacerade Västerås SK i fotboll..

GöteborgsPosten - 29 aug 20 kl. 07:00

Donsö vill bryta tunga trenden hemma mot Kungsladugård

Donsö har fyra matcher i rad utan seger i division 5 Göteborg B herr inför dagens match på hemmaplan mot Kungsladugård i fotboll. Kungsladugård fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2–2 mot FC Linné..

GöteborgsPosten - 29 aug 20 kl. 07:00

Främmestad vill bryta tunga trenden hemma mot Tidaholm GoIF

Främmestad har fyra matcher i rad utan seger i division 3 nordvästra Götaland herr inför dagens match på hemmaplan mot fjärdeplacerade Tidaholm GoIF i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Tidaholm GoIF, 4–1 mot Kortedala på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 29 aug 20 kl. 07:00

Nordvärmland vill bryta tunga trenden hemma mot Lidköpings FK

Bottenlaget Nordvärmland har fem matcher i rad utan seger i division 2 norra Götaland herr inför dagens match på hemmaplan mot elfteplacerade Lidköpings FK i fotboll. Lidköpings FK blev utan poäng i mötet med Stenungsund senast..

GöteborgsPosten - 29 aug 20 kl. 07:01

Ullared vill bryta tunga trenden hemma mot Eslöv

Ullared har tre matcher i rad utan seger i division 2 västra Götaland herr inför dagens match på hemmaplan mot åttondeplacerade Eslöv i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Eslöv, 4–1 mot Vinberg hemma..

Aftonbladet - 28 aug 20 kl. 21:58

Attacken: ”Sluta lek – bli poliser”

▸ Hatas av alla efter utspelet ✓ ”Bryta käken på dig”.

Vimmerby Tidning - 28 aug 20 kl. 18:36

Vägrar bryta traditionen: "Härligt få känna dofterna"

Hultsfreds marknad ställdes in, men det hindrade inte knallar att komma ändå och gemensamt göra en alternativ marknad. "Det är en mångårig tradition man inte bryter, och så handlar det om vår överlevnad"..

Expressen - 28 aug 20 kl. 18:41

Botström: ”Omöjligt att gå med på Liberalernas krav”

Efter tröga förhandlingar om höstbudgeten har samtalen förts på partiledarnivå, erfar Expressen.SSU-ordföranden Philip Botström dömer ut Liberalernas krav på stora skattesänkningar som ett sätt att Bryta samarbetet med regeringen.– Antingen backar Liberalerna från sitt krav eller så lämnar de januariavtalet..

Jönköpingsnytt - 28 aug 20 kl. 13:00

Tiffany älskar att skriva musik: ”Ett bra sätt för mig att bryta ner livet i småbitar”

Musik har alltid funnits i Tiffanys liv, och redan som elvaåring började Tiffany skriva musik och....

GöteborgsPosten - 28 aug 20 kl. 07:00

Eriksberg vill bryta tunga trenden hemma mot Björkö

Eriksberg har fyra matcher i rad utan seger i division 4 Göteborg B herr inför kvällens match på hemmaplan mot fjärdeplacerade Björkö i fotboll. Björkö vann senast mot Sandarna med 5–0..

GöteborgsPosten - 28 aug 20 kl. 07:00

Partille vill bryta tunga trenden borta mot Ytterby

Partille har tre matcher i rad utan seger i division 4 Göteborg A herr inför kvällens match på bortaplan mot Ytterby i fotboll. Ytterby har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad..

Dalarnas tidningar - 28 aug 20 kl. 06:04

Lindbäck om det svåra beslutet – missade dotterns födsel: "Skulle aldrig göra om det"

Antonio Lindbäck tvingades Bryta kontraktet med moderklubben Masarna för att kunna köra för sin....

DalaDemokraten - 28 aug 20 kl. 06:04

Lindbäck om det svåra beslutet – missade dotterns födsel: "Skulle aldrig göra om det"

Antonio Lindbäck tvingades Bryta kontraktet med moderklubben Masarna för att kunna köra för sin....


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.