Brant

Monday, 17 December, 14:02

Nyheter om Brant

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 25 nov 18 kl. 20:02

Äventyret i Europa över för HK Malmö

Det lyckades inte för HK Malmö att ta sig vidare till EHF-cupens gruppspel. Rumänska HC Dobrogea Sud Constanta var för bra på sin hemmaplan och vann returen med 34-28.HK Malmö hade behövt vinna och det med mer än ett mål efter den knappa förlusten i hemmamatchen i Baltiskan förra veckan.

DI - 23 nov 18 kl. 09:23

Cristiano Ronaldos moderklubb på konkursens brant – lånar 30 Meur

Cristiano Ronaldos moderklubb, portugisiska Sporting Lissabon, ser åtminstone tillfälligt ut att klara sig undan konkurs. Klubben har hittills hittat köpare till 26 av de totalt 30 miljoner euro man vill ta in genom en obligationsförsäljning, skriver Bloomberg News. .

DI - 21 nov 18 kl. 22:03

USA-rekyl kom av sig – Dow Jones åter på rött

USA-börserna handlades upp på onsdagen efter de senaste dagarnas tapp, men en Brant nedåtrörelse i slutet av handelssejouren gjorde att Dow Jones stängde på en liten nedgång..

DI - 20 nov 18 kl. 16:49

Fortsatt ned i New York – men upp sedan dagslägsta

De ledande New York-börserna föll Brant i tisdagens inledande handel efter måndagens breda nedgångar, men hade vid klockan 16.45 återhämtat sig något efter en bottennotering en halvtimme dessförinnan..

DI - 16 nov 18 kl. 12:32

Brant börsfall för fransk ståltillverkare efter rapportbesvikelse

Den franska ståltillverkaren Vallourec, som framför allt levererar ståltuber till olje- och gasindustrin, föll handlöst i fredagens handel på Parisbörsen sedan kvartalsrapporten inte levt upp till marknadens förväntningar..

DI - 14 nov 18 kl. 08:53

Ännu ett flygbolag hänger på konkursens brant

Nästa offer på den hårt pressade flygbolagsmarknaden kan bli brittiska Flybe, som är till försäljning efter att ha lämnat ytterligare en uppsättning svaga delårssiffror, skriver Financial Times..

DI - 13 nov 18 kl. 15:18

Swedish Match rasar på uppgifter om FDA-åtgärder

Den svenska snusaktien rasar Brant på tisdagseftermiddagen på uppgifter om att den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA ska vidta åtgärder mot smaksatta cigarrer..

DN - 11 nov 18 kl. 07:00

Stod på ruinens brant – nu är Jonas Tellander en av bokbranschens mäktigaste

Som ung drömde Jonas Tellander om att bli golfproffs – i stället revolutionerar han bokbranschen. Den strömmande tjänsten Storytel har över 330 000 prenumeranter i Sverige och värderas till mer än sex miljarder kronor. Och nu, när kritiken från svenska förlag växer, tar Jonas Tellander det personligt..

SmålandsPosten - 01 nov 18 kl. 05:30

Vi börjar röra oss mot ruinens brant

Världens länder beundrar Sverige. De vill vara som Sverige och lära av Sverige. Varför är det så?.

PrivataAffärer - 05 nov 18 kl. 06:55

Hernhag: Se upp när pendeln svänger på börsen

Från kurstoppen i maj på 156 kr nästan halverades affiliatebolaget Catena Media till 73 kr i oktober. Delar av nedgången kan förklaras av insiderförsäljningar och ett säljråd i DI, men nu när aktien från kursbotten på 73 kr den 8 oktober rusat med 50 procent till 109 kr per den 2 november framstår kursrörelserna som nästan helt frånkopplade bolagets dagliga verksamhet. Någon har fortfarande fel om Catena Media och marknaden verkar ha bytt fot från ena lägret till det andra.

DN - 01 nov 18 kl. 10:10

Nya skatteregler ger fortsatt dramatik på nybilsmarknaden

Nyregistreringarna av bilar och lätta lastbilar fortsatte att falla i oktober, men inte lika Brant som i september. Branschföreningen Bil Sweden står fast vid prognosen för helåret på 360.000 bilar, vilket är en mycket hög siffra historiskt sett..

NSD - 25 okt 18 kl. 17:50

Akut kris - ridklubben kunde inte köpa foder till hästarna

Kiruna ridklubb stod på ruinens Brant och klarade inte av att betala för foder och personal..

Dagens PS - 25 okt 18 kl. 08:42

Turbulent börsdag stundar i Stockholm

Expert tar höjd för att det lutar åt en blodig dag. Aktiehandlare får rådet att vara på sin vakt. ”Det kan bli en rejäl röd dag på Stockholmsbörsen i dag.

DI - 25 okt 18 kl. 08:19

Analytikern: "Det kommer att bli en stökig dag"

Börsoron sprider sig – i Asien faller börserna Brant på torsdagsmorgonen, och på Stockholmsbörsen väntar en dyster dag.  ”Det kommer bli stökigt”, säger Di:s Ulf Petersson..

DI - 24 okt 18 kl. 14:10

Därför rasar spelaktien – trots urstark tillväxt

Evolution Gaming faller Brant på sin rapport, trots att tillväxten var högre även än vad den mest optimistiska analytikern hade räknat med. Men var tillväxten kommer ifrån säger en del om vart aktien är på väg..

PrivataAffärer - 24 okt 18 kl. 14:35

Omvänd vinstvarning från Carlsberg

Det framgår av ett pressmeddelande där det bland annat även hänvisas till ”bra framsteg” kring bolagets strategiska prioriteringar. Carlsberg spår nu att rörelseresultatet kommer att växa organiskt med 10-11 procent. Den tidigare prognosen var en tillväxt med ett ”högt ensiffrigt procenttal”.

DI - 23 okt 18 kl. 21:01

Oljepriserna ner över 5 procent – oro för minskad global efterfrågan

Priset på olja faller Brant, ett fat Brentolja handlades på tisdagskvällen för spotpriset 75,88 dollar, den lägsta nivån sedan slutet av augusti..

Cornucopia - 21 okt 18 kl. 12:38

A-kassan slut i oktober - regeringen fantiserade om ekonomin

Redan i oktober förväntas a-kassan få slut på pengar eftersom regeringen fantiserat fritt om verkligheten i sin budget inför valåret. Verkligheten är både tillväxt och arbetslöshet har missat regeringens fantasier, vilket Konjunkturinsitutet redan har påpekat. Och nu kommer låg konjunkturen.

VA - 16 okt 18 kl. 13:29

Warren Buffett förutsåg Sears fall – för 13 år sedan

Sears står nu på ruinens Brant. Men redan 2005 lyfte Warren Buffett fram den en gång stolta varuhuskedjans problem. .

DI - 15 okt 18 kl. 15:14

Teknisk analys: Två heta aktier efter börsfallet

Efter ett Brant fall i förra veckan väntar en stökig period på börsen. I två storbolag har raset gett ett fint köpläge, enligt Investtechs tekniska analys. Men i investmentbolaget som rasat 22 procent sedan i somras finns ingen botten i sikte..

Dagens PS - 12 okt 18 kl. 08:51

Ännu en svart dag på Wall Street

Det gick på nytt Brant utför för de amerikanska börserna på torsdagen. Nyhetsbyrån Direkt rapporterar om att S&P500 backade för sjätte handelsdagen i rad medan Nasdaqs kompositindex stängde på lägsta nivån sedan i maj. Dow Jones stängde på minus 2,1 procent, Nasdaq på minus 1,3 och S&P500 avslutade dagen 2,1 procent ned.

DI - 11 okt 18 kl. 20:49

Brant utför på USA-börserna

Fallet på de amerikanska börserna tilltog vid 20.40-tiden svensk tid..

Affärsvärlden - 11 okt 18 kl. 14:25

Börsras accelererar - cykliskt i botten

Stockholmsbörsen föll Brant på torsdagsförmiddagen med inte minst konjunkturkänsliga råvaru- och verkstadsbolag som indexsänken. Morgonens nedgång accelererade framåt lunchtid..

DI - 11 okt 18 kl. 10:31

Rädslan den största sedan i mars på USA-börserna

De amerikanska börserna föll Brant på onsdagen. Vid stängning stod det så kallade "Fear & Greed"-indexet från CNN på 8 – den lägsta nivån sedan mars..

UT - 10 okt 18 kl. 16:38

Trafikverket ger Ulricehamn och Borås tåg-kalldusch

Om Ulricehamn redan befann sig i motlut för att få den nya järnvägen dragen förbi staden – med möjlighet att bygga station – är backen nu extremt Brant. Samtidigt mörknar läget också för Borås..

DI - 09 okt 18 kl. 09:41

Brant börsfall för emissionsglada guldbolaget

Guldprospekteringsbolaget Kopy Goldfields faller med 30 procent på Stockholmsbörsen på tisdagsmorgonen efter beslut om en nyemission..

DI - 03 okt 18 kl. 23:23

Trump faller brant på lista över USA:s rikaste

Donald Trump har blivit 1,4 miljarder dollar, drygt 12,5 miljarder kronor, fattigare under de två år han suttit på presidentstolen. På Forbes lista över USA:s rikaste personer rasar den tidigare fastighetsmogulen 138 platser..

GöteborgsPosten - 29 sep 18 kl. 19:01

Nya lägenheter i hjärtat av Majorna

Parkeringar och Brant bergsmark vid Godhemsberget ska bli till 50 nya lägenheter. Förslaget ska nu utredas vidare..

Nya Wermlands Tidningen - 26 sep 18 kl. 11:36

Oskar Carlsson till VM

Supermotokarriären går Brant uppåt för Säfflekillen Oskar Carlsson. Efter fjolårets SM-brons är 18-åringen uttagen som en av tre att representera Sverige i VM i Spanien i helgen..

DI - 05 okt 18 kl. 16:40

Sobi tappar över 10 procent efter bankanalys

En av årets börsraketer, Swedish Orphan Biovitrum (Sobi), rasar Brant på fredagen efter att Carnegie i en analys varnat för att konkurrenten Roche läkemedel Hemlibra kan hämma Sobi kommande år..

PrivataAffärer - 05 okt 18 kl. 13:33

Här är veckans hetaste aktier

Börsen inledde förvisso veckan med stigande index i spåren av förra helgens Nafta-uppgörelse mellan USA och Kanada som fick den globala riskaptiten att öka. Mitt på dagen på onsdagen noterades faktiskt OMXS30 på rekordnivåer. Men glädjen blev kortvarig då en artikel från Bloomberg på onsdagseftermiddagen antydde att penningtvättshärvan med Danske Bank skulle kunna växa till andra nordiska banker.

Affärsvärlden - 05 okt 18 kl. 10:28

Lenovo rasar efter chip-avslöjande

Lenovo, världens största pc-tillverkare, föll på fredagen Brant i Hongkong..

Sydsvenskan - 04 okt 18 kl. 07:18

Lavin har gått i Abisko

En färsk lavin har observerats på fjället Nuolja i Abisko och Naturvårdsverkets Lavinprognos manar till försiktighet i fjällen, rapporterar P4 Norrbotten. På Facebook påminner lavinprognostjänsten om att så kallade flaklaviner i Brant terräng kan släppa.

Blekinge Läns tidning - 04 okt 18 kl. 07:18

Lavin har gått i Abisko

En färsk lavin har observerats på fjället Nuolja i Abisko och Naturvårdsverkets Lavinprognos manar till försiktighet i fjällen, rapporterar P4 Norrbotten. På Facebook påminner lavinprognostjänsten om att så kallade flaklaviner i Brant terräng kan släppa oavsett månad på året, så länge det finns tillräckligt med snö.(TT).

BT - 04 okt 18 kl. 07:18

Lavin har gått i Abisko

En färsk lavin har observerats på fjället Nuolja i Abisko och Naturvårdsverkets Lavinprognos manar till försiktighet i fjällen, rapporterar P4 Norrbotten. På Facebook påminner lavinprognostjänsten om att så kallade flaklaviner i Brant terräng kan släppa oavsett månad på året, så länge det finns tillräckligt med snö.(TT).

SmålandsPosten - 04 okt 18 kl. 07:18

Lavin har gått i Abisko

En färsk lavin har observerats på fjället Nuolja i Abisko och Naturvårdsverkets Lavinprognos manar till försiktighet i fjällen, rapporterar P4 Norrbotten. På Facebook påminner lavinprognostjänsten om att så kallade flaklaviner i Brant terräng kan släppa oavsett månad på året, så länge det finns tillräckligt med snö.(TT).

Sydöstran - 04 okt 18 kl. 07:18

Lavin har gått i Abisko

En färsk lavin har observerats på fjället Nuolja i Abisko och Naturvårdsverkets Lavinprognos manar till försiktighet i fjällen, rapporterar P4 Norrbotten. På Facebook påminner lavinprognostjänsten om att så kallade flaklaviner i Brant terräng kan släppa oavsett månad på året, så länge det finns tillräckligt med snö.(TT).

YA - 04 okt 18 kl. 07:18

Lavin har gått i Abisko

En färsk lavin har observerats på fjället Nuolja i Abisko och Naturvårdsverkets Lavinprognos manar till försiktighet i fjällen, rapporterar P4 Norrbotten. På Facebook påminner lavinprognostjänsten om att så kallade flaklaviner i Brant terräng kan släppa oavsett månad på året, så länge det finns tillräckligt med snö.(TT).

Barometern - 04 okt 18 kl. 07:18

Lavin har gått i Abisko

En färsk lavin har observerats på fjället Nuolja i Abisko och Naturvårdsverkets Lavinprognos manar till försiktighet i fjällen, rapporterar P4 Norrbotten. På Facebook påminner lavinprognostjänsten om att så kallade flaklaviner i Brant terräng kan släppa oavsett månad på året, så länge det finns tillräckligt med snö.(TT).

Kristianstadsbladet - 04 okt 18 kl. 07:18

Lavin har gått i Abisko

En färsk lavin har observerats på fjället Nuolja i Abisko och Naturvårdsverkets Lavinprognos manar till försiktighet i fjällen, rapporterar P4 Norrbotten. På Facebook påminner lavinprognostjänsten om att så kallade flaklaviner i Brant terräng kan släppa oavsett månad på året, så länge det finns tillräckligt med snö.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.